Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Montroeul-Au-Bois

Meteen energie vergelijken in Montroeul-Au-Bois? Middels onze website doorzoek je overzichtelijk alle verkrijgbare maatschappijen als o.a. Engie en Aspiravi. Kies samenstelling van jouw gezin, begroot het stroom- en gasverbruik, en achterhaal welke energieleverancier in Montroeul-Au-Bois de laagste prijs hanteert. Verder tref je op energiehunter.be bruikbare informatie over thema’s als energieaansluitingen en slimme thermostaten. Daarnaast verschaffen wij jou nuttige tips die helpen minder stroom en gas te consumeren.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Frasnes-Lez-Anvaing
Netbeheerder Elektra:Ieh
Netbeheerder AardgasIgh
Gemiddelde gastarief (m3) juni 2024€0,365
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juni 2024€0,268
Gemiddeld verbruik: 1500 m3 en 3405 kwh
Populaire aanbiederEssent

Supersnel vergelijken

 • Alle grote aanbieders bij elkaar
 • Geen addertjes onder het gras
 • Bespaar ieder jaar tot wel € 405,00.

Probleemloos overstappen

 • Binnen mum van tijd overgestapt
 • Wettelijke bedenktijd van 14 dagen
 • Nooit zonder gas of elektra

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn goede energieleveranciers in Montroeul-Au-Bois?

We zien steeds meer energieleveranciers in Montroeul-Au-Bois. Dat loopt van Lampirus tot een speler als Watz, de keuze is enorm. Hedendaags kan je kiezen uit om en nabij 35 aanbieders. Deze aanbieders zijn allemaal aangesloten op het net van Ieh. Het is niet te doen om handmatig alle prijzen te vergelijken. Voor dat geval bieden wij de energiesimulator. Benieuwd welke gas & stroom organisaties je kunt kiezen? Weten wie de goedkoopste aanbieder van energie in Montroeul-Au-Bois is? Voer eenvoudig de benodigde gegevens in, vind de laagste prijs, en regel je nieuwe abonnement binnen enkele minuten. Meer weten? Check onze 5 praktische bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie
Stroom en elektriciteit is altijd hetzelfde. Het maakt niet uit bij welke leverancier je zit, je kunt altijd koken, en de verwarming werkt wanneer nodig. Daarentegen, gas & stroom organisaties handelen allemaal op hun eigen manier. Bij gasstoringen of stroomproblemen, dan wil je dat er snel een monteur komt. Conclusie: staar je niet blind op tarieven. Onderaan de streep zoekt elke Belg een goede én goedkope maatschappij. Dat is nooit anders geweest. Dankzij de energievergelijker check je direct de goedkoopste energieleverancier van Montroeul-Au-Bois, specifiek voor jouw situatie. Unieke behoeften? Dat kun je zelf bepalen. Via selecties in de prijzenvergelijker detecteert men simpel en snel een product dat rijmt met het door jou geschetste plaatje.
Populaire energiebedrijven in Montroeul-Au-Bois

 • Engie: Online meterstanden doorgeven
 • OCTA+: Online grip op je kosten
 • Lampiris: Gemakkelijke verhuisservice
 • MEGA: Uitgebreide contactmogelijkheden
 • Essent: Fan van duurzame oplossingen
 • Eneco: Online energiesimulator
 • Luminus: Altijd bereikbaar
 • Elegant: Ook modelcontracten
 • Watz: Meerdere contracten
 • Wase Wind: Eigen windparken door hele land
 • Comfort Energy: Altijd scherpe acties
 • Poweo: Uitstekend bereikbare klantenservice

Wat zijn de energiekosten rondom mijn woonplaats? (Prijzen juni 2024)

De pakketten van bedrijven en de vergoedingen verschillen per regio. Wat hieraan ten grondslag ligt is dat er allerlei beheerders werkzaam zijn. Elke beheerder gebruikt zijn eigen tarieven voor logistiek en onderhoud van gas en elektra. De actuele netbeheerder (elektra) in Montroeul-Au-Bois is Ieh. De prijzen die de energieleverancier betaalt aan de netbeheerder zijn per gebied weer anders bepaald. Op de energierekening kan je dit teruglezen. In de gemeente Frasnes-Lez-Anvaing wordt de aardgasvervoersinfrastructuur beheerd door Igh. Mocht er een stroing zijn, dan kan je bij hen terecht voor vragen.

Facts and figures Montroeul-Au-Bois

Info over energieprijzen

 • Netbeheerder: Ieh
 • Gasregio: Igh
 • Gastarief M3: €0,365
 • Stroomtarief kwh: €0,268
 • Gem. gasverbruik: 1500 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3405 kWh
energie-vergelijken-montroeul-au-bois

Overstappen van energie, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 5 minuten

Moeiteloos veranderen van energie direct regelen.

 1. Geef woningdetails in

  Start met je contactgegevens. Daarmee wordt bedoeld; het aantal bewoners, en straatnaam + huisnummer.

 2. Vul energieverbruik in

  Vul in wat jij verwacht te gebruiken. In Montroeul-Au-Bois bedraagt het gemiddelde gebruik ong. 1500 m3 en 3405 kWh. Bezit je een gasloze woning. Je dient dan ‘alleen stroom’ aan te vinken. Sprake van zonnepanelen? Geef aan hoeveel kWh je realiseert. De data die je invult zie je weer terug in het gas- en stroom tarief.

 3. Kies type energie en contracttermijn.

  Voorbeelden zijn groene (BE of EU) stroom en grijze stroom. Maakt dit niet uit? Neem dan de optie ‘geen voorkeur’. Wat betreft prijsafspraken kan je kiezen voor 1 jaar tot 5 jaar en wisselende korte termijn modelcontracten. Normaal is het verstandig om elk jaar opnieuw weer een 1-jarig contract te kiezen.  

 4. Aanbieders vergelijken

  Wat volgt is een overzicht met alle verkrijgbare aanbieders van energie. Bij elk pakket vind jij details aangaande soort stroom/gas, contracttermijn, het voorschottarief / prijzen van gas en elektra in Montroeul-Au-Bois, en de welkomstkorting. Kies de leverancier die past bij jouw voorwaarden.

 5. Ga overstappen via internet

  Een passende aanbieder gevonden? Lees meer info of klik op de ‘bekijk’ knop. Je browser gaat dan direct naar de website van de maatschappij. Zoals www.engie.be of www.eneco.be. De door jou gekozen energie-partij neemt het papierwerk uit handen. Geen dag zonder gas of stroom in Montroeul-Au-Bois


Energie besparen dankzij deze 5 tips

Veranderen van energieleverancier in juni 2024 kan ruim €280 korting realiseren. Daartegenover, zijn er meerdere mogelijkheden voor lagere maandlasten? Hierna check jij 5 handige bespaartips waar je meteen mee aan de slag kan.

 • Tip 1: de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken
 • Advies 2: zorg dat je koelkast goed sluit.
 • Bezuinigtip 3: zorg dat je koelkast niet te dicht tegen de muur aan staat.
 • Bezuinigtip 4: de waakvlam uitzette van je ketel in de zomer.
 • Bezuinigtip 5: zo min mogelijk halogeenverlichting gebruiken.

Populaire thema’s gas en stroom vergelijken

Wat is een goed moment om over te stappen?

Wat veel mensen zich afvragen is: wat is een geschikt moment om over te stappen? Onze overstap-medewerkers zijn erover eens: maak een sport van het overstappen in Montroeul-Au-Bois. In dat geval is de besparing het grootst. Alleen, moet het huidige contract wel opzegbaar zijn. Is de looptijd van je contract voorbij? 1 maand voor de prijsafspraak eindigt mag je al overstappen naar een nieuwe aanbieder. Kijk jij nog tegen een lange looptijd aan? Dan is het verstandig nog kort af te wachten. Je kunt natuurlijk altijd opzeggen wanneer je wilt, alleen krijg je dan wel een boete voor je kiezen. Contract met onbepaalde looptijd? In zo’n situatie mag men wisselen, en hoef je nooit een boete te betalen. Heb jij geen ervaring met overstappen? In dat geval zit je mogelijk niet meer vast aan je huidige contract. Jij mag dan nu overstappen en nieuwe tarieven vastzetten.  

Energietarieven vastzetten of prijzen die 2 keer per jaar wisselen?

Wie een nieuw energiecontract wil afsluiten heb je meerdere keuzes: flexibele of vaststaande kosten. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast voor een bepaalde periode. Je weet precies waar je aan toe bent, en er wordt niets extra’s in rekening gebracht bij een prijsstijging van energie. Bij variabele energietarieven is de energieprijs flexibel bij de modelovereenkomst. In de regel vindt deze jaarlijkse indexatie plaats in de eerste en zevende maand. Binnen deze flex-overeenkomst is dus ook erg interessant wanneer elektriciteit en gas goedkoper worden.

Ben ik goedkoper uit met een 1-jarig of meerjarig contract?

Het lijkt een goed idee: het meerjarig energiecontract in juni 2024 waarbij je precies weet wat je gaat betalen. En als je geluk hebt krijg je ook nog eens een scherpe welkomstbonus (cashback). Dan moeten we je toch teleurstellen. In het energielandschap geldt: een contract voor meerdere jaren zijn eigenlijk altijd prijziger dan verscheidene kortlopende energiecontracten voor Montroeul-Au-Bois. Bij een langdurig contract profiteer je van een iets lager stroom- en gastarief. Echter, bij 12 maandelijkse contracten krijg jij alle jaren een zeer interessante welkomstbonus. Maak de rekensom zelf, en ontdek het voordeel.

Moet ik zelf mijn contract opzeggen?

Nee, in de regel verwerkt de aanstaande organisatie dat jouw huidige contract wordt opgezegd middels de overstapservice. Overstappen gaat gemakkelijker dan je denkt. Vergelijk alle aanbieders en kies de goedkoopste of meest populaire leverancier. Onder andere OCTA+, Lampiris en Comfort Energy. Vervolgens beslis je over de ingangsdatum van het contract. Jouw geselecteerde gas en stroom organisatie zal op deze ingangsdatum starten met leveren. Jij zal geen moment zonder energie (stroom of aardgas).

Hoe is het mogelijk dat jullie goedkoper zijn dan de energie-onderneming zelf?

Door gebruik te maken van energiehunter.be vind je altijd de meest lucratieve acties en aanbiedingen. Op het moment dat je navigeert naar www.eneco.be, dan is het niet moeilijk om te zien dat gas en stroom hier veel prijziger is. Wat is daarvan de reden? Gemakkelijk uit te leggen: energieleveranciers speuren constant naar nieuwe consumenten. Met behulp van lage kosten en aantrekkelijke welkomstkortingen bereiken ze hogere posities in de vergelijkers. En zo trekken ze veel potentiële klanten aan.

Energiebedrijven Montroeul-Au-Bois vergelijken

Vergelijk energiemaatschappijen in Montroeul-Au-Bois en ontdek de beste deal voor jouw verbruik

Duurzame energie in Montroeul-Au-Bois

Een aanzienlijk deel van de bedrijven bieden onderhand groene stroom in Montroeul-Au-Bois. Binnen dit domein is er veel variatie te vinden. De manier van produceren van groene stroom is zeer divers. Niet ieder “groene energie” contract draagt terecht die naam. Het is jammer, maar veel duurzame elektriciteit uit landen buiten BE wordt ongeoorloofd als “duurzaam” gekenmerkt. Wil je er op gerust zijn dat maatschappijen een groene strategie voeren? Selecteer in dit geval een filter voor “Groene energie uit NL”. Daarna kan je alle groene energieleveranciers in Montroeul-Au-Bois vergelijken, die ook nog eens goedkoop zijn.

Maak jouw regio groener
Voor inwoners van de gemeente Frasnes-Lez-Anvaing zien we nogal wat initiatievenrondom duurzame energie. Bijvoorbeeld windmolens of een buurtproject met zonnecollectoren in postcoderoos 7911. In deze woonplaats kan je steeds vaker tegen een aantrekkelijke prijs deelnemen met allerlei burgercollectieven in de gemeente. Ook wil de gemeente dat wij zelf maatregelen te treffen. In 2050 moet Henegouwen energieneutraal zijn (los van gas). De stappen die jij zelf kunt nemen:

 • Spouw-, vloer- en dakisolatie
 • Huis met zonnepanelen
 • De CV-ketel vervangen voor een warmtepomp
 • Zonneboiler installeren
 • Een pelletkachel of biomassaketel toepassen
 • En zeker onmisbaar: beperkt je verbruik van gas en stroom. Check de Vijf praktische bespaartips of bezoek mijnenergie.be, aanbieders.be, pricewise.be, energie-vergelijker.be en tariefchecker.be, energieleveranciers.be, callmepower.be, killmybill.be. Doorzoek informatie over Essent prijzen.