Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Hérinnes-Lez-Pecq

Eenvoudig energie vergelijken in Hérinnes-Lez-Pecq? Geholpen door deze website tref je supersnel alle beschikbare energie aanbieders als Engie & Antargaz. Vul de postcode en het huisnummer in, schat jouw verbruik, en vind uit welke energieleverancier in Hérinnes-Lez-Pecq prijstechnisch het meest interessant is. Tevens tref je op energiehunter.be bruikbare info over topics zoals de overstapservice en vaste of variabele tarieven. Bovendien geven we 5 praktische tips om te besparen op de rekening.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Pecq
Netbeheerder Elektra:Interlux
Netbeheerder AardgasInterlux
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,387
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,270
Gemiddeld verbruik: 1520 m3 en 3445 kwh
Populaire aanbiederMEGA

Eenvoudig vergelijken

 • Alle bekende organisaties onder elkaar
 • Inclusief alle kosten, geen addertjes
 • Eenvoudig besparen tot wel € 275,00.

Zonder problemen overstappen

 • Je sluit het gemakkelijk zelf af
 • Binnen 14 dagen opzeggen zonder opgaaf van reden
 • Overstap wordt volledig uit handen genomen

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Naar welke energieleveranciers kan ik overstappen in Hérinnes-Lez-Pecq?

Er zijn nogal wat energieleveranciers in Hérinnes-Lez-Pecq. Van Lampirus tot Luminus, het kiezen is er niet makkelijker op geworden. Vandaag kan je kiezen uit om en nabij 25 aanbieders. Zij nuttigen stuk voor stuk het stroom- en gas netwerk van Interlux. Het is niet mogelijk om alle energieleveranciers objectief te vergelijken. Voor die situatie biedt onze energiesimulator de oplossing. Ontdekken welke gas & stroom aanbieders je kunt kiezen? Ontdekken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Hérinnes-Lez-Pecq is voor jouw verbruik? Voer eenvoudig de gevraagde gegevens in, vind de laagste prijs, en regel jouw overstap eenvoudig online. Overtuigd? Lees de 5 hulpvolle bespaartips.

Vind de goedkoopste energieleverancier
Gas en stroom zijn beide homogene producten. Het maakt niet uit bij welke leverancier je zit, er is altijd stroom, en de warmwatervoorziening en verwarming werkt altijd. Desondanks, gas & stroom aanbieders hebben elk hun eigen doelgroep en strategie. Is er sprake van gasstoringen of stroomproblemen, dan is het wenselijk dat dit snel opgelost wordt. Wat dus belangrijk is: kijk ook naar service. Onderaan de streep wenst elke consument niet teveel betalen voor energie. En wij begrijpen dat! D.m.v onze tarievencheck achterhaal je direct de goedkoopste energieleverancier van Hérinnes-Lez-Pecq, die matcht met jouw verbruik. Zoeken op unieke aspecten? Dit is natuurlijk een optie. Met behulp van jouw input in de prijzenvergelijker vind jij probleemloos een energieovereenkomst dat in lijn is met jouw verbruik en wensen.
Populaire energiebedrijven in Hérinnes-Lez-Pecq

 • Engie: Online energiesimulator
 • OCTA+: Inzicht in energiegebruik
 • Lampiris: Verschillende termijnen
 • MEGA: Verschillende termijnen
 • Essent: Duidelijke website
 • Eneco: Uitstekende klantenservice
 • Luminus: Zelf verbruik in de gaten houden
 • Elegant: Eigen termijnbedrag kiezen
 • Watz: Altijd bereikbaar
 • Wase Wind: Altijd bereikbaar
 • Comfort Energy: Energy+ Mazout
 • Poweo: Grip op verbruik en de kosten

Hoe hoog bedragen de energiekosten rondom mijn woonplaats? (Prijzen juli 2024)

De producten van gas en stroom aanbieders en de prijzen zijn anders per regio. Wat hieraan ten grondslag ligt is dat er meerdere netbeheerders dienstverleningen bieden. Elke netbeheerder verwerkt eigen prijsstellingen voor transport. De huidige netbeheerder van elektra in Hérinnes-Lez-Pecq is Interlux. De prijzen voor zo’n netbeheerder zijn niet overal hetzelfde. Pak jouw energienota erbij voor de actuele toeslag. In de gemeente Pecq is de aardgas netbeheerder Interlux. In het geval van een storing dienen zij dit op te lossen.

Feiten over Hérinnes-Lez-Pecq

 • Provincie: Henegouwen
 • Gemeente: Pecq
 • Populair merk: Ferroli
 • Groene stroom: 31,30%
 • Hoofdpostcode: 7742
 • Mazout consumptie: 2500 liter

Gegevens over Energieprijzen

 • Netbeheerder: Interlux
 • Gasregio: Interlux
 • Gastarief M3: €0,387
 • Stroomtarief kwh: €0,270
 • Gem. gasverbruik: 1520 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3445 kWh
energie-vergelijken-herinnes-lez-pecq

Binnen 5 minuten overstappen van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Probleemloos veranderen van energie in enkele minuten.

 1. Situatieschets

  Als eerste jouw basisgegevens. Onder andere aantal gezinsleden, en jouw woonplaats (postcode + huisnummer).

 2. Type meter + verbruik invullen

  Vul in wat jij verwacht te gebruiken. In de regio Hérinnes-Lez-Pecq ligt dat gemiddeld op circa 1520 m3 en nog eens 3445 kWh. Woon jij volledig gasloos? Kies dan voor ‘alleen stroom’. Wek jij zelf stroom op met zonnepanelen? Voer het aantal kilowattuur in dat je opwekt. Dit alles bepalen de jaarlijkse energiekosten.

 3. Kies herkomst energie en abonnementsduur.

  Je kunt kiezen uit o.a. grijze stroom maar ook groene stroom uit BE of de EU. Is dit voor jou om het even? Laat het dan staan op ‘geen voorkeur’. Wat betreft prijsafspraken kun je een optie nemen voor vaste tarieven voor bijv. 1, 3, of 5 jaar, en variabele tarieven / abonnementen. Gewoonlijk loont het om ieder jaar een nieuw contract te nemen.  

 4. Vergelijk energie aanbieders

  Je gaat nu door naar een tabel met alle grote energiebedrijven. Bij ieder abonnement achterhaal jij data m.b.t. soort stroom/gas, looptijd contract, het voorschottarief / prijzen van gas en elektra in Hérinnes-Lez-Pecq, en nieuwe contracten bonus. Selecteer de aanbieder die aansluit op jouw budget.

 5. Ga overstappen via internet

  Een relevante leverancier gevonden? Lees meer info of klik op de ‘bekijk’ knop. Je wordt automatisch doorgestuurd naar de relevante pagina op de website van de energieleverancier. Onder andere www.engie.be en www.comfortenergy.be. Jouw aanstaande aanbieder neemt het administratieve deel voor zich. Zo ben je zeker van gas en stroom in Hérinnes-Lez-Pecq


5 tips om minder gas en stroom te verbruiken

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan tot wel €380 winst geven. Maar, zijn er andere tips om te besparen op de gas- en stroom rekening? Hieronder tref je 5 handige adviezen waar iedereen eens over zou moeten nadenken.

 • Praktische tip 1: nemen van led verlichting
 • Praktisch advies 2: wok of stoom eens wat vaker i.p.v. koken
 • Bezuinigadvies 3: kies een waterbesparende douchekop
 • Tip 4: radiatorfolie gebruiken.
 • Bezuinigadvies 5: een waterbesparende douchekop gebruiken.

Info over gas en stroom vergelijken

Wanneer adviseren jullie om een nieuw energiecontract te nemen?

Wij ontvangen vaak de vraag: wanneer kan ik het beste overstappen? De energiehunters raden aan: regel jaarlijks het overstappen in Hérinnes-Lez-Pecq. Zo realiseer je de hoogste besparing. Toch, dit is niet op elk moment mogelijk. Is je contracttermijn al gepasseerd? 6 weken voor einddatum contract mag je al een andere aanbieder kiezen. Loopt het contract voorlopig nog niet af? Wacht tot het contract afloopt. Vroegtijdig wisselen van aanbieder is mogelijk, alleen krijg je dan wel een boete voor je kiezen. Energiecontract voor onbepaalde tijd? In zo’n situatie mag men switchen van leverancier, zonder boete te betalen. Is dit de eerste keer dat je overstapt? Waarschijnlijk heb je een contract met onbepaalde looptijd. Direct overstappen kunnen we dan gaan regelen.  

Een contract voor meerdere jaren of kiezen voor variabele tarieven?

Zodra je een nieuw contract neemt zin dit de twee opties: flexibele of vaststaande prijzen. Bij vaste energietarieven zet je het tarief vast voor een bepaalde tijd. Heel eenvoudig, maakt alles concreet, en je betaalt niets extra’s mochten de gas- en stroomtarieven plots stijgen. Bij variabele energietarieven mis je dit vaste prijs element en wisselt tijdens halfjaarlijkse indexaties. Door de bank genomen worden de nieuwe tarieven gecommuniceerd begin januari en rond juli. Bij dit type contract profiteer je dus ook als gas en elektra prijsgunstiger worden.

Wat is verstandig, een 1-jarig of langlopend contract?

Het klinkt als de beste optie: zo’n meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je exact weet wat je de komende jaren betaalt. En tevens wordt je wel beloond met een introductiekorting (cashback). Er zit wel een addertje onder het gras. In de energiewereld hanteren we: langere contracten voor bijv. 3 of 5 jaar zijn vrijwel altijd duurder dan 12-maandelijkse kortlopende energiecontracten voor Hérinnes-Lez-Pecq. Bij een contract met een langere looptijd zijn de tarieven wel iets lager. Maar, bij jaarlijkse overeenkomsten krijg jij ieder jaar zo’n hoge welkomstbonus. Voor praktisch iedere consument is dit het meest voordelig!

Wordt er van mij verwacht dat ik mijn contract beëindig?

Nee, doorgaans faciliteert de aankomende energieleverancier de opzegging van de actuele contracten met de overstapservice. Overstappen is dus echt heel eenvoudig. Vergelijk alle contracten en selecteer de voordeligste leverancier. Bedrijven als OCTA+, Lampiris of Comfort Energy. Bij de volgende stap selecteer je de startdatum van het abonnement. Jouw aanstaande gas en stroom aanbieder zal op deze ingangsdatum starten met leveren. Je woning zal altijd aardgas en stroom hebben.

Hoe bestaat het dat jullie goedkoper zijn dan de energie-onderneming zelf?

Dankzij de energievergelijker achterhaal je altijd de laagste prijzen. Indien je zelf een website bezoekt als www.elegant.be, dan kom je tot de ontdekking dat de energie hier fors duurder is. Wat is daarvan de reden? Heel eenvoudig: energiemaatschappijen zijn op zoek naar nieuwe klanten. Via lagere tarieven en fikse welkomstkortingen staan ze soms in de top 5 van goedkoopste aanbieders. En op die manier trekken ze veel potentiële klanten aan.

Energiebedrijven Hérinnes-Lez-Pecq vergelijken

Vergelijk energiemaatschappijen in Hérinnes-Lez-Pecq en vind de beste deal voor je huishouden

Duurzame energie in Hérinnes-Lez-Pecq

Een groot deel van de energiemaatschappijen verschaffen op dit moment groene stroom in Hérinnes-Lez-Pecq. Toch kunnen grote verschillen optreden. Hoe ze de groene stroom inkopen is bij veel aanbieders weer anders. Niet elk “groene stroom” label komt 100% groen tot stand. Veel duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt ongeoorloofd 100% duurzaam genoemd. Er helemaal zeker van zijn dat maatschappijen 100% transparant zijn? Kies dan uiteraard voor “Groen uit NL”. Dan kan je echte groene energieleveranciers in Hérinnes-Lez-Pecq vergelijken, met altijd de beste acties en aanbiedingen.

Draag bij aan een duurzame regio
Rondom de gemeente Pecq kennen we verscheidene acties rondom duurzame energie. Je kunt denken aan windmolens of gezamenlijke zonne-energie initiatieven in de postcoderoos 7742. Als inwoner van deze plaats kan je soms vrij voordelig deelnemen met dergelijke collectieve duurzame energie initiatieven. Het is natuurlijk ook goed om het eigen energieverbruik gaan beperken. Binnen afzienbare tijd moet Henegouwen energieneutraal zijn (los van gas). Wat jij bijvoorbeeld kunt doen:

 • Spouw-, vloer- en dakisolatie
 • Zonnepanelen integreren
 • Een warmtepomp i.p.v. CV-Ketel
 • Zonneboiler integreren
 • Een eigen biomassaketel aanschaffen
 • En het ligt voor de hand: zorg dat je minder gas en stroom verbruikt. Check ook onze tips om minder gas en stroom te gebruiken of bezoek mijnenergie.be, aanbieders.be, pricewise.be, vreg.be en tariefchecker.be, callmepower.be, killmybill.be, test-aankoop.be. Doorzoek informatie over Lampirus afsluiten.