Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Hollogne-Sur-Geer

Op je gemak energie vergelijken in Hollogne-Sur-Geer? Aan de hand van www.energiehunter.be vergelijk je eenvoudig alle bekende leveranciers als Eneco en Belpower. Vul postcode + gezinssamenstelling in, begroot het stroom- en gasverbruik, en zie direct welke energieleverancier in Hollogne-Sur-Geer de beste deal heeft! Bovendien tref je op energiehunter.be bruikbare informatie over zaken zoals tarieven en tips om te besparen op energie. Verder geven wij handige bespaartips.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Geer
Netbeheerder Elektra:Intermosane Wallonie
Netbeheerder AardgasNiet Beschikbaar
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,411
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,274
Gemiddeld verbruik: 1445 m3 en 3365 kwh
Populaire aanbiederLampiris

Supersnel vergelijken

 • Alle landelijke organisaties eenvoudig vergelijken
 • Jouw gegevens zijn veilig
 • Eenvoudig besparen tot wel € 450,00.

Gemakkelijk overstappen

 • In enkele minuten overstappen
 • 2 weken wettelijke bedenktijd
 • Jouw nieuwe leverancier regelt de overstap

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn goede energieleveranciers in Hollogne-Sur-Geer?

We zien opvallend veel energieleveranciers actief in Hollogne-Sur-Geer. Dit varieert van Engie tot bijvoorbeeld Comfort Energy, de keuze is enorm. Momenteel heb je de keuze uit zo’n 25 maatschappijen. Deze maatschappijen maken allemaal gebruik van het gas- en stroom netwerk van Intermosane Wallonie. Het is niet te doen om alle energieleveranciers objectief te vergelijken. Voor dit scenario bieden wij de energiesimulator. Nieuwsgierig welke energie-organisaties tot de mogelijkheden behoren? Uitzoeken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Hollogne-Sur-Geer is in juli 2024? Vul direct de benodigde gegevens in, vergelijk alle aanbieders, en stap meteen over. Zie ook onze 5 praktische bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier vinden
Gas en stroom zijn beide homogene producten. Het maakt niet uit bij welke leverancier je zit, er is altijd stroom, en je kunt lekker warm douchen. Toch, leveranciers handelen allemaal op hun eigen manier. In het geval van een storing, dan is het gewenst dat dit snel opgelost wordt. Met andere woorden: kijk verder dan de tarieven. Het is heel simpel, uiteindelijk wil iedereen een betaalbare en betrouwbare leverancier. Dat is nooit anders geweest. Door middel van de vergelijkingstool vind je zonder moeite de goedkoopste energieleverancier van Hollogne-Sur-Geer, altijd op basis van jouw verbruik. Specifieke wensen? Dit is zelfstandig in te regelen. Aan de hand van keuzes in de vergelijkingstool bekijkt men simpel en snel een energieovereenkomst dat klopt met de ingevoerde gegevens.
Populaire energiebedrijven in Hollogne-Sur-Geer

 • Engie: Verstand van zaken!
 • OCTA+: Online meterstanden doorgeven
 • Lampiris: Gemakkelijke verhuisservice
 • MEGA: Verstand van (duurzame) energie
 • Essent: Contact via telefoon, mail en social media
 • Eneco: Zelf verbruik in de gaten houden
 • Luminus: Eigen account
 • Elegant: Exclusieve aanbiedingen
 • Watz: Een passend contract voor elk huishouden
 • Wase Wind: Prettige klantendienst
 • Comfort Energy: Prettige klantendienst
 • Poweo: Prettige klantendienst

Wat zijn de gemiddelde energiekosten in onze straat? (Prijzen juli 2024)

De voorwaarden van energie-aanbieders en de energietarieven verschillen per regio. De achterliggende reden is dat er meerdere beheerders van het net service verlenen. Elke netbeheerder verwerkt weer andere onkosten voor transport van gas en stroom. De netbeheerder van stroom in Hollogne-Sur-Geer is Intermosane Wallonie. De tarieven voor zo’n netbeheerder zijn per regio weer anders. Check de factuur voor de huidige toeslag. In de gemeente Geer wordt de aardgasvervoersinfrastructuur beheerd door Niet Beschikbaar. Bij problemen in het netwerk wordt dit door hen verholpen.

Kerngegevens Hollogne-Sur-Geer

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Geer
 • Populaire CV: Benraad
 • Groene stroom: 32,10%
 • Postcode: 4250
 • Verbruik Mazout: 2800 liter

Energieprijzen in de regio

 • Netbeheerder: Intermosane Wallonie
 • Gasregio: Niet Beschikbaar
 • Gastarief M3: €0,411
 • Stroomtarief kwh: €0,274
 • Gem. gasverbruik: 1445 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3365 kWh
energie-vergelijken-hollogne-sur-geer

Binnen 5 minuten overstappen van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Eenvoudig veranderen van energie in 5 minuten.

 1. Schets jouw situatie

  Als eerste de basisinformatie. Dit gaat over gezinssamenstelling, en postcode + huisnummer.

 2. Voer energieverbruik in

  Voer in hoeveel kWh en m3 jij jaarlijks gebruikt. In Hollogne-Sur-Geer ligt dit gemiddeld op 1445 m3 en nog eens 3365 kWh. Gebruik jij geen gas? Ga dan voor ‘alleen stroom’ . Sprake van zonnepanelen? Vul het aantal kWh in dat de zonnecellen renderen. Deze factoren hebben effect op de kosten van gas en elektra.

 3. Selecteer type energie een duur van het abonnement.

  Je kunt kiezen uit o.a. groene (BE of EU) stroom en grijze stroom. Hoef jij geen groene stroom? Laat het dan staan op ‘geen voorkeur’. Inzake contracttermijn zijn er mogelijkheden voor 1, 3, of 5 jaar, en een modelcontract. Gewoonlijk is het voordeliger om elke 12 of 24 maanden een nieuw jaarcontract te kiezen.  

 4. Energieleveranciers vergelijken

  In de volgende stap vind je een handig overzicht met alle verkrijgbare energieleveranciers. Bij ieder pakket achterhaal je informatie m.b.t. type stroom/gas, soort contract, het voorschottarief / prijzen van gas en elektra in Hollogne-Sur-Geer, en de welkomstbonus. Selecteer de leverancier die rijmt met jouw voorwaarden.

 5. Ga overstappen via internet

  Een goede actie tegengekomen? Klik op de knop met de tekst ‘bekijk’. We versturen jouw aanvraag direct door naar de relevante pagina op de website van de maatschappij. O.a. www.luminus.be en www.antargaz.be. Jouw toekomstige energie-aanbieder regelt de overstap. Geen dag zonder gas of stroom in Hollogne-Sur-Geer


5 tips om te besparen op energie

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan tot wel €335 opleveren. Toch, wat zijn de andere opties voor een lagere energierekening? Hierna vind je 5 handige adviezen waar ook jij iets mee kunt doen.

 • Bespaaradvies 1: gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas
 • Praktische tip 2: zet de koelkast op een koele plaats
 • Praktisch advies 3: de kachel `s nachts uit zetten.
 • Praktische tip 4: tochtstrips gebruiken.
 • Praktische tip 5: korter douchen.

Advies bij gas en stroom vergelijken

Vanaf welke periode is het handig om het overstappen in gang te zetten?

Consumenten vragen zich vaak af: wat is het moment om over te stappen? Wij van energiehunter.be zeggen: wacht niet langer en ga overstappen in Hollogne-Sur-Geer. Dan bespaar je het meeste geld. Toch, kijk wel even wanneer je dit kan doen. Loopt jouw contract bijna af? 6 weken voor einddatum contract mag je al overstappen naar een nieuwe aanbieder. Zit je nog vast aan een contract? Dan moet je wellicht nog even wachten. Vroegtijdig wisselen van aanbieder is mogelijk, maar daar zit wel een boete aan vast. Heb jij een modelcontract? In dat geval kun je switchen, en hoef je nooit een boete te betalen. Is dit de eerste keer dat je overstapt? In zo’n geval is jouw looptijd waarschijnlijk al verstreken. Jij mag dan nu overstappen en nieuwe tarieven vastzetten.  

Een meerjarige contract of een flexibel modelcontract?

Wanneer je een nieuw energiecontract neemt heb je meerdere keuzes: variabele of vaste prijzen. Bij vaste energietarieven zet je het tarief vast voor een bepaalde tijd. Heel eenvoudig, maakt alles concreet, en je betaalt niets extra’s als er een landelijke prijsstijging is. Bij variabele energietarieven staan er geen kosten vast bij modelovereenkomsten. Doorgaans kom je deze tariefupdate tegen op 1-1 en op 1-7 van het jaar. Bij het variabele alternatief is dus met name interessant als de kosten van gas en stroom dalen.

Ben ik goedkoper uit met een 1-jarig of meerjarig contract?

Het lijkt een goed idee: zo’n meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij het direct duidelijk is wat je de komende jaren betaalt. En als je geluk hebt krijg je ook nog eens een introductiekorting (cashback). Er zit wel een addertje onder het gras. In het energielandschap geldt in beginsel: meerjarige contracten zijn vrijwel altijd duurder dan velerlei kortlopende energiecontracten voor Hollogne-Sur-Geer. Bij een contract met een langere looptijd zullen de tarieven per m3 en kWh iets lager zijn. Maar, bij jaarlijkse overeenkomsten ontvang jij elk jaar zo’n concurrerende welkomstbonus. Uiteindelijk is dit goedkoper!

Ben ik verantwoordelijk voor het contract opzeggen?

Nee, doorgaans verwerkt jouw toekomstige leverancier de opzegging van de actuele contracten via de overstapservice. Overstappen gaat verrassend eenvoudig. Vergelijk alle aanbieders en kies de beste of voordeligste energieaanbieder. Bijv. Luminus, ENGIE + Eni. Tevens neem je een besluit over de aansluitdatum (moment van leveren). De aanstaande maatschappij begint op deze dag met het leveren van energie. Jij zal geen moment zonder energie (stroom of aardgas).

Waarom zijn jullie prijzen lager dan het bedrijf zelf?

Middels www.energiehunter.be bekijk je altijd de beste deals. Wanneer je energietarieven calculeert op bijv. www.trevion.be, dan zul je zien dat gas en stroom hier veel prijziger is. Wat is de achterliggende reden? Eigenlijk zit het zo: energiemaatschappijen willen hun klantendatabase uitbreiden. Door gebruik te maken van voordelige tarieven en aantrekkelijke welkomstkortingen bereiken ze hogere posities in de vergelijkers. Op basis daarvan krijgen zij weer meer nieuwe klanten.

Energiebedrijven Hollogne-Sur-Geer vergelijken

Vergelijk actuele energiemaatschappijen in Hollogne-Sur-Geer en sluit een goed abonnement af voor jouw verbruik

Duurzame energie in Hollogne-Sur-Geer

De meeste energieleveranciers leveren onderwijl groene stroom in Hollogne-Sur-Geer. Op dit gebied is onderling veel verschil te vinden. De herkomst van groene stroom varieert per leverancier. Niet elk “groene energie” label is ook echt groen. Een aanzienlijk deel van de duurzame elektriciteit uit Europa wordt oneerlijk geprofileerd als groen of duurzaam. Er helemaal zeker van zijn dat organisaties een groene strategie voeren? Kies in dat geval de selectie “Groene stroom uit België”. In de volgende stap kan jij geschikte groene energieleveranciers in Hollogne-Sur-Geer vergelijken, met de scherpste prijsaanbiedingen.

Draag bij aan een duurzame regio
In de omgeving van de gemeente Geer zien we verscheidene opdrachten volledige gericht op duurzame energie. Je kunt denken aan windmolens of collectieve zonne-energie via een postcoderoosregeling in 4250. Als inwoner van deze plaats kan je vaak tegen een aantrekkelijke prijs deelnemen met dergelijke collectieve duurzame energie initiatieven. Uiteraard is het aan te raden om thuis minder energie te verbruiken. In een korte tijd moet Luik hun woningen gasloos kunnen verwarmen. Ook jij kunt iets doen! Bijvoorbeeld:

 • Isoleren en HR++ glas
 • Eigen stroom met zonnepanelen
 • Een eigen warmtepomp aanschaffen
 • Tapwater en verwarming via je zonneboiler
 • Een biomassaketel laten installeren
 • En misschien het meest interessant: richt je op snelle besparing voor stroomverbruik. Ga verder naar de Vijf praktische bespaartips en bezoek mijnenergie.be, aanbieders.be, energie-vergelijker.be, pricewise.be of tariefchecker.be, energieleveranciers.be, killmybill.be, callmepower.be. Doorzoek informatie over Lampirus vergelijken.