Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Villers-Le-Temple

Zonder problemen energie vergelijken in Villers-Le-Temple? Middels deze website achterhaal je gemakkelijk alle interessante bedrijven. Voorbeelden zijn OCTA+ & Lampirus. Specificeer jouw situatie, begroot het stroom- en gasverbruik, en ontdek welke energieleverancier in Villers-Le-Temple de laagste prijs hanteert. Daarbij verzamel je op deze website belangrijke informatie over thema’s zoals stroomtarieven en tips om te besparen op energie. Daarbij vind je hier handige bespaartips.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Nandrin
Netbeheerder Elektra:Tecteo
Netbeheerder AardgasTecteo
Gemiddelde gastarief (m3) april 2024€0,424
Gemiddelde stroomtarief (kWh) april 2024€0,267
Gemiddeld verbruik: 1600 m3 en 3500 kwh
Populaire aanbiederMEGA

Eenvoudig vergelijken

 • Alle bekende providers bij elkaar
 • Beste deal voor jouw verbruik
 • Bespaar jaarlijks tot wel € 280,00.

Snel & simpel overstappen

 • Eenvoudig zelf online afsluiten
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • De overstap regelt de nieuwe leverancier

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Welke energieleverancier kiezen in Villers-Le-Temple?

Wij zien een groot aantal energieleveranciers actief in de regio Villers-Le-Temple. Dat loopt van Engie tot aan Ecopower, er zijn opties bij de vleet. Momenteel zijn het zo’n 20 aanbieders. Deze maken allemaal gebruik van het net van Tecteo. Het is onmogelijk om op eigen houtje alle prijzen te vergelijken. Voor die situatie hebben wij iets gevonden, de energiesimulator. Bekijken welke energie-organisaties je kunt kiezen? Weten wie de goedkoopste aanbieder van energie in Villers-Le-Temple is voor jouw situatie? Voer hieronderjouw gegevens in, kies voor de laagste prijs, en stap meteen over. Bekijk ook de 5 nuttige bespaartips.

Vind de goedkoopste energieleverancier
Stroom en elektriciteit is altijd hetzelfde. Het doet er niet toe bij welke maatschappij je zit, er is altijd stroom, en de verwarming werkt wanneer nodig. Toch, maatschappijen kun je toch goed van elkaar onderscheiden. Is er een storing, dan willen jullie natuurlijk dat dit adequaat wordt opgelost. Conclusie: kijk ook naar service. Het is heel simpel, uiteindelijk geeft iedereen prioriteit aan een energieleverancier die niet te duur is! En wij begrijpen dat! Met behulp van onze tarievencheck check je vlug de goedkoopste energieleverancier van Villers-Le-Temple, voor jouw situatie. Wil je kunnen filteren? Ook dit kun je hier vinden. Met behulp van keuzes in de Energiehunter achterhalen jullie eenvoudig een abonnement dat klopt met jouw wensen.
Populaire energiebedrijven in Villers-Le-Temple

 • Engie: Eigen account
 • OCTA+: Prettige klantendienst
 • Lampiris: Overzichtelijke contracten
 • MEGA: Met praktische energie-bespaartips
 • Essent: Duurzame oplossingen voor jouw woning
 • Eneco: Blog met handige bespaartips
 • Luminus: Ook met zonnepanelen
 • Elegant: Uitstekende klantenservice
 • Watz: 100% Belgische onderneming
 • Wase Wind: Eigen termijnbedrag kiezen
 • Comfort Energy: Reken jouw energiekoste online uit
 • Poweo: Ook met zonnepanelen

Wat zijn de energiekosten in onze straat? (Prijzen april 2024)

Het aanbod van gas & stroom organisaties en de kosten zijn anders per regio. De achterliggende reden is dat er meerdere beheerders van het net diensten leveren. Elke beheerder gebruikt weer andere onkosten voor transport van gas en stroom. De actuele netbeheerder op het gebied van elektra in Villers-Le-Temple heet Tecteo. De prijzen die de energiemaatschappij afdraagt aan deze beheerder zijn per regio weer anders. Op de energierekening kan je dit teruglezen. In de gemeente Nandrin is de huidige netbeheerder van het aardgas Tecteo. Bij een storing kan je bij hen terecht voor vragen.

Cijfers en feiten Villers-Le-Temple

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Nandrin
 • CV ketel: Remeha
 • Aandeel duurzaam: 21,30%
 • Postcode: 4550
 • Gemiddeld verbr. mazout: 2420 liter

Samenstelling van de energieprijzen

 • Netbeheerder: Tecteo
 • Gasregio: Tecteo
 • Gastarief M3: €0,424
 • Stroomtarief kwh: €0,267
 • Gem. gasverbruik: 1600 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3500 kWh
energie-vergelijken-villers-le-temple

Snel overstappen van energie doe je zo

Benodigde tijd: 5 minuten

Moeiteloos veranderen van energie binnen 10 minuten.

 1. Specificeer jouw situatie

  Allereerste jouw basisgegevens. Hiermee bedoelen we gezinssamenstelling, maar ook jouw postcode en huisnummer.

 2. Vul energieverbruik in

  Voer je verbruik van stroom en gas in. In Villers-Le-Temple is het gemiddelde verbruik ong. 1600 m3 en 3500 kWh. Gebruik jij geen gas? In dat geval kan je ‘alleen stroom’ kiezen. Heb je zonnepanelen? Vul het totale kWh in dat er jaarlijks wordt opgewekt. Deze details beïnvloeden de kosten van gas en elektra.

 3. Kies herkomst energie en de looptijd.

  Je kunt kiezen uit grijze stroom maar ook groene stroom uit BE of de EU. Is dit voor jou om het even? Neem dan de optie ‘geen voorkeur’. Aangaande looptijd kan men gaan voor producten van 1 jaar, 3 jaar, 5 jaar of modelcontracten. Vaak is het gunstiger om eens per jaar een actueel energie-abonnement te kiezen.  

 4. Vergelijk leveranciers

  Voorkeuren doorgegeven? Er volgt een handig overzicht met alle populaire energieleveranciers. Bij elk abonnement zie jij voorwaarden over type stroom/gas, type contract, de totale kosten (p/maand of p/jaar) van gas en elektra in Villers-Le-Temple, en nieuwe klanten korting. Selecteer de maatschappij die overeenkomst met jouw zoekopdracht.

 5. Zonder hulp overstappen

  Een actuele korting gespot? Klik op de ‘bekijk’ knop. Jij wordt vlug doorgestuurd naar de aanvraag-pagina van de aanbieder. Onder andere www.luminus.be en www.ecopower.be. Jouw nieuwe maatschappij neemt het papierwerk uit handen. Nooit zonder stroom en gas in Villers-Le-Temple


5 handige energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in april 2024 kan tot wel €335 voordeel geven. Toch, zijn er andere tips zodat ik minder geld kwijt ben aan energie? Via onze hunters vind jij 5 handige adviezen die eigenlijk elke Belg kan toepassen.

 • Bespaaradvies 1: het huis verwarmen met kookwarmte
 • Bespaartip 2: maak van je koelkast geen iglo.
 • Tip 3: kies een waterbesparende douchekop
 • Bespaartip 4: de gevels isoleren.
 • Bespaaradvies 5: zet je koelkast minimaal 10cm voor de wand

Veelgestelde vragen over gas en stroom vergelijken

Wat is een goed moment om het overstappen in gang te zetten?

Consumenten vragen zich vaak af: wanneer kan ik het beste overstappen? Wij van energiehunter.be zijn erover eens: kies elke 12 maanden opnieuw en ga overstappen in Villers-Le-Temple. Daarna maak je gebruik van lagere tarieven. Desalniettemin, doe dit wel op het juiste moment. Is je contracttermijn al gepasseerd? 6 weken voor einddatum contract mag je al overstappen naar een nieuwe aanbieder. Heb je nog vaste tarieven voor een bepaalde periode? Dan kun je beter nog enkele maanden wachten. Overstappen zou eerder kunnen, maar je betaalt dan een opzegvergoeding. Een abonnement met flexibele tarieven? Je kunt dan meteen overstappen van aanbieder, en je zult ook geen boete ontvangen. Nog nooit overgestapt? In dat geval heb je een contract met onbepaalde looptijd. Direct overstappen kunnen we dan gaan regelen.  

Voel jij meer voor vaste prijzen of een modelovereenkomst?

Wanneer je een nieuw energiecontract neemt zijn er 2 smaken: vaste en variabele prijzen. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast voor een bepaalde periode. Dit verschaft iedereen zekerheid, en je komt niet voor verrassingen te staan op het moment dat elektra- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven kan de prijs variëren bij modelcontracten. Normaal vindt deze jaarlijkse indexatie plaats op 1-1 en op 1-7 van het jaar. Binnen deze flex-overeenkomst kan dus uit op het moment dat gas en stroom tarieven naar beneden gaan.

Wat is verstandig; 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Een goed idee zou je denken: dit meerjarig energiecontract in april 2024 waarbij het vooraf inzichtelijk is hoeveel je gaat betalen. En mogelijk is er sprake van een hoge overstapkorting (cashback). Dan moeten we je toch teleurstellen. In de energiewereld hanteren we: langere contracten voor bijv. 3 of 5 jaar zijn uiteindelijk fors duurder dan de meeste kortlopende energiecontracten voor Villers-Le-Temple. Zodra je kiest voor een 3- of 5 jarig contract, dan heb je vaak het voordeel van een iets gunstiger tarief. Desalniettemin, bij jaarlijkse overeenkomsten krijg jij elk jaar een hoge welkomstbonus. Onder aan de streep is dat ’t voordeligst!

Wordt er van mij verwacht dat ik mijn contract beëindig?

Nee, vaak verzorgt je aankomende energie-organisatie de opzegging van het contract door gebruik te maken van de overstapservice. Overstappen kan iedereen zelf doen. Vergelijk alle aanbieders en neem de beste of voordeligste maatschappij. Denk aan OCTA+, Lampiris + Energy People. Tevens bespreek je het moment waarop het contract ingaat. Jouw nieuwe aanbieder zal precies op die dag starten met leveren. Levering is altijd gegarandeerd, nooit zonder elektra of aardgas.

Hoe kan het dat jullie tarieven scherper zijn dan via de site van de maatschappij?

Dankzij energiehunter.be vind je altijd de meest interessante aanbiedingen. Indien je zelf een website bezoekt als www.wasewind.be, dan kom je tot de ontdekking dat gas en stroom hier veel prijziger is. Hoe komt dat? Fluitje van een cent: energiebedrijven zijn op zoek naar nieuwe klanten. Via lagere onkosten en fikse welkomstkortingen komen ze hoger in onze vergelijker. En op die manier krijgen zij weer meer nieuwe klanten.

Energiebedrijven Villers-Le-Temple vergelijken

Vergelijk populaire energiemaatschappijen in Villers-Le-Temple en stap over naar de beste aanbieder voor jullie woning

Duurzame energie in Villers-Le-Temple

Tal van maatschappijen leveren inmiddels groene stroom in Villers-Le-Temple. Binnen dit domein is er veel variatie te vinden. De herkomst van groene stroom loopt zeer uiteen. Niet elk “groene energie” label komt 100% groen tot stand. Een behoorlijk aandeel van de duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt ongeoorloofd gelabeld als “groen”. Er zeker van zijn dat maatschappijen eerlijk en duurzaam zijn? Selecteer in dit geval zeker voor “100% groene stroom uit BE”. In de volgende stap kan jij echte groene energieleveranciers in Villers-Le-Temple vergelijken, met altijd de beste acties en aanbiedingen.

Duurzaamheidsinitiatieven in de regio
In de streek van de gemeente Nandrin onderscheiden we verscheidene plannen rondom duurzame energie. Neem bijvoorbeeld windmolens of collectieve zonne-energie in postcoderoos 4550. In deze omgeving kan je vaak extra voordelig meedoen met duurzaamheidsinitiatieven in de gemeente. Uiteraard is het aan te raden om zelf maatregelen te treffen. Rond 2050 moet Luik hun woningen gasloos kunnen verwarmen. Wat jij bijvoorbeeld kunt doen:

 • Isoleren en HR++ glas
 • Eigen stroom met zonnepanelen
 • Alternatief verwarmen d.m.v. een warmtepomp
 • Zonneboiler aanschaffen
 • Duurzaam verwarmen met een biomassaketel
 • Maar misschien wel het belangrijkste: richt je op snelle besparing voor stroomverbruik. Lees de Praktische energiebespaartips of bekijk mijnenergie.be, aanbieders.be, pricewise.be, energie-vergelijker.be of tariefchecker.be, energieleveranciers.be, callmepower.be, test-aankoop.be. Doorzoek informatie over Engie april 2024.