Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Jupille-Sur-Meuse

Direct energie vergelijken in Jupille-Sur-Meuse? Door gebruik te maken van onze vergelijker vind je eenvoudig alle verkrijgbare maatschappijen als Luminus en Antargaz. Kies samenstelling van jouw gezin, vul het geschatte aantal M3 en kwh in, en kom erachter welke energieleverancier in Jupille-Sur-Meuse prijstechnisch het meest interessant is. Verder bekijk je via onze vergelijker bruikbare informatie over topics zoals onderwerpenen info over de enkele of dubbele meter. Tevens vind je hier tips voor een lagere nota.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Liège
Netbeheerder Elektra:Inter-Energa
Netbeheerder AardgasInter-Energa
Gemiddelde gastarief (m3) april 2024€0,366
Gemiddelde stroomtarief (kWh) april 2024€0,269
Gemiddeld verbruik: 1425 m3 en 3355 kwh
Populaire aanbiederLuminus

Supersnel vergelijken

 • Alle bekende maatschappijeneenvoudig vergelijken
 • Alle prijzen volledig up to date
 • Bespaar ieder jaar tot wel € 220,00.

Gemakkelijk overstappen

 • In 3 minuten online regelen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Je zit geen dag zonder stroom en gas

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn goede energieleveranciers in Jupille-Sur-Meuse?

Wij zien opvallend veel energieleveranciers waar je uit kunt kiezen in Jupille-Sur-Meuse. Dat loopt van Poweo tot een speler als Luminus, er is gewoon veel te kiezen. Vandaag kan je kiezen uit om en nabij 30 bedrijven. Deze aanbieders gebruiken allen het net van Inter-Energa. Voor consumenten kan het moeilijk zijn om zelf alle tarieven te vergelijken. In deze context biedt onze energiesimulator de oplossing. Benieuwd welke gas & stroom maatschappijen mogelijk zijn? Nieuwsgierig wie de goedkoopste aanbieder van energie in Jupille-Sur-Meuse is? Geef eenvoudig je persoonlijke gegevens in, check het goedkoopste contract, en regel je nieuwe abonnement binnen enkele minuten. Zie ook onze 5 handige bespaartips.

Overstappen naar de goedkoopste energieleverancier
De kwaliteit van gas of elektriciteit is overal hetzelfde. Waar je ook klant bent, er is altijd stroom, en de verwarming werkt wanneer nodig. Echter, gas en stroom organisaties kun je toch goed van elkaar onderscheiden. Is er sprake van een stroom- of gasstoring, dan willen jullie natuurlijk dat dit snel opgelost wordt. Met andere woorden: kijk ook naar service. Ten slotte zoekt elke Belg een goedkoop energiecontract. En dat snappen wij best! Dankzij de vergelijkingstool vind je gemakkelijk de goedkoopste energieleverancier van Jupille-Sur-Meuse, die aansluit op jouw wensen. Speur je naar iets unieks? Dat kun je zelf bepalen. Aan de hand van keuzes in de energievergelijker checken jullie moeiteloos een energieproduct dat aansluit op jouw situatie.
Populaire energiebedrijven in Jupille-Sur-Meuse

 • Engie: UP Totaalpakket
 • OCTA+: Handige website
 • Lampiris: Ook modelcontracten
 • MEGA: Meerdere contracten
 • Essent: Verstand van (duurzame) energie
 • Eneco: Eerlijk en transparant
 • Luminus: Ook met zonnepanelen
 • Elegant: Prettige klantendienst
 • Watz: Eigen account
 • Wase Wind: Met praktische energie-bespaartips
 • Comfort Energy: Contact via telefoon, mail en social media
 • Poweo: Grip op verbruik en de kosten

Hoe duur is energie in onze buurt? (Prijzen april 2024)

Het aanbod van organisaties en de vergoedingen kunnen verschillen per locatie. Dit komt doordat er veel netbeheerders dienstverleningen bieden. Iedere netbeheerder hanteert weer aparte prijzen voor logistiek. De netbeheerder van stroom in Jupille-Sur-Meuse heet Inter-Energa. De kosten voor het beheer van het netwerk zijn weer anders per regio. Check de factuur voor de huidige toeslag. In de gemeente Liège is de huidige netbeheerder van het aardgas Inter-Energa. Bij problemen met het gas wordt dit door hen verholpen.

Kerngegevens Jupille-Sur-Meuse

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Liège
 • CV Merk: Watts
 • Groene stroom: 27,60%
 • Hoofdpostcode: 4020
 • Mazout verbruik: 2350 liter

Wat zijn de energieprijzen?

 • Netbeheerder: Inter-Energa
 • Gasregio: Inter-Energa
 • Gastarief M3: €0,366
 • Stroomtarief kwh: €0,269
 • Gem. gasverbruik: 1425 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3355 kWh
energie-vergelijken-jupille-sur-meuse

Uitleg over overstappen van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Gemakkelijk veranderen van energie in enkele minuten.

 1. Situatieschets

  Begin met je huis en woningdetails. Dit gaat over grootte van het gezin, en postcode + huisnummer.

 2. Kies verbruik

  Vul in wat jij verwacht te gebruiken. In Jupille-Sur-Meuse gebruikt een gemiddeld huishouden zo’n 1425 m3 en nog eens 3355 kWh. Woon jij volledig gasloos? Dan kun je een ‘alleen stroom’ contract kiezen. Beschik jij over zonnepanelen? Vul het aantal kWh in dat je realiseert. De data die je invult dragen bij aan de jaarlijkse energiekosten.

 3. Kies type energie en contractduur.

  Je hebt de keuze uit groene (BE of EU) stroom en grijze stroom. Is dit voor jou om het even? Sla dit dan over. Omtrent abonnementen zijn er mogelijkheden voor 1, 2, 3 of 5 jaar, of juist flexibele model-abonnementen. Door de bank genomen loont het om elk jaar opnieuw over te stappen en 1 jarige contracten af te sluiten.  

 4. energie aanbieders vergelijken

  Je gaat nu door naar een handig overzicht met alle verkrijgbare energieleveranciers. Van elk abonnement check je voorwaarden over herkomst energie, duur van het contract, de hoogte van de tarieven van gas en elektra in Jupille-Sur-Meuse, en de welkomstbonus. Selecteer de leverancier die rijmt met jouw wensenpakket.

 5. Stap online over

  Een relevante aanbieder gecheckt? Bekijk alle info door op de groene knop te klikken. Je bezoekt dan binnen enkele seconden de afsluitpagina van het energiebedrijf. O.a. www.energie2030.be en ook www.ecopower.be. Jouw toekomstige energie-aanbieder regelt de overstap. Zo kom je niet te zitten zonder gas en stroom in Jupille-Sur-Meuse


Vijf praktische energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in april 2024 kan meer dan €345 besparen. Daartegenover, wat zijn de andere opties om te besparen op de gas- en stroom rekening? Via onze hunters tref je vijf energiebespaartips die je meteen kunt toepassen in jouw woning.

 • Bezuinigtip 1: niet alle radiatoren open zetten
 • Advies 2: houd koffie warm in de thermoskan
 • Praktische tip 3: stel je vriezer niet te koud af.
 • Praktische tip 4: neem een laptop i.p.v. een vaste computer
 • Bespaartip 5: kies voor een klokthermostaat

Info over gas en stroom vergelijken

Wanneer is een geschikt moment om een nieuw energiecontract te nemen?

Een vaak gestelde vraag is: wat is het moment om over te stappen? De energiehunters raden aan: wacht niet langer en ga overstappen in Jupille-Sur-Meuse. Zodoende ben je het voordeligst uit. Echter, dit is niet op elk moment mogelijk. Is jouw huidige contract bijna afgelopen? 2 maanden voor het verlopen van het contract kan je alvast een nieuwe leverancier kiezen. Contract met vaste looptijd? Dan is het verstandig nog kort af te wachten. Vroegtijdig wisselen van aanbieder is mogelijk, maar dit wordt vaak ‘bestraft’ met een boete. Ben je contractvrij? Je mag te allen tijde wisselen, en hoef je nooit een boete te betalen. Is dit de eerste keer dat je overstapt? Waarschijnlijk heb je een contract met onbepaalde looptijd. Je kunt direct vergelijken en overstappen.  

Vaste energietarieven nemen of wil jij een model contract?

In het geval je een nieuw energiecontract afsluit heb je 2 opties: flexibele of vaststaande tarieven. Bij vaste energietarieven staat het tarief dat je de komende jaren gaat betalen vast. Je weet precies waar je aan toe bent, en er wordt niets extra’s in rekening gebracht op het moment dat elektra- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven staan er geen kosten vast binnen het modelcontract. Door de bank genomen worden de nieuwe tarieven gecommuniceerd op 1-1 en op 1-7 van het jaar. Bij het variabele alternatief kan positief uitvallen wanneer elektriciteit en gas goedkoper worden.

Wat is verstandig, een 1-jarig of langlopend contract?

Het kan handig zijn: het meerjarig energiecontract in april 2024 waarbij je precies weet wat de kosten gaan zijn. En daarnaast is er sprake van een scherpe welkomstbonus (cashback). Toch moet je de rekensom goed maken. In energieland geldt: langlopende contracten zijn uiteindelijk fors duurder dan verscheidene kortlopende energiecontracten voor Jupille-Sur-Meuse. Zodra je kiest voor een 3- of 5 jarig contract, dan is de prijs van gas en stroom wel iets gunstiger. Desalniettemin, bij een jaarcontract ontvang je alle jaren deze scherpe welkomstbonus. Uiteindelijk is dit goedkoper!

Is het de bedoeling dat ik zelf mijn contract opzeg?

Nee, doorgaans faciliteert je toekomstige gas en stroom organisatie het volledige overstaptraject middels de overstapservice. Overstappen stelt dus echt niet veel voor. Vergelijk alle aanbieders en kies de voordeligste energiemaatschappij. Bijv. Luminus, Essent of natuurlijk Wase Wind. Daarnaast neem je een besluit over de datum waarop het contract van start gaat. Je aanstaande energiemaatschappij zal precies op die dag starten met leveren. Aardgas & stroomtoevoer worden nooit gepauzeerd.

Hoe kan het dat jullie tarieven scherper zijn dan op de website van de leverancier?

Aan de hand van www.energiehunter.be achterhaal je altijd de laagste tarieven en aanbiedingen. Op het moment dat je navigeert naar www.eni.com, dan zul je er vrij vlug achter komen dat het hier lang niet zo goedkoop is. Wat is daarvan de reden? Gemakkelijk uit te leggen: energiemaatschappijen willen hun klantendatabase uitbreiden. Met behulp van voordelige prijzen en aantrekkelijke welkomstkortingen staan ze hoger in de vergelijker (op prijs gesorteerd). Door het resultaat daarvan stappen meer mensen naar hen over.

Energiebedrijven Jupille-Sur-Meuse vergelijken

Vergelijk actuele energiemaatschappijen in Jupille-Sur-Meuse en sluit een goed abonnement af voor je huishouden

Duurzame energie in Jupille-Sur-Meuse

Het gros van de energiemaatschappijen verschaffen op dit moment groene stroom in Jupille-Sur-Meuse. Echter kun je echter wel veel vraagtekens zetten. De manier van produceren van groene stroom is zeer wisselend. Niet alle groene energie is ook echt groen. Het gros van duurzame elektriciteit uit andere landen wordt oneerlijk geprofileerd als groen of duurzaam. Er op kunnen vertrouwen dat aanbieders echt helemaal groen zijn? Neem dan de optie “Groen uit België”. Dan kan je alle groene energieleveranciers in Jupille-Sur-Meuse vergelijken, die ook zeer scherpe prijsaanbiedingen hebben.

Duurzaamheidsinitiatieven in de regio
In de omgeving van de gemeente Liège zijn er steeds meer acties binnen het domein duurzame energie. Je kunt denken aan windmolens of lokale zonne-energie projecten in de postcoderoos 4020. In deze buurt kan je meer en meer vrij voordelig meedraaien in dergelijke collectieve duurzame energie initiatieven. Ook moedigt de gemeente ons aan om zelf maatregelen te treffen. In een korte tijd moet Luik volledig energieneutraal zijn. Wat jij bijvoorbeeld kunt doen:

 • Spouw-, vloer- en dakisolatie
 • Eigen stroom met zonnepanelen
 • Je huis gasvrij maken met een warmtepomp
 • Zonneboiler aanschaffen
 • De CV vervangen of aanvullen met een biomassaketel
 • En niet te vergeten: richt je op snelle besparing voor stroomverbruik. Zie ook de 5 nuttige energiebespaartips of bekijk sites als mijnenergie.be, aanbieders.be, vreg.be, pricewise.be en tariefchecker.be, callmepower.be, test-aankoop.be, energieleveranciers.be. Check ook Poweo overstappen.