Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Montignies-Sur-Roc

Eenvoudig energie vergelijken in Montignies-Sur-Roc? Door gebruik te maken van energiehunter.be check je snel en simpel alle interessante aanbieders zoals Luminus en Poweo. Vul de postcode en het huisnummer in, vul het geschatte verbruik in, en kom erachter welke energieleverancier in Montignies-Sur-Roc de laagste prijs hanteert. Verder vind je via onze vergelijker bruikbare info over thema’s zoals onderwerpenen uitleg over jouw energierekening. Verder komen we met bruikbare bespaartips.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Honnelles
Netbeheerder Elektra:Interlux
Netbeheerder AardgasInterlux
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,419
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,282
Gemiddeld verbruik: 1590 m3 en 3320 kwh
Populaire aanbiederEneco

Supersnel vergelijken

 • Alle erkende aanbieders bij elkaar
 • Jouw gegevens zijn veilig
 • Eenvoudig besparen tot wel € 495,00.

Zonder problemen overstappen

 • In enkele minuten overstappen
 • Binnen 14 dagen opzeggen zonder opgaaf van reden
 • De overstap regelt de nieuwe leverancier

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Welke energieleverancier kiezen in Montignies-Sur-Roc?

We zien nogal wat energieleveranciers die hun diensten aanbieden in Montignies-Sur-Roc. Van Eneco tot aanbieders zoals Ecopower, er is gewoon veel te kiezen. Op dit moment kun je kiezen uit circa 30 maatschappijen. Zij maken allemaal gebruik van het netwerk van Interlux. Het is niet te doen om alle aanbieders zelf te vergelijken. Daarvoor moet je zeker de energiesimulator proberen. Weten welke maatschappijen er allemaal zijn? Bekijken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Montignies-Sur-Roc is voor jouw verbruik? Geef moeiteloos de benodigde gegevens in, kies uit een van de aanbiedingen, en regel je nieuwe abonnement binnen enkele minuten. Ga door naar de 5 praktische bespaartips.

Vind de goedkoopste energieleverancier
Gas en elektra is is bij alle aanbieders identiek. Waar je jouw gas en licht ook afneemt, jouw apparaten zijn altijd voorzien van stroom, en in de winter is het lekker warm in huis. Echter, aanbieders focussen toch allemaal op andere dingen. In het geval van een gasstoring, dan willen jullie natuurlijk dat er snel een monteur komt. Wat dus belangrijk is: kijk ook naar service. Onderaan de streep wenst elke consument een goedkope energieleverancier. Dat is nooit anders geweest. Via de energiehunter tref je vlug de goedkoopste energieleverancier van Montignies-Sur-Roc, die past bij jouw plaatje. Heb jij bepaalde wensen? Ook dit kun je hier vinden. Aan de hand van filteren in de energievergelijker detecteer jij zonder problemen een energieovereenkomst dat naadloos aansluit op jouw energieconsumptie.
Populaire energiebedrijven in Montignies-Sur-Roc

 • Engie: Duidelijk en eerlijke aanbieder
 • OCTA+: 5 sterren dienstverlening op maat
 • Lampiris: Waar loyale klanten worden beloond
 • MEGA: Eenvoudig termijnbedrag aanpassen
 • Essent: Exclusieve kortingen
 • Eneco: 100% groen en 100% lokaal
 • Luminus: Online energiesimulator
 • Elegant: Vlekkeloze service
 • Watz: Goed bereikbare klantendienst
 • Wase Wind: Vaste energieprijzen
 • Comfort Energy: Denkt met jou mee over besparen
 • Poweo: Met praktische energie-bespaartips

Wat zijn de gemiddelde energiekosten in de regio? (Prijzen juli 2024)

De producten van bedrijven en de kosten zijn weer anders per regio. Wat hieraan ten grondslag ligt is dat er verscheidene beheerders verbonden zijn. Elke netbeheerder van elektriciteit en gas verwerkt eigen prijsstellingen voor de transport van elektra en gas. De huidige netbeheerder van elektra in Montignies-Sur-Roc betreft Interlux. De prijzen voor zo’n netbeheerder wisselen per postcodegebied. Pak jouw energienota erbij voor de actuele toeslag. In de gemeente Honnelles is de huidige netbeheerder van het aardgas Interlux. Mocht er een stroing zijn, dan zullen zij dat oplossen.

Feiten over Montignies-Sur-Roc

 • Provincie: Henegouwen
 • Gemeente: Honnelles
 • Populair merk: AWB
 • Aandeel duurzaam: 24,50%
 • Hoofdpostcode: 7387
 • Mazout verbruik: 1820 liter

Gegevens over Energieprijzen

 • Netbeheerder: Interlux
 • Gasregio: Interlux
 • Gastarief M3: €0,419
 • Stroomtarief kwh: €0,282
 • Gem. gasverbruik: 1590 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3320 kWh
energie-vergelijken-montignies-sur-roc

Hoe kan ik online overstappen van energie?

Benodigde tijd: 5 minuten

Online veranderen van energie in 5 minuten.

 1. Schets jouw situatie

  Begin met de basisinfo. Onder andere grootte van het gezin, en je adresgegevens.

 2. Verbruik en type meter opgeven

  Vul het verwachte aantal kWh en m3 verbruik in. In de regio Montignies-Sur-Roc ligt dit gemiddeld op 1590 m3 en 3320 kWh. Bezit je een gasloze woning. Neem dan uitsluitend ‘alleen stroom’ af. Liggen er zonnepanelen op je pad? Vul het totale kWh in dat je panelen opleveren. Deze factoren zie je weer terug in de kosten van energie.

 3. Kies type energie en de looptijd.

  Daarbij kun je denken aan grijze stroom of juist groene stroom (BE of EU). Maakt het voor jou niet uit? Laat deze optie achterwege. Betreffende contracttermijn zijn er mogelijkheden voor 1 jarig tot 5 jarig of een modelcontract. In de regel is het gunstiger om elk jaar opnieuw een nieuwe energieleverancier te kiezen.  

 4. Prijzen vergelijken

  Voorkeuren doorgegeven? Er volgt de totaallijst met alle populaire aanbieders van energie. Bij ieder abonnement vind je voorwaarden met betrekking tot type stroom/gas, looptijd abonnement, de totale kosten (p/maand of p/jaar) van gas en elektra in Montignies-Sur-Roc, en de overstapbonus. Kies de leverancier die aansluit op jouw wensenpakket.

 5. Stap online over

  Een actuele aanbieder gevonden? Klik op de ‘bekijk’ knop. Je browser gaat dan direct naar de afsluitpagina van de aanbieder. Onder andere www.engie.be of www.comfortenergy.be. De door jou gekozen energieonderneming zet alles netjes voor jou om. Zo ben je zeker van gas en stroom in Montignies-Sur-Roc


5 tips om minder energie te gebruiken

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan wel €315 bonus betekenen. Echter, kan ik nog meer doen zodat ik minder geld kwijt ben aan energie? Hierna vind je 5 handige bespaartips waar ook jij iets mee kunt doen.

 • Bezuinigtip 1: nemen van led verlichting
 • Bezuinigtip 2: zorg dat de koelkast op een koele plek staat
 • Bezuinigadvies 3: de vriezer niet te dicht tegen de muur aanzetten.
 • Tip 4: elektrische apparaten niet op stand-by laten staan.
 • Bezuinigadvies 5: laat het licht in overloop of hal niet onnodig aan

Onduidelijkheden over gas en stroom vergelijken

Vanaf welke periode is het handig om over te stappen van leverancier?

Een vaak gestelde vraag is: wanneer is een handig moment om over te stappen? Wij van energiehunter.be adviseren: wacht niet langer en ga overstappen in Montignies-Sur-Roc. Op die manier is de besparing het grootst. Echter, je moet wel contractvrij zijn natuurlijk. Is jouw huidige contract bijna afgelopen? 1 maand voor de prijsafspraak eindigt kan je alvast een nieuwe leverancier kiezen. Contract met bepaalde looptijd? Wacht tot het contract afloopt. Al eerder switchen van leverancier kan wel, alleen je riskeert dan een opzegvergoeding/boete. Onbepaalde tijd energiecontract? Je mag te allen tijde switchen van leverancier, en je betaalt geen boete. Nooit eerder gewisseld van aanbieder? Mogelijk heb je een contract met onbepaalde looptijd. Jij mag dan nu overstappen en nieuwe tarieven vastzetten.  

Een contract voor meerdere jaren of meer vrijheid met modelcontracten?

Indien je een nieuw energiecontract neemt heb je meerdere keuzes: variabele of vaste tarieven. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast voor een bepaalde periode. Dat creëert financiële transparantie, en je hoeft nooit extra te betalen zodra stroom- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven kan de prijs variëren tijdens halfjaarlijkse indexaties. Gewoonlijk worden de nieuwe tarieven gecommuniceerd op 1-1 en op 1-7 van het jaar. Bij de variabele variant kan dus uit op het moment dat de energieprijs trend neerwaarts is.

Adviseren jullie een 1-jarig of meerjarig energiecontract?

Het kan handig zijn: dit meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je precies weet wat het energietarief is. En daarnaast wordt je ook tegemoet gekomen met een scherpe welkomstbonus (cashback). Helaas is dat niet het geval. In de energiewereld hanteren we: contracten voor een langere periode zijn op lange termijn duurder dan diverse kortlopende energiecontracten voor Montignies-Sur-Roc. Bij een contract met een langere looptijd is de prijs van gas en stroom wel iets gunstiger. Daarentegen, bij een abonnement van 1 jaar krijg jij ieder jaar een zeer interessante welkomstbonus. En je zult zien dat dit veel goedkoper is.

Dien ik zelf mijn contract te beëindigen?

Nee, in de regel regelt de gekozen gas en stroom leverancier de opzegging van de actuele contracten door middel van de overstapservice. Overstappen kan iedereen zelf doen. Vergelijk alle actuele prijzen en ga voor de beste of voordeligste energiemaatschappij. Bijv. OCTA+, ENGIE en Energie 2030. Bij de volgende stap kies je de ingangsdatum (start levering). Je gekozen energie-aanbieder zal op deze dag de oude aanbieder aflossen. Aardgas & stroomtoevoer worden nooit gepauzeerd.

Waarom is het afsluiten via jullie goedkoper dan bij de aanbieder zelf?

Aan de hand van deze website vind je altijd de meest lucratieve acties en aanbiedingen. Wanneer je energietarieven calculeert op bijv. www.octaplus.be, dan zul je zien dat je daar (veel) meer betaalt voor elektra en gas. Hoe kan zoiets? Eigenlijk zit het zo: energiebedrijven zijn op zoek naar nieuwe klanten. Via voordelige tarieven en scherpe welkomstkortingen bereiken ze hogere posities in de vergelijkers. En zo zullen meer Belgen overwegen over te stappen.

Energiebedrijven Montignies-Sur-Roc vergelijken

Vergelijk actuele energiemaatschappijen in Montignies-Sur-Roc en vind de beste deal die past bij jouw wensen

Duurzame energie in Montignies-Sur-Roc

Bijna alle bedrijven leveren ondertussen groene stroom in Montignies-Sur-Roc. Op dit gebied is onderling veel verschil te vinden. De oorsprong van deze groene stroom wisselt nogal. Niet elk groene energie label is ook echt duurzaam. Een behoorlijk aandeel van de duurzame elektriciteit uit landen buiten België wordt ongeoorloofd “groen” genoemd. Wil je er op gerust zijn dat bedrijven echt helemaal groen zijn? Ga dan voor de selectie “Groene stroom uit België”. Vervolgens kan jij authentieke groene energieleveranciers in Montignies-Sur-Roc vergelijken, met een aantrekkelijk prijskaartje.

Maak jouw regio groener
Rondom de gemeente Honnelles bestaan er vele activiteiten rondom duurzame energie. Zaken zoals windmolens of collectieve zonne-energie via een postcoderoosregeling in 7387. In deze buurt kan je vaak heel gunstig bijdragen aan gezamenlijke projecten gericht op duurzame energie. Uiteraard is het aan te raden om zelf maatregelen te treffen. Rond 2050 moet Henegouwen volledig energieneutraal zijn. Ook jij kunt iets doen! Bijvoorbeeld:

 • De woning op cruciale punten isoleren
 • Installeren van zonnepanelen
 • Plaatsen van een (hybride) warmtepomp
 • Plaatsen van een zonneboiler
 • Plaatsen van een biomassaketel
 • En misschien het meest interessant: realiseer een besparing op energiegebruik. Bekijk ook de Vijf praktische bespaartips en bezoek mijnenergie.be, aanbieders.be, energie-vergelijker.be, pricewise.be of tariefchecker.be, energieleveranciers.be, test-aankoop.be, callmepower.be. Check ook Antargaz prijzen.