Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Malvoisin

Snel online energie vergelijken in Malvoisin? Middels onze website vind je eenvoudig alle interessante maatschappijen als Engie & Belpower. Schets jouw situatie, schat jouw gas- en stroomverbruik, en achterhaal welke energieleverancier in Malvoisin prijstechnisch het meest interessant is. Voorts lees je op deze website handige informatie over thema’s als verbruik in de regio en info over duurzame energie. Ook verschaffen wij jou tips om stroom en gas te besparen.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Gedinne
Netbeheerder Elektra:Ideg
Netbeheerder AardgasIdeg
Gemiddelde gastarief (m3) juni 2024€0,379
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juni 2024€0,262
Gemiddeld verbruik: 1530 m3 en 3340 kwh
Populaire aanbiederOCTA+

Makkelijk vergelijken

 • Alle landelijke aanbieders onder elkaar
 • Jouw gegevens zijn veilig
 • Je bespaart op jaarbasis tot wel € 340,00.

Probleemloos overstappen

 • In 3 minuten online regelen
 • Wettelijke bedenktijd van 14 dagen
 • Geen moment zonder stroom of gas

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten

Welke energieleveranciers kan ik kiezen Malvoisin?

Wij zien steeds meer energieleveranciers voorhanden in Malvoisin. Dat gaat van Lampirus tot Luminus, er is gewoon veel te kiezen. Tegenwoordig moet je een keuze maken uit ruim 30 providers. Deze aanbieders nuttigen stuk voor stuk de infrastructuur van Ideg. Voor internetgebruikers is het lastig om handmatig alle prijzen te vergelijken. In dit geval kun jij terecht bij de energiesimulator. Weten welke bedrijven er beschikbaar zijn? Benieuwd wie de goedkoopste aanbieder van energie in Malvoisin voor jou is? Geef moeiteloos jouw eigen gegevens in, vergelijk actuele tarieven, en regel het overstappen direct. Zie ook onze 5 hulpvolle bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier vinden
Stroom en gas is bij iedereen hetzelfde. Het maakt niet uit bij welke leverancier je zit, je kunt altijd koken, en je verwarming doet altijd (inclusief warm tapwater). Desalniettemin, energiebedrijven kun je toch goed van elkaar onderscheiden. Bij voorvallen als een gasstoring, dan is het prioriteit dat er meteen transparantie is. Anders gezegd: staar je niet blind op tarieven. Het is heel simpel, uiteindelijk verlangt iedereen een betaalbare en betrouwbare leverancier. En dat snappen wij best! Met behulp van de vergelijkingstool achterhaal je rap de goedkoopste energieleverancier van Malvoisin, die aansluit bij jouw verbruik. Zoeken op unieke aspecten? Dat is mogelijk. Door gebruik te maken van selecties in de Energiehunter bekijken jullie moeiteloos een product dat aansluit op jouw situatie.
Populaire energiebedrijven in Malvoisin

 • Engie: Meer dan alleen een energiecontract
 • OCTA+: Een en al energie voor u
 • Lampiris: Duidelijk en eerlijke aanbieder
 • MEGA: Verrassend goedkope energie
 • Essent: Uitstekende klantenservice
 • Eneco: Meer waar voor je geld
 • Luminus: Online prijs berekenen
 • Elegant: Prettige klantendienst
 • Watz: Contact via telefoon, mail en social media
 • Wase Wind: Altijd inzicht in het verbruik
 • Comfort Energy: Online energiesimulator
 • Poweo: Eerlijk en transparant

Wat zijn de actuele energieprijzen rondom mijn woonplaats? (Prijzen juni 2024)

De beschikbare producten energiemaatschappijen en de energiekosten verschillen per regio. De reden hiervan is dat er verscheidene netbeheerders werkzaam zijn. Elke netbeheerder heeft zijn eigen tarieven voor transport. De huidige netbeheerder van elektra in Malvoisin heet Ideg. De prijzen die de energieleverancier betaalt aan de netbeheerder zijn per woonplaats weer anders. Pak jouw energienota erbij voor de actuele toeslag. In de gemeente Gedinne valt het aardgas onder verantwoordelijkheid van Ideg. Mocht er een stroing zijn, dan kan je bij hen terecht voor vragen.

Kerngegevens Malvoisin

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Gedinne
 • Populaire CV: Atag
 • Groene stroom: 34,70%
 • Postcode: 5575
 • Mazout: 2950 liter

Samenstelling van de energieprijzen

 • Netbeheerder: Ideg
 • Gasregio: Ideg
 • Gastarief M3: €0,379
 • Stroomtarief kwh: €0,262
 • Gem. gasverbruik: 1530 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3340 kWh
energie-vergelijken-malvoisin

In 5 stappen overstappen naar een andere energieleverancier

Benodigde tijd: 5 minuten

Zonder moeite veranderen van energie snel afhandelen.

 1. Situatieschets

  Natuurlijk je huis en woningdetails. Dat betreft aantal gezinsleden, de postcode en het huisnummer.

 2. Kies verbruik

  Geef je gas en stroomverbruik op. Rondom Malvoisin is dit gemiddeld zo’n 1530 m3 & 3340 kWh. Verwarm jij je huis zonder gas? Je dient dan ‘alleen stroom’ aan te vinken. Wek jij zelf stroom op met zonnepanelen? Bereken het maximale kWh’s dat er per 12 maanden wordt opgewekt. Deze details bepalen het gas- en stroom tarief.

 3. Selecteer soort energie en de contractlooptijd.

  Voorbeelden zijn groene stroom uit BE, groene stroom uit EU of grijze stroom. Geen voorkeur? Sla dit dan over. Aangaande prijsafspraken zijn er mogelijkheden voor 1 t/m 5 jaar of variabele tarieven / abonnementen. Door de bank genomen is het slim om eens in de 12 maanden over te stappen en 1 jarige contracten te nemen.  

 4. Tarieven vergelijken

  Er volgt nu een overzicht met alle mogelijke energieleveranciers. Bij elk contract tref jij info als soort stroom/gas, contracttermijn, de maximale jaarlijkse kosten van gas en elektra in Malvoisin, en bonus voor nieuwe abonnementen. Kies de leverancier die past bij jouw voorwaarden.

 5. Zonder moeite overstappen

  Een relevante leverancier beschikbaar? Bekijk alle info door op de groene knop te klikken. Wij sturen je meteen door naar de webpagina van de energiemaatschappij. O.a. www.luminus.be en ook www.wasewind.be. Jouw aanstaande maatschappij zegt jouw huidige contract op. Geen dag zonder gas of stroom in Malvoisin


5 handige energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in juni 2024 kan meer dan €350 rendement bieden. Desondanks, wat zijn de andere opties voor lagere maandlasten? Via onze hunters vind je 5 bruikbare tips & tricks die je vandaag nog kunt gebruiken.

 • Bespaaradvies 1: meer truien en dekens gebruiken
 • Bezuinigtip 2: zorg dat de was die je strijkt niet te droog wordt.
 • Bespaartip 3: zorg ervoor dat je de condensator van de vriezer regelmatig schoon maakt.
 • Bezuinigadvies 4: de gordijnen dicht doen.
 • Bezuinigadvies 5: gooi de wastrommel altijd helemaal vol

Onduidelijkheden over gas en stroom vergelijken

Wanneer is het juiste moment om over te stappen?

We ontvangen vaak de vraag: wanneer is een handig moment om over te stappen? Onze experts zijn erover eens: wees geen dief van uw portemonnee en ga overstappen in Malvoisin. Dan kun je profiteren van lage prijzen. Maar, je moet wel contractvrij zijn natuurlijk. Is de looptijd van je contract voorbij? 1 maand voor de prijsafspraak eindigt is het al mogelijk te switchen. Zit je nog vast aan een contract? In dat geval is het raadzaam even geduld te hebben. Je kunt eerder overstappen, alleen je riskeert dan een opzegvergoeding/boete. Heb jij een modelcontract? Je mag te allen tijde switchen, en je zult ook geen boete ontvangen. Niet eerder van leverancier gewisseld? In zo’n geval zit je mogelijk niet meer vast aan je huidige contract. Jij mag dan nu overstappen en nieuwe tarieven vastzetten.  

Energietarieven vastzetten of overeenkomst met flex-tarieven?

Op het moment dat je een nieuw energiecontract afsluit zin dit de twee opties: vaste en variabele tarieven. Bij vaste energietarieven liggen de tarieven vast gedurende de looptijd van je contract. Iedereen weet zeker wat hij/zij betaalt, en je hoeft nooit extra te betalen als er een landelijke prijsstijging is. Bij variabele energietarieven mis je dit vaste prijs element en wisselt bij de modelovereenkomst. In de regel worden de nieuwe tarieven gecommuniceerd in de eerste en zevende maand. Bij dit soort contracten profiteer je dus ook als gas en stroom tarieven naar beneden gaan.

Ben ik goedkoper uit met een 1-jarig of meerjarig contract?

Het lijkt een goed idee: een meerjarig energiecontract in juni 2024 waarbij je heel exact weet wat het tarief voor gas en stroom is. En daarnaast beloont de maatschappij jou met een introductiekorting (cashback). Helaas is dat niet het geval. In energieland is het principe: contracten met een lange looptijd zijn prijziger dan verschillende kortlopende energiecontracten voor Malvoisin. Ga je voor een meerjarig contract, dan is de prijs van gas en stroom wel iets gunstiger. Desalniettemin, bij 12 maandelijkse contracten ontvang jij jaarlijks deze persoonlijke welkomstbonus. Onder aan de streep is dat ’t voordeligst!

Wordt ik geacht zelf mijn contract op te zeggen?

Nee, standaard regelt je gekozen organisatie de opzegging van de actuele contracten met de overstapservice. Overstappen is dus echt heel eenvoudig. Vergelijk de leveranciers met elkaar en kies de beste of voordeligste aanbieder. Bijvoorbeeld Eneco, ENGIE en Energy People. Vervolgens neem je een besluit over de ingangsdatum van het contract. Jullie betreffende leverancier zal starten met het leveren van elektra en gas op deze datum. Je zit geen dag zonder aardgas of licht.

Hoe kan het dat jullie tarieven scherper zijn dan als ik het zelf afsluit?

Dankzij www.energiehunter.be bekijk je altijd de meest interessante aanbiedingen. Indien je zelf een website bezoekt als www.essent.be, dan ontdek je dat het hier lang niet zo goedkoop is. Hoe kan zoiets? Super simpel: energiemaatschappijen willen nieuwe klanten. Door gebruik te maken van lage kosten en grote welkomstkortingen staan ze hoger in de vergelijker (op prijs gesorteerd). Door deze strategie trekken ze veel potentiële klanten aan.

Energiebedrijven Malvoisin vergelijken

Vergelijk alle energiemaatschappijen in Malvoisin en sluit een goed abonnement af voor jouw situatie

Duurzame energie in Malvoisin

Het gros van de organisaties leveren op dit moment groene stroom in Malvoisin. Binnen dit domein zijn er diverse keuzes te maken. De oorsprong van deze groene stroom loopt zeer uiteen. Niet ieder “groene energie” contract is ook echt duurzaam. Het is jammer, maar veel duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt foutief 100% duurzaam genoemd. Er helemaal zeker van zijn dat energieleveranciers een groen beleid hanteren? Selecteer dan zeker weten “100% groene stroom uit BE”. Hier kan jij authentieke groene energieleveranciers in Malvoisin vergelijken, die ook zeer scherpe prijsaanbiedingen hebben.

Duurzaamheidsinitiatieven in de regio
Rondom de gemeente Gedinne bestaan er tegenwoordig meerdere activiteiten met doelstellingen voor duurzame energie. Bijvoorbeeld windmolens of collectieve zonnepanelen in het postcoderoos gebied 5575. In deze regio kan je soms met financiële bonussen participeren in allerlei burgercollectieven in de gemeente. Het is natuurlijk ook goed om ons eigen huis te verduurzamen. Binnen afzienbare tijd moet Namen volledig energieneutraal zijn. Ook jij kunt iets doen! Bijvoorbeeld:

 • Isolatie van de woning
 • Huis met zonnepanelen
 • HR-ketel inruilen voor een warmtepomp
 • Zonneboiler integreren
 • Duurzaam verwarmen met een biomassaketel
 • En het ligt voor de hand: beperkt je verbruik van gas en stroom. Bekijk ook de Vijf praktische bespaartips en lees info op mijnenergie.be, energie-vergelijker.be, aanbieders.be, pricewise.be en tariefchecker.be, energieleveranciers.be, killmybill.be, callmepower.be. Bekijk info van Lampirus vergelijken.