Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Warzée

Op je gemak energie vergelijken in Warzée? Middels deze website vind je snel en simpel alle erkende energieleveranciers als bijv. Luminus & Antargaz. Geef de grootte van het huishouden door, begroot het stroom- en gasverbruik, en vind uit welke energieleverancier in Warzée de beste deal heeft! Daarbij vind je via de energievergelijker nuttige info info over onderwerpen als o.a. het ideale overstapmoment en info over duurzame energie. Ook vind je hier een lijstje met 5 tips om jouw gas/stroomverbruik te minderen.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Ouffet
Netbeheerder Elektra:Tecteo
Netbeheerder AardgasNiet Beschikbaar
Gemiddelde gastarief (m3) april 2024€0,441
Gemiddelde stroomtarief (kWh) april 2024€0,284
Gemiddeld verbruik: 1480 m3 en 3370 kwh
Populaire aanbiederLuminus

Moeiteloos vergelijken

 • Alle grote maatschappijenbij elkaar
 • Het beste contract voor jouw situatie
 • Besparingen mogelijk tot wel € 325,00.

Gemakkelijk overstappen

 • Je sluit het gemakkelijk zelf af
 • 2 weken wettelijke bedenktijd
 • Geen moment zonder stroom of gas

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn populaire energieleveranciers in Warzée?

Er zijn best veel energieleveranciers actief in de regio Warzée. Dat loopt van Antargaz tot bijvoorbeeld Luminus, je ziet door de bomen het bos niet meer. Op dit moment kun je kiezen uit circa 35 providers. Deze energieleveranciers werken allemaal op basis van het stroom- en gas netwerk van Tecteo. Het is niet te doen om op eigen houtje alle prijzen te vergelijken. Daarvoor is de energiesimulator toe te passen. Ontdekken welke gas & stroom organisaties mogelijk zijn? Weten wie de goedkoopste aanbieder van energie in Warzée is voor jouw situatie? Voer gelijk de gevraagde gegevens in, sorteer de resultaten op prijs, en sluit het nieuwe contract binnen 5 minuten af. Check daarnaast de 5 praktische bespaartips.

Vind de goedkoopste energieleverancier
Stroom en gas is overal hetzelfde. Bij welke organisatie je ook energie afneemt, er is altijd stroom, en je hebt aan aangenaam warm huis. Daarentegen, aanbieders verschillen wel degelijk van elkaar. Tijdens gas- en stroomstoring, dan ga je er vanuit dat dit zo snel mogelijk wordt geregeld. Conclusie: houd ook rekening met kwaliteit service. Uiteindelijk wenst elke consument een energieleverancier die niet te duur is! En dat snappen wij best! Dankzij onze energie check je snel de goedkoopste energieleverancier van Warzée, die matcht met jouw verbruik. Specifieke wensen? Ook dit kun je hier vinden. Met behulp van filteren in de prijzenvergelijker vinden jullie eenvoudig een energiecontract dat rijmt met jouw situatie.
Populaire energiebedrijven in Warzée

 • Engie: Online grip op je kosten
 • OCTA+: Prima klantendienst
 • Lampiris: 100% gegarandeerd groene stroom
 • MEGA: Een passend contract voor elk huishouden
 • Essent: Exclusieve aanbiedingen
 • Eneco: Duidelijke website
 • Luminus: Zelf termijnbedrag wijzigen
 • Elegant: Duidelijk en eerlijke aanbieder
 • Watz: Met praktische energie-bespaartips
 • Wase Wind: Ook flexibele prijzen
 • Comfort Energy: Meerdere contracten
 • Poweo: Inzicht in energiegebruik

Wat zijn de energiekosten in mijn woonwijk? (Prijzen april 2024)

De producten van gas & stroom maatschappijen en de vergoedingen zijn in elke plaats weer anders. De achterliggende reden is dat er veel beheerders van het net diensten leveren. Elke beheerder heeft zijn eigen tarieven voor de transport van elektra en gas. De tegenwoordige stroom netbeheerder in Warzée betreft Tecteo. De prijzen die de energiemaatschappij afdraagt aan deze beheerder zijn per woonplaats weer anders. Deze toeslag vind je op jouw energienota. In de gemeente Ouffet wordt transport van het aardgas beheerd door Niet Beschikbaar. Bij problemen met het gas kan je bij hen terecht voor vragen.

Stats & Facts Warzée

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Ouffet
 • Populaire CV: Oertli
 • Aandeel duurzaam: 23,00%
 • Centrale postcode: 4590
 • Verbruik Mazout: 2590 liter

Energieprijzen in de regio

 • Netbeheerder: Tecteo
 • Gasregio: Niet Beschikbaar
 • Gastarief M3: €0,441
 • Stroomtarief kwh: €0,284
 • Gem. gasverbruik: 1480 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3370 kWh
energie-vergelijken-warzee

Uitleg over overstappen van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Eenvoudig veranderen van energie direct regelen.

 1. Geef woningdetails in

  Natuurlijk de standaard informatie. Dit gaat over samenstelling huishouden, en jouw woonplaats (postcode + huisnummer).

 2. Type meter + verbruik invullen

  Voer het geschatte verbruik in. Rondom Warzée is het gemiddelde verbruik ong. 1480 m3 en 3370 kWh. Verbruik je geen gas? Je dient dan ‘alleen stroom’ aan te vinken. Beschik jij over zonnepanelen? Kies het aantal kWh in dat de zonnecellen renderen. Deze aspecten werken door in de kosten van energie.

 3. Selecteer herkomst energie een duur van het abonnement.

  Voorbeelden zijn groene stroom (BE of EU), of grijze stroom. Maakt het voor jou niet uit? Laat deze optie achterwege. Inzake prijszekerheid heb je de keuze uit o.a. 12 maand, 24 maanden meerdere jaren of modelcontracten. Dikwijls is het voordeliger om elk jaar opnieuw over te stappen en 1 jarige contracten te nemen.  

 4. Vergelijk energiecontracten

  Wat daarna komt is een lijst met alle interessante energie aanbieders. Van alle contracten zoek je data als soort energie, soort contract, kosten per maand en jaar van gas en elektra in Warzée, en de welkomstbonus. Kies de aanbieder die past bij jouw voorwaarden.

 5. Zonder moeite overstappen

  Een geldige actie in het lijstje? Klik op de knop met de tekst ‘bekijk’. Wij sturen je meteen door naar de webpagina van de energie-onderneming. Onder andere www.engie.be en www.comfortenergy.be. Jouw toekomstige energie-aanbieder neemt het administratieve deel voor zich. Altijd een aansluiting voor gas en stroom in Warzée


Vijf praktische energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in april 2024 kan tot wel €355 winst geven. Evenwel, wat zijn de andere opties om te bezuinigen op mijn gas- en elektraverbruik? Hieronder bekijk jij 5 bruikbare tips & tricks waar iedereen eens over zou moeten nadenken.

 • Bezuinigtip 1: gebruik uitsluitend A+ apparaten
 • Praktische tip 2: doe je wasmachine zo vol mogelijk.
 • Tip 3: zorg dat je pan goed op de warmtebron past
 • Bezuinigtip 4: geen open haard gebruiken.
 • Bespaartip 5: gebruik een tijdschakelaar om je close-in boiler uit te schakelen.

Veelgestelde vragen over gas en stroom vergelijken

Wanneer is nu het beste moment om de overstap te regelen?

Een vraag die we vaak krijgen is: wanneer moet ik overstappen? De energiehunters zeggen: wees geen dief van uw portemonnee en ga overstappen in Warzée. Op die manier kun je profiteren van lage prijzen. Belangrijk, je moet wel contractvrij zijn natuurlijk. Is je contracttermijn al gepasseerd? 2 maanden voor het verlopen van het contract is het al mogelijk een nieuwe aanbieder te nemen. Heb je nog vaste tarieven voor een bepaalde periode? Wacht tot het contract afloopt. Overstappen zou eerder kunnen, maar je betaalt dan een opzegvergoeding. Energiecontract voor onbepaalde tijd? In dat scenario kan iedereen overstappen van aanbieder, en je betaalt geen boete. Is dit de eerste keer dat je overstapt? Mogelijk is je contract dan al tijden verlopen. Je kunt meteen overstappen en wisselen van leverancier.  

Vaste energietarieven nemen of wil jij een model contract?

Wie een nieuw energiecontract wil afsluiten zijn er grofweg 2 mogelijkheden: variabele of vaste kosten. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast gedurende de looptijd van je contract. Dit geeft heel veel duidelijkheid, en je hoeft nooit extra te betalen bij een prijsstijging van energie. Bij variabele energietarieven mis je dit vaste prijs element en wisselt tijdens halfjaarlijkse indexaties. Vaak vindt deze jaarlijkse indexatie plaats op 1 januari en op 1 juli. Bij dit soort contracten wordt je dus ook ‘beloond’ als de energieprijzen dalen.

Wat is verstandig; 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Op het eerste gezicht leuk: zo’n meerjarig energiecontract in april 2024 waarbij het vooraf inzichtelijk is wat je de komende jaren betaalt. En daarnaast krijg je ook nog eens een overstapbonus (cashback). Er zit wel een addertje onder het gras. In de energiemarkt geldt in de basis: meerjarige contracten zijn prijziger dan jaarlijkse kortlopende energiecontracten voor Warzée. Bij een contract met een langere looptijd profiteer je van een iets lager stroom- en gastarief. Maar, bij een overeenkomst van 1 jaar ontvang jij elke 12 maanden deze dergelijke welkomstbonus. Maak de rekensom zelf, en ontdek het voordeel.

Dien ik zelf mijn contract te beëindigen?

Nee, gewoonlijk faciliteert je toekomstige energieleverancier de opzegging van het contract door middel van de overstapservice. Overstappen is dus echt heel eenvoudig. Vergelijk de tarieven in jouw regio en neem de goedkoopste of meest populaire aanbieder. Denk aan Luminus, ENGIE + Wase Wind. Ook kies je de aansluitdatum (moment van leveren). Jouw betreffende energie-organisatie houdt zich altijd aan de afspraak. Stroom en aardgas zullen nooit worden afgesloten.

Hoe bestaat het dat jullie goedkoper zijn dan de energie-onderneming zelf?

Via www.energiehunter.be bekijk je altijd de scherpste aanbiedingen. Wanneer je energietarieven calculeert op bijv. www.poweo.be, dan valt al gauw op dat de energie hier fors duurder is. Hoe kan zoiets? Super simpel: energieleveranciers willen graag meer klanten verwelkomen. Door gebruik te maken van goedkope prijzen en scherpe welkomstkortingen staan ze hoger in de vergelijker (op prijs gesorteerd). Door deze strategie komen meer klanten met hun merk in aanraking.

Energiebedrijven Warzée vergelijken

Vergelijk de energiemaatschappijen in Warzée en vind de beste deal voor jullie woning

Duurzame energie in Warzée

Veel energieleveranciers leveren onderhand groene stroom in Warzée. Binnen dit domein is onderling veel verschil te vinden. De manier waarop groene stroom tot stand komt wisselt nogal. Niet alle “groene stroom” is daadwerkelijk groen. Een behoorlijk aandeel van de duurzame elektriciteit uit Europa wordt onjuist aangemerkt als duurzaam. Er zeker van zijn dat maatschappijen eerlijk en duurzaam zijn? Kies dan het filter “100% groene stroom uit BE”. In de volgende stap kan jij geschikte groene energieleveranciers in Warzée vergelijken, met altijd de beste acties en aanbiedingen.

Lokale projecten en initiatieven gericht op duurzaamheid
In de omgeving van de gemeente Ouffet kennen we diverse activiteiten waarbij duurzame energie wordt opgewekt. Voorbeelden zijn windmolens of een buurtproject met zonnecollectoren in postcoderoos 4590. Als inwoner van deze plaats kan je soms met financiële bonussen participeren in allerlei burgercollectieven in de gemeente. Ook stimuleert de gemeente ons om jouw eigen energieverbruik te minderen. Op termijn moet Luik volledig energieneutraal zijn. Hieronder een aantal mogelijke maatregelen:

 • Isoleren (denk aan isolatie van vloer, dak en spouw)
 • Woning met zonnepanelen
 • Duurzaam verwarmen met een warmtepomp
 • Zonneboiler plaatsen
 • Duurzaam verwarmen met een biomassaketel
 • En de gouden stelregel: realiseer een besparing op energiegebruik. Lees de 5 nuttige energiebespaartips of check sites van mijnenergie.be, vreg.be, pricewise.be, aanbieders.be en tariefchecker.be, callmepower.be, energieleveranciers.be, killmybill.be. Lees verder alles over Mega energie.