Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Goé

Op je gemak energie vergelijken in Goé? Met behulp van www.energiehunter.be ontdek je eenvoudig alle relevante maatschappijen als bijv. Watz & Aspiravi. Omschrijf jouw situatie, begroot het stroom- en gasverbruik, en zie direct welke energieleverancier in Goé de laagste prijs hanteert. Voorts check je op deze pagina handige informatie over zaken als o.a. verschillende aanbieders en concrete energiebespaartips. Bovendien vind je hier een lijstje met 5 praktische tips om te besparen op de rekening.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Limbourg
Netbeheerder Elektra:Interest/Interost
Netbeheerder AardgasNiet Beschikbaar
Gemiddelde gastarief (m3) april 2024€0,414
Gemiddelde stroomtarief (kWh) april 2024€0,277
Gemiddeld verbruik: 1435 m3 en 3305 kwh
Populaire aanbiederLampiris

Moeiteloos vergelijken

 • Alle landelijke bedrijven vergelijken
 • Jouw gegevens zijn veilig
 • Gemiddelde besparing van € 440,00.

Eenvoudig overstappen

 • Snel & eenvoudig online regelen
 • Binnen 14 dagen opzeggen zonder opgaaf van reden
 • Geen dag zonder gas of stroom!

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn populaire energieleveranciers in Goé?

Er zijn steeds meer energieleveranciers voorhanden in Goé. Van Lampirus tot aan Ecopower, de keuze is enorm. Vandaag de dag kan je kiezen uit om en nabij 30 leveranciers. Zij lopen allemaal via het gas- en elektra netwerk van Interest/Interost. Het is niet mogelijk om zelf alle leveranciers onder elkaar te zetten. In deze context bieden wij de energiesimulator. Weten welke gas en stroom bedrijven actief zijn? Nieuwsgierig wie de goedkoopste aanbieder van energie in Goé is die past bij jouw verbruik? Geef eenvoudig jouw gegevens in, bekijk wat de beste deal is, en stap direct moeiteloos over. Meer weten? Check onze 5 handige bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie
De kwaliteit van gas of elektriciteit is overal hetzelfde. Bij welke organisatie je ook energie afneemt, je hebt 24/7 beschikking over stroom, en in de winter is het lekker warm in huis. Echter, gas & stroom organisaties zijn niet allemaal hetzelfde. Is er een stroomstoring, dan is het noodzakelijk dat dit zo snel mogelijk wordt geregeld. Met andere woorden: kijk verder dan de tarieven. Per slot van rekening zoekt iedereen een goedkoop energiecontract. En wij begrijpen dat! Door middel van de energievergelijker vergelijk je snel de goedkoopste energieleverancier van Goé, specifiek voor jouw situatie. Wil je kunnen filteren? Dat is geen probleem! Door gebruik te maken van filters in de prijzenvergelijker achterhaal je probleemloos een energieovereenkomst dat in lijn is met het door jou geschetste plaatje.
Populaire energiebedrijven in Goé

 • Engie: Altijd inzicht in het verbruik
 • OCTA+: Eigen termijnbedrag kiezen
 • Lampiris: Online account
 • MEGA: Uitstekende klantenservice
 • Essent: Verstand van zaken!
 • Eneco: Voor de klein- en grootverbruiker
 • Luminus: Overzichtelijke contracten
 • Elegant: Ook met zonnepanelen
 • Watz: Voor de klein- en grootverbruiker
 • Wase Wind: Eigen account
 • Comfort Energy: Duurzame oplossingen voor jouw woning
 • Poweo: Eenvoudig verbruik inzien

Wat kost energie in onze straat? (Prijzen april 2024)

De pakketten van energieleveranciers en de vergoedingen wijken vaak af per plaats. Dat wordt veroorzaakt doordat er veel netbeheerders op deze markt werken. Elke netbeheerder hanteert weer zijn eigen prijzen voor transport. De actuele netbeheerder (elektra) in Goé is Interest/Interost. De kosten die de energieleverancier betaalt aan de netbeheerder zijn niet overal hetzelfde. Uiteindelijk kan je dit terugvinden op de nota. In de gemeente Limbourg is de aardgas netbeheerder Niet Beschikbaar. Bij een storing kan je bij hen terecht voor vragen.

Stats & Facts Goé

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Limbourg
 • CV ketel: Remeha
 • Groene energie: 30,30%
 • Centrale postcode: 4834
 • Mazout verbruik: 1810 liter

Energieprijzen in de regio

 • Netbeheerder: Interest/Interost
 • Gasregio: Niet Beschikbaar
 • Gastarief M3: €0,414
 • Stroomtarief kwh: €0,277
 • Gem. gasverbruik: 1435 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3305 kWh
energie-vergelijken-goe

Snel overstappen van energie doe je zo

Benodigde tijd: 5 minuten

Probleemloos veranderen van energie vandaag nog geregeld.

 1. Verstrek je adresgegevens

  Als eerste jouw basisgegevens. Hiermee bedoelen we aantal gezinsleden, maar ook jouw postcode en huisnummer.

 2. Verbruik en type meter opgeven

  Vul in wat jij verwacht te gebruiken. In Goé bedraagt het gemiddelde gebruik ong. 1435 m3 en 3305 kWh. Verbruik je geen gas? Je dient dan ‘alleen stroom’ aan te vinken. Wek jij zelf stroom op met zonnepanelen? Vul het aantal kWh in dat er per 12 maanden wordt opgewekt. Deze details hebben invloed op de kosten van energie.

 3. Selecteer herkomst energie en abonnementsduur.

  Daarbij kun je denken aan groene stroom (BE of EU), of grijze stroom. Is dit voor jou om het even? Laat dit dan open. Betreffende contractduur kun jij opties nemen van 1 jarig tot 5 jarig of specifieke model (variabele) prijzen. Doorgaans is het gunstiger om jaarlijks een nieuwe energieleverancier te kiezen.  

 4. Vergelijk energie aanbieders

  Je ziet nu de totaallijst met alle beschikbare aanbieders van energie. Bij alle pakketten achterhaal jij info aangaande herkomst van stroom en gas, soort contract, de hoogte van de tarieven van gas en elektra in Goé, en de eventuele korting. Kies de leverancier die matcht met jouw wensenpakket.

 5. Zelf je overstap regelen

  Een geldige leverancier tegengekomen? Klik op de groene button. Je wordt automatisch doorgestuurd naar de afsluitpagina van de energie-onderneming. Bijvoorbeeld www.octaplus.be en ook www.ebem.be. De door jou gekozen leverancier regelt de overstap. Je komt nooit zonder gas en stroom in Goé


5 tips om minder gas en stroom te verbruiken

Veranderen van energieleverancier in april 2024 kan meer dan €375 winst geven. Echter, wat zijn de andere opties om minder geld kwijt te zijn aan de energiekosten? Via onze hunters tref jij 5 energiebespaartips waar je à la minute iets mee kunt doen.

 • Praktisch advies 1: kies voor vloerverwarming
 • Praktisch advies 2: zet de koelkast precies waterpas.
 • Praktisch advies 3: een waterkoker gebruiken om warm water te koken.
 • Tip 4: haal de opladers uit het stopcontact als je ze niet nodig hebt.
 • Bespaartip 5: Houd de brievenbus dicht

Veelgestelde vragen over gas en stroom vergelijken

Wanneer is het juiste moment om het overstappen in gang te zetten?

Consumenten vragen zich vaak af: wanneer moet ik overstappen? Onze energie-experts zeggen altijd: kies elke 12 maanden opnieuw en ga overstappen in Goé. In dat geval maak je gebruik van lagere tarieven. Alleen, moet het huidige contract wel opzegbaar zijn. Is de looptijd van je contract voorbij? 6 weken voor het einde van jouw contract kan je al overstappen. Zit je nog vast aan een contract? Dan is het verstandig nog kort af te wachten. Je kunt eerder overstappen, alleen je riskeert dan een opzegvergoeding/boete. Contract voor onbepaalde duur? In zo’n situatie mag men switchen, en er is geen opzegvergoeding. Heb jij geen ervaring met overstappen? Mogelijk is jouw looptijd waarschijnlijk al verstreken. Je kunt direct vergelijken en overstappen.  

Vaste energietarieven nemen of kiezen voor variabele tarieven?

Zodra je een nieuw contract neemt zijn er 2 smaken: wisselende of vaste prijzen. Bij vaste energietarieven staan gas- en stroomprijzen vast voor een bepaalde periode. Super simpel voor financieel overzicht, en je hoeft nooit extra te betalen als de prijs van gas en elektriciteit toeneemt. Bij variabele energietarieven kan de prijs variëren gedurende de contractperiode. Dikwijls vindt deze jaarlijkse indexatie plaats begin januari en rond juli. Bij dit soort contracten profiteer je dus ook als gas en stroom tarieven naar beneden gaan.

Een kortlopend of langlopend contract afsluiten?

Het klinkt als de beste optie: dit meerjarig energiecontract in april 2024 waarbij je exact weet hoeveel je gaat betalen. En misschien is er sprake van een mooie korting (cashback). Dan moeten we je toch teleurstellen. In de energiemarkt geldt in beginsel: langere contracten voor bijv. 3 of 5 jaar zijn prijziger dan meerdere kortlopende energiecontracten voor Goé. Bij een contract met een langere looptijd betaal je per kWh en M3 iets minder. Daartegenover, bij een abonnement van 1 jaar ontvang je elk jaar deze aantrekkelijke welkomstbonus. Onder aan de streep is dat ’t voordeligst!

Moet ik zelf mijn contract opzeggen?

Nee, normaal gesproken verwerkt je aankomende gas en stroom organisatie de opzegging van de actuele contracten door gebruik te maken van de overstapservice. Overstappen stelt dus echt niet veel voor. Vergelijk alle tarieven en kies de beste of voordeligste energieaanbieder. Bijv. Eneco, ENGIE + Watz. Tevens kies je wanneer het contract in moet gaan. De toekomstige organisatie zal op deze dag de oude aanbieder aflossen. Je zit geen dag zonder aardgas of licht.

Wat is de reden dan jullie voordeliger zijn dan bij de aanbieder zelf?

Met behulp van de energievergelijker achterhaal je altijd de beste deals. Zodra je energieprijzen checkt via bijvoorbeeld www.elegant.be, dan valt als eerste op dat de energie hier fors duurder is. Waarom zijn jullie dan zo goedkoop? Kinderspel: energieleveranciers speuren constant naar nieuwe consumenten. Dankzij voordelige tarieven en flinke welkomstkortingen vertonen wij deze partijen hoger in de vergelijker. Door het resultaat daarvan zijn ze in staat veel nieuwe klanten aan te sluiten.

Energiebedrijven Goé vergelijken

Vergelijk beschikbare energiemaatschappijen in Goé en ontdek de beste deal voor je huishouden

Duurzame energie in Goé

Een groot deel van de energieleveranciers leveren inmiddels groene stroom in Goé. Toch is hier veel variatie in mogelijk. De manier van produceren van groene stroom verschilt nogal. Niet elk “groene stroom” label is ook echt groen. Verrassend veel duurzame elektriciteit uit Europa wordt illegitiem neergezet als “groen”. De zekerheid hebben dat energie aanbieders echt helemaal groen zijn? Neem dan zeker weten “Groen gas/elektra uit België”. Hier kan jij onvervalste groene energieleveranciers in Goé vergelijken, tegen de laagste prijs.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzame regio
In de gemeente Limbourg bestaan er tegenwoordig diverse opdrachten waarbij duurzame energie wordt opgewekt. Aspecten als windmolens of collectieve zonnepanelen in het postcoderoos gebied 4834. In deze regio kan je steeds vaker vrij voordelig deelnemen met dergelijke collectieve duurzame energie initiatieven. Ook stimuleert de gemeente ons om ons eigen huis te verduurzamen. Binnen afzienbare tijd moet Luik eveneveel energie opwekken als het gebruikt. Welke acties jij zelf kunt uitvoeren:

 • Spouwmuurisolatie
 • Huis met zonnepanelen
 • Plaatsen van een (hybride) warmtepomp
 • Installeren van een zonneboiler
 • Een pelletkachel of biomassaketel toepassen
 • En ook belangrijk: perk jouw gas- en stroomverbruik in. Bekijk ook de 5 handige bespaartips en lees info op mijnenergie.be, vreg.be, pricewise.be, energie-vergelijker.be of tariefchecker.be, energieleveranciers.be, killmybill.be, callmepower.be. Bekijk ook Watz.