Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Bevercé

Eenvoudig energie vergelijken in Bevercé? Met behulp van energiehunter.be vind je snel en simpel alle beschikbare aanbieders zoals Essent & Poweo. Specificeer jouw situatie, vul het geschatte aantal M3 en kwh in, en check welke energieleverancier in Bevercé de laagste prijs biedt. Bovendien lees je via de energievergelijker waardevolle info over zaken zoals onderwerpenen tips om jouw huis te verduurzamen. Ook vind je hier tips om stroom en gas te besparen.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Malmedy
Netbeheerder Elektra:Tecteo
Netbeheerder AardgasTecteo
Gemiddelde gastarief (m3) april 2024€0,441
Gemiddelde stroomtarief (kWh) april 2024€0,264
Gemiddeld verbruik: 1570 m3 en 3440 kwh
Populaire aanbiederOCTA+

Overzichtelijk vergelijken

 • Alle erkende leveranciersvergelijken
 • Alle actuele prijzen in één overzicht
 • Gemiddelde besparing van € 285,00.

Probleemloos overstappen

 • Afsluiten doe je eenvoudig zelf
 • Wettelijke bedenktijd van 14 dagen
 • Overstap wordt volledig voor jou geregeld

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten

Welke energieleveranciers kan ik kiezen Bevercé?

Er zijn opvallend veel energieleveranciers waar je uit kunt kiezen in Bevercé. Dat loopt uiteen van Poweo tot aanbieders zoals Mega, het aantal aanbieders was nooit zo groot. Op dit moment moet je een keuze maken uit ruim 30 aanbieders. Deze maken allemaal gebruik van het stroom- en gas netwerk van Tecteo. Het is onmogelijk om zelf alle leveranciers onder elkaar te zetten. Voor dit scenario moet je zeker de energiesimulator proberen. Weten welke gas & stroom bedrijven er beschikbaar zijn? Bekijken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Bevercé is voor jouw situatie? Vul hierna de privé gegevens in, vind de beste energie aanbieding, en regel het overstappen direct. Meer weten? Check onze 5 nuttige bespaartips.

Overstappen naar de goedkoopste energieleverancier
Stroom en gas is bij iedereen hetzelfde. Het doet er niet toe bij welke maatschappij je zit, jouw apparaten zijn altijd voorzien van stroom, en er is warm water in het hele huis. Echter, energiebedrijven zijn niet allemaal hetzelfde. Is er een storing, dan ga je er vanuit dat er meteen transparantie is. Oftewel: kijk niet alléén naar prijs. Alles bij elkaar genomen zoekt iedereen een betaalbare en betrouwbare leverancier. En dat snappen wij best! Via de energiehunter bekijk je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier van Bevercé, specifiek voor jouw situatie. Unieke behoeften? Dit is natuurlijk een optie. Geholpen door selecties maken in de prijzenvergelijker detecteer je gemakkelijk een product dat aansluit op jouw energieconsumptie.
Populaire energiebedrijven in Bevercé

 • Engie: Eigen termijnbedrag kiezen
 • OCTA+: 100% belgische stroom
 • Lampiris: Uitstekende klantenservice
 • MEGA: Persoonlijke klantendienst
 • Essent: Exclusieve aanbiedingen
 • Eneco: Eigen account
 • Luminus: Duidelijke website
 • Elegant: Online inzicht in verbruik
 • Watz: Grip op verbruik en de kosten
 • Wase Wind: Eerlijk en transparant
 • Comfort Energy: Vaste energieprijzen
 • Poweo: Contact via telefoon, mail en social media

Wat zijn de energiekosten in onze buurt? (Prijzen april 2024)

De producten van gas en stroom aanbieders en de prijzen kunnen verschillen per locatie. Dat heeft te maken met het feit dat er veel netbeheerders service verlenen. Elke netbeheerder van elektriciteit en gas hanteert eigen prijsstrategieën voor transport. De netbeheerder van stroom in Bevercé is Tecteo. De prijzen die de energiemaatschappij afdraagt aan deze beheerder zijn per woonplaats weer anders. Dit zie jij terug op de rekening. In de gemeente Malmedy is de aardgas netbeheerder Tecteo. In het geval van een storing lossen zij dit normaal gesproken op.

Facts and figures Bevercé

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Malmedy
 • CV ketel: De Dietrich
 • Aandeel groen: 33,00%
 • Postcode: 4960
 • Gemiddeld verbr. mazout: 2080 liter

Wat zijn de energieprijzen?

 • Netbeheerder: Tecteo
 • Gasregio: Tecteo
 • Gastarief M3: €0,441
 • Stroomtarief kwh: €0,264
 • Gem. gasverbruik: 1570 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3440 kWh
energie-vergelijken-beverce

In 5 stappen overstappen naar een andere energieleverancier

Benodigde tijd: 5 minuten

Probleemloos veranderen van energie in 5 minuten.

 1. Schets jouw situatie

  Stap 1 is het invoeren van de basisinformatie. Onder andere het aantal bewoners, en je adresgegevens.

 2. Voer energieverbruik in

  Vul in wat jij verwacht te gebruiken. In de buurt van Bevercé is dit gemiddeld zo’n 1570 m3 en nog eens 3440 kWh. Verwarm jij je huis zonder gas? Selecteer dan de optie ‘alleen stroom’. Wek jij zelf stroom op met zonnepanelen? Vul het totale kWh in dat je genereert. Deze aspecten werken door in het energietarief.

 3. Kies herkomst energie en contracttermijn.

  Voorbeelden zijn groene stroom uit BE, groene stroom uit EU of grijze stroom. Is dit voor jou om het even? Laat deze optie achterwege. Wat betreft prijs zekerheden heb je de keuze uit o.a. 1, 3, of 5 jaar, en een modelcontract. Normaliter is het verstandig om eens per jaar weer een 1-jarig contract te kiezen.  

 4. Energie vergelijken

  Wat daarna komt is een tabel met alle grote aanbieders van energie. Van elk contract tref je data als herkomst van stroom en gas, contracttermijn, de prijzen van gas en elektra in Bevercé, en nieuwe klanten korting. Selecteer de partij die in lijn is met jouw wensenpakket.

 5. Overstappen zonder problemen

  Een geldige kortingsactie tussen de resultaten? Lees meer info of klik op de ‘bekijk’ knop. We versturen jouw aanvraag direct door naar de pagina van de leverancier. Zoals www.octaplus.be of natuurlijk www.eneco.be. Jouw toekomstige leverancier neemt het administratieve deel voor zich. Geen dag zonder gas of stroom in Bevercé


5 tips om te besparen op energie

Veranderen van energieleverancier in april 2024 kan in sommige gevallen wel €300 besparen. Echter, zijn er meerdere mogelijkheden om te bezuinigen op mijn gas- en elektraverbruik? Via onze hunters bekijk jij 5 handige tips die je meteen kunt toepassen in jouw woning.

 • Bespaartip 1: de verwarming omlaag doen
 • Praktische tip 2: ontdooi regelmatig de vriezer
 • Bezuinigadvies 3: hang de was wat vaker aan de lijn i.p.v. de droger
 • Bezuinigadvies 4: geen open haard gebruiken.
 • Bezuinigadvies 5: overweeg een zwakkere lamp te gebruiken als je een lamp hebt met een dimmer die je nooit op de sterkste stand gebruikt.

Veelgestelde vragen over gas en stroom vergelijken

Op welk moment is het verstandig om over te stappen van leverancier?

Een vaak gestelde vraag is: wanneer moet ik overstappen? Onze klantenservice specialisten geven als tip: kies elke 12 maanden opnieuw en ga overstappen in Bevercé. Dan ben je het voordeligst uit. Belangrijk, let wel even op wanneer je dit doet. Is jouw huidige contract bijna afgelopen? 6 weken voor afloop contracttermijn is het al mogelijk te switchen. Kijk jij nog tegen een lange looptijd aan? Dan kun je beter nog enkele maanden wachten. Het is een optie om vervroegd over te stappen, alleen krijg je dan wel een boete voor je kiezen. Onbepaalde tijd energiecontract? In dat scenario kan iedereen switchen van maatschappij, en er is geen opzegvergoeding. Nog nooit overgestapt? Zeer waarschijnlijk heb jij een energiecontract met onbepaalde tijd. Je kunt direct vergelijken en overstappen.  

Een meerjarige contract of kiezen voor variabele tarieven?

In het geval je een nieuw energiecontract afsluit zijn er grofweg 2 mogelijkheden: flexibele of vaststaande prijzen. Bij vaste energietarieven staan gas- en stroomprijzen vast voor een bepaalde periode. Dit geeft heel veel duidelijkheid, en je hoeft nooit extra te betalen op het moment dat elektra- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven heb je te maken met flexibele prijzen bij de modelovereenkomst. In de regel kom je deze tariefupdate tegen op 1 januari en op 1 juli. Bij de variabele variant kan positief uitvallen wanneer de gasprijs en stroomtarieven dalen.

Een kortlopend of langlopend contract afsluiten?

Op het eerste gezicht leuk: het meerjarig energiecontract in april 2024 waarbij het direct duidelijk is wat het tarief voor gas en stroom is. En eventueel is er sprake van een scherpe welkomstbonus (cashback). Toch moet je de rekensom goed maken. In het energielandschap hanteren we: langlopende contracten zijn eigenlijk altijd prijziger dan 12-maandelijkse kortlopende energiecontracten voor Bevercé. Zodra je kiest voor een 3- of 5 jarig contract, dan is het tarief van elektra en gas iets lager. Echter, bij een abonnement van 1 jaar krijg je alle jaren deze concurrerende welkomstbonus. Dit is eigenlijk voor elke consument het goedkoopst.

Dien ik zelf mijn contract te beëindigen?

Nee, meestal verzorgt jouw aanstaande leverancier dat alles netjes wordt opgezegd door gebruik te maken van de overstapservice. Overstappen is echt kinderspel. Vergelijk de prijzen en kies de beste of voordeligste energiemaatschappij. Denk aan Eneco, Lampiris en ook Comfort Energy. Daarna kies je de ingangsdatum (start levering). De gekozen energieleverancier houdt zich altijd aan de afspraak. Levering is altijd gegarandeerd, nooit zonder elektra of aardgas.

Hoe kan het dat jullie prijzen lager liggen dan de energie-onderneming zelf?

Met behulp van deze website tref je altijd de allerlaagste tarieven. Zodra je een website opent zoals www.luminus.be, dan kom je tot de ontdekking dat de prijzen daar hoger zijn. Wat is de achterliggende reden? Fluitje van een cent: energiemaatschappijen willen graag meer klanten verwelkomen. Door gebruik te maken van lage kosten en intense welkomstkortingen bereiken ze hogere posities in de vergelijkers. Met dat prijsbeleid trekken ze veel potentiële klanten aan.

Energiebedrijven Bevercé vergelijken

Vergelijk huidige energiemaatschappijen in Bevercé en achterhaal de voordeligste leverancier die aansluit bij jouw eisen

Duurzame energie in Bevercé

Het merendeel van de organisaties ondersteunen onderwijl groene stroom in Bevercé. Rondom dit thema is onderling veel verschil te vinden. De oorsprong van deze groene stroom wisselt behoorlijk. Niet alle “groene energie” heeft ook echt een groene oorsprong. Veel duurzame elektriciteit uit andere landen wordt onjuist 100% duurzaam genoemd. Er vanuit kunnen gaan dat maatschappijen 100% transparant zijn? Selecteer in dit geval de selectie “Groene Energie uit België”. In de volgende stap kan jij betrouwbare groene energieleveranciers in Bevercé vergelijken, tegen de laagste prijs.

Duurzaamheidsinitiatieven in de regio
In en rondom de gemeente Malmedy zien we meerdere activiteiten rondom duurzame energie. Je kunt denken aan windmolens of collectieve zonne-energie via een postcoderoosregeling in 4960. In deze plaats kan je meer en meer financieel aantrekkelijk meewerken met initiatieven die duurzame energie stimuleren. Het is natuurlijk ook goed om zelf maatregelen te treffen. In een korte tijd moet Luik de huizen van het gas af (energieneutraal) hebben. De stappen die jij zelf kunt nemen:

 • Isolatie van de woning en dubbel glas
 • Plaatsen van Zonnepanelen
 • Een warmtepomp laten plaatsen als alternatief van de CV
 • Integreren van de zonneboiler
 • Een biomassaketel of pelletkachel laten installeren
 • En de gouden stelregel: perk jouw gas- en stroomverbruik in. Check de Bespaartips die je meteen kunt toepassen of bezoek mijnenergie.be, vreg.be, pricewise.be, energie-vergelijker.be en tariefchecker.be, killmybill.be, test-aankoop.be, callmepower.be. Bezoek ook Elegant tarieven.