Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Batsheers

Gemakkelijk energie vergelijken in Batsheers? Met behulp van onze vergelijker doorzoek je gemakkelijk alle beschikbare leveranciers als bijv. OCTA+ en Comfort Energy. Specificeer jouw situatie, begroot het stroom- en gasverbruik, en ontdek welke energieleverancier in Batsheers het goedkoopste contract aanbiedt. Verder vergaar je op deze website waardevolle info over thema’s zoals energiebelastingen en variabele of vaste tarieven. Tevens bieden wij een aantal nuttige tips die helpen minder stroom en gas te consumeren.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Heers
Netbeheerder Elektra:Inter-Energa
Netbeheerder AardgasInter-Energa
Gemiddelde gastarief (m3) april 2024€0,422
Gemiddelde stroomtarief (kWh) april 2024€0,265
Gemiddeld verbruik: 1410 m3 en 3350 kwh
Populaire aanbiederEssent

Makkelijk vergelijken

 • Alle populaire energiebedrijvenvergelijken
 • Geen addertjes onder het gras
 • Jouw besparing loopt op tot wel € 335,00.

Probleemloos overstappen

 • In een paar minuten afgesloten
 • Recht op 14 dagen bedenktijd
 • Inclusief gratis overstapservice

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Welke energieleveranciers zijn er in Batsheers?

We zien steeds meer energieleveranciers voorhanden in Batsheers. Dat loopt van Lampirus tot aan Comfort Energy, je kunt terecht bij oneindig veel bedrijven. Vandaag is het aanbod ongeveer 30 providers. Deze leveranciers zijn allemaal aangesloten op het elektra- en gasnetwerk van Inter-Energa. Het is niet te doen om alle energieleveranciers objectief te vergelijken. Voor dat geval kan jij onze energiesimulator gebruiken. Weten welke gas en stroom aanbieders in deze regio actief zijn? Nieuwsgierig wie de goedkoopste aanbieder van energie in Batsheers is in april 2024? Geef vlug je persoonlijke gegevens in, bekijk wat de beste deal is, en regel jouw overstap eenvoudig online. Zie ook onze 5 handige bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier?
Gas en stroom zijn beide homogene producten. Bij welke organisatie je ook energie afneemt, er komt overal stroom uit het stopcontact, en je hebt aan aangenaam warm huis. Daarentegen, gas en stroom bedrijven kun je toch goed van elkaar onderscheiden. In een situatie als een stroomstoring, dan is het noodzakelijk dat er snel een monteur komt. Oftewel: houd ook rekening met kwaliteit service. Per slot van rekening verlangt iedereen een goede én goedkope maatschappij. En wij begrijpen dat! Door middel van onze prijzencheck vergelijk je gelijk de goedkoopste energieleverancier van Batsheers, specifiek voor jouw situatie. Zoeken op unieke aspecten? Dit is zelfstandig in te regelen. Dankzij jouw input in de vergelijkingstool achterhaal je verrassend eenvoudig een energieproduct dat matcht met jouw verbruik en wensen.
Populaire energiebedrijven in Batsheers

 • Engie: Met praktische energie-bespaartips
 • OCTA+: Met handige energiesimulator
 • Lampiris: Exclusieve aanbiedingen
 • MEGA: Verrassend goedkope energie
 • Essent: Diverse looptijden
 • Eneco: Eenvoudig termijnbedrag aanpassen
 • Luminus: Voor de klein- en grootverbruiker
 • Elegant: Eenvoudig verbruik inzien
 • Watz: Denkt met jou mee over besparen
 • Wase Wind: Altijd bereikbaar
 • Comfort Energy: Prima klantendienst
 • Poweo: Transparante prijzen

Hoe hoog bedragen de energiekosten in onze straat? (Prijzen april 2024)

De aansluitingen van gas & stroom bedrijven en de prijzen wijken vaak af per plaats. De achterliggende reden is dat er verschillende netbeheerders verbonden zijn. Iedere gas en stroom beheerder gebruikt weer zijn eigen prijzen voor transport. De actuele netbeheerder (elektra) in Batsheers heet Inter-Energa. De prijzen van het netbeheerder zijn per regio weer anders. Check de factuur voor de huidige toeslag. In de gemeente Heers wordt de aardgasvervoersinfrastructuur beheerd door Inter-Energa. Bij problemen met het gas wordt dit door hen geregeld.

Feiten over Batsheers

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Heers
 • Populaire CV: Brotje
 • Groene stroom: 23,20%
 • Postcodegebied: 3870
 • Gemiddeld verbr. mazout: 1910 liter

Actuele Energieprijzen

 • Netbeheerder: Inter-Energa
 • Gasregio: Inter-Energa
 • Gastarief M3: €0,422
 • Stroomtarief kwh: €0,265
 • Gem. gasverbruik: 1410 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3350 kWh
energie-vergelijken-batsheers

Hoe kan ik online overstappen van energie?

Benodigde tijd: 5 minuten

Zonder problemen veranderen van energie in enkele minuten.

 1. Situatieschets

  Begin met de basisinformatie. Dit gaat over omvang van het huishouden, en adres (postcode).

 2. Energieverbruik schatten

  Voer het geschatte verbruik in. In en rondom Batsheers is het gemiddelde verbruik ong. 1410 m3 plus 3350 kWh. Verwarm jij je huis zonder gas? Neem dan uitsluitend ‘alleen stroom’ af. Sprake van zonnepanelen? Bereken het maximale kWh’s dat de zonnecellen renderen. Deze aspecten zie je weer terug in de kosten van energie.

 3. Kies herkomst energie en contracttermijn.

  Denk dan onder andere aan groene (BE of EU) stroom en grijze stroom. Heb jij niets met groen? Laat dit dan open. Ten opzichte van prijszekerheid kan je gaan voor een vast contract van bijv. 1, 2, 3 of 5 jaar, of juist specifieke model (variabele) prijzen. Vaak is het verstandig om elke 12 maanden een actueel energie-abonnement af te sluiten.  

 4. Contracten vergelijken

  Er volgt nu een opsomming met alle grote energiebedrijven. Bij elk pakket achterhaal je voorwaarden m.b.t. herkomst van stroom en gas, abonnementstermijn, de maximale jaarlijkse kosten van gas en elektra in Batsheers, en de welkomstkorting. Selecteer de partij die in lijn is met jouw persoonlijke wensen.

 5. Ga overstappen via internet

  Een geschikte aanbieder tussen de resultaten? Klik op de ‘bekijk’ knop. Je wordt automatisch doorgestuurd naar de aanvraag-pagina van het bedrijf. Bijvoorbeeld www.engie.be + www.poweo.be. De door jou gekozen maatschappij zet alles netjes voor jou om. Altijd zekerheid van gas en stroom in Batsheers


5 tips om minder gas en stroom te verbruiken

Veranderen van energieleverancier in april 2024 kan wel €305 voordeel geven. Desondanks, wat kan je nog meer doen voor lagere maandlasten? Hieronder vind jij 5 concrete tips waar ook jij iets mee kunt doen.

 • Bezuinigtip 1: deksel op de pan houden wanneer je kookt
 • Bespaartip 2: draai geen warm programma als dit niet nodig is.
 • Praktische tip 3: breng een doorstroombegrenzer aan op de kranen
 • Praktische tip 4: kies voor een laptop in plaats van een PC
 • Tip 5: check regelmatig de radiatoren

Populaire thema’s gas en stroom vergelijken

Wat is een goed moment om over te stappen?

Wij ontvangen vaak de vraag: wat is het moment om over te stappen? Onze klantenservice specialisten zeggen: ga elke jaar opnieuw overstappen in Batsheers. Op die manier bespaar je het meeste geld. Desondanks, moet het huidige contract wel opzegbaar zijn. Is de looptijd van je contract voorbij? 6 weken voor het einde van het contract mag je al een andere aanbieder kiezen. Contract met bepaalde looptijd? Wacht eerst tot het contractdatum verstreken is. Al eerder switchen van leverancier kan wel, maar je betaalt dan een opzegvergoeding. Onbepaalde tijd energiecontract? Je mag te allen tijde wisselen, en je zult ook geen boete ontvangen. Ben je nog nooit geswitcht? Waarschijnlijk zit je mogelijk niet meer vast aan je huidige contract. Jij mag dan nu overstappen en nieuwe tarieven vastzetten.  

Een meerjarige contract of meer vrijheid met modelcontracten?

Op het moment dat je een nieuw energiecontract afsluit zin dit de twee opties: wisselende of vaste tarieven. Bij vaste energietarieven liggen de tarieven vast gedurende de looptijd van je contract. Iedereen weet zeker wat hij/zij betaalt, en je hoeft niet bang te zijn voor een forse nota mochten de gas- en stroomtarieven plots stijgen. Bij variabele energietarieven staan er geen kosten vast tijdens de contracttermijn. Veelal worden de prijzen aangepast op 1-1 en op 1-7 van het jaar. Bij het variabele alternatief werkt in jouw voordeel als elektriciteit en gas goedkoper worden.

Tips & advies over; 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het klinkt als de beste optie: zo’n meerjarig energiecontract in april 2024 waarbij je heel exact weet wat het tarief voor gas en stroom is. En daarnaast ontvang je ook wel een nieuwe klanten korting (cashback). Er zit wel een addertje onder het gras. Voor de energie industrie hanteren we: contracten met een lange looptijd zijn vrijwel altijd duurder dan velerlei kortlopende energiecontracten voor Batsheers. Bij een contract met een langere looptijd is het tarief van elektra en gas iets lager. Daarentegen, bij een overeenkomst van 1 jaar ontvang jij ieder jaar een zeer interessante welkomstbonus. Onder aan de streep is dat ’t voordeligst!

Moet ik zelf het contract beëindigen?

Nee, in de regel verwerkt je aanstaande energie-aanbieder het volledige overstaptraject door gebruik te maken van de overstapservice. Overstappen gaat verrassend eenvoudig. Vergelijk de leveranciers met elkaar en kies de goedkoopste of meest populaire partij. Bedrijven als Eneco, ENGIE of Belpower. Hierna kies je de startdatum van het abonnement. De aankomende gas en stroom aanbieder zal precies op die dag starten met leveren. Aardgas & stroomtoevoer worden nooit gepauzeerd.

Hoe bestaat het dat jullie goedkoper zijn dan bij de aanbieder zelf?

Dankzij onze vergelijker bekijk je altijd de meest interessante aanbiedingen. Indien je zelf een website bezoekt als www.ecopower.be, dan valt al gauw op dat het hier lang niet zo goedkoop is. Wat is daarvan de reden? Gemakkelijk uit te leggen: energiemaatschappijen zijn op zoek naar nieuwe klanten. Geholpen door lage prijzen en flinke welkomstkortingen komen ze hoger in onze vergelijker. Door het resultaat daarvan trekken ze veel potentiële klanten aan.

Energiebedrijven Batsheers vergelijken

Vergelijk beschikbare energiemaatschappijen in Batsheers en sluit een goed abonnement af die past bij jouw wensen

Duurzame energie in Batsheers

Het merendeel van de maatschappijen leveren ondertussen groene stroom in Batsheers. Toch zijn er diverse keuzes te maken. De herkomst van groene stroom is zeer wisselend. Niet ieder groene stroom contract is ook echt groen. Het gros van duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt oneerlijk “groen” genoemd. Wil je er op gerust zijn dat maatschappijen duurzaam en eerlijk zijn? Kies in dat geval zeker voor “Groene stroom uit België”. Je kan dan alle groene energieleveranciers in Batsheers vergelijken, tegen de laagste prijs.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzame regio
In de buurt van de gemeente Heers onderscheiden we meerdere acties met een focus op duurzame energie. Neem bijvoorbeeld windmolens of collectieve zonnepanelen in het postcoderoos gebied 3870. In deze regio kan je wellicht financieel aantrekkelijk meedelen in duurzaamheidsprojecten in de regio. Ook moedigt de gemeente ons aan om zelf maatregelen te treffen. Binnen 30 jaar moet Limburg hun woningen gasloos kunnen verwarmen. Wat jij bijvoorbeeld kunt doen:

 • De isolatiewaarde van je woning verhogen
 • Zonnepanelen op het dak
 • Plaatsen van de warmtepomp bij de CV
 • Zonneboiler integreren
 • Een pelletkachel of biomassaketel toepassen
 • En ook belangrijk: richt je op snelle besparing voor stroomverbruik. Zie ook de Vijf praktische bespaartips of bekijk sites als mijnenergie.be, energie-vergelijker.be, aanbieders.be, pricewise.be en tariefchecker.be, energieleveranciers.be, callmepower.be, test-aankoop.be. Bekijk info van Eneco tarieven.