Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Villers-La-Loue

Snel en overzichtelijk energie vergelijken in Villers-La-Loue? Met behulp van energiehunter.be achterhaal je moeiteloos alle beschikbare energieleveranciers. Je kunt denken aan Engie en Comfort Energy. Geef de grootte van het huishouden door, begroot het stroom- en gasverbruik, en ontdek welke energieleverancier in Villers-La-Loue het goedkoopste contract aanbiedt. Tevens verzamel je op deze pagina waardevolle info over zaken als overstappen en handige bespaartips. Ook vind je hier handige bespaartips.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Meix-Devant-Virton
Netbeheerder Elektra:Ieh
Netbeheerder AardgasIgh
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,458
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,281
Gemiddeld verbruik: 1555 m3 en 3440 kwh
Populaire aanbiederLuminus

Makkelijk vergelijken

 • Alle bekende energiebedrijvenvergelijken
 • Geen addertjes onder het gras
 • Bespaar tot wel € 220,00.

Eenvoudig overstappen

 • Afsluiten doe je eenvoudig zelf
 • Recht op 14 dagen bedenktijd
 • Gratis overstappen zonder zorgen

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten

Welke energieleveranciers kan ik kiezen Villers-La-Loue?

We zien flink wat energieleveranciers beschikbaar in Villers-La-Loue. Van Poweo tot en met Comfort Energy, er zijn meer leveranciers dan ooit. Vandaag de dag heb je de keuze uit zo’n 20 aanbieders. Deze maatschappijen zijn allemaal aangesloten op het gas- en stroom netwerk van Ieh. Het is onuitvoerbaar om zelf energietarieven met elkaar te vergelijken. Voor dat geval hebben wij iets gevonden, de energiesimulator. Weten welke organisaties je kunt kiezen? Weten wie de goedkoopste aanbieder van energie in Villers-La-Loue is die past bij jouw verbruik? Geef moeiteloos de gevraagde gegevens in, rangschik de contracten op prijs, en sluit het nieuwe contract binnen 5 minuten af. Check daarnaast de 5 handige bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier vinden
Stroom en gas is bij iedereen hetzelfde. Het doet er niet toe bij welke maatschappij je zit, er komt overal stroom uit het stopcontact, en de warmwatervoorziening en verwarming werkt altijd. Daarentegen, gas en stroom organisaties verschillen wel degelijk van elkaar. In een situatie als gas- en stroomstoring, dan is het gewenst dat er gauw een oplossing volgt. Oftewel: vergelijk op meer dan alleen prijs. Als het puntje bij paaltje komt zoekt iedereen een goedkope energieleverancier. En dit is heel snel te regelen. Via de energietarievenvergelijker check je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier van Villers-La-Loue, die aansluit bij jouw verbruik. Speur je naar iets unieks? Dit is natuurlijk een optie. Door middel van jouw input in de Energiehunter ontdek jij moeiteloos een energieovereenkomst dat matcht met jouw verbruik en wensen.
Populaire energiebedrijven in Villers-La-Loue

 • Engie: Slimme Boxx thermostaat
 • OCTA+: Verstand van zaken!
 • Lampiris: 1000+ lokale producenten van groene stroom
 • MEGA: Duidelijk en eerlijke aanbieder
 • Essent: Ook flexibele prijzen
 • Eneco: Comfrot Bonus, gratis bijstandpakket voor trouwe klantn
 • Luminus: Zelf termijnbedrag wijzigen
 • Elegant: Meerdere contracten
 • Watz: Ook modelcontracten
 • Wase Wind: Online prijs berekenen
 • Comfort Energy: Transparante prijzen
 • Poweo: Eenvoudig overstappen

Wat betaal ik voor energie in mijn regio? (Prijzen juli 2024)

De pakketten van leveranciers en de prijzen zijn weer anders per regio. De reden hiervan is dat er veel netbeheerders actief zijn. Iedere beheerder van het net rekent eigen prijsstrategieën voor transport. De netbeheerder van het stroom in Villers-La-Loue is Ieh. De kosten voor het beheer van het netwerk zijn per regio weer anders. Uiteindelijk kan je dit terugvinden op de nota. In de gemeente Meix-Devant-Virton wordt de aardgasvervoersinfrastructuur beheerd door Igh. Bij een storing lossen zij dit normaal gesproken op.

Feiten over Villers-La-Loue

Actuele Energieprijzen

 • Netbeheerder: Ieh
 • Gasregio: Igh
 • Gastarief M3: €0,458
 • Stroomtarief kwh: €0,281
 • Gem. gasverbruik: 1555 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3440 kWh
energie-vergelijken-villers-la-loue

Uitleg over overstappen van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Moeiteloos veranderen van energie in een paar minuten.

 1. Voer persoonsgegevens in

  Stap 1 is het invoeren van je huis en woningdetails. Dit zijn aantal gezinsleden, maar ook jouw postcode en huisnummer.

 2. Energieverbruik schatten

  Voer je verbruik van stroom en gas in. In Villers-La-Loue ligt dat gemiddeld op circa 1555 m3 + 3440 kWh. Bezit je een gasloze woning. Ga dan voor ‘alleen stroom’ . Sprake van zonnepanelen? Vul het totale kWh in dat er jaarlijks wordt opgewekt. Deze details hebben effect op het gas- en stroom tarief.

 3. Kies herkomst energie en hoeveel jaar je wilt vastzetten.

  Voorbeelden zijn grijze stroom maar ook groene stroom uit BE of de EU. Is dit voor jou om het even? Neem dan de optie ‘geen voorkeur’. Aangaande contracten kun je een optie nemen voor vaste tarieven voor bijv. 1, 2, 3 of 5 jaar, of juist een variabel contract. In de regel is het gunstiger om eens in de 12 maanden een nieuw contract te kiezen.  

 4. Energieleveranciers vergelijken

  Voorkeuren doorgegeven? Er volgt een overzicht met alle mogelijke aanbieders van energie. Bij elk contract lees je gegevens met betrekking tot oorsprong energie (groen of grijs), soort contract, de hoogte van de tarieven van gas en elektra in Villers-La-Loue, en de welkomstbonus. Kies de aanbieder die klopt met jouw zoekopdracht.

 5. Zelf je overstap regelen

  Een geldige leverancier tussen de resultaten? Klik op ‘Bekijk’. Jij wordt vlug doorgestuurd naar de relevante pagina op de website van de energie-onderneming. Zoals www.essent.be en ook www.wasewind.be. De door jou gekozen energie-aanbieder zegt jouw huidige contract op. Altijd een aansluiting voor gas en stroom in Villers-La-Loue


Energie besparen dankzij deze 5 tips

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan tot wel €305 opleveren. Desalniettemin, is er nog meer mogelijk voor lagere maandlasten? Via de energiehunter profiteer je van vijf energiebespaartips die je meteen kunt toepassen in jouw woning.

 • Bezuinigadvies 1: gebruik uitsluitend A+ apparaten
 • Bezuinigadvies 2: kies wat vaker voor een thermoskan
 • Bespaartip 3: stel je vriezer niet te koud af.
 • Bespaaradvies 4: kies voor een laptop in plaats van een PC
 • Advies 5: zet je koelkast minimaal 10cm voor de wand

Veelgestelde vragen over gas en stroom vergelijken

Op welk moment is het verstandig om over te stappen van leverancier?

Wat veel mensen zich afvragen is: wanneer mag je overstappen van energie? Onze experts geven als tip: ga elke jaar opnieuw overstappen in Villers-La-Loue. In dat geval kun je profiteren van lage prijzen. Maar, je moet wel contractvrij zijn natuurlijk. Is je huidige abonnement afgelopen? 6 tot 8 weken voor het einde van jouw contract is het al mogelijk te switchen. Contract met bepaalde looptijd? In dat geval is het raadzaam even geduld te hebben. Al eerder switchen van leverancier kan wel, alleen krijg je dan wel een boete voor je kiezen. Onbepaalde tijd energiecontract? In dat scenario kan iedereen switchen van maatschappij, en hoef je nooit een boete te betalen. Niet eerder overgestapt? Vermoedelijk zit je mogelijk niet meer vast aan je huidige contract. Zet dan gelijk het overstap proces in gang.  

Vaste energietarieven nemen of een flexibel modelcontract?

Wanneer je een nieuw energiecontract neemt moet je een belangrijke keuze maken: flexibele of vaststaande kosten. Bij vaste energietarieven staat het tarief dat je de komende jaren gaat betalen vast. Dat creëert financiële transparantie, en je hoeft niet bij te betalen mochten de gas- en stroomtarieven plots stijgen. Bij variabele energietarieven kunnen de prijzen wisselen gedurende de contractperiode. Normaal worden de prijzen aangepast in de eerste en zevende maand. Bij een variabel contract is dus ook erg interessant wanneer elektriciteit en gas goedkoper worden.

Moet ik een 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Op het eerste gezicht leuk: zo’n meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij het vooraf inzichtelijk is wat je gaat betalen. En eventueel beloont de maatschappij jou met een introductiekorting (cashback). Er zit wel een addertje onder het gras. Voor de energiewereld geldt in beginsel: contracten voor een langere periode zijn vrijwel altijd duurder dan 12-maandelijkse kortlopende energiecontracten voor Villers-La-Loue. Ga je voor een meerjarig contract, dan zullen de tarieven per m3 en kWh iets lager zijn. Daartegenover, bij zo’n overeenkomst van 12 maanden krijg jij elk jaar zo’n concurrerende welkomstbonus. Onder aan de streep is dat ’t voordeligst!

Wordt er van mij verwacht dat ik mijn contract beëindig?

Nee, normaal gesproken verzorgt jouw aankomende gas en stroom leverancier het volledige overstaptraject door middel van de overstapservice. Overstappen is dus echt heel eenvoudig. Vergelijk de prijzen en selecteer een nieuwe maatschappij. Bedrijven als Luminus, ENGIE of Poweo. Daarnaast kies je de startdatum van het abonnement. Jullie aanstaande organisatie zal op deze dag de oude aanbieder aflossen. Jullie zitten nooit zonder stroom en aardgas.

Hoe kan het dat jullie tarieven scherper zijn dan via de site van de maatschappij?

Aan de hand van energiehunter.be check je altijd de meest interessante aanbiedingen. Als je zelf gaat naar bijv. www.essent.be, dan is het niet moeilijk om te zien dat gas en stroom hier veel prijziger is. Hoe is dit mogelijk? Gemakkelijk uit te leggen: energiebedrijven willen nieuwe aansluitingen scoren. Door gebruik te maken van lagere onkosten en scherpe welkomstkortingen bereiken ze hogere posities in de vergelijkers. En op die manier komen meer klanten met hun merk in aanraking.

Energiebedrijven Villers-La-Loue vergelijken

Vergelijk de energiemaatschappijen in Villers-La-Loue en ontdek de beste deal voor je huishouden

Duurzame energie in Villers-La-Loue

Een groot deel van de bedrijven ondersteunen vandaag de dag groene stroom in Villers-La-Loue. Toch zijn er veel verschillen. De wijze waarop groene stroom wordt opgewekt wijkt nogal af. Niet alle “groene stroom” is ook echt duurzaam. Schrikbarend veel duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt onjuist “groen” genoemd. Er op kunnen vertrouwen dat aanbieders 100% transparant zijn? Kies dan uiteraard voor “Groene energie uit NL”. Hier kan jij echte groene energieleveranciers in Villers-La-Loue vergelijken, die ook nog eens goedkoop zijn.

Wat jij kunt doen voor een groenere regio
In de omgeving van de gemeente Meix-Devant-Virton bestaan er tegenwoordig nogal wat opdrachten rondom duurzame energie. Voorbeelden zijn windmolens of gezamenlijke zonne-energie initiatieven in de postcoderoos 6769. In deze buurt kan je soms vrij voordelig deelnemen met gezamenlijke projecten gericht op duurzame energie. Uiteraard is het aan te raden om jouw eigen energieverbruik te minderen. Binnen afzienbare tijd moet Luxemburg eveneveel energie opwekken als het gebruikt. De stappen die jij zelf kunt nemen:

 • Isoleren van bijv. vloer, spouwmuur en vloer
 • Zelf opwekken met zonnepanelen
 • HR-ketel inruilen voor een warmtepomp
 • Tapwater en verwarming via je zonneboiler
 • Het huis verwarmen met een biomassaketel
 • En misschien het meest interessant: minder energie verbruiken! Bekijk ook de Vijf praktische bespaartips of check sites van mijnenergie.be, energie-vergelijker.be, aanbieders.be, vreg.be of tariefchecker.be, callmepower.be, energieleveranciers.be, killmybill.be. Bezoek ook Poweo overstappen.