Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Bevel

Gemakkelijk energie vergelijken in Bevel? Dankzij de energievergelijker vind je snel en simpel alle relevante aanbieders. Je kunt denken aan Engie en Aspiravi. Vul de postcode en het huisnummer in, vul het geschatte aantal M3 en kwh in, en ontdek welke energieleverancier in Bevel voor jou de beste prijs heeft. Daarbij lees je via de energievergelijker waardevolle informatie over items zoals tarieven en vaste of variabele tarieven. Bovendien geven wij nuttige tips die helpen minder stroom en gas te consumeren.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Nijlen
Netbeheerder Elektra:Iverlek
Netbeheerder AardgasIverlek
Gemiddelde gastarief (m3) april 2024€0,45
Gemiddelde stroomtarief (kWh) april 2024€0,253
Gemiddeld verbruik: 1575 m3 en 3350 kwh
Populaire aanbiederEngie

Moeiteloos vergelijken

 • Alle landelijke providers bij elkaar
 • Het beste contract voor jouw situatie
 • Besparingen mogelijk tot wel € 390,00.

Zonder problemen overstappen

 • Supersnel online geregeld
 • 2 weken wettelijke bedenktijd
 • Inclusief gratis overstapservice

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Welke energieleverancier kiezen in Bevel?

Er zijn nogal wat energieleveranciers waar je uit kunt kiezen in Bevel. Van Lampirus tot aan Comfort Energy, en het aanbod lijkt elk jaar verder te groeien. Op dit moment tellen we ruim 25 providers. Deze gebruiken allen de infrastructuur van Iverlek. Het is vrijwel uitgesloten om zelf alle leveranciers onder elkaar te zetten. In dit geval biedt onze energiesimulator de oplossing. Achterhalen welke gas en stroom organisaties tot de mogelijkheden behoren? Nieuwsgierig wie de goedkoopste aanbieder van energie in Bevel is die past bij jouw verbruik? Geef eenvoudig je persoonlijke gegevens in, bekijk wat de beste deal is, en regel jouw overstap eenvoudig online. Bekijk ook de 5 praktische bespaartips.

Overstappen naar de goedkoopste energieleverancier
Stroom is stroom en gas is gas. Het doet er niet toe bij welke maatschappij je zit, jouw apparaten zijn altijd voorzien van stroom, en de warmwatervoorziening en verwarming werkt altijd. Evenwel, energiemaatschappijen kun je toch goed van elkaar onderscheiden. Bij gasstoringen of stroomproblemen, dan willen jullie natuurlijk dat er snel een monteur komt. Met andere woorden: staar je niet blind op tarieven. Ten slotte wil iedereen met een eigen huis een betaalbaar energiecontract. En dat snappen wij best! Door gebruik te maken van de energiehunter check je gelijk de goedkoopste energieleverancier van Bevel, die aansluit bij jouw verbruik. Wil jij bepaalde onderdelen? Dat kun je zelf bepalen. Aan de hand van jouw input in de energievergelijker detecteer jij simpel en snel een energiecontract dat matcht met jouw verbruik.
Populaire energiebedrijven in Bevel

 • Engie: Online grip op je kosten
 • OCTA+: OCTA + BeOnline
 • Lampiris: Tot €200 korting
 • MEGA: Persoonlijke klantendienst
 • Essent: Zelf verbruik in de gaten houden
 • Eneco: Voor de klein- en grootverbruiker
 • Luminus: Verschillende termijnen
 • Elegant: Eerlijk en transparant
 • Watz: Waar loyale klanten worden beloond
 • Wase Wind: Exclusieve kortingen
 • Comfort Energy: Inzicht in energiegebruik
 • Poweo: Alles beheren via de klantzone

Hoe duur is energie rondom mijn woonplaats? (Prijzen april 2024)

De beschikbare producten gas en stroom bedrijven en de energiekosten verschillen per regio. Dit komt doordat er meerdere netbeheerders actief zijn. Elke netbeheerder van elektriciteit en gas hanteert zijn eigen tarieven voor transport van gas en elektra. De actuele netbeheerder op het gebied van elektra in Bevel betreft Iverlek. De kosten die de energieleverancier betaalt aan de netbeheerder zijn niet overal hetzelfde. Weten hoeveel? Dat vind je op de factuur. In de gemeente Nijlen valt vervoer van aardgas onder de verantwoordelijkheid van Iverlek. Als er sprake is van een storing zullen zij dit afhandelen.

Feiten over Bevel

 • Provincie: Antwerpen
 • Gemeente: Nijlen
 • CV Merk: Nibe
 • Groene energie: 28,10%
 • Centrale postcode: 2560
 • Gemiddeld verbr. mazout: 1700 liter

Gegevens over Energieprijzen

 • Netbeheerder: Iverlek
 • Gasregio: Iverlek
 • Gastarief M3: €0,45
 • Stroomtarief kwh: €0,253
 • Gem. gasverbruik: 1575 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3350 kWh
energie-vergelijken-bevel

Binnen 5 minuten overstappen van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Moeiteloos veranderen van energie direct regelen.

 1. Specificeer jouw situatie

  Begin met jouw basisgegevens. Onder andere samenstelling huishouden, en postcode + huisnummer.

 2. Vul energieverbruik in

  Geef je gas en stroomverbruik op. In de omgeving Bevel ligt dat gemiddeld op circa 1575 m3 + 3350 kWh. Consumeer jij helemaal geen gas? Dan kun je een ‘alleen stroom’ contract kiezen. Heb jij de beschikking over zonnepanelen? Selecteer het aantal kWh dat je opwekt. Alle ingevoerde gegevens hebben effect op de kosten van energie.

 3. Specificeer type energie een duur van het abonnement.

  Zo worden zaken aangeboden als; grijze stroom of juist groene stroom (BE of EU). Is dit voor jou om het even? Laat deze optie achterwege. Wat betreft looptijd kan men gaan voor producten van 1 t/m 5 jaar of modelcontracten. Normaal is het voordeliger om ieder jaar over te stappen en 1 jarige contracten af te sluiten.  

 4. energie aanbieders vergelijken

  Je gaat nu door naar een opsomming met alle erkende leveranciers en contracten. Van ieder contract zie jij specificaties zoals herkomst energie, looptijd contract, de totale kosten (p/maand of p/jaar) van gas en elektra in Bevel, en nieuwe klanten korting. Selecteer de organisatie die overeenkomst met jouw budget.

 5. Zonder moeite overstappen

  Een passende kortingsactie beschikbaar? Klik op ‘Bekijk’. Je browser gaat dan direct naar de aanvraag-pagina van de leverancier. Onder andere www.luminus.be en ook www.belpower.be. De gekozen energie-aanbieder regelt de overstap. Je komt nooit zonder gas en stroom in Bevel


Energie besparen dankzij deze 5 tips

Veranderen van energieleverancier in april 2024 kan ruim €315 winst geven. Desondanks, is er nog meer mogelijk om te bezuinigen op mijn gas- en elektraverbruik? Hieronder check jij 5 handige bespaartips die je meteen kunt toepassen in jouw woning.

 • Bespaaradvies 1: nemen van led verlichting
 • Advies 2: zet de wasmachine na het wassen helemaal uit als er nog lampjes blijven branden.
 • Praktische tip 3: was met waterbesparing
 • Advies 4: koop een waterbesparende douchekop
 • Bezuinigtip 5: plaats je boiler, geiser of ketel op een zo strategisch mogelijke plek.

Advies bij gas en stroom vergelijken

Wat is een goed moment om over te stappen van leverancier?

Een vaak gestelde vraag is: wat is nu het juiste overstapmoment? De energiehunters raden aan: regel jaarlijks het overstappen in Bevel. Zo kun je profiteren van lage prijzen. Desalniettemin, moet het huidige contract wel opzegbaar zijn. Komt het einde van het contract dichterbij? 6 weken voor afloop contracttermijn mag je al een andere aanbieder kiezen. Is je contract nog niet afgelopen? Dan moet je wellicht nog even wachten. Vroegtijdig wisselen van aanbieder is mogelijk, doorgaans levert dat wel een boete op. Heb jij een modelcontract? Je mag op ieder moment, switchen, zonder boete te betalen. Is dit de eerste keer dat je overstapt? Waarschijnlijk heb jij een energiecontract met onbepaalde tijd. Zet dan gelijk het overstap proces in gang.  

Een meerjarige contract of meer vrijheid met modelcontracten?

Op het moment dat je een nieuw energiecontract afsluit zijn er grofweg 2 mogelijkheden: wisselende of vaste tarieven. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast gedurende de looptijd van je contract. Dat creëert financiële transparantie, en je hoeft niet bang te zijn voor een forse nota mochten de gas- en stroomtarieven plots stijgen. Bij variabele energietarieven heb je te maken met flexibele prijzen binnen de looptijd van het contract. Dikwijls wijzigen leveranciers hun variabele tarieven op 1-1 en op 1-7 van het jaar. Bij variabele prijzen profiteer je dus ook als elektriciteit en gas goedkoper worden.

Ben ik goedkoper uit met een 1-jarig of meerjarig contract?

Het lijkt in eerste instantie een goed idee: een meerjarig energiecontract in april 2024 waarbij het vooraf inzichtelijk is wat het energietarief is. En als je geluk hebt ontvang je ook wel een hoge overstapkorting (cashback). Dan moeten we je toch teleurstellen. Voor de energie industrie hanteren we: een contract voor meerdere jaren kunnen qua prijs niet concurreren met diverse kortlopende energiecontracten voor Bevel. Zodra je kiest voor een 3- of 5 jarig contract, dan is het tarief van elektra en gas iets lager. Desalniettemin, bij zo’n overeenkomst van 12 maanden ontvang je jaarlijks een hoge welkomstbonus. Voor praktisch iedere consument is dit het meest voordelig!

Moet ik zelf mijn contract opzeggen?

Nee, doorgaans regelt de aanstaande gas en stroom organisatie de opzegging van het contract door middel van de overstapservice. Overstappen is echt kinderspel. Vergelijk alle contracten en selecteer de goedkoopste aanbieder. Denk aan Luminus, ENGIE en Ecopower. Tevens selecteer je de aansluitdatum (moment van leveren). Je aankomende energieleverancier begint op deze dag met het leveren van energie. Je zit geen dag zonder aardgas of licht.

Hoe kan het dat jullie prijzen lager liggen dan op de website van de leverancier?

Met behulp van onze website tref je altijd de meest lucratieve acties en aanbiedingen. Op het moment dat je navigeert naar www.comfortenergy.be, dan zul je zien dat je daar veel duurder uit bent. Waarom zijn jullie dan zo goedkoop? Eigenlijk zit het zo: energiemaatschappijen willen graag meer klanten verwelkomen. Door gebruik te maken van lage kosten en aantrekkelijke welkomstkortingen staan ze soms in de top 5 van goedkoopste aanbieders. Zo komen meer klanten met hun merk in aanraking.

Energiebedrijven Bevel vergelijken

Vergelijk energiemaatschappijen in Bevel en vind de beste deal voor jouw situatie

Duurzame energie in Bevel

Een aanzienlijk deel van de energieleveranciers faciliteren ondertussen groene stroom in Bevel. Op dit gebied kunnen grote verschillen optreden. De herkomst van groene stroom wisselt nogal. Niet alle groene energie draagt terecht die naam. Het gros van duurzame elektriciteit uit Europa wordt foutief als “duurzaam” gekenmerkt. Er helemaal zeker van zijn dat maatschappijen eerlijk en duurzaam zijn? Selecteer in dit geval zeker weten “100% groene stroom uit BE”. Jij kan dan onvervalste groene energieleveranciers in Bevel vergelijken, met altijd de beste acties en aanbiedingen.

Wat jij kunt doen voor een groenere regio
In het leefgebied van de gemeente Nijlen bestaan er tegenwoordig nogal wat acties met een focus op duurzame energie. Je kunt denken aan windmolens of een buurtproject met zonnecollectoren in postcoderoos 2560. In deze regio kan je in toenemende mate extra voordelig participeren in duurzaamheidsprojecten in de regio. Ook moedigt de gemeente ons aan om ons eigen huis te verduurzamen. In 2050 moet Antwerpen volledig energieneutraal zijn. Jij kunt op allerlei manieren bijdragen, denk aan:

 • Spouwmuurisolatie
 • Integreren van zonnepanelen
 • Het huis verwarmen met een warmtepomp
 • Woning met zonneboiler
 • Een biomassaketel i.p.v. CV-Ketel
 • En zeker onmisbaar: minimaliseer je elektra- en gasverbruik. Zie ook de 5 nuttige energiebespaartips of bekijk sites als mijnenergie.be, pricewise.be, aanbieders.be, energie-vergelijker.be of tariefchecker.be, killmybill.be, callmepower.be, energieleveranciers.be. Bekijk details over Poweo.