Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Martouzin-Neuville

Meteen energie vergelijken in Martouzin-Neuville? Met behulp van onze website ontdek je supersnel alle grote energiebedrijven als Luminus en Aspiravi. Vul de postcode en het huisnummer in, voer het verbruik in, en vind uit welke energieleverancier in Martouzin-Neuville de laagste prijs biedt. Verder tref je op energiehunter.be nuttige informatie informatie over items als verschillende aanbieders en zakelijke energie. Bovendien vind je hier bruikbare bespaartips.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Beauraing
Netbeheerder Elektra:Ideg
Netbeheerder AardgasIdeg
Gemiddelde gastarief (m3) mei 2024€0,372
Gemiddelde stroomtarief (kWh) mei 2024€0,255
Gemiddeld verbruik: 1495 m3 en 3305 kwh
Populaire aanbiederOCTA+

Eenvoudig vergelijken

 • Alle energiebedrijvenbij elkaar
 • Geen addertjes onder het gras
 • Bespaar jaarlijks tot wel € 490,00.

Eenvoudig overstappen

 • Overstappen binnen 5 minuten
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Nooit zonder gas of elektra

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Welke energieleveranciers zijn er in Martouzin-Neuville?

Wij zien enorm veel energieleveranciers actief in de regio Martouzin-Neuville. Dat gaat van Antargaz tot een speler als Comfort Energy, en het aanbod lijkt elk jaar verder te groeien. Vandaag de dag moet je een keuze maken uit ruim 20 bedrijven. Zij zijn allemaal aangesloten op het netwerk van Ideg. Voor consumenten kan het moeilijk zijn om zelf alle tarieven te vergelijken. In dit geval biedt onze energiesimulator de oplossing. Ontdekken welke gas en stroom bedrijven er allemaal zijn? Ontdekken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Martouzin-Neuville is voor jouw situatie? Vul gemakkelijk de benodigde gegevens in, achterhaal de goedkoopste aanbieder, en stap meteen over. Overtuigd? Lees de 5 bruikbare bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier
Stroom en gas is overal hetzelfde. Waar je ook klant bent, je je hebt altijd licht, en je kunt lekker warm douchen. Evenwel, maatschappijen kennen toch grote onderlinge verschillen. Bij voorvallen als gasstoringen of stroomproblemen, dan is het prioriteit dat er gauw een oplossing volgt. Met andere woorden: staar je niet blind op tarieven. Per slot van rekening zoekt elke Belg een energieleverancier die niet te duur is! En dat snappen wij best! Door gebruik te maken van onze tarievencheck tref je gelijk de goedkoopste energieleverancier van Martouzin-Neuville, die past bij jouw plaatje. Zoeken op unieke aspecten? Dat is mogelijk. Middels selecties maken in de vergelijkingstool check je verrassend eenvoudig een contract dat aansluit op jouw energieconsumptie.
Populaire energiebedrijven in Martouzin-Neuville

 • Engie: Eenvoudig verbruik inzien
 • OCTA+: Prima klantendienst
 • Lampiris: Online grip op je kosten
 • MEGA: Meer dan 150.000 klanten in België
 • Essent: Overzichtelijke contracten
 • Eneco: Meerdere contracten
 • Luminus: Klantendienst die voor jou klaar staat
 • Elegant: Goede klantenservice
 • Watz: Altijd bereikbaar
 • Wase Wind: Altijd scherpe acties
 • Comfort Energy: Specialst op het gebied van mazout
 • Poweo: Met handige energiesimulator

Wat zijn de gemiddelde energiekosten in mijn regio? (Prijzen mei 2024)

Het aanbod van organisaties en de vergoedingen kunnen verschillen per locatie. De reden hiervan is dat er meerdere beheerders diensten leveren. Iedere netbeheerder heeft eigen prijsstellingen voor transport. De huidige netbeheerder van elektra in Martouzin-Neuville betreft Ideg. De kosten voor het beheer van het netwerk wisselen per postcodegebied. Weten hoeveel? Dat vind je op de factuur. In de gemeente Beauraing valt vervoer van aardgas onder de verantwoordelijkheid van Ideg. In het geval van een storing lossen zij dit normaal gesproken op.

Cijfers en feiten Martouzin-Neuville

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Beauraing
 • CV Merk: Pelgrim
 • Groene energie: 34,00%
 • Postcodegebied: 5573
 • Gemiddeld verbr. mazout: 2880 liter

Samenstelling van de energieprijzen

 • Netbeheerder: Ideg
 • Gasregio: Ideg
 • Gastarief M3: €0,372
 • Stroomtarief kwh: €0,255
 • Gem. gasverbruik: 1495 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3305 kWh
energie-vergelijken-martouzin-neuville

Zo stap je binnen 10 minuten over van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Zonder moeite veranderen van energie in enkele minuten.

 1. Verstrek je adresgegevens

  Als eerste de basisinfo. Dit zijn grootte van het gezin, en adres (postcode).

 2. Kies verbruik

  Voer in hoeveel kWh en m3 jij jaarlijks gebruikt. In Martouzin-Neuville ligt dat gemiddeld op circa 1495 m3 en nog eens 3305 kWh. Consumeer jij helemaal geen gas? Ga dan voor ‘alleen stroom’ . Liggen er zonnepanelen op je pad? Selecteer het aantal kWh dat je realiseert. Dit alles bepalen het energietarief.

 3. Kies soort energie een duur van het abonnement.

  Voorbeelden zijn grijze stroom maar ook groene stroom uit BE of de EU. Hoef jij geen groene stroom? Laat deze optie achterwege. Wat betreft contracttermijn kun jij opties nemen van 1, 3, of 5 jaar, en flexibele model-abonnementen. Normaal is het voordeliger om elke 12 maanden een nieuwe energieleverancier af te sluiten.  

 4. Energiecontracten vergelijken

  Er volgt nu een tabel met alle interessante leveranciers en contracten. Bij ieder abonnement zie jij voorwaarden zoals herkomst energie, looptijd abonnement, de maximale jaarlijkse kosten van gas en elektra in Martouzin-Neuville, en de overstapbonus. Selecteer de partij die matcht met jouw wensen.

 5. Stap online over

  Een populaire actie gespot? Druk op de groene button. Je wordt automatisch doorgestuurd naar de aanvraag-pagina van de maatschappij. Bijv. www.luminus.be of natuurlijk www.antargaz.be. De nieuwe energie-aanbieder zegt jouw huidige contract op. Nooit zonder stroom en gas in Martouzin-Neuville


Vijf praktische energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in mei 2024 kan wel €285 winst geven. Maar, is er nog meer mogelijk voor lagere maandlasten? Via onze hunters check jij 5 handige bespaartips die je meteen kunt toepassen in jouw woning.

 • Praktische tip 1: voorkom dat het tocht in huis
 • Bespaaradvies 2: gebruik ‘kleurdoekjes’ om verschillende wassen te combineren.
 • Tip 3: was aan de lijn i.p.v. in de droger
 • Bespaartip 4: zet apparaten nooit op stand-by stand
 • Tip 5: een perlator (schuimstraalmondstuk) gebruiken.

Advies bij gas en stroom vergelijken

Wanneer is het juiste moment om de overstap te regelen?

We ontvangen vaak de vraag: wat is nu het juiste overstapmoment? Onze klantenservice specialisten raden aan: kies elke 12 maanden opnieuw en ga overstappen in Martouzin-Neuville. Zodoende betaal je het minst voor je energie. Toch, kies een geschikt moment. Is je huidige abonnement afgelopen? 6 weken voor het einde van jouw contract is het al mogelijk een nieuwe aanbieder te nemen. Contract met vaste looptijd? Wacht eerst tot het contractdatum verstreken is. Vroegtijdig wisselen van aanbieder is mogelijk, maar vermoedelijk betaal je dan een boete. Energiecontract voor onbepaalde tijd? In dat scenario kan iedereen switchen van leverancier, zonder dat je een opzegvergoeding betaalt. Is dit de eerste keer dat je overstapt? Dan is jouw looptijd waarschijnlijk al verstreken. Direct overstappen kunnen we dan gaan regelen.  

Kiezen voor lange termijn of wil jij een model contract?

Op het moment dat je overstapt van aanbieder moet je een belangrijke keuze maken: vaste en variabele kosten. Bij vaste energietarieven leg je de prijzen van stroom en gas vast voor een periode. Super simpel voor financieel overzicht, en je wordt niet extra belast als er een landelijke prijsstijging is. Bij variabele energietarieven is de energieprijs flexibel binnen de looptijd van het contract. Meestal worden de nieuwe tarieven gecommuniceerd begin januari en rond juli. Bij het variabele alternatief kan dus uit op het moment dat gas en stroom tarieven naar beneden gaan.

Wat is verstandig, een 1-jarig of langlopend contract?

Het klinkt interessant: het meerjarig energiecontract in mei 2024 waarbij je heel nauwkeurig weet wat je de komende jaren betaalt. En misschien ontvang je ook wel een introductiekorting (cashback). Toch moet je de rekensom goed maken. In energieland hanteren we: contracten met een lange looptijd kunnen qua prijs niet concurreren met verscheidene kortlopende energiecontracten voor Martouzin-Neuville. Gaat jouw voorkeur uit naar een langlopend contract, dan zullen de tarieven per m3 en kWh iets lager zijn. Evenwel, bij een overeenkomst van 1 jaar ontvang je ieder jaar zo’n persoonlijke welkomstbonus. Dit is voor vrijwel elke situatie het goedkoopst!

Wordt er van mij verwacht dat ik mijn contract beëindig?

Nee, vaak verwerkt je aanstaande energie-aanbieder het opzeggen van het huidige contract door gebruik te maken van de overstapservice. Overstappen kan iedereen zelf doen. Vergelijk alle aanbieders en kies de beste of voordeligste leverancier. Bijvoorbeeld Luminus, ENGIE + Trevion. Vervolgens bepaal je de ingangsdatum (start levering). De aanstaande gas en stroom leverancier zal starten met het leveren van elektra en gas op deze datum. Levering is altijd gegarandeerd, nooit zonder elektra of aardgas.

Waarom is het afsluiten via jullie goedkoper dan wanneer ik het direct afsluit?

Dankzij deze website tref je altijd de beste deals. Zodra je energieprijzen checkt via bijvoorbeeld www.antargaz.be, dan zul je zien dat de energie hier fors duurder is. Wat is daarvan de reden? Fluitje van een cent: energiebedrijven zijn op zoek naar nieuwe klanten. Door gebruik te maken van goedkope tarieven en scherpe welkomstkortingen staan ze hoger in de vergelijker (op prijs gesorteerd). Door het resultaat daarvan trekken ze veel potentiële klanten aan.

Energiebedrijven Martouzin-Neuville vergelijken

Vergelijk alle energiemaatschappijen in Martouzin-Neuville en sluit een goed abonnement af voor je huishouden

Duurzame energie in Martouzin-Neuville

Bijna alle leveranciers bieden vandaag de dag groene stroom in Martouzin-Neuville. Echter zijn er veel verschillen. De wijze waarop groene stroom wordt opgewekt wijkt nogal af. Niet alle “groene stroom” is ook echt duurzaam. Het gros van duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt ongeoorloofd “groen” genoemd. Er op kunnen vertrouwen dat aanbieders eerlijk en duurzaam zijn? Selecteer dan een filter voor “Groene stroom uit België”. Je kan dan authentieke groene energieleveranciers in Martouzin-Neuville vergelijken, met altijd de beste acties en aanbiedingen.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzame regio
Rondom de gemeente Beauraing zien we nogal wat opdrachten die het gebruik van duurzame energie stimuleren. Zaken zoals windmolens of collectieve zonne-energie via een postcoderoosregeling in 5573. In deze buurt kan je soms met financiële bonussen bijdragen aan duurzaamheidsprojecten in de regio. De overheid wil ook ons verplichten om ons eigen huis te verduurzamen. In zo’n 25 jaar moet Namen helemaal energieneutraal zijn. Ook jij kunt iets doen! Bijvoorbeeld:

 • Isoleren van bijvoorbeeld de vloer of spouw
 • Eigen stroom met zonnepanelen
 • De CV-ketel vervangen voor een warmtepomp
 • Zonneboiler installeren
 • Het huis verwarmen met een biomassaketel
 • En ook belangrijk: minimaliseer je elektra- en gasverbruik. Zie ook de Belangrijke energiebespaartips of bekijk sites als mijnenergie.be, vreg.be, energie-vergelijker.be, aanbieders.be of tariefchecker.be, killmybill.be, energieleveranciers.be, test-aankoop.be. Lees verder alles over Engie vergelijken.