Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Sars-La-Buissière

Op je gemak energie vergelijken in Sars-La-Buissière? Door gebruik te maken van www.energiehunter.be vergelijk je gemakkelijk alle grote bedrijven. Je kunt denken aan Essent en Antargaz. Geef de grootte van het huishouden door, schat jouw verbruik, en kom erachter welke energieleverancier in Sars-La-Buissière de beste deal heeft! Bovendien bekijk je op deze website praktische informatie over thema’s als o.a. verschillende gasregio’s en slimme thermostaten. Ook vind je hier een lijstje met 5 handige bespaartips.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Lobbes
Netbeheerder Elektra:Aiesh
Netbeheerder AardgasNiet Beschikbaar
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,38
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,263
Gemiddeld verbruik: 1510 m3 en 3485 kwh
Populaire aanbiederLuminus

Eenvoudig vergelijken

 • Alle bekende energiebedrijvenbij elkaar
 • Beste deal voor jouw verbruik
 • Je bespaart op jaarbasis tot wel € 385,00.

Zonder problemen overstappen

 • Afsluiten doe je eenvoudig zelf
 • 2 weken wettelijke bedenktijd
 • Zorgeloos overstappen

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Naar welke energieleveranciers kan ik overstappen in Sars-La-Buissière?

We zien steeds meer energieleveranciers beschikbaar in Sars-La-Buissière. Van Eneco tot aan Ecopower, je ziet door de bomen het bos niet meer. Vandaag de dag is het aanbod ongeveer 35 energie aanbieders. Deze maatschappijen gebruiken allen het elektra- en gasnetwerk van Aiesh. Voor internetgebruikers is het lastig om zelf energietarieven met elkaar te vergelijken. In dit geval biedt onze energiesimulator de oplossing. Uitzoeken welke energie-organisaties er allemaal zijn? Achterhalen wie de goedkoopste aanbieder van energie in Sars-La-Buissière is die past bij jouw verbruik? Vul direct de gevraagde gegevens in, vergelijk de huidige tarieven, en stap direct moeiteloos over. Overtuigd? Lees de 5 bruikbare bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier vinden
De kwaliteit van gas of elektriciteit is overal hetzelfde. Bij wie je de energie ook koopt, er is altijd stroom, en de warmwatervoorziening en verwarming werkt altijd. Daarentegen, energiemaatschappijen handelen allemaal op hun eigen manier. Bij voorvallen als gas- en stroomstoring, dan wil je dat dit adequaat wordt opgelost. Kortom: kijk niet alléén naar prijs. Per slot van rekening wenst elke consument niet teveel betalen voor energie. Dat is logisch natuurlijk. Geholpen door de vergelijkingstool vind je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier van Sars-La-Buissière, voor jouw situatie. Wil je kunnen filteren? Dit is zelfstandig in te regelen. Met behulp van de keuzevakjes in onze vergelijker achterhaal je gemakkelijk een abonnement dat aansluit op de ingevoerde gegevens.
Populaire energiebedrijven in Sars-La-Buissière

 • Engie: Grip op verbruik en de kosten
 • OCTA+: Duurzame oplossingen voor jouw woning
 • Lampiris: Eerlijk en transparant
 • MEGA: Een passend contract voor elk huishouden
 • Essent: Klantendienst die voor jou klaar staat
 • Eneco: Termijnbedrag zelf aanpassen
 • Luminus: Nr. 1 in water en wind op Belgische bodem
 • Elegant: Klantendienst die voor jou klaar staat
 • Watz: Verschillende termijnen
 • Wase Wind: Uitgebreide contactmogelijkheden
 • Comfort Energy: Eigen termijnbedrag kiezen
 • Poweo: Goede klantenservice

Wat kost energie in onze straat? (Prijzen juli 2024)

De pakketten van gas en stroom aanbieders en de prijzen zijn in elke plaats weer anders. Dit komt doordat er diverse beheerders van het net service verlenen. Iedere afzonderlijke beheerder rekent weer andere tarieven voor transport. De netbeheerder van het stroom in Sars-La-Buissière heet Aiesh. De kosten die de energiemaatschappij afdraagt aan deze beheerder zijn per woonplaats weer anders. Je kunt deze tarieven bekijken op de energierekening. In de gemeente Lobbes is de huidige netbeheerder van het aardgas Niet Beschikbaar. In het geval van een storing dienen zij dit op te lossen.

Stats & Facts Sars-La-Buissière

 • Provincie: Henegouwen
 • Gemeente: Lobbes
 • Populair merk: Nibe
 • Groene stroom: 32,70%
 • Hoofdpostcode: 6542
 • Gemiddeld verbr. mazout: 1940 liter

Wat zijn de energieprijzen?

 • Netbeheerder: Aiesh
 • Gasregio: Niet Beschikbaar
 • Gastarief M3: €0,38
 • Stroomtarief kwh: €0,263
 • Gem. gasverbruik: 1510 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3485 kWh
energie-vergelijken-sars-la-buissiere

Zo stap je binnen 10 minuten over van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Probleemloos veranderen van energie snel afhandelen.

 1. Voer persoonsgegevens in

  Allereerste je woning en gezinssituatie. Dat betreft gezinssamenstelling, en je adresgegevens.

 2. Energieverbruik schatten

  Voer je verbruik van stroom en gas in. In de regio Sars-La-Buissière is het gemiddelde verbruik ong. 1510 m3 en 3485 kWh. Gebruik jij geen gas? Ga dan voor ‘alleen stroom’ . Zonnepanelen op je dak? Vul het aantal kWh in dat je genereert. Al deze zaken bepalen het gas- en stroom tarief.

 3. Selecteer type energie en contracttermijn.

  Voorbeelden zijn groene stroom (BE of EU), of grijze stroom. Ben jij neutraal? Laat het dan staan op ‘geen voorkeur’. Wat betreft abonnementen zijn er mogelijkheden voor 12 maand, 24 maanden meerdere jaren of variabele tarieven / abonnementen. Gewoonlijk is het een goed idee om elk jaar opnieuw een actueel energie-abonnement af te sluiten.  

 4. Vergelijk energieleveranciers

  Wat daarna komt is een overzicht met alle verkrijgbare maatschappijen en contracten. Van elk abonnement vind jij info over type stroom/gas, soort contract, de maximale jaarlijkse kosten van gas en elektra in Sars-La-Buissière, en bonus voor nieuwe abonnementen. Selecteer de partij die in lijn is met de opgegeven wensen.

 5. Zonder hulp overstappen

  Een geldige aanbieding in het lijstje? Klik op de ‘bekijk’ knop. Wij sturen je meteen door naar de bestelpagina van de energie-onderneming. Denk aan www.octaplus.be en ook www.antargaz.be. De door jou gekozen energie-partij neemt het administratieve deel voor zich. Altijd zekerheid van gas en stroom in Sars-La-Buissière


5 tips om te besparen op energie

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan in sommige gevallen wel €375 voordeel geven. Toch, is er nog meer mogelijk om te besparen op de gas- en stroom rekening? Hierna vind jij vijf energiebespaartips waar ook jij iets mee kunt doen.

 • Praktisch advies 1: de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken
 • Praktisch advies 2: wokken of stomen is energiezuiniger dan koken
 • Praktisch advies 3: de kachel `s nachts uit zetten.
 • Praktische tip 4: zoveel mogelijk apparaten uit het stopcontact halen als je op vakantie gaat.
 • Bezuinigadvies 5: neem een klokthermostaat

Extra hulp bij gas en stroom vergelijken

Wanneer adviseren jullie om over te stappen naar een nieuwe leverancier?

Wij ontvangen vaak de vraag: wanneer mag je overstappen van energie? Onze overstap-medewerkers raden aan: maak een sport van het overstappen in Sars-La-Buissière. Zodanig maak je gebruik van lagere tarieven. Maar, moet het huidige contract wel opzegbaar zijn. Is jouw huidige contract bijna afgelopen? zes weken voor de einddatum van de overeenkomst is het reeds mogelijk een nieuw contract af te sluiten. Zit je nog vast aan een contract? Wacht tot het contract afloopt. Het is een optie om vervroegd over te stappen, maar daar zit wel een boete aan vast. Energiecontract voor onbepaalde tijd? Je mag te allen tijde switchen van leverancier, en is er geen sprake van opzegvergoedingen. Is dit de eerste keer dat je overstapt? Zeer waarschijnlijk heb je te maken met een contract voor onbepaalde tijd. Jij mag dan nu overstappen en nieuwe tarieven vastzetten.  

Voel jij meer voor vaste prijzen of overeenkomst met flex-tarieven?

Wie een nieuw energiecontract wil afsluiten zin dit de twee opties: variabele of vaste tarieven. Bij vaste energietarieven leg je de prijzen van stroom en gas vast voor een periode. Dit verschaft iedereen zekerheid, en je hoeft nooit extra te betalen als er een landelijke prijsstijging is. Bij variabele energietarieven is de energieprijs flexibel bij modelovereenkomsten. Gewoonlijk wijzigen leveranciers hun variabele tarieven in januari en in juli. Bij het variabele alternatief kan positief uitvallen wanneer gas en stroom tarieven naar beneden gaan.

Een kortlopend of langlopend contract afsluiten?

Het klinkt als de beste optie: het meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij het direct duidelijk is hoeveel je gaat betalen. En daarnaast is er sprake van een hoge overstapkorting (cashback). Daarmee maakt men vaak een rekenfout. In energieland geldt in de basis: contracten met een lange looptijd zijn uiteindelijk fors duurder dan verschillende kortlopende energiecontracten voor Sars-La-Buissière. In het geval van een lang contract zijn de tarieven wel iets lager. Daartegenover, bij 1 jarige contracten ontvang je elke 12 maanden deze concurrerende welkomstbonus. En je zult zien dat dit veel goedkoper is.

Moet ik zelf mijn contract opzeggen?

Nee, vaak verzorgt je nieuwe gas en stroom leverancier het opzeggen van het huidige contract met de overstapservice. Overstappen gaat verrassend eenvoudig. Vergelijk de leveranciers met elkaar en selecteer de goedkoopste of meest populaire aanbieder. Populaire bedrijven zijn Eneco, Lampiris + Ecopower. Daarnaast neem je een besluit over de ingangsdatum (start levering). Je aanstaande gas en stroom organisatie zal op deze ingangsdatum starten met leveren. Aardgas & stroomtoevoer worden nooit gepauzeerd.

Wat is de reden dan jullie voordeliger zijn dan via de site van de maatschappij?

Via onze website achterhaal je altijd de laagste tarieven en aanbiedingen. Wanneer je energietarieven calculeert op bijv. www.poweo.be, dan valt al gauw op dat je daar veel duurder uit bent. Hoe komt dat? Fluitje van een cent: energiemaatschappijen willen nieuwe klanten. Geholpen door lagere onkosten en intense welkomstkortingen bereiken ze hogere posities in de vergelijkers. Zo zijn ze in staat veel nieuwe klanten aan te sluiten.

Energiebedrijven Sars-La-Buissière vergelijken

Vergelijk alle energiemaatschappijen in Sars-La-Buissière en sluit een goed abonnement af die past bij jouw wensen

Duurzame energie in Sars-La-Buissière

Veel aanbieders bieden ondertussen groene stroom in Sars-La-Buissière. Op dit front kunnen grote verschillen optreden. De afkomst van groene stroom is zeer divers. Niet elk groene stroom label draagt terecht die naam. Een aanzienlijk deel van de duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt ongeoorloofd geprofileerd als groen of duurzaam. 100% zeker weten dat organisaties daadwerkelijk groen zijn? Kies in dat geval zeker voor “100% groene stroom uit BE”. Daarna kan je alle groene energieleveranciers in Sars-La-Buissière vergelijken, tegen de laagste prijs.

Lokale projecten en initiatieven gericht op duurzaamheid
In de buurt van de gemeente Lobbes zien we allerlei acties die het gebruik van duurzame energie stimuleren. Aspecten als windmolens of gezamenlijke zonne-energie initiatieven in de postcoderoos 6542. In deze buurt kan je soms tegen een gunstig tarief meedoen met gezamenlijke projecten gericht op duurzame energie. De overheid wil ook ons verplichten om zelf maatregelen te treffen. Binnen afzienbare tijd moet Henegouwen volledig energieneutraal zijn. Wat kan jij zelf doen:

 • Isolatie van de woning
 • Zonnepanelen installeren
 • Alternatief verwarmen d.m.v. een warmtepomp
 • Woning met zonneboiler
 • Een biomassaketel als alternatief voor de CV-ketel
 • En zeker onmisbaar: realiseer een besparing op energiegebruik. Bekijk ook de 5 nuttige energiebespaartips en bezoek mijnenergie.be, pricewise.be, vreg.be, aanbieders.be of tariefchecker.be, energieleveranciers.be, callmepower.be, killmybill.be. Bekijk info van Luminus.