Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Bourseigne-Neuve

Eenvoudig energie vergelijken in Bourseigne-Neuve? Middels www.energiehunter.be check je snel en simpel alle bekende energiebedrijven als o.a. Eneco & Belpower. Omschrijf jouw situatie, schat jouw gas- en stroomverbruik, en check welke energieleverancier in Bourseigne-Neuve de laagste prijs hanteert. Ook bekijk je op deze website praktische informatie over onderwerpen als energieaansluitingen en tips om jouw huis te verduurzamen. Voorts vind je hier een lijstje met 5 praktische tips om te besparen op de rekening.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Gedinne
Netbeheerder Elektra:Ideg
Netbeheerder AardgasIdeg
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,374
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,257
Gemiddeld verbruik: 1505 m3 en 3315 kwh
Populaire aanbiederMEGA

Supersnel vergelijken

 • Alle grote bedrijven in een overzicht
 • Jouw gegevens worden niet opgeslagen
 • Jouw besparing loopt op tot wel € 370,00.

Gemakkelijk overstappen

 • In 3 minuten online regelen
 • Wettelijke bedenktijd van 14 dagen
 • Inclusief gratis overstapservice

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten

Welke energieleveranciers kan ik kiezen Bourseigne-Neuve?

Wij zien opvallend veel energieleveranciers die hun diensten aanbieden in Bourseigne-Neuve. Dat gaat van Essent tot en met Luminus, de keuze is reusachtig groot. In juli 2024 is het aanbod ongeveer 35 providers. Deze lopen allemaal via de leidingen van Ideg. Het is onmogelijk om zelf alle leveranciers onder elkaar te zetten. Hiervoor kan jij onze energiesimulator gebruiken. Benieuwd welke gas en stroom maatschappijen mogelijk zijn? Bekijken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Bourseigne-Neuve is op dit moment? Geef eenvoudig de benodigde gegevens in, check het goedkoopste contract, en regel het overstappen direct. Check daarnaast de 5 nuttige bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier vinden
Stroom en gas is bij iedereen hetzelfde. Bij welke organisatie je ook energie afneemt, je hebt 24/7 beschikking over stroom, en de warmwatervoorziening en verwarming werkt altijd. Maar, leveranciers verschillen wel degelijk van elkaar. Is er een stroomstoring, dan is het wenselijk dat er gauw een oplossing volgt. Kortom: vergelijk op meer dan alleen prijs. Ten slotte wil iedereen een betaalbare en betrouwbare leverancier. Dat is logisch natuurlijk. Met behulp van de energiehunter ontdek je gemakkelijk de goedkoopste energieleverancier van Bourseigne-Neuve, altijd op basis van jouw verbruik. Zoeken op unieke aspecten? Ook dit kun je hier vinden. Door gebruik te maken van selecties in de tarievenvergelijker ontdekt men eenvoudig een contract dat in lijn is met de ingevoerde gegevens.
Populaire energiebedrijven in Bourseigne-Neuve

 • Engie: Meerdere contracten
 • OCTA+: Reken jouw energiekoste online uit
 • Lampiris: Online grip op je kosten
 • MEGA: Duidelijk en eerlijke aanbieder
 • Essent: Duidelijke website
 • Eneco: Exclusieve aanbiedingen
 • Luminus: 161 windturbines, 7 waterkrachtcentrales en 2 thermische centrales
 • Elegant: Goede klantenservice
 • Watz: Meerdere contracten
 • Wase Wind: Kennis van zaken over (duurzame) energie
 • Comfort Energy: Vaste energieprijzen
 • Poweo: Eerlijk en transparant

Hoe hoog bedragen de energiekosten in onze buurt? (Prijzen juli 2024)

Het aanbod van gas en stroom organisaties en de tarieven verschillen per regio. Dat heeft te maken met het feit dat er verscheidene beheerders dienstverleningen bieden. Iedere afzonderlijke beheerder wordt gekenmerkt door eigen prijsstellingen voor transport van gas en elektra. De actuele netbeheerder op het gebied van elektra in Bourseigne-Neuve betreft Ideg. De prijzen die de energieleverancier betaalt aan de netbeheerder zijn per gebied weer anders bepaald. Pak jouw energienota erbij voor de actuele toeslag. In de gemeente Gedinne valt het aardgas onder verantwoordelijkheid van Ideg. Mocht er een stroing zijn, dan zullen zij dat oplossen.

Feiten over Bourseigne-Neuve

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Gedinne
 • Populaire CV: Rendamax
 • Aandeel duurzaam: 34,20%
 • Postcode: 5575
 • Gem. mazout: 2900 liter

Energieprijzen in de regio

 • Netbeheerder: Ideg
 • Gasregio: Ideg
 • Gastarief M3: €0,374
 • Stroomtarief kwh: €0,257
 • Gem. gasverbruik: 1505 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3315 kWh
energie-vergelijken-bourseigne-neuve

Uitleg over overstappen van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Zonder problemen veranderen van energie vandaag nog geregeld.

 1. Verstrek je adresgegevens

  Als eerste de basisinfo. Dat betreft aantal gezinsleden, de postcode en het huisnummer.

 2. Kies verbruik

  Geef je gas en stroomverbruik op. In Bourseigne-Neuve is het gemiddelde verbruik ong. 1505 m3 plus 3315 kWh. Gebruik jij geen gas? Dan kun je een ‘alleen stroom’ contract kiezen. Liggen er zonnepanelen op je pad? Geef aan hoeveel kWh er per 12 maanden wordt opgewekt. Dit alles werken door in jouw energierekening.

 3. Selecteer herkomst energie en de contractlooptijd.

  Daarbij kun je denken aan grijze stroom of juist groene stroom (BE of EU). Is dit voor jou om het even? Je kunt deze stap dan overslaan. Ten aanzien van prijszekerheid kan je gaan voor een vast contract van bijv. 1, 3, of 5 jaar, en variabele tarieven / abonnementen. Door de bank genomen is het verstandig om jaarlijks een nieuwe energieleverancier te kiezen.  

 4. Tarieven vergelijken

  Voorkeuren doorgegeven? Er volgt de resultaatpagina met alle verkrijgbare energieleveranciers. Bij alle contracten lees je data als type stroom/gas, looptijd contract, de hoogte van de tarieven van gas en elektra in Bourseigne-Neuve, en de overstapbonus. Kies de organisatie die past bij jouw budget.

 5. Ga overstappen via internet

  Een geldige aanbieding gespot? Bekijk alle info door op de groene knop te klikken. Je browser gaat dan direct naar de aanvraag-pagina van de energie-onderneming. Zoals www.energie2030.be + www.ecopower.be. De betreffende leverancier regelt de overstap. Altijd een aansluiting voor gas en stroom in Bourseigne-Neuve


Vijf praktische energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan ruim €285 rendement bieden. Daarentegen, is er nog meer mogelijk om te besparen op de gas- en stroom rekening? Hierna lees jij 5 handige bespaartips waar je à la minute iets mee kunt doen.

 • Bespaartip 1: haal opladers uit het stopcontact
 • Bezuinigtip 2: houd koffie warm in de thermoskan
 • Bezuinigadvies 3: bij elektrisch koken een pan gebruiken die plat is.
 • Bespaaradvies 4: een hr-ketel gebruiken.
 • Tip 5: minder vaak een warm bad nemen.

Info over gas en stroom vergelijken

Op welk moment is het verstandig om over te stappen naar een nieuwe leverancier?

Wat veel mensen zich afvragen is: wat is het moment om over te stappen? Onze energie-experts vinden: ga elke jaar opnieuw overstappen in Bourseigne-Neuve. In dat geval kun je profiteren van lage prijzen. Let op, je moet wel contractvrij zijn natuurlijk. Is de looptijd van je contract voorbij? 6 tot 8 weken voor het einde van jouw contract kan je alvast een nieuwe leverancier kiezen. Heb je nog vaste tarieven voor een bepaalde periode? In dat geval is het raadzaam even geduld te hebben. Je kunt natuurlijk altijd opzeggen wanneer je wilt, doorgaans levert dat wel een boete op. Energiecontract voor onbepaalde tijd? Je mag te allen tijde switchen van leverancier, en er is geen opzegvergoeding. Is dit de eerste keer dat je overstapt? Zeer waarschijnlijk heb je te maken met een contract voor onbepaalde tijd. Je kunt direct vergelijken en overstappen.  

Voel jij meer voor vaste prijzen of een flexibel modelcontract?

In het geval je een nieuw energiecontract afsluit kan je diverse opties kiezen: wisselende of vaste tarieven. Bij vaste energietarieven zet je het tarief vast voor een bepaalde tijd. Heel eenvoudig, maakt alles concreet, en je hoeft nooit extra te betalen als er een landelijke prijsstijging is. Bij variabele energietarieven heb je geen prijszekerheid gedurende de contractperiode. In algemene zin vinden deze wijzigingen plaats aan het begin- en halverwege het jaar. Bij een variabel contract werkt in jouw voordeel als elektriciteit en gas goedkoper worden.

Tips & advies over; 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het klinkt als de beste optie: het meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je heel nauwkeurig weet welke prijs je voor elektra en gas betaalt. En wellicht krijg jij daarnaast ook een introductiekorting (cashback). Let echter wel goed op de vergelijking! Voor de energiewereld hanteren we: langere contracten voor bijv. 3 of 5 jaar zijn prijziger dan de meeste kortlopende energiecontracten voor Bourseigne-Neuve. Gaat jouw voorkeur uit naar een langlopend contract, dan is het tarief van elektra en gas iets lager. Daarentegen, bij een overeenkomst van 1 jaar ontvang jij jaarlijks een scherpe welkomstbonus. Voor praktisch iedere consument is dit het meest voordelig!

Wordt ik geacht zelf mijn contract op te zeggen?

Nee, gewoonlijk regelt de aankomende energie-organisatie het beëindigen van jouw huidige overeenkomst door gebruik te maken van de overstapservice. Overstappen is echt kinderspel. Vergelijk alle tarieven en ga voor de goedkoopste energieaanbieder. Populaire bedrijven zijn OCTA+, ENGIE of Elegant. Tevens kies je de ingangsdatum (start levering). Jullie aankomende gas en stroom organisatie zal precies op die dag starten met leveren. Jullie zitten nooit zonder stroom en aardgas.

Hoe kan het dat jullie tarieven scherper zijn dan de energie-onderneming zelf?

Met behulp van de energievergelijker bekijk je altijd de meest lucratieve acties en aanbiedingen. Wanneer je energietarieven calculeert op bijv. www.poweo.be, dan ontdek je dat gas en stroom hier veel prijziger is. Hoe kan zoiets? Dat gebeurd overal: energiemaatschappijen willen nieuwe aansluitingen scoren. Met behulp van lagere onkosten en hoge welkomstkortingen bereiken ze hogere posities in de vergelijkers. Zo komen meer klanten met hun merk in aanraking.

Energiebedrijven Bourseigne-Neuve vergelijken

Vergelijk huidige energiemaatschappijen in Bourseigne-Neuve en stap over naar de beste aanbieder voor jouw verbruik

Duurzame energie in Bourseigne-Neuve

Het gros van de energiemaatschappijen bieden ondertussen groene stroom in Bourseigne-Neuve. Echter kun je echter wel veel vraagtekens zetten. De herkomst van groene stroom is bij veel aanbieders weer anders. Niet alle groene stroom heeft ook echt een groene oorsprong. Veel duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt ten onrechte “groen” genoemd. 100% zeker weten dat bedrijven echt helemaal groen zijn? Kies dan een filter voor “Groene energie uit NL”. Je kan dan echte groene energieleveranciers in Bourseigne-Neuve vergelijken, tegen de laagste prijs.

Wat jij kunt doen voor een groenere regio
Rondom de gemeente Gedinne onderscheiden we vele activiteiten die het gebruik van duurzame energie stimuleren. Neem bijvoorbeeld windmolens of lokale zonne-energie projecten in de postcoderoos 5575. In deze buurt kan je meer en meer zeer betaalbaar deelnemen met allerlei burgercollectieven in de gemeente. Ook stimuleert de gemeente ons om het eigen energieverbruik gaan beperken. Rond 2050 moet Namen net zoveel energie opwekken dan de gemeente verbruikt. De stappen die jij zelf kunt nemen:

 • Isoleren (denk aan isolatie van vloer, dak en spouw)
 • Zonnepanelen plaatsen
 • Een warmtepomp laten plaatsen als alternatief van de CV
 • Zonneboiler aanschaffen
 • Een eigen biomassaketel aanschaffen
 • Maar misschien wel het belangrijkste: realiseer een besparing op energiegebruik. Ga verder naar de Praktische energiebespaartips of bekijk mijnenergie.be, pricewise.be, energie-vergelijker.be, vreg.be en tariefchecker.be, callmepower.be, energieleveranciers.be, test-aankoop.be. Bekijk info van Eneco vergelijken.