Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Cambron-Saint-Vincent

Snel en overzichtelijk energie vergelijken in Cambron-Saint-Vincent? Via onze website tref je probleemloos alle grote energie aanbieders als Luminus en Antargaz. Vul de postcode en het huisnummer in, schat jouw gas- en stroomverbruik, en zie direct welke energieleverancier in Cambron-Saint-Vincent prijstechnisch het meest interessant is. Tevens tref je op deze pagina praktische info over thema’s als bijvoorbeeld gastarieven en verschillende contractsoorten. Verder geven we 5 nuttige tips die helpen minder stroom en gas te consumeren.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Lens
Netbeheerder Elektra:Ieh
Netbeheerder AardgasIgh
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,44
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,283
Gemiddeld verbruik: 1580 m3 en 3495 kwh
Populaire aanbiederEngie

Moeiteloos vergelijken

 • Alle aanbieders bij elkaar
 • Actuele tarieven van de leveranciers
 • Besparing loopt op tot € 465,00.

Eenvoudig overstappen

 • Eenvoudig zelf online afsluiten
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Gratis overstappen zonder zorgen

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn populaire energieleveranciers in Cambron-Saint-Vincent?

Er zijn een groot aantal energieleveranciers die hun diensten aanbieden in Cambron-Saint-Vincent. Dat loopt uiteen van Lampirus tot aanbieders zoals Watz, er zijn opties bij de vleet. Hedendaags is het aanbod ongeveer 30 energieleveranciers. Deze aanbieders zijn allemaal aangesloten op het netwerk van Ieh. Het is niet te doen om zelf alle tarieven te vergelijken. Daarvoor kun jij terecht bij de energiesimulator. Ontdekken welke gas en stroom organisaties er beschikbaar zijn? Achterhalen wie de goedkoopste aanbieder van energie in Cambron-Saint-Vincent is? Vul snel de benodigde gegevens in, kies voor de laagste prijs, en stap direct moeiteloos over. Check daarnaast de 5 nuttige bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier vinden
Stroom is stroom en gas is gas. Ongeacht bij wie je klant bent, er is altijd voldoende stroom aanwezig, en je verwarming doet altijd (inclusief warm tapwater). Daartegenover, energiemaatschappijen kun je toch goed van elkaar onderscheiden. Tijdens een stroomstoring, dan willen jullie natuurlijk dat dit z.s.m. wordt afgehandeld. Wat dus belangrijk is: vergelijk op meer dan alleen prijs. Als het puntje bij paaltje komt geeft iedereen prioriteit aan een energieleverancier die niet te duur is! En dit is heel snel te regelen. Middels onze tarievencheck check je vlug de goedkoopste energieleverancier van Cambron-Saint-Vincent, die aansluit bij jouw verbruik. Wil je kunnen filteren? Dit is zelfstandig in te regelen. Via selecties in de tool detecteren jullie moeiteloos een abonnement dat in lijn is met jouw situatie.
Populaire energiebedrijven in Cambron-Saint-Vincent

 • Engie: Ook flexibele prijzen
 • OCTA+: Termijnbedrag zelf aanpassen
 • Lampiris: Uitgebreide contactmogelijkheden
 • MEGA: Kennis van zaken over (duurzame) energie
 • Essent: Tot €150 korting bij een 3-jarig contract
 • Eneco: Wekt groot deel elektriciteit zelf op
 • Luminus: Denkt met jou mee over besparen
 • Elegant: Zelf verbruik in de gaten houden
 • Watz: Klantendienst die voor jou klaar staat
 • Wase Wind: Zes verschillende windparken
 • Comfort Energy: Verstand van zaken!
 • Poweo: Goed bereikbare klantendienst

Wat kost energie in mijn woonwijk? (Prijzen juli 2024)

De aansluitingen van gas en stroom aanbieders en de onkosten wijken vaak af per plaats. Dat wordt veroorzaakt doordat er allerlei beheerders van het net werkzaam zijn. Iedere beheerder van het net verwerkt weer zijn eigen prijzen voor de transport van elektra en gas. De netbeheerder van het stroom in Cambron-Saint-Vincent is Ieh. De kosten voor het beheer van het netwerk zijn niet overal hetzelfde. Uiteindelijk kan je dit terugvinden op de nota. In de gemeente Lens is de netbeheerder van het gas Igh. Als er sprake is van een storing zullen zij dit afhandelen.

Stats & Facts Cambron-Saint-Vincent

 • Provincie: Henegouwen
 • Gemeente: Lens
 • CV ketel: Baxi
 • Aandeel groen: 36,60%
 • Postcode: 7870
 • Aantal mazout liters: 1520 liter

Actuele Energieprijzen

 • Netbeheerder: Ieh
 • Gasregio: Igh
 • Gastarief M3: €0,44
 • Stroomtarief kwh: €0,283
 • Gem. gasverbruik: 1580 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3495 kWh
energie-vergelijken-cambron-saint-vincent

Hoe werkt overstappen van energie?

Benodigde tijd: 5 minuten

Zonder problemen veranderen van energie in enkele minuten.

 1. Specificeer jouw situatie

  Stap 1 is het invoeren van de standaard informatie. Daarmee wordt bedoeld; omvang van het huishouden, en adres (postcode).

 2. Verbruik en type meter opgeven

  Voer het geschatte verbruik in. In Cambron-Saint-Vincent is het gemiddelde verbruik ong. 1580 m3 en 3495 kWh. Gebruik jij geen gas? Je dient dan ‘alleen stroom’ aan te vinken. Zonnepanelen op je dak? Vul het totale kWh in dat je opwekt. Al deze zaken werken door in de energiekosten.

 3. Selecteer soort energie een duur van het abonnement.

  Denk dan onder andere aan groene stroom uit BE, groene stroom uit EU of grijze stroom. Ben jij neutraal? Laat dit dan open. Wat betreft contractduur kun jij opties nemen van 1 t/m 5 jaar of specifieke model (variabele) prijzen. In algemene zin is het slim om elke 12 maanden een nieuw contract te kiezen.  

 4. Prijzen vergelijken

  Wat volgt is een overzicht met alle beschikbare energieleveranciers. Bij alle pakketten zie je details zoals herkomst energie, looptijd contract, kosten per maand en jaar van gas en elektra in Cambron-Saint-Vincent, en de overstapbonus. Selecteer de organisatie die klopt met de opgegeven wensen.

 5. Regel online je overstap

  Een goede kortingsactie beschikbaar? Lees meer info of klik op de ‘bekijk’ knop. Je wordt automatisch doorgestuurd naar de webpagina van de leverancier. Onder andere www.octaplus.be en www.energypeople.be. De betreffende energiemaatschappij regelt de overstap. Zo kom je niet te zitten zonder gas en stroom in Cambron-Saint-Vincent


Energie besparen dankzij deze 5 tips

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan tot wel €335 voordeel geven. Daartegenover, kan ik nog meer doen voor lagere maandlasten? Op energiehunter.be check je vijf energiebespaartips waar je meteen mee aan de slag kan.

 • Praktisch advies 1: de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken
 • Praktische tip 2: laat de wasmachine de was eerst goed centrifugeren.
 • Bespaaradvies 3: niet een te grote pan gebruiken.
 • Praktisch advies 4: stekkerdozen gebruiken waarmee je veel apparaten in één keer kunt uitschakelen.
 • Bespaaradvies 5: bij de sportvereniging of op je werk een douche nemen.

Info over gas en stroom vergelijken

Wanneer is het juiste moment om een nieuw energiecontract te nemen?

We ontvangen vaak de vraag: wanneer mag je overstappen van energie? Wij van energiehunter.be adviseren: probeer elke 12 maanden; overstappen in Cambron-Saint-Vincent. Op die manier maak je gebruik van lagere tarieven. Desalniettemin, moet het huidige contract wel opzegbaar zijn. Is je huidige abonnement afgelopen? zes weken voor de einddatum van de overeenkomst is het reeds mogelijk een nieuw contract af te sluiten. Contract met bepaalde looptijd? Dan kun je beter nog enkele maanden wachten. Je kunt eerder overstappen, alleen krijg je dan wel een boete voor je kiezen. Contract voor onbepaalde duur? Je kunt dan meteen wisselen van maatschappij, en er is geen opzegvergoeding. Niet eerder van leverancier gewisseld? Vermoedelijk is er sprake van contract voor onbepaalde duur. Je kunt meteen overstappen en wisselen van leverancier.  

Een meerjarige contract of prijzen die 2 keer per jaar wisselen?

In het geval je een nieuw energiecontract afsluit zijn er grofweg 2 mogelijkheden: wisselende of vaste tarieven. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast gedurende de looptijd van je contract. Super simpel voor financieel overzicht, en je hoeft niet bang te zijn voor een forse nota zodra stroom- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven kunnen de prijzen wisselen bij de modelovereenkomst. In algemene zin kom je deze tariefupdate tegen op 1 januari en op 1 juli. Bij de variabele variant profiteer je dus ook als elektriciteit en gas goedkoper worden.

Adviseren jullie een 1-jarig of meerjarig energiecontract?

Het lijkt een goed idee: dit meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je precies weet hoeveel je gaat betalen. En tevens ontvang je ook wel een hoge overstapkorting (cashback). Helaas is dat niet het geval. In het energielandschap is het principe: een contract voor meerdere jaren zijn op lange termijn duurder dan verschillende kortlopende energiecontracten voor Cambron-Saint-Vincent. Gaat jouw voorkeur uit naar een langlopend contract, dan betaal je per kWh en M3 iets minder. Desondanks, bij een overeenkomst van 1 jaar krijg jij jaarlijks deze dergelijke welkomstbonus. Dit is voor vrijwel elke situatie het goedkoopst!

Moet ik zelf mijn contract opzeggen?

Nee, normaal gesproken verwerkt jouw geselecteerde energie-organisatie dat jouw huidige contract wordt opgezegd met de overstapservice. Overstappen is dus helemaal niet zo ingewikkeld. Vergelijk de prijzen en kies de voordeligste energieaanbieder. Populaire bedrijven zijn Luminus, Lampiris of Trevion. Tevens beslis je over de ingangsdatum van het contract. De toekomstige maatschappij levert vanaf deze dag gas en stroom bij jou thuis. Jullie zitten nooit zonder stroom en aardgas.

Hoe kan het dat jullie prijzen lager liggen dan via de site van de maatschappij?

Via deze website ontdek je altijd de laagste prijzen. Zodra je energieprijzen checkt via bijvoorbeeld www.engie.be, dan is het niet moeilijk om te zien dat de energie hier fors duurder is. Wat is de achterliggende reden? Heel eenvoudig: energiebedrijven speuren constant naar nieuwe consumenten. Geholpen door goedkope tarieven en intense welkomstkortingen komen ze hoger in onze vergelijker. Zo zijn ze in staat veel nieuwe klanten aan te sluiten.

Energiebedrijven Cambron-Saint-Vincent vergelijken

Vergelijk alle energiemaatschappijen in Cambron-Saint-Vincent en zoek het juiste contract voor jullie woning

Duurzame energie in Cambron-Saint-Vincent

Het gros van de leveranciers leveren onderhand groene stroom in Cambron-Saint-Vincent. Echter is onderling veel verschil te vinden. De manier van produceren van groene stroom loopt zeer uiteen. Niet alle “groene stroom” draagt terecht die naam. Verrassend veel duurzame elektriciteit uit landen buiten België wordt onrechtmatig neergezet als “groen”. Er vanuit kunnen gaan dat aanbieders eerlijk en duurzaam zijn? Selecteer in dit geval zeker weten “Groene stroom uit België”. Daarna kan je echte groene energieleveranciers in Cambron-Saint-Vincent vergelijken, die ook zeer scherpe prijsaanbiedingen hebben.

Wat jij kunt doen voor een groenere regio
In het leefgebied van de gemeente Lens zien we nogal wat initiatievenmet een focus op duurzame energie. Aspecten als windmolens of collectieve zonne-energie via een postcoderoosregeling in 7870. In de regio kan je wellicht met financiële bonussen meedraaien in allerlei burgercollectieven in de gemeente. Het is natuurlijk ook goed om minder stroom en elektriciteit te gebruiken. In 2050 moet Henegouwen energieneutraal zijn (los van gas). Welke acties jij zelf kunt uitvoeren:

 • Isoleren (denk aan isolatie van vloer, dak en spouw)
 • Zonnepanelen plaatsen
 • Het huis verwarmen met een warmtepomp
 • Zonneboiler installeren
 • Een eigen biomassaketel aanschaffen
 • En niet te vergeten: perk jouw gas- en stroomverbruik in. Check de Bespaartips die je meteen kunt toepassen of check sites van mijnenergie.be, aanbieders.be, pricewise.be, vreg.be en tariefchecker.be, test-aankoop.be, energieleveranciers.be, killmybill.be. Check ook Engie vergelijken.