Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Nollevaux

Snel energie vergelijken in Nollevaux? Met behulp van deze website ontdek je gemakkelijk alle grote leveranciers. Je kunt denken aan OCTA+ & Antargaz. Vul de postcode en het huisnummer in, begroot het stroom- en gasverbruik, en ontdek welke energieleverancier in Nollevaux de scherpste prijs kan bieden. Tevens verzamel je via de Energiehunter nuttige informatie informatie over zaken als verschillende aanbieders en variabele of vaste tarieven. Bovendien vind je hier tips voor een lagere nota.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Paliseul
Netbeheerder Elektra:Simogel
Netbeheerder AardgasGaselwest Wallonie
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,401
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,284
Gemiddeld verbruik: 1565 m3 en 3440 kwh
Populaire aanbiederEngie

Moeiteloos vergelijken

 • Alle landelijke aanbieders in een overzicht
 • Beste deal voor jouw verbruik
 • Besparingen mogelijk tot wel € 460,00.

Snel overstappen

 • In enkele minuten overstappen
 • Binnen 14 dagen opzeggen zonder opgaaf van reden
 • Geen dag zonder gas of stroom!

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn de beste energieleveranciers in Nollevaux?

Wij zien opvallend veel energieleveranciers voorhanden in Nollevaux. Van Poweo tot een speler als Watz, je ziet door de bomen het bos niet meer. Vandaag de dag tellen we ruim 25 leveranciers. Deze gebruiken allen het gas- en stroom netwerk van Simogel. Voor consumenten kan het moeilijk zijn om alle energieleveranciers objectief te vergelijken. In dit geval moet je zeker de energiesimulator proberen. Benieuwd welke gas en stroom leveranciers je kunt kiezen? Nieuwsgierig wie de goedkoopste aanbieder van energie in Nollevaux is voor jouw situatie? Vul vlug de eigen gegevens in, vind de laagste prijs, en regel je nieuwe abonnement binnen enkele minuten. Zie ook onze 5 handige bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier
Gas en elektra is is bij alle aanbieders identiek. Bij welke organisatie je ook energie afneemt, je je hebt altijd licht, en je kunt lekker warm douchen. Daartegenover, organisaties verschillen wel degelijk van elkaar. Tijdens een stroom- of gasstoring, dan is het prioriteit dat dit snel opgelost wordt. Kortom: vergelijk op meer dan alleen prijs. Het is heel simpel, uiteindelijk zoekt iedereen een energieleverancier die niet te duur is! En dit is heel snel te regelen. Door gebruik te maken van onze handige vergelijker bekijk je zonder moeite de goedkoopste energieleverancier van Nollevaux, altijd op basis van jouw verbruik. Zoeken op unieke aspecten? Ook dat bieden wij. D.m.v filteren in de prijzenvergelijker checkt men moeiteloos een energieproduct dat in lijn is met de ingevoerde gegevens.
Populaire energiebedrijven in Nollevaux

 • Engie: Uitstekende klantenservice
 • OCTA+: Grip op verbruik en de kosten
 • Lampiris: Denkt met jou mee over besparen
 • MEGA: Duidelijke website
 • Essent: Eenvoudig verbruik inzien
 • Eneco: Prettige klantendienst
 • Luminus: Online prijs berekenen
 • Elegant: Biedt hulp bij duurzame oplossingen
 • Watz: Transparante prijzen
 • Wase Wind: Een open en eerlijke coöperatieve
 • Comfort Energy: Uitstekende klantenservice
 • Poweo: Meerdere contracten

Wat zijn de gemiddelde energiekosten in onze straat? (Prijzen juli 2024)

De pakketten van energie-aanbieders en de tarieven zijn in elke plaats weer anders. Dat heeft te maken met het feit dat er diverse beheerders van het net actief zijn. Elke netbeheerder van elektriciteit en gas hanteert eigen prijsstrategieën voor transport. De huidige elektriciteit netbeheerder in Nollevaux is Simogel. De prijzen die de energieleverancier betaalt aan de netbeheerder zijn per woonplaats weer anders. Je kunt deze tarieven bekijken op de energierekening. In de gemeente Paliseul valt vervoer van aardgas onder de verantwoordelijkheid van Gaselwest Wallonie. In het geval van een storing lossen zij dit normaal gesproken op.

Kerngegevens Nollevaux

 • Provincie: Luxemburg
 • Gemeente: Paliseul
 • Populair merk: Oertli
 • Aandeel duurzaam: 30,60%
 • Hoofdpostcode: 6851
 • Verbruik stookolie: 1620 liter

Info over energieprijzen

 • Netbeheerder: Simogel
 • Gasregio: Gaselwest Wallonie
 • Gastarief M3: €0,401
 • Stroomtarief kwh: €0,284
 • Gem. gasverbruik: 1565 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3440 kWh
energie-vergelijken-nollevaux

Hoe moet ik overstappen van energie?

Benodigde tijd: 5 minuten

Online veranderen van energie direct regelen.

 1. Situatieschets

  Natuurlijk jouw basisgegevens. Bijvoorbeeld aantal gezinsleden, en adres (postcode).

 2. Kies verbruik

  Geef je gas en stroomverbruik op. Rondom Nollevaux is dat gemiddeld 1565 m3 en 3440 kWh. Woon jij volledig gasloos? In dat geval kan je ‘alleen stroom’ kiezen. Wek jij zelf stroom op met zonnepanelen? Selecteer het aantal kWh dat je genereert. Deze details beïnvloeden jouw energierekening.

 3. Kies herkomst energie en abonnementsduur.

  Voorbeelden zijn groene (BE of EU) stroom en grijze stroom. Heb jij niets met groen? Laat deze optie achterwege. Inzake prijs zekerheden kun jij opties nemen van 1 jaar tot 5 jaar en variabele tarieven / abonnementen. Normaal is het verstandig om elk jaar opnieuw een nieuwe energieleverancier te kiezen.  

 4. Prijzen vergelijken

  Voorkeuren doorgegeven? Er volgt de totaallijst met alle grote energieleveranciers. Van elk abonnement achterhaal jij gegevens zoals herkomst energie, duur van het contract, de maximale jaarlijkse kosten van gas en elektra in Nollevaux, en bonus voor nieuwe abonnementen. Kies de organisatie die aansluit op jouw voorwaarden.

 5. Regel online je overstap

  Een geldige leverancier gecheckt? Bekijk alle info door op de groene knop te klikken. Je bezoekt dan binnen enkele seconden de relevante pagina op de website van de energieleverancier. Dit kan zijn www.essent.be en ook www.ebem.be. Jouw aanstaande energieleverancier zorg dat de overstap wordt geregeld. Zo kom je niet te zitten zonder gas en stroom in Nollevaux


Vijf praktische energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan in sommige gevallen wel €275 korting realiseren. Echter, zijn er meerdere mogelijkheden om te bezuinigen op mijn gas- en elektraverbruik? Onderstaand vind jij 5 handige bespaartips waar je à la minute iets mee kunt doen.

 • Bezuinigtip 1: isoleer CV-leidingen
 • Bespaaradvies 2: houd koffie warm in de thermoskan
 • Bespaartip 3: niet meer water gebruiken dan noodzakelijk bij het koken.
 • Bespaaradvies 4: neem een laptop i.p.v. een vaste computer
 • Bezuinigadvies 5: repareer je kraan als deze lekt.

Populaire thema’s gas en stroom vergelijken

Wat is een goed moment om over te stappen van energiemaatschappij?

Consumenten vragen zich vaak af: wat is nu het juiste overstapmoment? Onze energiespecialisten adviseren: wees geen dief van uw portemonnee en ga overstappen in Nollevaux. Zodanig bespaar je het meeste geld. Let op, moet het huidige contract wel opzegbaar zijn. Is je contracttermijn al gepasseerd? 6 tot 8 weken voor het einde van jouw contract mag je al een andere aanbieder kiezen. Is je contract nog niet afgelopen? Wacht tot het contract afloopt. Je kunt natuurlijk altijd opzeggen wanneer je wilt, maar je betaalt dan een opzegvergoeding. Ben je contractvrij? Je mag te allen tijde switchen van leverancier, en je betaalt geen boete. Niet eerder overgestapt? Mogelijk heb je te maken met een contract voor onbepaalde tijd. Je kunt direct vergelijken en overstappen.  

Vaste energietarieven nemen of een modelovereenkomst?

Wie een nieuw energiecontract wil afsluiten heb je 2 opties: vaste en variabele tarieven. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast voor een bepaalde periode. Dit geeft heel veel duidelijkheid, en je hoeft nooit extra te betalen als de prijs van gas en elektriciteit toeneemt. Bij variabele energietarieven staan er geen kosten vast tijdens halfjaarlijkse indexaties. Vaak worden de nieuwe tarieven gecommuniceerd op 1-1 en op 1-7 van het jaar. Bij de variabele variant werkt in jouw voordeel als elektriciteit en gas goedkoper worden.

Tips & advies over; 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het lijkt in eerste instantie een goed idee: een meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij het vooraf inzichtelijk is wat het energietarief is. En eventueel is er sprake van een scherpe welkomstbonus (cashback). Let echter wel goed op de vergelijking! In het energielandschap werkt het zo: meerjarige contracten zijn prijziger dan jaarlijkse kortlopende energiecontracten voor Nollevaux. Bij een contract met een langere looptijd zijn de tarieven wel iets lager. Desalniettemin, bij een abonnement van 1 jaar ontvang je ieder jaar een hoge welkomstbonus. Dit is eigenlijk voor elke consument het goedkoopst.

Wordt er van mij verwacht dat ik mijn contract beëindig?

Nee, gewoonlijk verzorgt jouw nieuwe aanbieder de opzegging van de actuele contracten aan de hand van de overstapservice. Overstappen is dus echt heel eenvoudig. Vergelijk de prijzen en selecteer de goedkoopste energieaanbieder. Denk aan OCTA+, Lampiris en ook Wase Wind. Daarna selecteer je de aansluitdatum (moment van leveren). Je nieuwe gas en stroom aanbieder begint op deze dag met het leveren van energie. Jullie zitten nooit zonder stroom en aardgas.

Waarom is het afsluiten via jullie goedkoper dan het bedrijf zelf?

Aan de hand van onze vergelijker tref je altijd de laagste tarieven en aanbiedingen. Wanneer je zelf surft naar bijvoorbeeld www.ebem.be, dan kom je tot de ontdekking dat de energie hier fors duurder is. Wat is daarvan de reden? Heel eenvoudig: energiebedrijven zijn altijd op zoek naar meer klanten. Aan de hand van goedkope prijzen en fikse welkomstkortingen staan zij in het rijtje van voordeligste leveranciers. Door deze strategie komen meer klanten met hun merk in aanraking.

Energiebedrijven Nollevaux vergelijken

Vergelijk energiemaatschappijen in Nollevaux en sluit een goed abonnement af die past bij jouw wensen

Duurzame energie in Nollevaux

Het merendeel van de maatschappijen bieden inmiddels groene stroom in Nollevaux. Op dit front zijn er veel verschillen. Hoe groene stroom precies wordt gegenereerd is bij veel aanbieders weer anders. Niet alle groene energie komt 100% groen tot stand. Het is jammer, maar veel duurzame elektriciteit uit Europa wordt oneerlijk neergezet als “groen”. Er zeker van zijn dat bedrijven een groene strategie voeren? Selecteer dan het filter “Groene energie uit NL”. Hier kan jij erkende groene energieleveranciers in Nollevaux vergelijken, met een aantrekkelijk prijskaartje.

Draag bij aan een duurzame regio
In de omgeving van de gemeente Paliseul zijn er vele projectendie het gebruik van duurzame energie stimuleren. Aspecten als windmolens of collectieve zonne-energie in postcoderoos 6851. In deze omgeving kan je wellicht relatief goedkoop participeren in duurzaamheidsinitiatieven in de gemeente. Ook stimuleert de gemeente ons om het eigen energieverbruik gaan beperken. In een korte tijd moet Luxemburg eveneveel energie opwekken als het gebruikt. Welke acties jij zelf kunt uitvoeren:

 • De isolatiewaarde van je woning verhogen
 • Zonnepanelen op het dak
 • Het huis verwarmen met een warmtepomp
 • Integreren van de zonneboiler
 • De CV vervangen voor een biomassaketel
 • En niet te vergeten: realiseer een besparing op energiegebruik. Lees de Praktische energiebespaartips of bekijk sites als mijnenergie.be, pricewise.be, energie-vergelijker.be, vreg.be of tariefchecker.be, killmybill.be, energieleveranciers.be, callmepower.be. Lees verder alles over Mega vergelijken.