Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Louette-Saint-Denis

Direct energie vergelijken in Louette-Saint-Denis? Aan de hand van energiehunter.be check je overzichtelijk alle bekende bedrijven als bijv. Luminus & Antargaz. Schets jouw situatie, voer het verbruik in, en check welke energieleverancier in Louette-Saint-Denis voor jou de beste prijs heeft. Voorts vind je op deze pagina handige info over thema’s als bijv. het ideale overstapmoment en tips om jouw huis te verduurzamen. Verder vind je hier een lijstje met 5 nuttige tips die helpen minder stroom en gas te consumeren.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Gedinne
Netbeheerder Elektra:Ideg
Netbeheerder AardgasIdeg
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,377
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,260
Gemiddeld verbruik: 1520 m3 en 3330 kwh
Populaire aanbiederLuminus

Gemakkelijk vergelijken

 • Alle grote leveranciersonder elkaar
 • Actuele tarieven van de leveranciers
 • Jouw besparing loopt op tot wel € 325,00.

Zonder problemen overstappen

 • Supersnel online geregeld
 • 14 kalenderdagen bedenktijd
 • De nieuwe leverancier zegt huidige contract op

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn goede energieleveranciers in Louette-Saint-Denis?

Er zijn enorm veel energieleveranciers waar je uit kunt kiezen in Louette-Saint-Denis. Dat loopt van Antargaz tot aanbieders zoals Luminus, het aantal aanbieders was nooit zo groot. Op dit ogenblik kun je kiezen uit circa 20 energieleveranciers. Deze nuttigen stuk voor stuk de infrastructuur van Ideg. Het is niet te doen om alle aanbieders zelf te vergelijken. Voor dat geval moet je zeker de energiesimulator proberen. Achterhalen welke energieleveranciers mogelijk zijn? Ontdekken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Louette-Saint-Denis is in juli 2024? Vul hierna jouw eigen gegevens in, ontdek het goedkoopste contract, en stap meteen over. Zie ook onze 5 praktische bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier vinden
Gas en stroom zijn beide homogene producten. Bij wie je de energie ook koopt, je hebt 24/7 beschikking over stroom, en in de winter is het lekker warm in huis. Daartegenover, gas en stroom maatschappijen hebben elk hun eigen doelgroep en strategie. Bij stroom en gas storingen, dan is het noodzakelijk dat er meteen transparantie is. Kortom: staar je niet blind op tarieven. Per slot van rekening geeft iedereen prioriteit aan niet teveel betalen voor energie. En dat is meer dan logisch. Dankzij de energietarievenvergelijker vergelijk je zonder moeite de goedkoopste energieleverancier van Louette-Saint-Denis, die matcht met jouw verbruik. Wil jij bepaalde onderdelen? Dit is zelfstandig in te regelen. Dankzij filteren in de vergelijkingstool ontdek jij simpel en snel een energieovereenkomst dat matcht met jouw situatie.
Populaire energiebedrijven in Louette-Saint-Denis

 • Engie: Goed bereikbare klantendienst
 • OCTA+: Diverse looptijden
 • Lampiris: Jouw trouw wordt beloond
 • MEGA: Eenvoudig verbruik inzien
 • Essent: Tot 31% besparen op je verwarmingskosten met Tado
 • Eneco: Kennis van zaken over (duurzame) energie
 • Luminus: Online meterstanden doorgeven
 • Elegant: Prettige klantendienst
 • Watz: Meerdere contracten
 • Wase Wind: Met handige energiesimulator
 • Comfort Energy: Goed bereikbare klantendienst
 • Poweo: Uitstekende klantenservice

Wat zijn de actuele energieprijzen in onze straat? (Prijzen juli 2024)

De condities van energie-organisaties en de energiekosten verschillen per regio. Dat heeft te maken met het feit dat er verschillende beheerders diensten leveren. Iedere beheerder van het net gebruikt weer andere onkosten voor transport. De netbeheerder van het stroom in Louette-Saint-Denis betreft Ideg. De prijzen voor het beheer van het netwerk zijn per gebied weer anders bepaald. Check de factuur voor de huidige toeslag. In de gemeente Gedinne is de netbeheerder van het gas Ideg. Bij een storing zullen zij dit afhandelen.

Feiten en cijfers Louette-Saint-Denis

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Gedinne
 • CV Merk: Weishaupt
 • Aandeel groen: 34,50%
 • Centrale postcode: 5575
 • Verbruik Mazout: 2930 liter

Wat zijn de energieprijzen?

 • Netbeheerder: Ideg
 • Gasregio: Ideg
 • Gastarief M3: €0,377
 • Stroomtarief kwh: €0,260
 • Gem. gasverbruik: 1520 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3330 kWh
energie-vergelijken-louette-saint-denis

In 5 stappen overstappen naar een andere energieleverancier

Benodigde tijd: 5 minuten

Probleemloos veranderen van energie direct regelen.

 1. Verstrek je adresgegevens

  Natuurlijk jouw basisgegevens. Bijvoorbeeld grootte van het gezin, en je adresgegevens.

 2. Verbruik en type meter opgeven

  Voer in hoeveel kWh en m3 jij jaarlijks gebruikt. In de omgeving Louette-Saint-Denis bedraagt het gemiddelde gebruik ong. 1520 m3 en 3330 kWh. Consumeer jij helemaal geen gas? Kies dan voor ‘alleen stroom’. Wek jij zelf stroom op met zonnepanelen? Voer het aantal kilowattuur in dat er per 12 maanden wordt opgewekt. Alle ingevoerde gegevens hebben invloed op de kosten van gas en elektra.

 3. Selecteer herkomst energie en de looptijd.

  Daarbij kun je denken aan groene (BE of EU) stroom en grijze stroom. Ben jij neutraal? Je kunt deze stap dan overslaan. Betreffende looptijd kan je gaan voor een vast contract van bijv. 1, 3, of 5 jaar, en variabele tarieven / abonnementen. Door de bank genomen is het verstandig om elke 12 of 24 maanden een actueel energie-abonnement te nemen.  

 4. Vergelijk leveranciers

  In de volgende stap vind je de totaallijst met alle mogelijke leveranciers en contracten. Bij elk abonnement zie jij data zoals soort energie, type contract, de kostprijs van gas en elektra in Louette-Saint-Denis, en de overstapbonus. Selecteer de leverancier die klopt met jouw voorwaarden.

 5. Stap online over

  Een mooie aanbieding tegengekomen? Klik op ‘Bekijk’. Wij sturen je meteen door naar de aanvraag-pagina van de energieleverancier. Denk aan www.octaplus.be of www.wasewind.be. Jouw toekomstige aanbieder zorg dat de overstap wordt geregeld. Nooit zonder stroom en gas in Louette-Saint-Denis


5 tips om minder gas en stroom te verbruiken

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan tot wel €300 bonus betekenen. Maar, zijn er andere tips zodat ik minder geld kwijt ben aan energie? Via onze hunters vind je 5 bruikbare tips & tricks waar je à la minute iets mee kunt doen.

 • Tip 1: een goede thermoskan gebruiken
 • Praktisch advies 2: gebruik ‘kleurdoekjes’ om verschillende wassen te combineren.
 • Bespaaradvies 3: zet je elektrische kookplaat uit voordat het eten helemaal klaar is.
 • Bespaaradvies 4: het beeldscherm uitzetten als je iets download.
 • Tip 5: zorg dat de koelkast minimaal tien centimeter van de wand staat

FAQ gas en stroom vergelijken

Vanaf welke periode is het handig om over te stappen?

Wij ontvangen vaak de vraag: wat is een geschikt moment om over te stappen? Onze specialisten vinden: wees geen dief van uw portemonnee en ga overstappen in Louette-Saint-Denis. In dat geval bespaar je het meeste geld. Let op, dit is niet op elk moment mogelijk. Is jouw huidige contract bijna afgelopen? 6 tot 8 weken voor het einde van jouw contract kan je al overstappen. Heb je nog vaste tarieven voor een bepaalde periode? Dan moet je wellicht nog even wachten. Vroegtijdig wisselen van aanbieder is mogelijk, alleen je riskeert dan een opzegvergoeding/boete. Contract met onbepaalde looptijd? In zo’n situatie mag men wisselen van aanbieder, en je zult ook geen boete ontvangen. Niet eerder overgestapt? Mogelijk zit je mogelijk niet meer vast aan je huidige contract. Direct overstappen kunnen we dan gaan regelen.  

Vaste energietarieven nemen of overeenkomst met flex-tarieven?

Wie een nieuw energiecontract wil afsluiten heb je 2 opties: flexibele of vaststaande tarieven. Bij vaste energietarieven liggen de tarieven vast gedurende de looptijd van je contract. Dat creëert financiële transparantie, en je hoeft niet bang te zijn voor een forse nota zodra stroom- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven is de energieprijs flexibel tijdens halfjaarlijkse indexaties. Doorgaans vindt deze jaarlijkse indexatie plaats in het begin en in midden van het jaar. Bij variabele prijzen kan dus uit op het moment dat de energieprijzen dalen.

Moet ik een 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het kan handig zijn: dit meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je heel exact weet hoeveel je gaat betalen. En soms ontvang je ook wel een nieuwe klanten korting (cashback). Toch moet je de rekensom goed maken. Voor de energiewereld is de stelregel: langere contracten voor bijv. 3 of 5 jaar zijn op lange termijn duurder dan verscheidene kortlopende energiecontracten voor Louette-Saint-Denis. Gaat jouw voorkeur uit naar een langlopend contract, dan heb je vaak het voordeel van een iets gunstiger tarief. Echter, bij een abonnement van 1 jaar ontvang je elk jaar een zeer interessante welkomstbonus. Dit is voor vrijwel elke situatie het goedkoopst!

Dien ik zelf mijn contract te beëindigen?

Nee, meestal verzorgt je nieuwe energie-aanbieder het volledige overstaptraject door de overstapservice. Overstappen is echt kinderspel. Vergelijk alle actuele prijzen en kies de beste of voordeligste energiemaatschappij. Bijvoorbeeld Eneco, ENGIE en ook Watz. Tevens kies je de aansluitdatum (moment van leveren). De betreffende maatschappij begint op deze dag met het leveren van energie. Stroom en aardgas zullen nooit worden afgesloten.

Waarom zijn jullie prijzen lager dan wanneer ik het direct afsluit?

Geholpen door onze vergelijker achterhaal je altijd de allerlaagste tarieven. Wanneer je zelf surft naar bijvoorbeeld www.eni.com, dan kom je tot de ontdekking dat dit vaak fors duurder is. Hoe is dit mogelijk? Super simpel: energieleveranciers zijn op zoek naar nieuwe klanten. Door gebruik te maken van goedkope tarieven en goede welkomstkortingen staan ze soms in de top 5 van goedkoopste aanbieders. En zo trekken ze veel potentiële klanten aan.

Energiebedrijven Louette-Saint-Denis vergelijken

Vergelijk energiemaatschappijen in Louette-Saint-Denis en vind de goedkoopste stroom- en gas aanbieder voor jouw situatie

Duurzame energie in Louette-Saint-Denis

Het gros van de leveranciers leveren inmiddels groene stroom in Louette-Saint-Denis. Op dit gebied zijn er veel verschillen. Hoe ze de groene stroom inkopen wisselt behoorlijk. Niet elk “groene stroom” label komt 100% groen tot stand. Een behoorlijk aandeel van de duurzame elektriciteit uit Europa wordt ten onrechte neergezet als “groen”. Wil je er op gerust zijn dat organisaties echt helemaal groen zijn? Ga dan voor de optie “Groen gas/elektra uit België”. Dan kan je onvervalste groene energieleveranciers in Louette-Saint-Denis vergelijken, die ook zeer scherpe prijsaanbiedingen hebben.

Wat jij kunt doen voor een groenere regio
In de streek van de gemeente Gedinne zien we allerlei acties binnen het domein duurzame energie. Neem bijvoorbeeld windmolens of gezamenlijke zonne-energie initiatieven in de postcoderoos 5575. In deze plaats kan je wellicht vrij voordelig meedoen met duurzaamheidsinitiatieven in de gemeente. Ook moedigt de gemeente ons aan om minder stroom en elektriciteit te gebruiken. In zo’n 25 jaar moet Namen net zoveel energie opwekken dan de gemeente verbruikt. Wat jij bijvoorbeeld kunt doen:

 • Isolatie van de woning
 • Installeren van zonnepanelen
 • Gasloos wonen met de warmtepomp
 • Tapwater en verwarming via je zonneboiler
 • Duurzaam verwarmen met een biomassaketel
 • En niet te vergeten: minder energie verbruiken! Lees de Praktische energiebespaartips of bekijk mijnenergie.be, aanbieders.be, energie-vergelijker.be, pricewise.be of tariefchecker.be, killmybill.be, energieleveranciers.be, callmepower.be. Doorzoek informatie over Mega vergelijken.