Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Malempré

Snel online energie vergelijken in Malempré? Aan de hand van de Energiehunter vergelijk je eenvoudig alle grote energiebedrijven. Voorbeelden zijn Essent & Aspiravi. Schets jouw situatie, vul het geschatte verbruik in, en kom erachter welke energieleverancier in Malempré de laagste prijs hanteert. Voorts check je via onze vergelijker praktische info over items zoals energiebesparing in huis en info over het gasvrij maken van jouw woning. Daarbij geven we 5 nuttige tips die helpen minder stroom en gas te consumeren.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Manhay
Netbeheerder Elektra:Ieh
Netbeheerder AardgasIgh
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,364
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,267
Gemiddeld verbruik: 1470 m3 en 3325 kwh
Populaire aanbiederEngie

Eenvoudig vergelijken

 • Alle bekende providers in een overzicht
 • Altijd de scherpste energiedeals
 • Je bespaart op jaarbasis tot wel € 370,00.

Moeiteloos overstappen

 • Binnen mum van tijd overgestapt
 • Binnen 14 dagen opzeggen zonder opgaaf van reden
 • Gratis overstappen zonder zorgen

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten

Welke energieleveranciers kan ik kiezen Malempré?

Er zijn enorm veel energieleveranciers voorhanden in Malempré. Dit loopt van Poweo tot OCTA+, en het aanbod lijkt elk jaar verder te groeien. Vandaag is het aanbod ongeveer 25 providers. Deze bedrijven werken uitsluitend met het gas- en elektra netwerk van Ieh. Voor internetgebruikers is het lastig om zelf energietarieven met elkaar te vergelijken. Voor dit scenario hebben wij iets gevonden, de energiesimulator. Ontdekken welke energiemaatschappij je kunt kiezen? Ontdekken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Malempré is op dit moment? Vul moeiteloos jouw eigen gegevens in, vind de laagste prijs, en stap binnen 5 minuten over. Bekijk ook de 5 handige bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier?
Gas en stroom zijn beide homogene producten. Ongeacht bij wie je klant bent, je hebt 24/7 beschikking over stroom, en je verwarming doet altijd (inclusief warm tapwater). Toch, gas & stroom maatschappijen handelen allemaal op hun eigen manier. Is er stroom en gas storingen, dan is het noodzakelijk dat er snel een monteur komt. Het punt is: houd ook rekening met kwaliteit service. Het is heel simpel, uiteindelijk verlangt iedereen niet teveel betalen voor energie. En dit is heel snel te regelen. Door gebruik te maken van onze handige vergelijker vind je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier van Malempré, die aansluit op jouw wensen. Unieke behoeften? Dat is geen probleem! Via filters in de energievergelijker ontdekt men eenvoudig een energieproduct dat naadloos aansluit op jouw wensen.
Populaire energiebedrijven in Malempré

 • Engie: Online energiesimulator
 • OCTA+: Gas, elektra en mazout
 • Lampiris: Goed bereikbare klantendienst
 • MEGA: Online grip op je kosten
 • Essent: Gemakkelijke verhuisservice
 • Eneco: Contact via telefoon, mail en social media
 • Luminus: Met praktische energie-bespaartips
 • Elegant: Vlekkeloze service
 • Watz: Prima klantendienst
 • Wase Wind: Ook modelcontracten
 • Comfort Energy: Met praktische energie-bespaartips
 • Poweo: Uitstekende klantenservice

Wat kost energie in onze straat? (Prijzen juli 2024)

De pakketten van energie-aanbieders en de vergoedingen zijn anders per regio. De reden hiervan is dat er nogal wat beheerders dienstverleningen bieden. Iedere afzonderlijke beheerder gebruikt weer zijn eigen prijzen voor transport van gas en elektra. De huidige netbeheerder van elektra in Malempré heet Ieh. De tarieven voor het beheer van het netwerk verschillen per regio. Weten hoeveel? Dat vind je op de factuur. In de gemeente Manhay is de netbeheerder van het gas Igh. Bij problemen in het netwerk kan je bij hen terecht voor vragen.

Feiten en cijfers Malempré

 • Provincie: Luxemburg
 • Gemeente: Manhay
 • Populair merk: Rendamax
 • Aandeel groen: 36,90%
 • Postcode: 6960
 • Gemiddeld verbr. mazout: 2250 liter

Gegevens over Energieprijzen

 • Netbeheerder: Ieh
 • Gasregio: Igh
 • Gastarief M3: €0,364
 • Stroomtarief kwh: €0,267
 • Gem. gasverbruik: 1470 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3325 kWh
energie-vergelijken-malempre

Binnen 5 minuten overstappen van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Eenvoudig veranderen van energie snel afhandelen.

 1. Voer persoonsgegevens in

  Start met de standaard informatie. Dat betreft aantal gezinsleden, de postcode en het huisnummer.

 2. Energieverbruik schatten

  Hoeveel energie verbruik jij? In de omgeving Malempré is het gemiddelde verbruik ong. 1470 m3 & 3325 kWh. Consumeer jij helemaal geen gas? Ga dan voor ‘alleen stroom’ . Liggen er zonnepanelen op je pad? Voer het aantal kilowattuur in dat je opwekt. Alle ingevoerde gegevens hebben invloed op jouw energierekening.

 3. Kies soort energie een duur van het abonnement.

  Je hebt de keuze uit groene stroom (BE), groene stroom (EU) of grijze stroom. Maakt het voor jou niet uit? Sla dit dan over. Betreffende contracttermijn kan men gaan voor producten van 1 jaar tot 5 jaar en een modelcontract. Vaak is het verstandig om jaarlijks een nieuw energiecontract af te sluiten.  

 4. Energie vergelijken

  In de volgende stap vind je een tabel met alle populaire aanbieders + contracten. Bij alle abonnementen achterhaal jij info als oorsprong energie (groen of grijs), looptijd contract, de maximale jaarlijkse kosten van gas en elektra in Malempré, en de welkomstbonus. Selecteer de partij die rijmt met jouw zoekopdracht.

 5. Ga overstappen via internet

  Een mooie leverancier gespot? Bekijk alle info door op de groene knop te klikken. Je wordt automatisch doorgestuurd naar de bestelpagina van de onderneming. O.a. www.engie.be en ook www.comfortenergy.be. De nieuwe maatschappij zegt jouw huidige contract op. Altijd een aansluiting voor gas en stroom in Malempré


5 tips om te besparen op energie

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan wel €390 korting realiseren. Toch, wat kan je nog meer doen om besparingen te realiseren op de energierekening? Op energiehunter.be profiteer je van 5 handige tips waar ook jij iets mee kunt doen.

 • Praktische tip 1: zet elektrische apparaten helemaal uit
 • Bespaartip 2: je eten in de koelkast laten ontdooien.
 • Bezuinigtip 3: kamerdeuren zoveel mogelijk gesloten houden.
 • Bespaaradvies 4: spouwmuren isoleren.
 • Advies 5: switch van energiemaatschappij

Advies bij gas en stroom vergelijken

Wanneer is nu het beste moment om het overstappen in gang te zetten?

Een vaak gestelde vraag is: wat is nu het juiste overstapmoment? Onze specialisten vinden: wees geen dief van uw portemonnee en ga overstappen in Malempré. Daarna bespaar je het meeste geld. Desalniettemin, dit is niet op elk moment mogelijk. Is je contracttermijn al gepasseerd? 1 maand voor de prijsafspraak eindigt kan je al overstappen. Contract met vaste looptijd? Dan is het verstandig nog kort af te wachten. Vervroegd overstappen is wel mogelijk, alleen je riskeert dan een opzegvergoeding/boete. Ben je contractvrij? Je mag op ieder moment, switchen van maatschappij, zonder dat je een opzegvergoeding betaalt. Nooit eerder gewisseld van aanbieder? In dat geval is er sprake van contract voor onbepaalde duur. Je kunt direct vergelijken en overstappen.  

Kiezen voor lange termijn of overeenkomst met flex-tarieven?

Indien je een nieuw energiecontract neemt moet je een belangrijke keuze maken: wisselende of vaste tarieven. Bij vaste energietarieven zet je het tarief vast voor een bepaalde tijd. Dit verschaft iedereen zekerheid, en je hoeft nooit extra te betalen zodra stroom- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven mis je dit vaste prijs element en wisselt bij de modelovereenkomst. Vaak vindt deze jaarlijkse indexatie plaats in de eerste en zevende maand. Bij de variabele variant kan dus uit op het moment dat elektriciteit en gas goedkoper worden.

Wat is verstandig, een 1-jarig of langlopend contract?

Het lijkt in eerste instantie een goed idee: zo’n meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je precies weet wat je de komende jaren betaalt. En wellicht krijg jij daarnaast ook een scherpe welkomstbonus (cashback). Jammer genoeg werkt het niet zo. Voor de energiewereld werkt het zo: langlopende contracten zijn uiteindelijk fors duurder dan verscheidene kortlopende energiecontracten voor Malempré. Bij een contract met een langere looptijd betaal je per kWh en M3 iets minder. Desondanks, bij jaarlijkse overeenkomsten krijg je jaarlijks zo’n dergelijke welkomstbonus. Onder aan de streep is dat ’t voordeligst!

Moet ik zelf mijn contract opzeggen?

Nee, normaal gesproken regelt de betreffende energie-organisatie het volledige overstaptraject aan de hand van de overstapservice. Overstappen kan iedereen zelf doen. Vergelijk alle actuele prijzen en kies de beste of voordeligste maatschappij. Bijvoorbeeld Luminus, Essent en Antargaz. Daarnaast kies je de ingangsdatum (start levering). Jouw aankomende energiemaatschappij zal precies op die dag starten met leveren. Je zit geen dag zonder aardgas of licht.

Hoe kan het dat jullie tarieven scherper zijn dan het bedrijf zelf?

Middels deze website ontdek je altijd de scherpste aanbiedingen. Zodra je energieprijzen checkt via bijvoorbeeld www.essent.be, dan is het niet moeilijk om te zien dat je daar veel duurder uit bent. Hoe bestaat dat? Fluitje van een cent: energiemaatschappijen zijn altijd op zoek naar meer klanten. Aan de hand van goedkope prijzen en scherpe welkomstkortingen staan ze hoger in de vergelijker (op prijs gesorteerd). Door deze strategie zijn ze in staat veel nieuwe klanten aan te sluiten.

Energiebedrijven Malempré vergelijken

Vergelijk de energiemaatschappijen in Malempré en sluit een goed abonnement af voor jouw situatie

Duurzame energie in Malempré

Bijna alle energieleveranciers verschaffen onderwijl groene stroom in Malempré. Echter is er veel variatie te vinden. Hoe groene stroom precies wordt gegenereerd wijkt nogal af. Niet ieder “groene energie” contract komt 100% groen tot stand. Het merendeel van duurzame elektriciteit uit andere landen wordt ongeoorloofd aangemerkt als duurzaam. Er op kunnen vertrouwen dat aanbieders een groene strategie voeren? Kies in dat geval zeker weten “Groen gas/elektra uit België”. Je kan dan betrouwbare groene energieleveranciers in Malempré vergelijken, met de scherpste prijsaanbiedingen.

Maak jouw regio groener
Rondom de gemeente Manhay zien we meerdere stappen met doelstellingen voor duurzame energie. Zaken zoals windmolens of collectieve zonne-energie in postcoderoos 6960. In deze buurt kan je wellicht tegen een gunstig tarief meedelen in gezamenlijke projecten gericht op duurzame energie. De overheid wil ook ons verplichten om jouw eigen energieverbruik te minderen. In 2050 moet Luxemburg de huizen van het gas af (energieneutraal) hebben. Jij kunt op allerlei manieren bijdragen, denk aan:

 • Verschillende vormen van isoleren
 • Zonnepanelen op het dak
 • Duurzaam verwarmen met een warmtepomp
 • Tapwater en verwarming via je zonneboiler
 • Een biomassaketel als alternatief voor de CV-ketel
 • En misschien het meest interessant: perk jouw gas- en stroomverbruik in. Bekijk info over Belangrijke energiebespaartips en bezoek mijnenergie.be, vreg.be, aanbieders.be, energie-vergelijker.be of tariefchecker.be, killmybill.be, energieleveranciers.be, test-aankoop.be. Lees verder alles over Comfort Energy contract.