Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Hermalle-Sous-Argenteau

Direct energie vergelijken in Hermalle-Sous-Argenteau? Met behulp van onze vergelijker check je supersnel alle verkrijgbare maatschappijen als bijvoorbeeld Essent & Antargaz. Schets jouw situatie, schat jouw gas- en stroomverbruik, en vind uit welke energieleverancier in Hermalle-Sous-Argenteau voor jou de beste prijs heeft. Daarnaast tref je op deze pagina nuttige info info over thema’s als bijvoorbeeld tarieven en slimme thermostaten. Daarnaast vind je hier nuttige tips die helpen minder stroom en gas te consumeren.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Oupeye
Netbeheerder Elektra:Tecteo
Netbeheerder AardgasTecteo
Gemiddelde gastarief (m3) april 2024€0,379
Gemiddelde stroomtarief (kWh) april 2024€0,282
Gemiddeld verbruik: 1465 m3 en 3345 kwh
Populaire aanbiederLampiris

Eenvoudig vergelijken

 • Alle bekende organisaties vergelijken
 • All-in tarieven, geen verrassingen
 • Besparing loopt op tot € 390,00.

Eenvoudig overstappen

 • In een paar minuten afgesloten
 • Recht op 14 dagen bedenktijd
 • Nooit zonder gas of elektra

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Welke energieleveranciers zijn er in Hermalle-Sous-Argenteau?

Er zijn opvallend veel energieleveranciers actief in Hermalle-Sous-Argenteau. Dat loopt van Lampirus tot Comfort Energy, de keuze is reusachtig groot. Vandaag de dag moet je een keuze maken uit ruim 20 bedrijven. Deze maken allemaal gebruik van de leidingen van Tecteo. Voor internetgebruikers is het lastig om zelf alle leveranciers onder elkaar te zetten. Hiervoor is de energiesimulator toe te passen. Benieuwd welke maatschappijen mogelijk zijn? Nieuwsgierig wie de goedkoopste aanbieder van energie in Hermalle-Sous-Argenteau is? Vul hierna de privé gegevens in, kies voor de laagste prijs, en sluit het nieuwe contract binnen 5 minuten af. Zie ook onze 5 praktische bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier?
De kwaliteit van gas of elektriciteit is overal hetzelfde. Bij wie je de energie ook koopt, er komt overal stroom uit het stopcontact, en je verwarming doet altijd (inclusief warm tapwater). Toch, maatschappijen kun je toch goed van elkaar onderscheiden. Is er sprake van een gasstoring, dan is het gewenst dat dit adequaat wordt opgelost. Het punt is: kijk verder dan de tarieven. Alles bij elkaar genomen verlangt iedereen een goedkoop energiecontract. En wij begrijpen dat! Middels onze tarievencheck bekijk je snel de goedkoopste energieleverancier van Hermalle-Sous-Argenteau, die matcht met jouw verbruik. Unieke behoeften? Dat is mogelijk. D.m.v filters in de vergelijkingstool zoek je moeiteloos een contract dat rijmt met jouw wensen.
Populaire energiebedrijven in Hermalle-Sous-Argenteau

 • Engie: Online meterstanden doorgeven
 • OCTA+: Altijd inzicht in het verbruik
 • Lampiris: Gemakkelijke verhuisservice
 • MEGA: Diverse looptijden
 • Essent: Contact via telefoon, mail en social media
 • Eneco: Transparante prijzen
 • Luminus: Grip op verbruik en de kosten
 • Elegant: Een scherp tarief, passned bij jouw verbruik
 • Watz: Eerlijk en transparant
 • Wase Wind: Uitgebreide contactmogelijkheden
 • Comfort Energy: Grip op verbruik en de kosten
 • Poweo: Met handige energiesimulator

Wat kost energie in de regio? (Prijzen april 2024)

De aansluitingen van energie-organisaties en de onkosten wijken vaak af per plaats. Dat wordt veroorzaakt doordat er verschillende beheerders op deze markt werken. Iedere afzonderlijke beheerder wordt gekenmerkt door zijn eigen tarieven voor de transport van elektra en gas. De actuele netbeheerder (elektra) in Hermalle-Sous-Argenteau is Tecteo. De tarieven die de energieleverancier betaalt aan de netbeheerder verschillen per regio. Dit zie jij terug op de rekening. In de gemeente Oupeye valt vervoer van aardgas onder de verantwoordelijkheid van Tecteo. Als er sprake is van een storing kan je bij hen terecht voor vragen.

Feiten over Hermalle-Sous-Argenteau

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Oupeye
 • Populair merk: Atag
 • Groene energie: 26,80%
 • Postcode: 4681
 • Mazout verbruik: 2970 liter

Energieprijzen in de regio

 • Netbeheerder: Tecteo
 • Gasregio: Tecteo
 • Gastarief M3: €0,379
 • Stroomtarief kwh: €0,282
 • Gem. gasverbruik: 1465 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3345 kWh
energie-vergelijken-hermalle-sous-argenteau

Zo stap je binnen 10 minuten over van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Zonder moeite veranderen van energie vandaag nog geregeld.

 1. Voer persoonsgegevens in

  Start met de basisinfo. Bijvoorbeeld omvang van het huishouden, en je adresgegevens.

 2. Verbruik en type meter opgeven

  Voer in hoeveel kWh en m3 jij jaarlijks gebruikt. In Hermalle-Sous-Argenteau is dat gemiddeld 1465 m3 & 3345 kWh. Verbruik je geen gas? In dat geval kan je ‘alleen stroom’ kiezen. Sprake van zonnepanelen? Kies het aantal kWh in dat je panelen opleveren. Deze aspecten hebben invloed op de kosten van gas en elektra.

 3. Selecteer soort energie en de contractlooptijd.

  Denk dan onder andere aan grijze stroom of misschien wel groene stroom uit België of Europa. Heb jij niets met groen? Laat het dan staan op ‘geen voorkeur’. Ten aanzien van abonnementen kun jij opties nemen van 1 jaar, 3 jaar, 5 jaar of specifieke model (variabele) prijzen. Vaak is het slim om eens in de 12 maanden een actueel energie-abonnement af te sluiten.  

 4. Prijzen vergelijken

  Er volgt nu de totaallijst met alle mogelijke energieleveranciers. Van elk abonnement zoek je gegevens aangaande type energie, abonnementstermijn, de prijzen van gas en elektra in Hermalle-Sous-Argenteau, en de welkomstkorting. Selecteer de maatschappij die klopt met jouw persoonlijke wensen.

 5. Zonder moeite overstappen

  Een geschikte actie gespot? Bekijk alle info door op de groene knop te klikken. We versturen jouw aanvraag direct door naar de webpagina van de onderneming. Zoals www.energie2030.be en www.ecopower.be. De gekozen energieleverancier regelt alles voor jou. Zo ben je zeker van gas en stroom in Hermalle-Sous-Argenteau


5 tips om minder energie te gebruiken

Veranderen van energieleverancier in april 2024 kan ruim €370 winst geven. Desalniettemin, wat kan je nog meer doen voor lagere maandlasten? Hieronder bekijk jij 5 handige bespaartips waar ook jij iets mee kunt doen.

 • Bespaartip 1: gebruik uitsluitend A+ apparaten
 • Praktische tip 2: laat je eten eerst koud worden voordat je het in de koelkast zet.
 • Bespaartip 3: sloffen dragen in huis.
 • Advies 4: zoveel mogelijk dubbel glas.
 • Bezuinigtip 5: doe de lichten uit als je niet thuis bent

Advies bij gas en stroom vergelijken

Wanneer is het juiste moment om over te stappen?

Een vaak gestelde vraag is: wanneer moet ik overstappen? Onze specialisten zeggen: regel jaarlijks het overstappen in Hermalle-Sous-Argenteau. Op die manier ben je het voordeligst uit. Alleen, kijk wel even wanneer je dit kan doen. Einde contract in zicht? 6 weken voor afloop contracttermijn is het al mogelijk te switchen. Kijk jij nog tegen een lange looptijd aan? Dan kun je beter nog enkele maanden wachten. Je kunt eerder overstappen, maar je betaalt dan een opzegvergoeding. Een abonnement met flexibele tarieven? Je kunt altijd, overstappen van leverancier, zonder boete te betalen. Niet eerder overgestapt? In dat geval heb jij een energiecontract met onbepaalde tijd. Je kunt meteen overstappen en wisselen van leverancier.  

Energietarieven vastzetten of wil jij een model contract?

Wie een nieuw energiecontract wil afsluiten heb je meerdere keuzes: wisselende of vaste prijzen. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast gedurende de looptijd van je contract. Iedereen weet zeker wat hij/zij betaalt, en je hoeft nooit extra te betalen bij een prijsstijging van energie. Bij variabele energietarieven staan er geen kosten vast bij modelcontracten. In algemene zin wijzigen leveranciers hun variabele tarieven op 1 januari en op 1 juli. Bij de variabele variant is dus met name interessant als de kosten van gas en stroom dalen.

Ben ik goedkoper uit met een 1-jarig of meerjarig contract?

Op het eerste gezicht leuk: dit meerjarig energiecontract in april 2024 waarbij het direct duidelijk is wat het tarief voor gas en stroom is. En mogelijk beloont de maatschappij jou met een aantrekkelijke bonus (cashback). Jammer genoeg werkt het niet zo. In het energielandschap is de stelregel: langere contracten voor bijv. 3 of 5 jaar zijn op lange termijn duurder dan verscheidene kortlopende energiecontracten voor Hermalle-Sous-Argenteau. Bij een contract met een langere looptijd heb je vaak het voordeel van een iets gunstiger tarief. Daartegenover, bij een abonnement van 1 jaar krijg jij alle jaren zo’n zeer interessante welkomstbonus. Voor praktisch iedere consument is dit het meest voordelig!

Wordt ik geacht zelf mijn contract op te zeggen?

Nee, doorgaans verzorgt de betreffende gas en stroom leverancier het opzeggen van het huidige contract door gebruik te maken van de overstapservice. Overstappen is dus helemaal niet zo ingewikkeld. Vergelijk alle tarieven en neem de goedkoopste energieaanbieder. Onder andere Luminus, Essent of Aspiravi. Vervolgens beslis je over het moment waarop het contract ingaat. Jullie aankomende organisatie zal op deze dag de oude aanbieder aflossen. Levering is altijd gegarandeerd, nooit zonder elektra of aardgas.

Waarom is het afsluiten via jullie goedkoper dan op de website van de leverancier?

Aan de hand van deze website check je altijd de scherpste aanbiedingen. Indien je zelf een website bezoekt als www.luminus.be, dan is het niet moeilijk om te zien dat de prijzen daar hoger zijn. Waarom zijn jullie dan zo goedkoop? Heel eenvoudig: energiemaatschappijen willen graag meer klanten verwelkomen. Door gebruik te maken van goedkope prijzen en hoge welkomstkortingen komen ze hoger in onze vergelijker. Met dat prijsbeleid zullen meer Belgen overwegen over te stappen.

Energiebedrijven Hermalle-Sous-Argenteau vergelijken

Vergelijk energiemaatschappijen in Hermalle-Sous-Argenteau en zoek het juiste contract voor jouw situatie

Duurzame energie in Hermalle-Sous-Argenteau

Het gros van de energieleveranciers faciliteren op dit moment groene stroom in Hermalle-Sous-Argenteau. Echter is er veel variatie te vinden. De manier waarop groene stroom tot stand komt varieert per leverancier. Niet ieder “groene energie” contract heeft daadwerkelijk een duurzaam karakter. Verrassend veel duurzame elektriciteit uit Europa wordt foutief neergezet als “groen”. Er vanuit kunnen gaan dat aanbieders een groen beleid hanteren? Neem dan uiteraard voor “100% groene stroom uit BE”. In de volgende stap kan jij echte groene energieleveranciers in Hermalle-Sous-Argenteau vergelijken, met altijd de beste acties en aanbiedingen.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzame regio
In het leefgebied van de gemeente Oupeye bestaan er meerdere stappen volledige gericht op duurzame energie. Aspecten als windmolens of collectieve zonne-energie in postcoderoos 4681. In de regio kan je soms tegen een gunstig tarief meewerken met initiatieven die duurzame energie stimuleren. De overheid wil ook ons verplichten om het eigen energieverbruik gaan beperken. Op termijn moet Luik energieneutraal zijn (los van gas). Ook jij kunt iets doen! Bijvoorbeeld:

 • Isolatie van de woning en dubbel glas
 • Huis met zonnepanelen
 • Duurzaam verwarmen met een warmtepomp
 • Installeren van een zonneboiler
 • Het huis verwarmen met een biomassaketel
 • En zeker onmisbaar: beperkt je verbruik van gas en stroom. Bekijk ook de Belangrijke energiebespaartips of bekijk mijnenergie.be, pricewise.be, vreg.be, energie-vergelijker.be en tariefchecker.be, killmybill.be, callmepower.be, energieleveranciers.be. Bekijk ook Lampirus duurzame energie.