Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Voroux-Lez-Liers

Gemakkelijk energie vergelijken in Voroux-Lez-Liers? Aan de hand van de energievergelijker check je eenvoudig alle bekende maatschappijen als bijv. Essent & Lampirus. Schets jouw situatie, schat jouw verbruik, en zie direct welke energieleverancier in Voroux-Lez-Liers de laagste prijs biedt. Verder check je op deze website nuttige informatie informatie over zaken zoals energieproblemen en salderen. Daarnaast bieden wij een aantal nuttige tips die helpen minder stroom en gas te consumeren.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Juprelle
Netbeheerder Elektra:Tecteo
Netbeheerder AardgasTecteo
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,392
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,275
Gemiddeld verbruik: 1440 m3 en 3340 kwh
Populaire aanbiederLuminus

Supersnel vergelijken

 • Alle landelijke bedrijven eenvoudig vergelijken
 • Inclusief alle kosten, geen addertjes
 • Eenvoudig besparen tot wel € 430,00.

Snel & simpel overstappen

 • Eenvoudig zelf online afsluiten
 • Recht op 14 dagen bedenktijd
 • Gratis overstapservice

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn goede energieleveranciers in Voroux-Lez-Liers?

Er zijn meer en meer energieleveranciers actief in Voroux-Lez-Liers. Dat loopt van Engie tot en met Comfort Energy, de keuze is reusachtig groot. Vandaag de dag moet je een keuze maken uit ruim 20 maatschappijen. Deze leveranciers zijn allemaal aangesloten op het gas- en stroom netwerk van Tecteo. Het is onuitvoerbaar om zelf energietarieven met elkaar te vergelijken. In dit geval hebben wij iets gevonden, de energiesimulator. Nieuwsgierig welke gas & stroom bedrijven er beschikbaar zijn? Nieuwsgierig wie de goedkoopste aanbieder van energie in Voroux-Lez-Liers is? Voer hieronderjouw gegevens in, sorteer de resultaten op prijs, en stap binnen 5 minuten over. Bekijk ook de 5 bruikbare bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier?
Stroom en gas is bij iedereen hetzelfde. Het maakt niet uit bij welke leverancier je zit, je hebt 24/7 beschikking over stroom, en de warmwatervoorziening en verwarming werkt altijd. Toch, gas en stroom organisaties focussen toch allemaal op andere dingen. In een situatie als gas- en stroomstoring, dan is het gewenst dat dit snel opgelost wordt. Anders gezegd: houd ook rekening met kwaliteit service. Uiteindelijk wil iedereen met een eigen huis een goede én goedkope maatschappij. En dat is meer dan logisch. Door middel van onze energie bekijk je rap de goedkoopste energieleverancier van Voroux-Lez-Liers, die aansluit bij jouw verbruik. Wil jij bepaalde onderdelen? Dit is natuurlijk een optie. Met behulp van selecties in de vergelijkingstool zoekt men eenvoudig een energie-abonnement dat in lijn is met jouw wensen.
Populaire energiebedrijven in Voroux-Lez-Liers

 • Engie: Meerdere contracten
 • OCTA+: Goed bereikbare klantendienst
 • Lampiris: Blog met handige bespaartips
 • MEGA: Blog met handige bespaartips
 • Essent: Eenvoudig termijnbedrag aanpassen
 • Eneco: Waar loyale klanten worden beloond
 • Luminus: Duidelijk en eerlijke aanbieder
 • Elegant: Online account
 • Watz: Volledig Belgische onderneming
 • Wase Wind: Zelf verbruik in de gaten houden
 • Comfort Energy: Verschillende termijnen
 • Poweo: Voor de klein- en grootverbruiker

Wat zijn de energiekosten in mijn woonwijk? (Prijzen juli 2024)

De condities van maatschappijen en de tarieven zijn weer anders per regio. Dit komt doordat er diverse netbeheerders op deze markt werken. Elke netbeheerder van elektriciteit en gas wordt gekenmerkt door weer aparte prijzen voor transport van gas en elektra. De actuele netbeheerder (elektra) in Voroux-Lez-Liers is Tecteo. De prijzen die de energiemaatschappij afdraagt aan deze beheerder zijn weer anders per regio. Weten hoeveel? Dat vind je op de factuur. In de gemeente Juprelle wordt de aardgasvervoersinfrastructuur beheerd door Tecteo. Bij een storing zullen zij dat oplossen.

Cijfers en feiten Voroux-Lez-Liers

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Juprelle
 • CV ketel: Elco
 • Groene stroom: 18,10%
 • Hoofdpostcode: 4451
 • Mazout consumptie: 2100 liter

Energieprijzen in de regio

 • Netbeheerder: Tecteo
 • Gasregio: Tecteo
 • Gastarief M3: €0,392
 • Stroomtarief kwh: €0,275
 • Gem. gasverbruik: 1440 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3340 kWh
energie-vergelijken-voroux-lez-liers

Hoe werkt overstappen van energie?

Benodigde tijd: 5 minuten

Gemakkelijk veranderen van energie snel afhandelen.

 1. Situatieschets

  Allereerste je contactgegevens. Dit zijn aantal gezinsleden, en postcode + huisnummer.

 2. Energieverbruik schatten

  Voer het geschatte verbruik in. Rondom Voroux-Lez-Liers ligt dit gemiddeld op 1440 m3 en 3340 kWh. Bezit je een gasloze woning. Selecteer dan de optie ‘alleen stroom’. Heb je zonnepanelen? Selecteer het aantal kWh dat je realiseert. Alle ingevoerde gegevens dragen bij aan de energiekosten.

 3. Selecteer type energie en de looptijd.

  Je hebt de keuze uit grijze stroom maar ook groene stroom uit BE of de EU. Maakt het voor jou niet uit? Kies dan ‘geen voorkeur’. Aangaande prijsafspraken kan men gaan voor producten van 1 t/m 5 jaar of flexibele model-abonnementen. Meestal is het verstandig om elke 12 of 24 maanden over te stappen en 1 jarige contracten af te sluiten.  

 4. Energie vergelijken

  Je gaat nu door naar een tabel met alle interessante maatschappijen en contracten. Bij alle pakketten zoek je voorwaarden over type stroom/gas, contracttermijn, de prijzen van gas en elektra in Voroux-Lez-Liers, en bonus voor nieuwe abonnementen. Selecteer de organisatie die matcht met jouw budget.

 5. Ga overstappen via internet

  Een geldige leverancier gevonden? Klik op ‘Bekijk’. Wij sturen je meteen door naar de website van de onderneming. Zoals www.luminus.be en ook www.antargaz.be. Jouw nieuwe leverancier zet alles netjes voor jou om. Zo kom je niet te zitten zonder gas en stroom in Voroux-Lez-Liers


Energie besparen dankzij deze 5 tips

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan meer dan €320 korting realiseren. Daarentegen, zijn er andere tips om te bezuinigen op mijn gas- en elektraverbruik? Via onze hunters profiteer je van vijf energiebespaartips die je vandaag nog kunt gebruiken.

 • Bespaartip 1: isoleer loze ruimtes zo veel mogelijk
 • Praktisch advies 2: was op een lagere temperatuur.
 • Praktisch advies 3: de verwarming uitzetten in kamers die waar je weinig komt.
 • Bespaartip 4: niet meer water koken dan nodig voor je kopje thee.
 • Bezuinigtip 5: kies voor een klokthermostaat

FAQ gas en stroom vergelijken

Wanneer adviseren jullie om over te stappen van leverancier?

Consumenten vragen zich vaak af: wanneer is een handig moment om over te stappen? Onze overstap-medewerkers zijn erover eens: ga elke jaar opnieuw overstappen in Voroux-Lez-Liers. Op die manier betaal je het minst voor je energie. Desalniettemin, kies een geschikt moment. Komt het einde van het contract dichterbij? 2 maanden voor het verlopen van het contract mag je al overstappen naar een nieuwe aanbieder. Contract met vaste looptijd? Wacht tot het contract afloopt. Al eerder switchen van leverancier kan wel, doorgaans levert dat wel een boete op. Ben je contractvrij? Je mag op ieder moment, wisselen van aanbieder, en hoef je nooit een boete te betalen. Niet eerder overgestapt? In zo’n geval is je contract dan al tijden verlopen. Jij mag dan nu overstappen en nieuwe tarieven vastzetten.  

Vaste energietarieven nemen of overeenkomst met flex-tarieven?

Op het moment dat je overstapt van aanbieder zijn er grofweg 2 mogelijkheden: flexibele of vaststaande prijzen. Bij vaste energietarieven leg je de prijzen van stroom en gas vast voor een periode. Iedereen weet zeker wat hij/zij betaalt, en je hoeft nooit extra te betalen bij een prijsstijging van energie. Bij variabele energietarieven kunnen de prijzen wisselen bij de modelovereenkomst. Door de bank genomen kom je deze tariefupdate tegen aan het begin- en halverwege het jaar. Bij het variabele alternatief profiteer je dus ook als elektriciteit en gas goedkoper worden.

Adviseren jullie een 1-jarig of meerjarig energiecontract?

Het klinkt als de beste optie: het meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je heel nauwkeurig weet wat de kosten gaan zijn. En wellicht wordt je wel beloond met een hoge overstapkorting (cashback). Er zit wel een addertje onder het gras. In de energiemarkt werkt het zo: langere contracten voor bijv. 3 of 5 jaar kunnen qua prijs niet concurreren met allerlei kortlopende energiecontracten voor Voroux-Lez-Liers. Kies je voor een langlopend contract, dan profiteer je van een iets lager stroom- en gastarief. Daartegenover, bij 12 maandelijkse contracten ontvang je jaarlijks zo’n aantrekkelijke welkomstbonus. Dit is voor vrijwel elke situatie het goedkoopst!

Wordt er van mij verwacht dat ik mijn contract beëindig?

Nee, vaak verwerkt jouw aanstaande leverancier dat alles netjes wordt opgezegd door gebruik te maken van de overstapservice. Overstappen is echt kinderspel. Vergelijk de leveranciers met elkaar en selecteer de goedkoopste energieleverancier. Zoals Luminus, Lampiris en Ecopower. Vervolgens kies je de datum waarop het contract van start gaat. De aanstaande maatschappij zal op deze ingangsdatum starten met leveren. Stroom en aardgas zullen nooit worden afgesloten.

Hoe bestaat het dat jullie goedkoper zijn dan via de site van de maatschappij?

Dankzij www.energiehunter.be check je altijd de laagste prijzen. Zodra je energieprijzen checkt via bijvoorbeeld www.antargaz.be, dan valt als eerste op dat het hier lang niet zo goedkoop is. Wat is de achterliggende reden? Fluitje van een cent: energiemaatschappijen willen nieuwe aansluitingen scoren. Dankzij lage prijzen en goede welkomstkortingen is een top 10 positie in de vergelijker te bereiken. Op basis daarvan zijn ze in staat veel nieuwe klanten aan te sluiten.

Energiebedrijven Voroux-Lez-Liers vergelijken

Vergelijk de energiemaatschappijen in Voroux-Lez-Liers en sluit een goed abonnement af voor jouw verbruik

Duurzame energie in Voroux-Lez-Liers

Het gros van de maatschappijen leveren vandaag de dag groene stroom in Voroux-Lez-Liers. Rondom dit thema zijn er diverse keuzes te maken. Hoe ze de groene stroom inkopen is zeer divers. Niet alle “groene stroom” is ook echt duurzaam. Veel duurzame elektriciteit uit landen buiten België wordt oneerlijk als “duurzaam” gekenmerkt. Er vanuit kunnen gaan dat organisaties daadwerkelijk groen zijn? Kies dan het filter “Groen gas/elektra uit België”. Jij kan dan authentieke groene energieleveranciers in Voroux-Lez-Liers vergelijken, die ook nog eens goedkoop zijn.

Lokale projecten en initiatieven gericht op duurzaamheid
In de streek van de gemeente Juprelle bestaan er verscheidene projectenbinnen het domein duurzame energie. Je kunt denken aan windmolens of lokale zonne-energie projecten in de postcoderoos 4451. In deze plaats kan je vaak heel gunstig meewerken met duurzaamheidsprojecten in de regio. Ook wil de gemeente dat wij jouw eigen energieverbruik te minderen. Binnen afzienbare tijd moet Luik volledig energieneutraal zijn. Wat kan jij zelf doen:

 • De isolatiewaarde van jouw huis versterken
 • Plaatsen van Zonnepanelen
 • Alternatief verwarmen d.m.v. een warmtepomp
 • Woning met zonneboiler
 • Plaatsen van de biomassaketel bij de CV
 • En ook belangrijk: realiseer een besparing op energiegebruik. Bekijk ook de Bespaartips die je meteen kunt toepassen of bezoek mijnenergie.be, vreg.be, aanbieders.be, pricewise.be en tariefchecker.be, energieleveranciers.be, callmepower.be, killmybill.be. Bezoek ook Luminus abonnement.