Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Bellevaux-Ligneuville

Snel energie vergelijken in Bellevaux-Ligneuville? Geholpen door onze website tref je moeiteloos alle relevante energieleveranciers als o.a. Watz en Aspiravi. Omschrijf jouw situatie, vul het geschatte verbruik in, en check welke energieleverancier in Bellevaux-Ligneuville de scherpste prijs kan bieden. Daarbij vergaar je via de energievergelijker waardevolle informatie over zaken zoals tarieven van energie * gas en uitleg over jouw energierekening. Daarbij komen we met tips om stroom en gas te besparen.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Malmedy
Netbeheerder Elektra:Tecteo
Netbeheerder AardgasTecteo
Gemiddelde gastarief (m3) juni 2024€0,44
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juni 2024€0,263
Gemiddeld verbruik: 1565 m3 en 3435 kwh
Populaire aanbiederEngie

Makkelijk vergelijken

 • Alle grote aanbieders vergelijken
 • Vertrouwelijke omgang persoonsgegevens
 • Gemiddelde besparing van € 230,00.

Zonder problemen overstappen

 • Je sluit het gemakkelijk zelf af
 • 2 weken wettelijke bedenktijd
 • Jouw nieuwe leverancier regelt de overstap

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Welke energieleverancier kiezen in Bellevaux-Ligneuville?

We zien opvallend veel energieleveranciers in Bellevaux-Ligneuville. Dat gaat van Eneco tot een speler als OCTA+, er zijn meer leveranciers dan ooit. Hedendaags tellen we ruim 25 energieleveranciers. Deze bedrijven lopen allemaal via de infrastructuur van Tecteo. Voor internetgebruikers is het lastig om zelf alle leveranciers onder elkaar te zetten. In deze context bieden wij de energiesimulator. Achterhalen welke leveranciers in deze regio actief zijn? Uitzoeken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Bellevaux-Ligneuville is voor jouw situatie? Vul moeiteloos de gevraagde gegevens in, vergelijk de huidige tarieven, en regel jouw overstap eenvoudig online. Lees verder over 5 praktische bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie
Gas en elektra is is bij alle aanbieders identiek. Ongeacht bij wie je klant bent, je je hebt altijd licht, en in de winter is het lekker warm in huis. Evenwel, gas & stroom leveranciers focussen toch allemaal op andere dingen. In een situatie als een stroom- of gasstoring, dan is het noodzakelijk dat er snel een monteur komt. Anders gezegd: vergelijk op meer dan alleen prijs. Per slot van rekening zoekt iedereen een goede én goedkope maatschappij. En dat is meer dan logisch. Aan de hand van onze energie ontdek je zonder moeite de goedkoopste energieleverancier van Bellevaux-Ligneuville, die matcht met jouw verbruik. Wil jij bepaalde onderdelen? Dat kun je zelf bepalen. Met behulp van filters in de energievergelijker zoeken jullie simpel en snel een energieovereenkomst dat naadloos aansluit op jouw wensen.
Populaire energiebedrijven in Bellevaux-Ligneuville

 • Engie: Voor de klein- en grootverbruiker
 • OCTA+: Een passend contract voor elk huishouden
 • Lampiris: Online account
 • MEGA: Duidelijk en eerlijke aanbieder
 • Essent: Met praktische energie-bespaartips
 • Eneco: Grip op verbruik en de kosten
 • Luminus: Nr. 1 in water en wind op Belgische bodem
 • Elegant: Uitgebreide contactmogelijkheden
 • Watz: Kleinschalige en klantgerichte leverancier
 • Wase Wind: Denkt met jou mee over besparen
 • Comfort Energy: Voor de klein- en grootverbruiker
 • Poweo: Duidelijke website

Hoe hoog bedragen de energiekosten in en rondom mijn buurt? (Prijzen juni 2024)

De pakketten van energiebedrijven en de onkosten kunnen verschillen per locatie. Wat hieraan ten grondslag ligt is dat er verscheidene beheerders van het net op deze markt werken. Iedere afzonderlijke beheerder rekent weer zijn eigen prijzen voor logistiek. De huidige netbeheerder van elektra in Bellevaux-Ligneuville betreft Tecteo. De kosten die de energieleverancier betaalt aan de netbeheerder wisselen per postcodegebied. Dit zie jij terug op de rekening. In de gemeente Malmedy wordt transport van het aardgas beheerd door Tecteo. In het geval van een storing dienen zij dit op te lossen.

Stats & Facts Bellevaux-Ligneuville

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Malmedy
 • Populair merk: Bulex
 • Groene energie: 32,90%
 • Postcodegebied: 4960
 • Aantal mazout liters: 2070 liter

Energieprijzen in de regio

 • Netbeheerder: Tecteo
 • Gasregio: Tecteo
 • Gastarief M3: €0,44
 • Stroomtarief kwh: €0,263
 • Gem. gasverbruik: 1565 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3435 kWh
energie-vergelijken-bellevaux-ligneuville

Binnen 5 minuten overstappen van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Moeiteloos veranderen van energie binnen 10 minuten.

 1. Situatieschets

  Stap 1 is het invoeren van de basisinformatie. Daarmee wordt bedoeld; aantal gezinsleden, en jouw woonplaats (postcode + huisnummer).

 2. Vul energieverbruik in

  Hoeveel energie verbruik jij? In Bellevaux-Ligneuville gebruikt een gemiddeld huishouden zo’n 1565 m3 & 3435 kWh. Verbruik je geen gas? Neem dan uitsluitend ‘alleen stroom’ af. Beschik jij over zonnepanelen? Geef aan hoeveel kWh er jaarlijks wordt opgewekt. Dit alles dragen bij aan de kosten van energie.

 3. Kies herkomst energie en de looptijd.

  Je kunt kiezen uit groene stroom (BE), groene stroom (EU) of grijze stroom. Maakt dit niet uit? Neem dan de optie ‘geen voorkeur’. Rondom contractduur kun jij opties nemen van 1, 2, 3 of 5 jaar, of juist variabele tarieven / abonnementen. Door de bank genomen loont het om jaarlijks een actueel energie-abonnement te nemen.  

 4. Vergelijk energieleveranciers

  Je gaat nu door naar een handig overzicht met alle interessante aanbieders van energie. Bij elk pakket check jij specificaties over herkomst energie, type contract, de maximale jaarlijkse kosten van gas en elektra in Bellevaux-Ligneuville, en bonus voor nieuwe abonnementen. Selecteer de organisatie die overeenkomst met jouw persoonlijke wensen.

 5. Stap online over

  Een geldige prijsaanbieding gecheckt? Klik op de ‘bekijk’ knop. We versturen jouw aanvraag direct door naar de webpagina van het bedrijf. Denk aan www.luminus.be en www.belpower.be. De gekozen energie-aanbieder zegt jouw huidige contract op. Je komt nooit zonder gas en stroom in Bellevaux-Ligneuville


Vijf praktische energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in juni 2024 kan in sommige gevallen wel €365 bonus betekenen. Toch, wil jij nog meer adviezen om te besparen op de gas- en stroom rekening? Via onze hunters tref jij 5 handige adviezen waar je à la minute iets mee kunt doen.

 • Advies 1: bewust met de waterkoker omgaan
 • Advies 2: houd koffie warm in de thermoskan
 • Praktisch advies 3: de verwarming uitzetten in kamers die waar je weinig komt.
 • Tip 4: profiteer zoveel mogelijk van eco-programma’s
 • Bespaaradvies 5: plaats je boiler, geiser of ketel op een zo strategisch mogelijke plek.

Advies bij gas en stroom vergelijken

Wanneer is nu het beste moment om de overstap te regelen?

Wat veel mensen zich afvragen is: wat is een geschikt moment om over te stappen? Onze overstap-medewerkers geven als tip: wees geen dief van uw portemonnee en ga overstappen in Bellevaux-Ligneuville. Zodanig is de besparing het grootst. Belangrijk, je moet wel contractvrij zijn natuurlijk. Is jouw huidige contract bijna afgelopen? 6 weken voor het einde van het contract kan je al overstappen. Heb je nog vaste tarieven voor een bepaalde periode? Dan moet je wellicht nog even wachten. Het is een optie om vervroegd over te stappen, doorgaans levert dat wel een boete op. Heb jij een modelcontract? Je kunt altijd, switchen, en hoef je nooit een boete te betalen. Niet eerder van leverancier gewisseld? Waarschijnlijk is er sprake van contract voor onbepaalde duur. Begin met vergelijken en stap over naar de goedkoopste.  

Een contract voor meerdere jaren of prijzen die 2 keer per jaar wisselen?

Zodra je een nieuw contract neemt heb je 2 opties: flexibele of vaststaande prijzen. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast gedurende de looptijd van je contract. Heel eenvoudig, maakt alles concreet, en je hoeft niet bij te betalen zodra stroom- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven kan de prijs variëren bij de modelovereenkomst. In algemene zin wijzigen leveranciers hun variabele tarieven in het begin en in midden van het jaar. Bij de variabele variant profiteer je dus ook als de energieprijs trend neerwaarts is.

Wat is verstandig, een 1-jarig of langlopend contract?

Het lijkt in eerste instantie een goed idee: zo’n meerjarig energiecontract in juni 2024 waarbij het vooraf inzichtelijk is wat de kosten gaan zijn. En mogelijk is er sprake van een scherpe welkomstbonus (cashback). Toch moet je de rekensom goed maken. Voor de energie industrie geldt in beginsel: langlopende contracten zijn vrijwel altijd duurder dan allerlei kortlopende energiecontracten voor Bellevaux-Ligneuville. Gaat jouw voorkeur uit naar een langlopend contract, dan zijn de tarieven wel iets lager. Daartegenover, bij 12 maandelijkse contracten krijg je ieder jaar deze concurrerende welkomstbonus. Dit is voor vrijwel elke situatie het goedkoopst!

Moet ik zelf mijn contract opzeggen?

Nee, meestal regelt jouw betreffende maatschappij het opzeggen van het huidige contract middels de overstapservice. Overstappen is dus helemaal niet zo ingewikkeld. Vergelijk alle actuele prijzen en selecteer de beste of voordeligste partij. Denk aan OCTA+, Essent en ook Watz. Bij de volgende stap selecteer je de ingangsdatum (start levering). De betreffende energieleverancier zal op deze dag de oude aanbieder aflossen. Jij zal geen moment zonder energie (stroom of aardgas).

Waarom zijn jullie prijzen lager dan de energie-onderneming zelf?

Dankzij deze website tref je altijd de allerlaagste tarieven. Zodra je energieprijzen checkt via bijvoorbeeld www.eneco.be, dan is het niet moeilijk om te zien dat je daar veel duurder uit bent. Hoe bestaat dat? Dat gebeurd overal: energiemaatschappijen willen nieuwe klanten. Aan de hand van goedkope tarieven en intense welkomstkortingen staan ze soms in de top 5 van goedkoopste aanbieders. Op basis daarvan zullen meer Belgen overwegen over te stappen.

Energiebedrijven Bellevaux-Ligneuville vergelijken

Vergelijk actuele energiemaatschappijen in Bellevaux-Ligneuville en ontdek de beste deal voor jullie woning

Duurzame energie in Bellevaux-Ligneuville

Veel bedrijven ondersteunen momenteel groene stroom in Bellevaux-Ligneuville. Toch kunnen grote verschillen optreden. De manier van produceren van groene stroom is bij veel aanbieders weer anders. Niet elk groene stroom label is daadwerkelijk groen. Een behoorlijk aandeel van de duurzame elektriciteit uit landen buiten BE wordt oneerlijk “groen” genoemd. De zekerheid hebben dat leveranciers eerlijk en duurzaam zijn? Neem dan zeker voor “Groen gas/elektra uit België”. In de volgende stap kan jij echte groene energieleveranciers in Bellevaux-Ligneuville vergelijken, met een aantrekkelijk prijskaartje.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzame regio
Voor inwoners van de gemeente Malmedy bestaan er tegenwoordig verscheidene opdrachten waarbij duurzame energie wordt opgewekt. Neem bijvoorbeeld windmolens of collectieve zonne-energie in postcoderoos 4960. Als inwoner van deze plaats kan je soms met financiële bonussen meedelen in collectieve duurzaamheidsprojecten. Uiteraard is het aan te raden om minder energie in huis te gebruiken. Op termijn moet Luik hun woningen gasloos kunnen verwarmen. De stappen die jij zelf kunt nemen:

 • De isolatiewaarde van je woning verhogen
 • Zonnepanelen installeren
 • Plaatsen van de warmtepomp bij de CV
 • Zonneboiler aanschaffen
 • Een biomassaketel i.p.v. CV-Ketel
 • En zeker onmisbaar: beperkt je verbruik van gas en stroom. Ga verder naar de 5 nuttige energiebespaartips en bezoek mijnenergie.be, pricewise.be, aanbieders.be, energie-vergelijker.be of tariefchecker.be, killmybill.be, energieleveranciers.be, test-aankoop.be. Lees verder alles over Comfort Energy tarieven.