Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Neuville-En-Condroz

Snel online energie vergelijken in Neuville-En-Condroz? Aan de hand van energiehunter.be doorzoek je moeiteloos alle beschikbare energieleveranciers als bijvoorbeeld Luminus en Antargaz. Vul de postcode en het huisnummer in, voer het verbruik in, en check welke energieleverancier in Neuville-En-Condroz de laagste prijs hanteert. Tevens lees je via onze vergelijker belangrijke informatie over thema’s als maatschappijen en slimme thermostaten. Tevens geven wij handige bespaartips.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Neupré
Netbeheerder Elektra:Tecteo
Netbeheerder AardgasTecteo
Gemiddelde gastarief (m3) april 2024€0,382
Gemiddelde stroomtarief (kWh) april 2024€0,285
Gemiddeld verbruik: 1505 m3 en 3435 kwh
Populaire aanbiederOCTA+

Moeiteloos vergelijken

 • Alle grote aanbieders in een overzicht
 • Alle aanbiedingen in één overzicht
 • Gemiddelde besparing van € 420,00.

Moeiteloos overstappen

 • Supersnel online geregeld
 • Recht op 14 dagen bedenktijd
 • Geen moment zonder stroom of gas

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten

Welke energieleveranciers kan ik kiezen Neuville-En-Condroz?

Er zijn best veel energieleveranciers die hun diensten aanbieden in Neuville-En-Condroz. Dit varieert van Eneco tot OCTA+, de keuze is reusachtig groot. Op dit ogenblik zijn het zo’n 40 organisaties. Deze leveranciers werken allemaal op basis van het gas- en elektra netwerk van Tecteo. Het is onmogelijk om op eigen houtje alle prijzen te vergelijken. Hiervoor is de energiesimulator toe te passen. Nieuwsgierig welke energiemaatschappij tot de mogelijkheden behoren? Bekijken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Neuville-En-Condroz is? Voer eenvoudig de privé gegevens in, rangschik de contracten op prijs, en stap direct moeiteloos over. Ga door naar de 5 hulpvolle bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier?
Stroom en elektriciteit is altijd hetzelfde. Bij wie je de energie ook koopt, jouw apparaten zijn altijd voorzien van stroom, en je hebt aan aangenaam warm huis. Toch, gas en stroom maatschappijen handelen allemaal op hun eigen manier. Bij voorvallen als een stroom- of gasstoring, dan is het noodzakelijk dat er snel een monteur komt. Anders gezegd: kijk ook naar service. Als het puntje bij paaltje komt verlangt iedereen een goedkope energieleverancier. En dit is heel snel te regelen. Aan de hand van de energievergelijker vind je zonder moeite de goedkoopste energieleverancier van Neuville-En-Condroz, die aansluit op jouw wensen. Wil jij bepaalde onderdelen? Dat is geen probleem! Door gebruik te maken van de keuzevakjes in de vergelijkingstool ontdekken jullie probleemloos een product dat klopt met het door jou geschetste plaatje.
Populaire energiebedrijven in Neuville-En-Condroz

 • Engie: Online energiesimulator
 • OCTA+: Transparant en eerlijk
 • Lampiris: Gemakkelijke verhuisservice
 • MEGA: Reken jouw energiekoste online uit
 • Essent: Online meterstanden doorgeven
 • Eneco: Biedt hulp bij duurzame oplossingen
 • Luminus: Altijd bereikbaar
 • Elegant: Exclusieve kortingen
 • Watz: Elektriciteit en aardgas tegen de best haalbare prijs
 • Wase Wind: Gemakkelijke verhuisservice
 • Comfort Energy: Uitstekende klantenservice
 • Poweo: Eigen account

Hoe duur is energie rondom mijn woonplaats? (Prijzen april 2024)

De condities van aanbieders en de kosten verschillen per regio. De reden hiervan is dat er nogal wat beheerders van het net op deze markt werken. Iedere gas en stroom beheerder wordt gekenmerkt door weer andere onkosten voor transport van gas en elektra. De actuele netbeheerder op het gebied van elektra in Neuville-En-Condroz betreft Tecteo. De prijzen die jouw energieleverancier betaalt aan de netbeheerder zijn per regio weer anders. Dit zie jij terug op de rekening. In de gemeente Neupré wordt de aardgasvervoersinfrastructuur beheerd door Tecteo. In het geval van een storing zullen zij dit afhandelen.

Kerngegevens Neuville-En-Condroz

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Neupré
 • Populaire CV: Brotje
 • Aandeel duurzaam: 29,20%
 • Centrale postcode: 4121
 • Aantal mazout liters: 2510 liter

Gegevens over Energieprijzen

 • Netbeheerder: Tecteo
 • Gasregio: Tecteo
 • Gastarief M3: €0,382
 • Stroomtarief kwh: €0,285
 • Gem. gasverbruik: 1505 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3435 kWh
energie-vergelijken-neuville-en-condroz

Overstappen van energie, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 5 minuten

Probleemloos veranderen van energie in 5 minuten.

 1. Beschrijf jouw wensen

  Natuurlijk de basisinfo. Daarmee wordt bedoeld; omvang van het huishouden, en postcode + huisnummer.

 2. Energieverbruik schatten

  Hoeveel energie verbruik jij? In de buurt van Neuville-En-Condroz is het gemiddelde verbruik ong. 1505 m3 plus 3435 kWh. Gebruik jij geen gas? Dan kun je een ‘alleen stroom’ contract kiezen. Zonnepanelen op je dak? Geef aan hoeveel kWh je genereert. Deze aspecten werken door in de energiekosten.

 3. Kies type energie en hoeveel jaar je wilt vastzetten.

  Denk dan onder andere aan groene stroom (BE of EU), of grijze stroom. Maakt het voor jou niet uit? Sla dit dan over. Met betrekking tot prijszekerheid kan men gaan voor producten van 1 t/m 5 jaar of specifieke model (variabele) prijzen. Meestal kan het uit om eens in de 12 maanden over te stappen en 1 jarige contracten te kiezen.  

 4. energie aanbieders vergelijken

  Je gaat nu door naar een overzicht met alle mogelijke energieleveranciers. Bij ieder contract achterhaal je data als herkomst van stroom en gas, type contract, de hoogte van de tarieven van gas en elektra in Neuville-En-Condroz, en bonus voor nieuwe abonnementen. Selecteer de maatschappij die klopt met jouw voorwaarden.

 5. Zelf je overstap regelen

  Een relevante aanbieding in het lijstje? Bekijk alle info door op de groene knop te klikken. Je wordt automatisch doorgestuurd naar de bestelpagina van de onderneming. Dit kan zijn www.octaplus.be + www.ebem.be. De betreffende leverancier neemt het papierwerk uit handen. Altijd zekerheid van gas en stroom in Neuville-En-Condroz


5 tips om te besparen op energie

Veranderen van energieleverancier in april 2024 kan ruim €290 rendement bieden. Toch, is er nog meer mogelijk om besparingen te realiseren op de energierekening? Hieronder bekijk je 5 energiebespaartips waar ook jij iets mee kunt doen.

 • Advies 1: neem een waterbespaarder
 • Bespaaradvies 2: laat de wasmachine de was eerst goed centrifugeren.
 • Bezuinigtip 3: laat je warme eten eerst afkoelen voordat je het invriest.
 • Bespaaradvies 4: de gevels isoleren.
 • Bespaartip 5: vervang gloeilampen door spaar- of ledlampen

Populaire thema’s gas en stroom vergelijken

Wanneer is nu het beste moment om over te stappen van leverancier?

Wat veel mensen zich afvragen is: wat is het moment om over te stappen? Onze klantenservice specialisten adviseren: probeer elke 12 maanden; overstappen in Neuville-En-Condroz. Dan ben je het voordeligst uit. Echter, kijk wel even wanneer je dit kan doen. Is de looptijd van je contract voorbij? 6 weken voor einddatum contract is het al mogelijk een nieuwe aanbieder te nemen. Zit je nog vast aan een contract? Wacht tot het contract afloopt. Je kunt natuurlijk altijd opzeggen wanneer je wilt, doorgaans levert dat wel een boete op. Contract met onbepaalde looptijd? Je kunt dan meteen veranderingen aanbrengen, zonder boete te betalen. Nooit eerder gewisseld van aanbieder? Mogelijk heb je te maken met een contract voor onbepaalde tijd. Jij kan dan vandaag nog gaan overstappen.  

Een meerjarige contract of een modelovereenkomst?

Indien je een nieuw energiecontract neemt heb je meerdere keuzes: wisselende of vaste kosten. Bij vaste energietarieven staan gas- en stroomprijzen vast voor een bepaalde periode. Dit verschaft iedereen zekerheid, en je komt niet voor verrassingen te staan wanneer gas- en elektra tarieven omhoog gaan. Bij variabele energietarieven heb je te maken met flexibele prijzen bij modelcontracten. In algemene zin vinden deze wijzigingen plaats op 1 januari en op 1 juli. Bij dit type contract profiteer je dus ook als de energieprijs trend neerwaarts is.

Wat is verstandig; 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Een goed idee zou je denken: zo’n meerjarig energiecontract in april 2024 waarbij je exact weet wat het energietarief is. En eventueel beloont de maatschappij jou met een hoge overstapkorting (cashback). Helaas is dat niet het geval. In het energielandschap geldt: meerjarige contracten zijn op lange termijn duurder dan meerdere kortlopende energiecontracten voor Neuville-En-Condroz. Kies je voor een langlopend contract, dan profiteer je van een iets lager stroom- en gastarief. Maar, bij 12 maandelijkse contracten ontvang je jaarlijks een dergelijke welkomstbonus. Uiteindelijk is dit goedkoper!

Moet ik zelf mijn contract opzeggen?

Nee, gewoonlijk faciliteert jouw toekomstige organisatie het volledige overstaptraject via de overstapservice. Overstappen stelt dus echt niet veel voor. Vergelijk de tarieven in jouw regio en selecteer de beste of voordeligste maatschappij. Bijvoorbeeld OCTA+, ENGIE en ook Wase Wind. Daarnaast beslis je over de ingangsdatum van het contract. De toekomstige energie-aanbieder houdt zich altijd aan de afspraak. Aardgas & stroomtoevoer worden nooit gepauzeerd.

Wat is de reden dan jullie voordeliger zijn dan bij de aanbieder zelf?

Via onze vergelijker tref je altijd de laagste tarieven en aanbiedingen. Zodra je een website opent zoals www.belpower.be, dan zul je er vrij vlug achter komen dat de energie hier fors duurder is. Hoe kan zoiets? Kinderspel: energiemaatschappijen willen graag meer klanten verwelkomen. Aan de hand van goedkope prijzen en scherpe welkomstkortingen staan ze hoger in de vergelijker (op prijs gesorteerd). En zo zullen meer Belgen overwegen over te stappen.

Energiebedrijven Neuville-En-Condroz vergelijken

Vergelijk actuele energiemaatschappijen in Neuville-En-Condroz en vind de goedkoopste stroom- en gas aanbieder voor jullie woning

Duurzame energie in Neuville-En-Condroz

Tal van energieleveranciers faciliteren vandaag de dag groene stroom in Neuville-En-Condroz. Toch is er veel variatie te vinden. De manier waarop groene stroom tot stand komt is zeer divers. Niet alle groene energie is ook echt groen. Het gros van duurzame elektriciteit uit landen buiten BE wordt onjuist 100% duurzaam genoemd. De zekerheid hebben dat energiemaatschappijen eerlijk en duurzaam zijn? Kies in dat geval zeker voor “Groen uit NL”. Dan kan je erkende groene energieleveranciers in Neuville-En-Condroz vergelijken, die ook zeer scherpe prijsaanbiedingen hebben.

Wat jij kunt doen voor een groenere regio
Voor inwoners van de gemeente Neupré kennen we vele activiteiten met een focus op duurzame energie. Zaken zoals windmolens of lokale zonne-energie projecten in de postcoderoos 4121. In deze buurt kan je steeds vaker tegen een gunstig tarief deelnemen met collectieve duurzaamheidsprojecten. Ook ziet de gemeente graag dat we minder energie in huis te gebruiken. Binnen 30 jaar moet Luik eveneveel energie opwekken als het gebruikt. Ook jij kunt iets doen! Bijvoorbeeld:

 • Isoleren en HR++ glas
 • Zonnepanelen op het dak
 • Je huis gasvrij maken met een warmtepomp
 • Zonneboiler installeren
 • Een eigen biomassaketel aanschaffen
 • En zeker onmisbaar: beperkt je verbruik van gas en stroom. Lees de Bespaartips die je meteen kunt toepassen of speur op sites zoals mijnenergie.be, pricewise.be, vreg.be, energie-vergelijker.be of tariefchecker.be, killmybill.be, callmepower.be, energieleveranciers.be. Bezoek ook Eneco energie.