Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Deux-Acren

Op je gemak energie vergelijken in Deux-Acren? Middels de Energiehunter achterhaal je supersnel alle erkende leveranciers als bijv. Engie & Comfort Energy. Omschrijf jouw situatie, begroot het stroom- en gasverbruik, en ontdek welke energieleverancier in Deux-Acren de laagste prijs biedt. Daarnaast lees je via onze vergelijker waardevolle informatie over onderwerpen als bijvoorbeeld tarieven van energie * gas en info over een energieneutrale woning. Tevens geven we 5 tips om stroom en gas te besparen.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Lessines
Netbeheerder Elektra:Ieh
Netbeheerder AardgasIgh
Gemiddelde gastarief (m3) juni 2024€0,436
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juni 2024€0,279
Gemiddeld verbruik: 1560 m3 en 3475 kwh
Populaire aanbiederMEGA

Eenvoudig vergelijken

 • Alle grote maatschappijenbij elkaar
 • Je ziet direct wat het kost
 • Eenvoudig besparen tot wel € 495,00.

Eenvoudig overstappen

 • In een paar minuten afgesloten
 • Wettelijke bedenktijd van 14 dagen
 • Gratis overstapservice

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten

Welke energieleveranciers kan ik kiezen Deux-Acren?

Wij zien best veel energieleveranciers actief in de regio Deux-Acren. Dat gaat van Engie tot bijvoorbeeld Luminus, je kunt terecht bij oneindig veel bedrijven. Hedendaags moet je een keuze maken uit ruim 20 aanbieders. Zij maken allemaal gebruik van het elektra- en gasnetwerk van Ieh. Het is niet te doen om zelf alle tarieven te vergelijken. Voor die situatie kun jij terecht bij de energiesimulator. Nieuwsgierig welke maatschappijen in deze regio actief zijn? Bekijken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Deux-Acren is? Geef gemakkelijk jouw gegevens in, vergelijk de huidige tarieven, en sluit het nieuwe contract binnen 5 minuten af. Meer weten? Check onze 5 nuttige bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie
Gas en elektra is is bij alle aanbieders identiek. Ongeacht bij wie je klant bent, jouw apparaten zijn altijd voorzien van stroom, en de warmwatervoorziening en verwarming werkt altijd. Evenwel, energiebedrijven zijn niet allemaal hetzelfde. Bij gasstoringen of stroomproblemen, dan is het noodzakelijk dat er gauw een oplossing volgt. Kortom: bekijk ook de klantvriendelijkheid. Per slot van rekening wenst elke consument een goedkoop energiecontract. En dat is meer dan logisch. Door middel van onze tarievencheck tref je snel de goedkoopste energieleverancier van Deux-Acren, voor jouw situatie. Wil jij bepaalde onderdelen? Ook dat bieden wij. Via selecties in de prijzenvergelijker bekijk je verrassend eenvoudig een energieproduct dat past bij jouw energieconsumptie.
Populaire energiebedrijven in Deux-Acren

 • Engie: Inzicht in energiegebruik
 • OCTA+: Gemakkelijk prijs berekenen
 • Lampiris: Duurzame oplossingen voor jouw woning
 • MEGA: Gemakkelijke verhuisservice
 • Essent: Kennis van zaken over (duurzame) energie
 • Eneco: 260.000 eigen zonnepanelen
 • Luminus: Online inzicht in verbruik
 • Elegant: Goede klantenservice
 • Watz: Jonge frisse Belgische energieleverancier
 • Wase Wind: Goed bereikbare klantendienst
 • Comfort Energy: Online meterstanden doorgeven
 • Poweo: Gemakkelijke verhuisservice

Hoe duur is energie in mijn regio? (Prijzen juni 2024)

De condities van maatschappijen en de vergoedingen variëren per postcodegebied. Dat heeft te maken met het feit dat er nogal wat beheerders diensten leveren. Iedere beheerder van het net wordt gekenmerkt door eigen prijsstrategieën voor transport. De netbeheerder van het stroom in Deux-Acren betreft Ieh. De kosten voor het beheer van het netwerk zijn per regio weer anders. Deze toeslag vind je op jouw energienota. In de gemeente Lessines is de huidige netbeheerder van het aardgas Igh. In het geval van een storing zullen zij dat oplossen.

Cijfers en feiten Deux-Acren

 • Provincie: Henegouwen
 • Gemeente: Lessines
 • CV Merk: Wolf
 • Aandeel groen: 36,20%
 • Postcode: 7864
 • Mazout verbruik: 2990 liter

Actuele Energieprijzen

 • Netbeheerder: Ieh
 • Gasregio: Igh
 • Gastarief M3: €0,436
 • Stroomtarief kwh: €0,279
 • Gem. gasverbruik: 1560 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3475 kWh
energie-vergelijken-deux-acren

Snel overstappen van energie doe je zo

Benodigde tijd: 5 minuten

Zonder problemen veranderen van energie snel afhandelen.

 1. Specificeer jouw situatie

  Natuurlijk je contactgegevens. Dit gaat over aantal gezinsleden, en je adresgegevens.

 2. Verbruik en type meter opgeven

  Voer in hoeveel kWh en m3 jij jaarlijks gebruikt. In en rondom Deux-Acren gebruikt een gemiddeld huishouden zo’n 1560 m3 & 3475 kWh. Verbruik je geen gas? Neem dan uitsluitend ‘alleen stroom’ af. Heb je zonnepanelen? Vul het totale kWh in dat de zonnecellen renderen. Alle ingevoerde gegevens werken door in de kosten van energie.

 3. Kies soort energie een duur van het abonnement.

  Voorbeelden zijn groene (BE of EU) stroom en grijze stroom. Heb jij niets met groen? Je kunt deze stap dan overslaan. Betreffende looptijd kan men gaan voor producten van 1, 2, 3 of 5 jaar, of juist wisselende korte termijn modelcontracten. Dikwijls is het verstandig om elke 12 maanden een nieuw contract af te sluiten.  

 4. Prijzen vergelijken

  Wat volgt is de resultaatpagina met alle erkende aanbieders + contracten. Van elk contract achterhaal jij informatie aangaande soort energie, contractsduur, de kostprijs van gas en elektra in Deux-Acren, en de overstapbonus. Kies de leverancier die rijmt met jouw voorwaarden.

 5. Stap online over

  Een geschikte prijsaanbieding gecheckt? Druk op de groene button. Je browser gaat dan direct naar de afsluitpagina van de energieleverancier. Onder andere www.essent.be of natuurlijk www.elegant.be. De nieuwe energie-partij zet alles netjes voor jou om. Geen dag zonder gas of stroom in Deux-Acren


Vijf praktische energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in juni 2024 kan ruim €290 winst geven. Daartegenover, kan ik nog meer doen om te bezuinigen op mijn gas- en elektraverbruik? Hieronder tref je 5 handige adviezen die je meteen kunt toepassen in jouw woning.

 • Tip 1: voorkom dat het tocht in huis
 • Bespaaradvies 2: zorg dat je koelkast goed sluit.
 • Bezuinigtip 3: de verwarming niet hoog aan zetten als je weg bent.
 • Bezuinigadvies 4: elektrische apparaten niet op stand-by laten staan.
 • Tip 5: kies voor een klokthermostaat

Advies bij gas en stroom vergelijken

Wanneer is een geschikt moment om over te stappen van leverancier?

Wat veel mensen zich afvragen is: wanneer mag je overstappen van energie? Wij van energiehunter.be adviseren: maak een sport van het overstappen in Deux-Acren. Zo kun je profiteren van lage prijzen. Belangrijk, kijk wel even wanneer je dit kan doen. Is de looptijd van je contract voorbij? zes weken voor de einddatum van de overeenkomst kan je al overstappen. Contract met vaste looptijd? In dat geval is het raadzaam even geduld te hebben. Je kunt eerder overstappen, maar daar zit wel een boete aan vast. Ben je contractvrij? Je kunt dan meteen wisselen, zonder dat je een opzegvergoeding betaalt. Heb jij geen ervaring met overstappen? In zo’n geval is je contract dan al tijden verlopen. Zet dan gelijk het overstap proces in gang.  

Een meerjarige contract of overeenkomst met flex-tarieven?

Wanneer je een nieuw energiecontract neemt moet je een belangrijke keuze maken: wisselende of vaste tarieven. Bij vaste energietarieven staat het tarief dat je de komende jaren gaat betalen vast. Je weet precies waar je aan toe bent, en je hoeft niet bij te betalen op het moment dat elektra- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven heb je geen prijszekerheid binnen het modelcontract. Vaak vinden deze wijzigingen plaats begin januari en rond juli. Bij variabele prijzen kan positief uitvallen wanneer de kosten van gas en stroom dalen.

Tips & advies over; 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Een goed idee zou je denken: dit meerjarig energiecontract in juni 2024 waarbij het direct duidelijk is welke prijs je voor elektra en gas betaalt. En misschien wordt je ook tegemoet gekomen met een hoge overstapkorting (cashback). Helaas is dat niet het geval. Voor de energiewereld werkt het zo: contracten voor 3 of 5 jaar zijn prijziger dan de meeste kortlopende energiecontracten voor Deux-Acren. Bij een contract met een langere looptijd zijn de tarieven wel iets lager. Echter, bij een jaarcontract krijg je jaarlijks deze concurrerende welkomstbonus. En je zult zien dat dit veel goedkoper is.

Dien ik zelf mijn contract te beëindigen?

Nee, vaak verzorgt je gekozen gas en stroom organisatie de opzegging van de actuele contracten door gebruik te maken van de overstapservice. Overstappen is dus echt heel eenvoudig. Vergelijk de leveranciers met elkaar en selecteer de goedkoopste of meest populaire energiemaatschappij. Bijv. OCTA+, Lampiris of Comfort Energy. Tevens bespreek je het moment waarop het contract ingaat. Jullie toekomstige organisatie begint op deze dag met het leveren van energie. Jullie zitten nooit zonder stroom en aardgas.

Hoe kan het dat jullie tarieven scherper zijn dan als ik het zelf afsluit?

Door gebruik te maken van de Energiehunter tref je altijd de beste deals. Als je zelf gaat naar bijv. www.lampiris.be, dan valt als eerste op dat dit vaak fors duurder is. Waarom zijn jullie dan zo goedkoop? Heel eenvoudig: energieleveranciers zijn altijd op zoek naar meer klanten. Geholpen door lage kosten en grote welkomstkortingen komen ze hoger in onze vergelijker. En zo kunnen ze meer consumenten bereiken met hun product.

Energiebedrijven Deux-Acren vergelijken

Vergelijk energiemaatschappijen in Deux-Acren en vind de beste deal voor jouw situatie

Duurzame energie in Deux-Acren

Bijna alle leveranciers faciliteren onderwijl groene stroom in Deux-Acren. Als het gaat om groene energie is er veel variatie te vinden. De afkomst van groene stroom wisselt behoorlijk. Niet alle “groene energie” heeft ook echt een groene oorsprong. Schrikbarend veel duurzame elektriciteit uit Europa wordt oneerlijk geprofileerd als groen of duurzaam. Wil je er op gerust zijn dat energie aanbieders een groen beleid hanteren? Selecteer dan de selectie “Groen uit België”. Hier kan jij betrouwbare groene energieleveranciers in Deux-Acren vergelijken, die tegelijk zeer betaalbaar zijn.

Duurzaamheidsinitiatieven in de regio
In de buurt van de gemeente Lessines zijn er diverse plannen volledige gericht op duurzame energie. Bijvoorbeeld windmolens of energie via zonnepanelen in de postcoderoos 7864. In deze buurt kan je meer en meer heel gunstig participeren in allerlei burgercollectieven in de gemeente. Ook moedigt de gemeente ons aan om ons eigen huis te verduurzamen. In zo’n 25 jaar moet Henegouwen eveneveel energie opwekken als het gebruikt. Wat kan jij zelf doen:

 • Isoleren van bijv. vloer, spouwmuur en vloer
 • Eigen stroom met zonnepanelen
 • De CV-ketel vervangen voor een warmtepomp
 • Warm water via de zonneboiler
 • Plaatsen van een biomassaketel
 • En niet te vergeten: minimaliseer je elektra- en gasverbruik. Ga verder naar de 5 nuttige energiebespaartips en lees info op mijnenergie.be, energie-vergelijker.be, aanbieders.be, pricewise.be of tariefchecker.be, test-aankoop.be, energieleveranciers.be, killmybill.be. Bekijk details over Comfort Energy diensten.