Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Bressoux

Snel online energie vergelijken in Bressoux? Geholpen door www.energiehunter.be achterhaal je gemakkelijk alle interessante energie aanbieders zoals Mega en Antargaz. Schets jouw situatie, schat jouw gas- en stroomverbruik, en zie direct welke energieleverancier in Bressoux de laagste prijs biedt. Verder vergaar je via de Energiehunter bruikbare informatie over zaken als o.a. energiebesparing in huis en salderen. Tevens verschaffen wij jou tips voor een lagere nota.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Liège
Netbeheerder Elektra:Inter-Energa
Netbeheerder AardgasInter-Energa
Gemiddelde gastarief (m3) april 2024€0,365
Gemiddelde stroomtarief (kWh) april 2024€0,268
Gemiddeld verbruik: 1420 m3 en 3350 kwh
Populaire aanbiederEneco

Makkelijk vergelijken

 • Alle bekende aanbieders bij elkaar
 • Je ziet direct wat het kost
 • Bespaar tot wel € 440,00.

Probleemloos overstappen

 • In 3 minuten online regelen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • De overstap regelt de nieuwe leverancier

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn goede energieleveranciers in Bressoux?

We zien best veel energieleveranciers die hun diensten aanbieden in Bressoux. Dat loopt uiteen van Eneco tot bijvoorbeeld Luminus, en het aanbod lijkt elk jaar verder te groeien. Op dit ogenblik tellen we ruim 25 organisaties. Deze werken allemaal op basis van het gas- en stroom netwerk van Inter-Energa. Voor internetgebruikers is het lastig om alle aanbieders zelf te vergelijken. Voor die situatie hebben wij iets gevonden, de energiesimulator. Uitzoeken welke gas en stroom maatschappijen er allemaal zijn? Bekijken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Bressoux voor jou is? Geef direct de privé gegevens in, rangschik de contracten op prijs, en sluit het nieuwe contract binnen 5 minuten af. Meer weten? Check onze 5 bruikbare bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier
Gas en elektra is is bij alle aanbieders identiek. Bij wie je de energie ook koopt, je je hebt altijd licht, en je verwarming doet altijd (inclusief warm tapwater). Echter, gas & stroom maatschappijen kennen toch grote onderlinge verschillen. In een situatie als een stroomstoring, dan is het gewenst dat er gauw een oplossing volgt. Conclusie: vergelijk op meer dan alleen prijs. Alles bij elkaar genomen geeft iedereen prioriteit aan een goede én goedkope maatschappij. En dat snappen wij best! D.m.v de energievergelijker ontdek je zonder moeite de goedkoopste energieleverancier van Bressoux, voor jouw situatie. Zoeken op unieke aspecten? Dat kun je zelf bepalen. Door middel van de keuzevakjes in onze vergelijker vinden jullie gemakkelijk een energieovereenkomst dat in lijn is met jouw situatie.
Populaire energiebedrijven in Bressoux

 • Engie: Diverse looptijden
 • OCTA+: Altijd scherpe acties
 • Lampiris: Verstand van (duurzame) energie
 • MEGA: Verrassend goedkope energie
 • Essent: Altijd bereikbaar
 • Eneco: Online account
 • Luminus: Eenvoudig verbruik inzien
 • Elegant: Eerlijk en transparant
 • Watz: Ook met zonnepanelen
 • Wase Wind: Klantendienst die voor jou klaar staat
 • Comfort Energy: Eenvoudig verbruik inzien
 • Poweo: Uitstekend bereikbare klantenservice

Wat kost energie in onze buurt? (Prijzen april 2024)

Het aanbod van gas & stroom maatschappijen en de vergoedingen verschillen per regio. De achterliggende reden is dat er veel beheerders dienstverleningen bieden. Iedere beheerder van het net hanteert eigen prijsstrategieën voor de transport van elektra en gas. De actuele netbeheerder (elektra) in Bressoux heet Inter-Energa. De tarieven die de energiemaatschappij afdraagt aan deze beheerder verschillen per regio. Je kunt deze tarieven bekijken op de energierekening. In de gemeente Liège wordt transport van het aardgas beheerd door Inter-Energa. Bij problemen met het gas dienen zij dit op te lossen.

Cijfers en feiten Bressoux

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Liège
 • Populaire CV: Sime
 • Aandeel duurzaam: 27,50%
 • Postcode: 4020
 • Aantal mazout liters: 2340 liter

Energieprijzen in de regio

 • Netbeheerder: Inter-Energa
 • Gasregio: Inter-Energa
 • Gastarief M3: €0,365
 • Stroomtarief kwh: €0,268
 • Gem. gasverbruik: 1420 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3350 kWh
energie-vergelijken-bressoux

Zo stap je binnen 10 minuten over van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Gemakkelijk veranderen van energie binnen 10 minuten.

 1. Specificeer jouw situatie

  Je begint altijd met de basisinformatie. Daarmee wordt bedoeld; gezinssamenstelling, en adres (postcode).

 2. Energieverbruik schatten

  Voer het geschatte verbruik in. In de omgeving Bressoux is dat gemiddeld 1420 m3 en 3350 kWh. Verbruik je geen gas? Neem dan uitsluitend ‘alleen stroom’ af. Heb je zonnepanelen? Bereken het maximale kWh’s dat er jaarlijks wordt opgewekt. Dit alles werken door in de jaarlijkse energiekosten.

 3. Selecteer herkomst energie en contractduur.

  Je kunt kiezen uit groene (BE of EU) stroom en grijze stroom. Is dit voor jou om het even? Je kunt deze stap dan overslaan. Wat betreft prijsafspraken zijn er mogelijkheden voor 12 maand, 24 maanden meerdere jaren of flexibele model-abonnementen. Dikwijls is het een goed idee om ieder jaar over te stappen en 1 jarige contracten te kiezen.  

 4. Energiecontracten vergelijken

  Wat daarna komt is de totaallijst met alle populaire leveranciers en contracten. Bij ieder abonnement vind je details aangaande soort energie, soort contract, het voorschottarief / prijzen van gas en elektra in Bressoux, en de welkomstkorting. Kies de aanbieder die klopt met jouw wensen.

 5. Overstappen zonder problemen

  Een geschikte leverancier gevonden? Klik op de ‘bekijk’ knop. We versturen jouw aanvraag direct door naar de webpagina van de maatschappij. Dit kan zijn www.engie.be of natuurlijk www.poweo.be. De nieuwe energieonderneming regelt alles voor jou. Altijd zekerheid van gas en stroom in Bressoux


Vijf praktische energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in april 2024 kan meer dan €375 winst geven. Echter, is er nog meer mogelijk om minder geld kwijt te zijn aan de energiekosten? Via onze hunters profiteer je van 5 bruikbare tips & tricks die je vandaag nog kunt gebruiken.

 • Advies 1: gebruik uitsluitend A+ apparaten
 • Bezuinigadvies 2: zet de koelkast precies waterpas.
 • Praktische tip 3: kies een wasmachine met een waterbesparende knop
 • Praktische tip 4: de waakvlam uitzette van je ketel in de zomer.
 • Bespaartip 5: een teil gebruiken voor de afwas.

Populaire thema’s gas en stroom vergelijken

Wat is een goed moment om over te stappen van energiemaatschappij?

Een vaak gestelde vraag is: wanneer kan ik het beste overstappen? Onze energie-experts zeggen: kies elke 12 maanden opnieuw en ga overstappen in Bressoux. Zo bespaar je het meeste geld. Desalniettemin, je moet wel contractvrij zijn natuurlijk. Is je huidige abonnement afgelopen? 1 maand voor de prijsafspraak eindigt is het reeds mogelijk een nieuw contract af te sluiten. Heb je nog vaste tarieven voor een bepaalde periode? Dan moet je wellicht nog even wachten. Vervroegd overstappen is wel mogelijk, maar vermoedelijk betaal je dan een boete. Energiecontract voor onbepaalde tijd? In dat scenario kan iedereen wisselen van leverancier, en hoef je nooit een boete te betalen. Ben je nog nooit geswitcht? Dan is er sprake van contract voor onbepaalde duur. Je kunt direct vergelijken en overstappen.  

Vaste energieprijzen of wil jij een model contract?

Indien je een nieuw energiecontract neemt zijn er 2 smaken: variabele of vaste prijzen. Bij vaste energietarieven staat het tarief dat je de komende jaren gaat betalen vast. Iedereen weet zeker wat hij/zij betaalt, en je komt niet voor verrassingen te staan bij een prijsstijging van energie. Bij variabele energietarieven mis je dit vaste prijs element en wisselt bij modelovereenkomsten. Dikwijls worden de nieuwe tarieven gecommuniceerd op 1-1 en op 1-7 van het jaar. Bij het variabele alternatief werkt in jouw voordeel als gas en elektra prijsgunstiger worden.

Moet ik een 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het klinkt als de beste optie: het meerjarig energiecontract in april 2024 waarbij het vooraf inzichtelijk is wat de kosten gaan zijn. En soms beloont de maatschappij jou met een aantrekkelijke bonus (cashback). Helaas is dat niet het geval. In de energiemarkt is het principe: contracten met een lange looptijd zijn prijziger dan velerlei kortlopende energiecontracten voor Bressoux. Ga je voor een meerjarig contract, dan is de prijs van gas en stroom wel iets gunstiger. Maar, bij een abonnement van 1 jaar krijg je alle jaren deze hoge welkomstbonus. Maak de rekensom zelf, en ontdek het voordeel.

Moet ik zelf mijn contract opzeggen?

Nee, meestal verzorgt je nieuwe energie-aanbieder de opzegging van de actuele contracten door de overstapservice. Overstappen is echt kinderspel. Vergelijk de prijzen en selecteer de goedkoopste of meest populaire energieaanbieder. Populaire bedrijven zijn Luminus, Essent of Antargaz. Daarnaast kies je het moment waarop het contract ingaat. Jullie aankomende gas en stroom organisatie zal op deze ingangsdatum starten met leveren. Je woning zal altijd aardgas en stroom hebben.

Hoe bestaat het dat jullie goedkoper zijn dan op de website van de leverancier?

Middels www.energiehunter.be bekijk je altijd de laagste prijzen. Indien je zelf een website bezoekt als www.luminus.be, dan is het niet moeilijk om te zien dat je daar (veel) meer betaalt voor elektra en gas. Hoe is dit mogelijk? Dat gebeurd overal: energieleveranciers speuren constant naar nieuwe consumenten. Aan de hand van lagere tarieven en grote welkomstkortingen staan zij in het rijtje van voordeligste leveranciers. Op basis daarvan trekken ze veel potentiële klanten aan.

Energiebedrijven Bressoux vergelijken

Vergelijk de energiemaatschappijen in Bressoux en stap over naar de beste aanbieder voor jouw verbruik

Duurzame energie in Bressoux

De meeste maatschappijen leveren vandaag de dag groene stroom in Bressoux. Als het gaat om groene energie zijn er diverse keuzes te maken. De oorsprong van deze groene stroom is zeer wisselend. Niet elk “groene stroom” label draagt terecht die naam. Verrassend veel duurzame elektriciteit uit landen buiten België wordt oneerlijk “groen” genoemd. 100% zeker weten dat energiemaatschappijen echt helemaal groen zijn? Kies in dat geval zeker voor “Groen gas/elektra uit België”. Vervolgens kan jij echte groene energieleveranciers in Bressoux vergelijken, met een aantrekkelijk prijskaartje.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzamer huishouden
Rondom de gemeente Liège kennen we meerdere initiatievenbinnen het domein duurzame energie. Aspecten als windmolens of gezamenlijke zonne-energie initiatieven in de postcoderoos 4020. In deze omgeving kan je soms tegen een aantrekkelijke prijs meewerken met gezamenlijke projecten gericht op duurzame energie. Het is natuurlijk ook goed om thuis minder energie te verbruiken. Op termijn moet Luik eveneveel energie opwekken als het gebruikt. Welke acties jij zelf kunt uitvoeren:

 • De isolatiewaarde van jouw huis versterken
 • Dak met zonnepanelen
 • De CV-ketel vervangen voor een warmtepomp
 • Integreren van de zonneboiler
 • Een biomassaketel i.p.v. CV-Ketel
 • Maar misschien wel het belangrijkste: perk jouw gas- en stroomverbruik in. Zie ook de 5 handige bespaartips en lees info op mijnenergie.be, pricewise.be, vreg.be, aanbieders.be of tariefchecker.be, killmybill.be, test-aankoop.be, energieleveranciers.be. Doorzoek informatie over Elegant overstappen.