Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Onnezies

Snel energie vergelijken in Onnezies? Geholpen door onze website achterhaal je eenvoudig alle verkrijgbare aanbieders. Je kunt denken aan Eneco en Poweo. Kies samenstelling van jouw gezin, vul het geschatte aantal M3 en kwh in, en achterhaal welke energieleverancier in Onnezies voor jou de beste prijs heeft. Tevens vergaar je op deze website praktische informatie over onderwerpen als verbruik in de regio en tips om jouw huis te verduurzamen. Bovendien geven we 5 bruikbare bespaartips.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Honnelles
Netbeheerder Elektra:Interlux
Netbeheerder AardgasInterlux
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,42
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,283
Gemiddeld verbruik: 1595 m3 en 3325 kwh
Populaire aanbiederLuminus

Eenvoudig vergelijken

 • Alle populaire providers gemakkelijk vergelijken
 • Actuele tarieven van de leveranciers
 • Jouw besparing loopt op tot wel € 265,00.

Moeiteloos overstappen

 • In een paar minuten afgesloten
 • Recht op 14 dagen bedenktijd
 • Nooit zonder gas of elektra

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn de beste energieleveranciers in Onnezies?

Wij zien erg veel energieleveranciers actief in de regio Onnezies. Dat loopt uiteen van Eneco tot aanbieders zoals Luminus, je ziet door de bomen het bos niet meer. In juli 2024 kan je kiezen uit om en nabij 20 organisaties. Deze nuttigen stuk voor stuk de leidingen van Interlux. Het is onuitvoerbaar om alle aanbieders zelf te vergelijken. Voor dit scenario is de energiesimulator toe te passen. Bekijken welke gas & stroom leveranciers in deze regio actief zijn? Uitzoeken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Onnezies voor jou is? Geef gelijk jouw gegevens in, achterhaal de goedkoopste aanbieder, en regel je nieuwe abonnement binnen enkele minuten. Check daarnaast de 5 praktische bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier
Stroom is stroom en gas is gas. Waar je ook klant bent, er is altijd voldoende stroom aanwezig, en je hebt aan aangenaam warm huis. Toch, gas & stroom aanbieders hebben elk hun eigen doelgroep en strategie. In het geval van een gasstoring, dan is het noodzakelijk dat dit adequaat wordt opgelost. Wat dus belangrijk is: staar je niet blind op tarieven. Uiteindelijk wenst elke consument een goede én goedkope maatschappij. En dit is heel snel te regelen. D.m.v onze energie ontdek je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier van Onnezies, altijd op basis van jouw verbruik. Specifieke wensen? Ook dat bieden wij. Aan de hand van selecties maken in de energievergelijker ontdekken jullie simpel en snel een energieproduct dat naadloos aansluit op het door jou geschetste plaatje.
Populaire energiebedrijven in Onnezies

 • Engie: Ook flexibele prijzen
 • OCTA+: Eenvoudig termijnbedrag aanpassen
 • Lampiris: Zelf verbruik in de gaten houden
 • MEGA: Exclusieve aanbiedingen
 • Essent: Vaste energieprijzen
 • Eneco: Eigen account
 • Luminus: Eerlijk en transparant
 • Elegant: Inzicht in energiegebruik
 • Watz: Altijd inzicht in het verbruik
 • Wase Wind: Overzichtelijke contracten
 • Comfort Energy: Waar loyale klanten worden beloond
 • Poweo: Altijd scherpe acties

Hoe hoog bedragen de energiekosten in en rondom mijn buurt? (Prijzen juli 2024)

De voorwaarden van energiemaatschappijen en de vergoedingen kunnen verschillen per locatie. Dit komt doordat er allerlei beheerders actief zijn. Elke netbeheerder gebruikt weer aparte prijzen voor transport van gas en stroom. De huidige elektriciteit netbeheerder in Onnezies is Interlux. De tarieven die de energieleverancier betaalt aan de netbeheerder verschillen per regio. Je kunt deze tarieven bekijken op de energierekening. In de gemeente Honnelles wordt transport van het aardgas beheerd door Interlux. Bij problemen in het netwerk lossen zij dit normaal gesproken op.

Facts and figures Onnezies

 • Provincie: Henegouwen
 • Gemeente: Honnelles
 • CV Merk: Baxi
 • Groene stroom: 24,60%
 • Postcode: 7387
 • Mazout consumptie: 1830 liter

Actuele Energieprijzen

 • Netbeheerder: Interlux
 • Gasregio: Interlux
 • Gastarief M3: €0,42
 • Stroomtarief kwh: €0,283
 • Gem. gasverbruik: 1595 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3325 kWh
energie-vergelijken-onnezies

Hoe moet ik overstappen van energie?

Benodigde tijd: 5 minuten

Probleemloos veranderen van energie in 5 minuten.

 1. Situatieschets

  Je begint altijd met de basisinformatie. Dit gaat over omvang van het huishouden, en postcode + huisnummer.

 2. Verbruik en type meter opgeven

  Vul het verwachte aantal kWh en m3 verbruik in. In de omgeving Onnezies ligt dit gemiddeld op 1595 m3 plus 3325 kWh. Bezit je een gasloze woning. In dat geval kan je ‘alleen stroom’ kiezen. Zonnepanelen op je dak? Vul het aantal kWh in dat je panelen opleveren. De data die je invult bepalen jouw energierekening.

 3. Selecteer type energie en de looptijd.

  Voorbeelden zijn groene (BE of EU) stroom en grijze stroom. Heb jij niets met groen? Neem dan de optie ‘geen voorkeur’. Betreffende contractduur kan je gaan voor een vast contract van bijv. 1 jaar tot 5 jaar en modelcontracten. In de regel kan het uit om eens per jaar een nieuwe energieleverancier te kiezen.  

 4. Prijzen vergelijken

  Wat volgt is de totaallijst met alle interessante maatschappijen en contracten. Bij elk contract lees je data zoals oorsprong energie (groen of grijs), looptijd contract, de hoogte van de tarieven van gas en elektra in Onnezies, en de welkomstkorting. Selecteer de leverancier die rijmt met jouw wensen.

 5. Ga overstappen via internet

  Een geschikte korting gespot? Klik op de knop met de tekst ‘bekijk’. Je wordt automatisch doorgestuurd naar de aanvraag-pagina van de energie-onderneming. Bijv. www.essent.be of natuurlijk www.wasewind.be. Jouw nieuwe energie-partij regelt de overstap. Altijd zekerheid van gas en stroom in Onnezies


5 handige energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan tot wel €295 besparen. Maar, zijn er meerdere mogelijkheden voor lagere maandlasten? Op energiehunter.be profiteer je van 5 handige adviezen die je vandaag nog kunt gebruiken.

 • Bespaaradvies 1: korter douchen
 • Bezuinigtip 2: gebruik zoveel mogelijk het daltarief, als je gebruikmaakt van een piek- en daltarief.
 • Bespaaradvies 3: kies een waterbesparende douchekop
 • Advies 4: neem een laptop i.p.v. een vaste computer
 • Bezuinigadvies 5: doe de lichten uit als je niet thuis bent

Populaire thema’s gas en stroom vergelijken

Wat is een goed moment om over te stappen?

Wij ontvangen vaak de vraag: wanneer kan ik het beste overstappen? Onze specialisten vinden: ga elke jaar opnieuw overstappen in Onnezies. In dat geval betaal je het minst voor je energie. Alleen, doe dit wel op het juiste moment. Is je huidige abonnement afgelopen? 1 maand voor de prijsafspraak eindigt is het al mogelijk te switchen. Contract met bepaalde looptijd? In dat geval is het raadzaam even geduld te hebben. Overstappen zou eerder kunnen, maar daar zit wel een boete aan vast. Contract voor onbepaalde duur? Je mag te allen tijde overstappen van maatschappij, en je betaalt geen boete. Niet eerder overgestapt? In zo’n geval is er sprake van contract voor onbepaalde duur. Direct overstappen kunnen we dan gaan regelen.  

Voel jij meer voor vaste prijzen of wil jij een model contract?

Zodra je een nieuw contract neemt moet je een belangrijke keuze maken: wisselende of vaste kosten. Bij vaste energietarieven staan gas- en stroomprijzen vast voor een bepaalde periode. Dit verschaft iedereen zekerheid, en je hoeft nooit extra te betalen mochten de gas- en stroomtarieven plots stijgen. Bij variabele energietarieven kan de prijs variëren bij modelcontracten. Door de bank genomen wijzigen leveranciers hun variabele tarieven in de eerste en zevende maand. Bij het variabele alternatief wordt je dus ook ‘beloond’ als de energieprijzen dalen.

Moet ik een 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het klinkt interessant: dit meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je heel exact weet wat het energietarief is. En daarnaast ontvang je ook wel een aantrekkelijke bonus (cashback). Jammer genoeg werkt het niet zo. In de energiewereld is het principe: contracten met een lange looptijd zijn eigenlijk altijd prijziger dan allerlei kortlopende energiecontracten voor Onnezies. Bij een langdurig contract zijn de tarieven wel iets lager. Desondanks, bij zo’n overeenkomst van 12 maanden krijg je elke 12 maanden een concurrerende welkomstbonus. Dit is voor vrijwel elke situatie het goedkoopst!

Ben ik verantwoordelijk voor het contract opzeggen?

Nee, gewoonlijk regelt de nieuwe gas en stroom leverancier dat jouw huidige contract wordt opgezegd met de overstapservice. Overstappen gaat verrassend eenvoudig. Vergelijk alle actuele prijzen en kies de goedkoopste aanbieder. Onder andere OCTA+, ENGIE en ook Watz. Tevens kies je de datum waarop het contract van start gaat. Jouw nieuwe energieleverancier zal starten met het leveren van elektra en gas op deze datum. Jullie zitten nooit zonder stroom en aardgas.

Hoe kan het dat jullie tarieven scherper zijn dan bij de aanbieder zelf?

Aan de hand van energiehunter.be ontdek je altijd de laagste tarieven en aanbiedingen. Wanneer je zelf surft naar bijvoorbeeld www.essent.be, dan kom je tot de ontdekking dat het hier lang niet zo goedkoop is. Hoe kan zoiets? Dat gebeurd overal: energieleveranciers speuren constant naar nieuwe consumenten. Dankzij lagere onkosten en fikse welkomstkortingen staan zij in het rijtje van voordeligste leveranciers. Door deze strategie trekken ze veel potentiële klanten aan.

Energiebedrijven Onnezies vergelijken

Vergelijk populaire energiemaatschappijen in Onnezies en vind de beste deal voor je huishouden

Duurzame energie in Onnezies

Het gros van de energie aanbieders bieden ondertussen groene stroom in Onnezies. Op dit front kunnen grote verschillen optreden. De manier waarop groene stroom tot stand komt wisselt nogal. Niet elk “groene stroom” label is daadwerkelijk groen. Veel duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt ten onrechte aangemerkt als duurzaam. Er vanuit kunnen gaan dat maatschappijen daadwerkelijk groen zijn? Kies in dat geval de selectie “Groen uit België”. Jij kan dan erkende groene energieleveranciers in Onnezies vergelijken, die tegelijk zeer betaalbaar zijn.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzame regio
In het leefgebied van de gemeente Honnelles zijn er vele initiatievenmet een focus op duurzame energie. Voorbeelden zijn windmolens of gezamenlijke zonne-energie initiatieven in de postcoderoos 7387. In deze regio kan je in toenemende mate heel gunstig meedelen in initiatieven die duurzame energie stimuleren. Het is natuurlijk ook goed om jouw eigen energieverbruik te minderen. Op termijn moet Henegouwen net zoveel energie opwekken dan de gemeente verbruikt. Jij kunt op allerlei manieren bijdragen, denk aan:

 • Het huis isoleren
 • Zonnepanelen op het dak
 • Je huis gasvrij maken met een warmtepomp
 • Zonneboiler voor warm water
 • De CV vervangen of aanvullen met een biomassaketel
 • En misschien het meest interessant: perk jouw gas- en stroomverbruik in. Lees de Vijf praktische bespaartips en lees info op mijnenergie.be, vreg.be, pricewise.be, energie-vergelijker.be en tariefchecker.be, callmepower.be, test-aankoop.be, killmybill.be. Doorzoek informatie over Engie prijzen juli 2024.