Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Saint-Denis-Bovesse

Snel energie vergelijken in Saint-Denis-Bovesse? Met behulp van de energievergelijker ontdek je eenvoudig alle verkrijgbare maatschappijen. Je kunt denken aan Engie en Belpower. Specificeer jouw situatie, vul het geschatte aantal M3 en kwh in, en zie direct welke energieleverancier in Saint-Denis-Bovesse voor jou de beste prijs heeft. Bovendien bekijk je op onze website waardevolle informatie over zaken als energiegebruik in de regio en variabele of vaste tarieven. Verder geven wij handige bespaartips.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: La Bruyère
Netbeheerder Elektra:Ideg
Netbeheerder AardgasIdeg
Gemiddelde gastarief (m3) april 2024€0,397
Gemiddelde stroomtarief (kWh) april 2024€0,280
Gemiddeld verbruik: 1440 m3 en 3505 kwh
Populaire aanbiederOCTA+

Gemakkelijk vergelijken

 • Alle erkende bedrijven eenvoudig vergelijken
 • Je ziet direct wat het kost
 • Besparingen mogelijk tot wel € 375,00.

Snel overstappen

 • In een paar minuten afgesloten
 • 2 weken wettelijke bedenktijd
 • Geen dag zonder gas of stroom!

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Naar welke energieleveranciers kan ik overstappen in Saint-Denis-Bovesse?

Er zijn nogal wat energieleveranciers actief in de regio Saint-Denis-Bovesse. Dat gaat van Poweo tot Comfort Energy, je kunt terecht bij oneindig veel bedrijven. Op dit ogenblik tellen we ruim 30 organisaties. Deze zijn allemaal aangesloten op het gas- en stroom netwerk van Ideg. Het is onmogelijk om alle aanbieders zelf te vergelijken. Voor dat geval moet je zeker de energiesimulator proberen. Nieuwsgierig welke gas en stroom aanbieders er beschikbaar zijn? Benieuwd wie de goedkoopste aanbieder van energie in Saint-Denis-Bovesse is? Vul moeiteloos de privé gegevens in, vergelijk alle aanbieders, en regel jouw overstap eenvoudig online. Overtuigd? Lees de 5 praktische bespaartips.

Overstappen naar de goedkoopste energieleverancier
De kwaliteit van gas of elektriciteit is overal hetzelfde. Het doet er niet toe bij welke maatschappij je zit, je hebt 24/7 beschikking over stroom, en je verwarming doet altijd (inclusief warm tapwater). Echter, gas en stroom organisaties hebben elk hun eigen doelgroep en strategie. In het geval van een storing, dan wil je dat dit snel opgelost wordt. Anders gezegd: kijk verder dan de tarieven. Alles bij elkaar genomen geeft iedereen prioriteit aan een goede én goedkope maatschappij. Dit geldt uiteraard altijd. Door middel van onze energie tref je snel de goedkoopste energieleverancier van Saint-Denis-Bovesse, die matcht met jouw verbruik. Wil je kunnen filteren? Dit is natuurlijk een optie. Via jouw input in de tarievenvergelijker detecteer je moeiteloos een energieovereenkomst dat in lijn is met jouw energieconsumptie.
Populaire energiebedrijven in Saint-Denis-Bovesse

 • Engie: Altijd inzicht in het verbruik
 • OCTA+: Denkt met jou mee over besparen
 • Lampiris: Altijd bereikbaar
 • MEGA: Altijd bereikbaar
 • Essent: €50 tot €150 korting bij langlopend contract
 • Eneco: Eigen account
 • Luminus: Handige website
 • Elegant: Zelf verbruik in de gaten houden
 • Watz: Biedt hulp bij duurzame oplossingen
 • Wase Wind: Exclusieve aanbiedingen
 • Comfort Energy: Duidelijke website
 • Poweo: Online account

Wat zijn de energiekosten in onze straat? (Prijzen april 2024)

De pakketten van gas & stroom leveranciers en de onkosten zijn weer anders per regio. De reden hiervan is dat er diverse beheerders van het net op deze markt werken. Iedere netbeheerder heeft weer zijn eigen prijzen voor logistiek. De tegenwoordige stroom netbeheerder in Saint-Denis-Bovesse betreft Ideg. De tarieven voor het beheer van het netwerk wisselen per postcodegebied. Deze toeslag vind je op jouw energienota. In de gemeente La Bruyère is de aardgas netbeheerder Ideg. Mocht er een stroing zijn, dan zullen zij dat oplossen.

Kerngegevens Saint-Denis-Bovesse

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: La Bruyère
 • Populair merk: Weishaupt
 • Aandeel groen: 38,60%
 • Postcodegebied: 5081
 • Verbruik Mazout: 2640 liter

Gegevens over Energieprijzen

 • Netbeheerder: Ideg
 • Gasregio: Ideg
 • Gastarief M3: €0,397
 • Stroomtarief kwh: €0,280
 • Gem. gasverbruik: 1440 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3505 kWh
energie-vergelijken-saint-denis-bovesse

Hoe werkt overstappen van energie?

Benodigde tijd: 5 minuten

Moeiteloos veranderen van energie in enkele minuten.

 1. Beschrijf jouw wensen

  Start met de basisinfo. Dit gaat over omvang van het huishouden, en je adresgegevens.

 2. Voer energieverbruik in

  Voer het geschatte verbruik in. In de regio Saint-Denis-Bovesse ligt dat gemiddeld op circa 1440 m3 plus 3505 kWh. Gebruik jij geen gas? In dat geval kan je ‘alleen stroom’ kiezen. Zonnepanelen op je dak? Kies het aantal kWh in dat je opwekt. De genoemde zaken hebben effect op het energietarief.

 3. Kies herkomst energie en hoeveel jaar je wilt vastzetten.

  Je kunt kiezen uit o.a. groene stroom (BE of EU), of grijze stroom. Maakt het voor jou niet uit? Laat het dan staan op ‘geen voorkeur’. Ten opzichte van prijszekerheid kun jij opties nemen van 1 t/m 5 jaar of modelcontracten. Normaal kan het uit om ieder jaar een nieuw jaarcontract te nemen.  

 4. energie aanbieders vergelijken

  In de volgende stap vind je een handig overzicht met alle interessante energie aanbieders. Bij ieder contract zie jij informatie als herkomst van stroom en gas, abonnementstermijn, de kostprijs van gas en elektra in Saint-Denis-Bovesse, en de welkomstbonus. Selecteer de leverancier die aansluit op de opgegeven wensen.

 5. Regel online je overstap

  Een interessante aanbieding beschikbaar? Lees meer info of klik op de ‘bekijk’ knop. Je bezoekt dan binnen enkele seconden de pagina van het bedrijf. Bijv. www.lampiris.be en ook www.poweo.be. De gekozen leverancier neemt het papierwerk uit handen. Zo kom je niet te zitten zonder gas en stroom in Saint-Denis-Bovesse


Energie besparen dankzij deze 5 tips

Veranderen van energieleverancier in april 2024 kan meer dan €385 voordeel geven. Toch, kan ik nog meer doen om te besparen op de gas- en stroom rekening? Via onze hunters tref je 5 handige tips die eigenlijk elke Belg kan toepassen.

 • Praktisch advies 1: isoleer CV-leidingen
 • Bezuinigtip 2: neem een koelkastdeur die goed sluit
 • Bespaaradvies 3: het deksel op de pan houden tijdens het koken.
 • Praktisch advies 4: de waakvlam uitzette van je ketel in de zomer.
 • Advies 5: geen gloeilampen gebruiken, maar spaarlampen of ledlampen.

Populaire thema’s gas en stroom vergelijken

Wanneer adviseren jullie om over te stappen?

Een vaak gestelde vraag is: wanneer is een handig moment om over te stappen? Onze klantenservice specialisten zeggen altijd: wees geen dief van uw portemonnee en ga overstappen in Saint-Denis-Bovesse. Zo maak je gebruik van lagere tarieven. Echter, let wel even op wanneer je dit doet. Loopt jouw contract bijna af? 6 tot 8 weken voor het einde van jouw contract kan je alvast een nieuwe leverancier kiezen. Is je contract nog niet afgelopen? Dan adviseren we jou nog even te wachten. Je kunt eerder overstappen, maar vermoedelijk betaal je dan een boete. Ben je contractvrij? Je mag te allen tijde wisselen van maatschappij, en er is geen opzegvergoeding. Nog nooit overgestapt? In zo’n geval is je contract dan al tijden verlopen. Je kunt meteen overstappen en wisselen van leverancier.  

Vaste energietarieven nemen of meer vrijheid met modelcontracten?

Op het moment dat je een nieuw energiecontract afsluit heb je meerdere keuzes: flexibele of vaststaande kosten. Bij vaste energietarieven liggen de tarieven vast gedurende de looptijd van je contract. Super simpel voor financieel overzicht, en je hoeft nooit extra te betalen als de prijs van gas en elektriciteit toeneemt. Bij variabele energietarieven kan de prijs variëren bij de modelovereenkomst. Door de bank genomen vinden deze wijzigingen plaats op 1 januari en op 1 juli. Bij dit type contract is dus ook erg interessant wanneer gas en elektra prijsgunstiger worden.

Adviseren jullie een 1-jarig of meerjarig energiecontract?

Het klinkt als de beste optie: zo’n meerjarig energiecontract in april 2024 waarbij het vooraf inzichtelijk is wat je de komende jaren betaalt. En daarnaast is er sprake van een nieuwe klanten korting (cashback). Daarmee maakt men vaak een rekenfout. In de energiewereld is de stelregel: contracten voor een langere periode zijn uiteindelijk fors duurder dan de meeste kortlopende energiecontracten voor Saint-Denis-Bovesse. In het geval van een lang contract betaal je per kWh en M3 iets minder. Daarentegen, bij jaarlijkse overeenkomsten ontvang je jaarlijks deze dergelijke welkomstbonus. Dit is voor vrijwel elke situatie het goedkoopst!

Wordt ik geacht zelf mijn contract op te zeggen?

Nee, vaak verwerkt de toekomstige energiemaatschappij de opzegging van het contract met de overstapservice. Overstappen is dus echt heel eenvoudig. Vergelijk alle actuele prijzen en neem een beschikbare leverancier. Denk aan Luminus, Lampiris of Watz. Daarna selecteer je de datum waarop het contract van start gaat. Jouw toekomstige organisatie begint op deze dag met het leveren van energie. Je zit geen dag zonder aardgas of licht.

Hoe is het mogelijk dat jullie goedkoper zijn dan op de website van de leverancier?

Dankzij www.energiehunter.be ontdek je altijd de meest interessante aanbiedingen. Wanneer je energietarieven calculeert op bijv. www.octaplus.be, dan is het niet moeilijk om te zien dat gas en stroom hier veel prijziger is. Hoe is dit mogelijk? Kinderspel: energiemaatschappijen zijn altijd op zoek naar meer klanten. Aan de hand van lagere tarieven en flinke welkomstkortingen vertonen wij deze partijen hoger in de vergelijker. Met dat prijsbeleid stappen meer mensen naar hen over.

Energiebedrijven Saint-Denis-Bovesse vergelijken

Vergelijk huidige energiemaatschappijen in Saint-Denis-Bovesse en ontdek de beste deal die past bij jouw wensen

Duurzame energie in Saint-Denis-Bovesse

Het gros van de energieleveranciers leveren vandaag de dag groene stroom in Saint-Denis-Bovesse. Op dit gebied is hier veel variatie in mogelijk. De manier waarop groene stroom tot stand komt loopt zeer uiteen. Niet alle groene stroom is daadwerkelijk groen. Een behoorlijk aandeel van de duurzame elektriciteit uit andere landen wordt illegitiem “groen” genoemd. Er vanuit kunnen gaan dat bedrijven duurzaam en eerlijk zijn? Selecteer in dit geval zeker voor “Groene energie uit NL”. Daarna kan je geschikte groene energieleveranciers in Saint-Denis-Bovesse vergelijken, met de scherpste prijsaanbiedingen.

Lokale projecten en initiatieven gericht op duurzaamheid
In de buurt van de gemeente La Bruyère zijn er verscheidene acties volledige gericht op duurzame energie. Je kunt denken aan windmolens of collectieve zonnepanelen in het postcoderoos gebied 5081. In deze buurt kan je soms tegen een aantrekkelijke prijs meewerken met dergelijke collectieve duurzame energie initiatieven. Ook moedigt de gemeente ons aan om het eigen energieverbruik gaan beperken. In een korte tijd moet Namen net zoveel energie opwekken dan de gemeente verbruikt. Ook jij kunt iets doen! Bijvoorbeeld:

 • Isoleren van bijv. vloer, spouwmuur en vloer
 • Zelf opwekken met zonnepanelen
 • Het huis verwarmen met een warmtepomp
 • Dak met cellen voor zonneboiler
 • Plaatsen van een biomassaketel
 • En zeker onmisbaar: minder energie verbruiken! Check de tips om minder gas en stroom te gebruiken of bekijk sites als mijnenergie.be, pricewise.be, aanbieders.be, energie-vergelijker.be of tariefchecker.be, energieleveranciers.be, callmepower.be, test-aankoop.be. Bekijk info van Mega energie.