Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Jalhay

Snel energie vergelijken in Jalhay? Aan de hand van de Energiehunter tref je gemakkelijk alle interessante maatschappijen zoals OCTA+ & Comfort Energy. Specificeer jouw situatie, begroot het stroom- en gasverbruik, en vind uit welke energieleverancier in Jalhay prijstechnisch het meest interessant is. Tevens lees je op onze website belangrijke informatie over onderwerpen als bijv. leveranciers en duurzame verwarmingsbronnen. Bovendien geven we 5 handige bespaartips.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Jalhay
Netbeheerder Elektra:Interest/Interost
Netbeheerder AardgasNiet Beschikbaar
Gemiddelde gastarief (m3) maart 2024€0,397
Gemiddelde stroomtarief (kWh) maart 2024€0,277
Gemiddeld verbruik: 1415 m3 en 3440 kwh
Populaire aanbiederEssent

Moeiteloos vergelijken

 • Alle leveranciersgemakkelijk vergelijken
 • Vertrouwelijke omgang persoonsgegevens
 • Jouw besparing loopt op tot wel € 335,00.

Eenvoudig overstappen

 • Binnen mum van tijd overgestapt
 • 14 kalenderdagen bedenktijd
 • Inclusief gratis overstapservice

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn populaire energieleveranciers in Jalhay?

Wij zien flink wat energieleveranciers in Jalhay. Dit loopt van Lampirus tot bijvoorbeeld OCTA+, er is gewoon veel te kiezen. In maart 2024 kun je kiezen uit circa 30 leveranciers. Zij gebruiken allen het gas- en stroom netwerk van Interest/Interost. Het is onmogelijk om alle aanbieders zelf te vergelijken. In dit geval kan jij onze energiesimulator gebruiken. Bekijken welke organisaties je kunt kiezen? Ontdekken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Jalhay is op dit moment? Geef gemakkelijk de benodigde gegevens in, kies uit een van de aanbiedingen, en regel het overstappen direct. Zie ook onze 5 praktische bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier?
Stroom en elektriciteit is altijd hetzelfde. Bij wie je de energie ook koopt, er is altijd stroom, en in de winter is het lekker warm in huis. Evenwel, bedrijven focussen toch allemaal op andere dingen. Bij een stroom- of gasstoring, dan willen jullie natuurlijk dat dit snel opgelost wordt. Conclusie: staar je niet blind op tarieven. Uiteindelijk wenst elke consument niet teveel betalen voor energie. Dit geldt uiteraard altijd. D.m.v onze prijzencheck check je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier van Jalhay, altijd op basis van jouw verbruik. Wil jij bepaalde onderdelen? Dat is mogelijk. Geholpen door selecties maken in de tool checken jullie verrassend eenvoudig een energie-abonnement dat naadloos aansluit op jouw verbruik en wensen.
Populaire energiebedrijven in Jalhay

 • Engie: Zelf verbruik in de gaten houden
 • OCTA+: Gemakkelijke verhuisservice
 • Lampiris: 100% gegarandeerd groene stroom
 • MEGA: Eerlijk en transparant
 • Essent: Zelf verbruik in de gaten houden
 • Eneco: Altijd bereikbaar
 • Luminus: Goed bereikbare klantendienst
 • Elegant: Eigen termijnbedrag kiezen
 • Watz: Eenvoudig termijnbedrag aanpassen
 • Wase Wind: Sensibiliseren voor zuinig energiegebruik
 • Comfort Energy: Met praktische energie-bespaartips
 • Poweo: Transparantie en zekerheid met Poweo Fix

Wat zijn de energiekosten in en rondom mijn buurt? (Prijzen maart 2024)

De beschikbare producten energiemaatschappijen en de kosten variëren per postcodegebied. De achterliggende reden is dat er allerlei beheerders diensten leveren. Elke netbeheerder van elektriciteit en gas past eigen voorwaarden toe en weer aparte prijzen voor transport van gas en stroom. De huidige elektriciteit netbeheerder in Jalhay is Interest/Interost. De tarieven voor zo’n netbeheerder zijn per woonplaats weer anders. Pak jouw energienota erbij voor de actuele toeslag. In de gemeente Jalhay is de aardgas netbeheerder Niet Beschikbaar. In het geval van een storing wordt dit door hen verholpen.

Stats & Facts Jalhay

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Jalhay
 • Populaire CV: Intergas
 • Groene stroom: 0,249%
 • Postcode: 4845
 • Mazout: 2890 liter

Samenstelling van de energieprijzen

 • Netbeheerder: Interest/Interost
 • Gasregio: Niet Beschikbaar
 • Gastarief M3: €0,397
 • Stroomtarief kwh: €0,277
 • Gem. gasverbruik: 1415 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3440 kWh
energie-vergelijken-jalhay

In 5 stappen overstappen naar een andere energieleverancier

Benodigde tijd: 5 minuten

Online veranderen van energie in een paar minuten.

 1. Verstrek je adresgegevens

  Als eerste je contactgegevens. Onder andere gezinssamenstelling, maar ook jouw postcode en huisnummer.

 2. Schat jouw verbruik

  Voer je verbruik van stroom en gas in. In de omgeving Jalhay bedraagt het gemiddelde gebruik ong. 1415 m3 en 3440 kWh. Heb jij een gasloze woning? Selecteer dan de optie ‘alleen stroom’. Wek jij zelf stroom op met zonnepanelen? Voer het aantal kilowattuur in dat er jaarlijks wordt opgewekt. Deze aspecten hebben effect op het energietarief.

 3. Kies herkomst energie en hoeveel jaar je wilt vastzetten.

  Je kunt kiezen uit grijze stroom maar ook groene stroom uit BE of de EU. Heb jij niets met groen? Laat dit dan open. Aangaande looptijd heb je de keuze uit o.a. 12 maand, 24 maanden meerdere jaren of wisselende korte termijn modelcontracten. In algemene zin kan het uit om jaarlijks een nieuw contract te nemen.  

 4. Prijzen vergelijken

  Wat volgt is een opsomming met alle beschikbare energie aanbieders. Bij ieder pakket zoek jij voorwaarden over soort stroom/gas, type contract, de kostprijs van gas en elektra in Jalhay, en nieuwe contracten bonus. Selecteer de organisatie die in lijn is met jouw wensenpakket.

 5. Ga overstappen via internet

  Een populaire korting tegengekomen? Bekijk alle info door op de groene knop te klikken. Je browser gaat dan direct naar de bestelpagina van de maatschappij. Dit kan zijn www.lampiris.be of natuurlijk www.energypeople.be. Jouw aanstaande aanbieder regelt alles voor jou. Altijd een aansluiting voor gas en stroom in Jalhay


5 tips om minder gas en stroom te verbruiken

Veranderen van energieleverancier in maart 2024 kan tot wel €395 bonus betekenen. Toch, is er nog meer mogelijk om minder geld kwijt te zijn aan de energiekosten? Onderstaand bekijk je 5 bruikbare tips & tricks waar je meteen mee aan de slag kan.

 • Praktische tip 1: zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent
 • Praktische tip 2: zorg voor een goed sluitende koelkastdeur
 • Praktische tip 3: niet een te grote vriezer kopen.
 • Bezuinigtip 4: goed op het energieverbruik letten wanneer je een nieuw elektrisch apparaat koopt.
 • Bezuinigtip 5: een waterbesparende douchekop gebruiken.

Advies bij gas en stroom vergelijken

Vanaf welke periode is het handig om een nieuw energiecontract te nemen?

Een vaak gestelde vraag is: wat is het moment om over te stappen? Onze experts zeggen altijd: regel jaarlijks het overstappen in Jalhay. Dan kun je profiteren van lage prijzen. Desondanks, kijk wel even wanneer je dit kan doen. Is je contracttermijn al gepasseerd? zes weken voor de einddatum van de overeenkomst is het al mogelijk een nieuwe aanbieder te nemen. Loopt het contract voorlopig nog niet af? Dan adviseren we jou nog even te wachten. Het is een optie om vervroegd over te stappen, maar je betaalt dan een opzegvergoeding. Een abonnement met flexibele tarieven? Je kunt dan meteen overstappen, en is er geen sprake van opzegvergoedingen. Is dit de eerste keer dat je overstapt? Vermoedelijk zit je mogelijk niet meer vast aan je huidige contract. Jij mag dan nu overstappen en nieuwe tarieven vastzetten.  

Energietarieven vastzetten of kiezen voor variabele tarieven?

Zodra je een nieuw contract neemt heb je 2 opties: wisselende of vaste tarieven. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast gedurende de looptijd van je contract. Dat creëert financiële transparantie, en je hoeft niet bij te betalen op het moment dat elektra- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven heb je geen prijszekerheid bij modelovereenkomsten. Gewoonlijk vinden deze wijzigingen plaats in januari en in juli. Bij de variabele variant is dus met name interessant als de energieprijzen dalen.

Moet ik een 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Een goed idee zou je denken: zo’n meerjarig energiecontract in maart 2024 waarbij je precies weet wat je gaat betalen. En eventueel wordt je wel beloond met een aantrekkelijke bonus (cashback). Toch moet je de rekensom goed maken. Voor de energie industrie is de stelregel: contracten met een lange looptijd kunnen qua prijs niet concurreren met jaarlijkse kortlopende energiecontracten voor Jalhay. Bij een contract met een langere looptijd zullen de tarieven per m3 en kWh iets lager zijn. Evenwel, bij een jaarcontract ontvang je elke 12 maanden zo’n aantrekkelijke welkomstbonus. Dit is eigenlijk voor elke consument het goedkoopst.

Wordt ik geacht zelf mijn contract op te zeggen?

Nee, meestal faciliteert de betreffende energie-organisatie het volledige overstaptraject aan de hand van de overstapservice. Overstappen is dus helemaal niet zo ingewikkeld. Vergelijk alle actuele prijzen en kies de beste of voordeligste energieleverancier. Onder andere Luminus, Lampiris en ook Energy People. Daarna kies je de ingangsdatum (start levering). Je toekomstige organisatie begint op deze dag met het leveren van energie. Je zit geen dag zonder aardgas of licht.

Hoe is het mogelijk dat jullie goedkoper zijn dan op de website van de leverancier?

Aan de hand van energiehunter.be vind je altijd de laagste prijzen. Als je zelf gaat naar bijv. www.lampiris.be, dan kom je tot de ontdekking dat de energie hier fors duurder is. Waarom zijn jullie dan zo goedkoop? Gemakkelijk uit te leggen: energiemaatschappijen willen graag meer klanten verwelkomen. Met behulp van lagere onkosten en flinke welkomstkortingen is een top 10 positie in de vergelijker te bereiken. Met dat prijsbeleid krijgen zij weer meer nieuwe klanten.

Energiebedrijven Jalhay vergelijken

Vergelijk populaire energiemaatschappijen in Jalhay en vind de beste deal voor jouw verbruik

Duurzame energie in Jalhay

Bijna alle maatschappijen leveren op dit moment groene stroom in Jalhay. Op dit front is er veel variatie te vinden. De oorsprong van deze groene stroom wisselt nogal. Niet ieder groene stroom contract komt 100% groen tot stand. Schrikbarend veel duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt onjuist 100% duurzaam genoemd. Wil je er op gerust zijn dat energie aanbieders 100% transparant zijn? Neem dan het filter “Groen uit NL”. Je kan dan alle groene energieleveranciers in Jalhay vergelijken, met een aantrekkelijk prijskaartje.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzamer huishouden
Rondom de gemeente Jalhay bestaan er tegenwoordig verscheidene stappen met een focus op duurzame energie. Aspecten als windmolens of collectieve zonne-energie via een postcoderoosregeling in 4845. In deze buurt kan je steeds vaker financieel aantrekkelijk bijdragen aan initiatieven die duurzame energie stimuleren. De overheid wil ook ons verplichten om jouw eigen energieverbruik te minderen. In een korte tijd moet Luik hun woningen gasloos kunnen verwarmen. Ook jij kunt iets doen! Bijvoorbeeld:

 • Isoleren van bijv. vloer, spouwmuur en vloer
 • Zonnepanelen aanschaffen
 • Een warmtepomp i.p.v. CV-Ketel
 • Zonneboiler aanschaffen
 • Duurzaam verwarmen met een biomassaketel
 • En misschien het meest interessant: minder energie verbruiken! Ga verder naar de Praktische energiebespaartips of speur op sites zoals mijnenergie.be, vreg.be, pricewise.be, aanbieders.be en tariefchecker.be, killmybill.be, test-aankoop.be, callmepower.be. Bekijk info van Eneco prijzen.


Alle plaatsen in deze gemeente