Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Ville-Sur-Haine

Direct energie vergelijken in Ville-Sur-Haine? Geholpen door deze website check je probleemloos alle interessante energie aanbieders. Je kunt denken aan Mega & Comfort Energy. Vul postcode + gezinssamenstelling in, schat jouw gas- en stroomverbruik, en achterhaal welke energieleverancier in Ville-Sur-Haine de beste deal heeft! Verder bekijk je op deze pagina handige info over zaken als o.a. energiebesparing in huis en de slimme meter. Verder vind je hier een lijstje met 5 bruikbare bespaartips.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Le Roeulx
Netbeheerder Elektra:Interlux
Netbeheerder AardgasInterlux
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,438
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,281
Gemiddeld verbruik: 1595 m3 en 3345 kwh
Populaire aanbiederOCTA+

Moeiteloos vergelijken

 • Alle populaire energiebedrijvenbij elkaar
 • Alle prijzen volledig up to date
 • Besparing loopt op tot € 360,00.

Moeiteloos overstappen

 • Snel & eenvoudig online regelen
 • Wettelijke bedenktijd van 14 dagen
 • Jouw nieuwe leverancier regelt de overstap

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Welke energieleverancier kiezen in Ville-Sur-Haine?

Wij zien opvallend veel energieleveranciers actief in de regio Ville-Sur-Haine. Dat loopt van Essent tot bijvoorbeeld Luminus, het aantal aanbieders was nooit zo groot. Hedendaags moet je een keuze maken uit ruim 35 aanbieders. Deze leveranciers lopen allemaal via het stroom- en gas netwerk van Interlux. Het is onmogelijk om zelf alle tarieven te vergelijken. Voor dit scenario bieden wij de energiesimulator. Weten welke maatschappijen actief zijn? Nieuwsgierig wie de goedkoopste aanbieder van energie in Ville-Sur-Haine is in juli 2024? Geef vlug de privé gegevens in, selecteer de scherpste aanbieding, en regel jouw overstap eenvoudig online. Ga door naar de 5 handige bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier
Stroom is stroom en gas is gas. Het maakt niet uit bij welke leverancier je zit, er is altijd voldoende stroom aanwezig, en er is warm water in het hele huis. Desondanks, gas en stroom bedrijven verschillen wel degelijk van elkaar. Bij voorvallen als een stroom- of gasstoring, dan willen jullie natuurlijk dat dit z.s.m. wordt afgehandeld. Met andere woorden: houd ook rekening met kwaliteit service. Per slot van rekening wenst elke consument een betaalbaar energiecontract. En dit is heel snel te regelen. Middels de energietarievenvergelijker vergelijk je gemakkelijk de goedkoopste energieleverancier van Ville-Sur-Haine, die aansluit bij jouw verbruik. Speur je naar iets unieks? Dit is zelfstandig in te regelen. Door middel van selecties maken in de Energiehunter checken jullie zonder problemen een overeenkomst dat in lijn is met jouw verbruik en wensen.
Populaire energiebedrijven in Ville-Sur-Haine

 • Engie: Waar loyale klanten worden beloond
 • OCTA+: Met praktische energie-bespaartips
 • Lampiris: Altijd bereikbaar
 • MEGA: Meer dan 90% van de klanten zijn tevreden
 • Essent: Exclusieve kortingen
 • Eneco: Online energiesimulator
 • Luminus: Ook met zonnepanelen
 • Elegant: Een passend contract voor elk huishouden
 • Watz: Altijd inzicht in het verbruik
 • Wase Wind: Transparante prijzen
 • Comfort Energy: Altijd scherpe acties
 • Poweo: Meerdere contracten

Wat betaal ik voor energie in de regio? (Prijzen juli 2024)

Het aanbod van energie-organisaties en de kosten zijn weer anders per regio. Dit komt doordat er verscheidene netbeheerders diensten leveren. Iedere afzonderlijke beheerder gebruikt zijn eigen tarieven voor logistiek. De tegenwoordige stroom netbeheerder in Ville-Sur-Haine betreft Interlux. De tarieven die jouw energieleverancier betaalt aan de netbeheerder zijn per gebied weer anders bepaald. Dit zie jij terug op de rekening. In de gemeente Le Roeulx is de huidige netbeheerder van het aardgas Interlux. Mocht er een stroing zijn, dan wordt dit door hen geregeld.

Feiten en cijfers Ville-Sur-Haine

 • Provincie: Henegouwen
 • Gemeente: Le Roeulx
 • Populaire CV: Intergas
 • Groene energie: 38,50%
 • Centrale postcode: 7070
 • Aantal mazout liters: 2520 liter

Info over energieprijzen

 • Netbeheerder: Interlux
 • Gasregio: Interlux
 • Gastarief M3: €0,438
 • Stroomtarief kwh: €0,281
 • Gem. gasverbruik: 1595 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3345 kWh
energie-vergelijken-ville-sur-haine

Hoe overstappen van energie werkt

Benodigde tijd: 5 minuten

Zonder moeite veranderen van energie in 5 minuten.

 1. Beschrijf je privésituatie

  Als eerste je woning en gezinssituatie. Dat betreft gezinssamenstelling, en je adresgegevens.

 2. Verbruik en type meter opgeven

  Geef je gas en stroomverbruik op. In en rondom Ville-Sur-Haine is dit gemiddeld zo’n 1595 m3 plus 3345 kWh. Gebruik jij geen gas? Dan kun je een ‘alleen stroom’ contract kiezen. Beschik jij over zonnepanelen? Geef aan hoeveel kWh je opwekt. De genoemde zaken dragen bij aan de energiekosten.

 3. Specificeer type energie en abonnementsduur.

  Zo worden zaken aangeboden als; groene stroom (BE of EU), of grijze stroom. Is dit voor jou om het even? Kies dan ‘geen voorkeur’. Met betrekking tot prijszekerheid kun je een optie nemen voor vaste tarieven voor bijv. 1 jaar tot 5 jaar en flexibele model-abonnementen. Gewoonlijk kan het uit om elke 12 maanden een nieuw jaarcontract te kiezen.  

 4. Energie vergelijken

  Voorkeuren doorgegeven? Er volgt een tabel met alle interessante energieleveranciers. Bij elk abonnement bekijk jij info als herkomst van stroom en gas, duur van het contract, de prijzen van gas en elektra in Ville-Sur-Haine, en de welkomstkorting. Kies de leverancier die past bij jouw eisen.

 5. Regel online je overstap

  Een goede kortingsactie tussen de resultaten? Bekijk alle info door op de groene knop te klikken. We versturen jouw aanvraag direct door naar de relevante pagina op de website van de maatschappij. Onder andere www.essent.be en www.eneco.be. De nieuwe energieleverancier zorg dat de overstap wordt geregeld. Geen dag zonder gas of stroom in Ville-Sur-Haine


5 tips om minder gas en stroom te verbruiken

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan ruim €280 bonus betekenen. Maar, zijn er meerdere mogelijkheden om minder geld kwijt te zijn aan de energiekosten? Hieronder check je vijf energiebespaartips waar je meteen mee aan de slag kan.

 • Bespaartip 1: zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent
 • Bezuinigtip 2: neem een koelkastdeur die goed sluit
 • Bespaartip 3: was met waterbesparing
 • Praktisch advies 4: radiatorfolie gebruiken.
 • Tip 5: neem een klokthermostaat

Veelgestelde vragen over gas en stroom vergelijken

Wat is een goed moment om over te stappen van leverancier?

Wat veel mensen zich afvragen is: wanneer kan ik het beste overstappen? Onze klantenservice specialisten raden aan: wees geen dief van uw portemonnee en ga overstappen in Ville-Sur-Haine. Zodoende is de besparing het grootst. Alleen, dit is niet op elk moment mogelijk. Is de looptijd van je contract voorbij? 6 weken voor het einde van jouw contract is het al mogelijk een nieuwe aanbieder te nemen. Is je contract nog niet afgelopen? Dan moet je wellicht nog even wachten. Al eerder switchen van leverancier kan wel, maar daar zit wel een boete aan vast. Contract voor onbepaalde duur? Je mag te allen tijde wisselen, en je zult ook geen boete ontvangen. Nooit eerder gewisseld van aanbieder? In dat geval is er sprake van contract voor onbepaalde duur. Je kunt meteen overstappen en wisselen van leverancier.  

Energietarieven vastzetten of een flexibel modelcontract?

Indien je een nieuw energiecontract neemt heb je 2 opties: flexibele of vaststaande kosten. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast voor een bepaalde periode. Iedereen weet zeker wat hij/zij betaalt, en je betaalt niets extra’s zodra stroom- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven staan er geen kosten vast gedurende de contractperiode. Veelal vinden deze wijzigingen plaats aan het begin- en halverwege het jaar. Bij dit soort contracten wordt je dus ook ‘beloond’ als elektriciteit en gas goedkoper worden.

Ben ik goedkoper uit met een 1-jarig of meerjarig contract?

Een goed idee zou je denken: zo’n meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je heel nauwkeurig weet wat de kosten gaan zijn. En als je geluk hebt krijg jij daarnaast ook een aantrekkelijke bonus (cashback). Er zit wel een addertje onder het gras. Voor de energiewereld geldt in de basis: contracten met een lange looptijd zijn op lange termijn duurder dan velerlei kortlopende energiecontracten voor Ville-Sur-Haine. Bij een contract met een langere looptijd betaal je per kWh en M3 iets minder. Desondanks, bij zo’n overeenkomst van 12 maanden krijg jij elk jaar deze concurrerende welkomstbonus. En je zult zien dat dit veel goedkoper is.

Ben ik verantwoordelijk voor het contract opzeggen?

Nee, vaak regelt de geselecteerde gas en stroom aanbieder dat jouw huidige contract wordt opgezegd middels de overstapservice. Overstappen kan iedereen zelf doen. Vergelijk alle aanbieders en kies de goedkoopste partij. Bedrijven als OCTA+, Lampiris of Wase Wind. Tevens beslis je over de startdatum van het abonnement. Jullie nieuwe gas en stroom maatschappij zal op deze dag de oude aanbieder aflossen. Aardgas & stroomtoevoer worden nooit gepauzeerd.

Hoe bestaat het dat jullie goedkoper zijn dan de energie-onderneming zelf?

Geholpen door deze website vind je altijd de laagste tarieven en aanbiedingen. Zodra je een website opent zoals www.watz.be, dan kom je tot de ontdekking dat de energie hier fors duurder is. Wat is de achterliggende reden? Dat gebeurd overal: energiebedrijven speuren constant naar nieuwe consumenten. Via goedkope tarieven en scherpe welkomstkortingen is een top 10 positie in de vergelijker te bereiken. Door deze strategie zullen meer Belgen overwegen over te stappen.

Energiebedrijven Ville-Sur-Haine vergelijken

Vergelijk actuele energiemaatschappijen in Ville-Sur-Haine en stap over naar de beste aanbieder voor jouw verbruik

Duurzame energie in Ville-Sur-Haine

Het merendeel van de organisaties verschaffen vandaag de dag groene stroom in Ville-Sur-Haine. Toch kun je echter wel veel vraagtekens zetten. Hoe ze de groene stroom inkopen verschilt nogal. Niet alle “groene stroom” is ook echt groen. Verrassend veel duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt illegitiem geprofileerd als groen of duurzaam. Er vanuit kunnen gaan dat energiemaatschappijen een groene strategie voeren? Gebruik dan de optie “Groen uit NL”. Vervolgens kan jij alle groene energieleveranciers in Ville-Sur-Haine vergelijken, die tegelijk zeer betaalbaar zijn.

Wat jij kunt doen voor een groenere regio
Voor inwoners van de gemeente Le Roeulx zijn er verscheidene initiatievenmet doelstellingen voor duurzame energie. Voorbeelden zijn windmolens of lokale zonne-energie projecten in de postcoderoos 7070. In de regio kan je soms vrij voordelig meedoen met duurzaamheidsprojecten in de regio. Ook stimuleert de gemeente ons om het eigen energieverbruik gaan beperken. In 2050 moet Henegouwen eveneveel energie opwekken als het gebruikt. Ook jij kunt iets doen! Bijvoorbeeld:

 • De woning op cruciale punten isoleren
 • Dak met zonnepanelen
 • De HR-ketel inruilen voor een zelfstandige warmtepomp
 • Huis met zonneboiler
 • Het huis verwarmen met een biomassaketel
 • En misschien het meest interessant: perk jouw gas- en stroomverbruik in. Bekijk ook de Praktische energiebespaartips of bekijk sites als mijnenergie.be, vreg.be, aanbieders.be, energie-vergelijker.be en tariefchecker.be, test-aankoop.be, energieleveranciers.be, killmybill.be. Bezoek ook Eneco overstappen.