Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Vellereille-Les-Brayeux

Eenvoudig energie vergelijken in Vellereille-Les-Brayeux? Middels onze website doorzoek je overzichtelijk alle bekende bedrijven zoals Engie & Poweo. Kies samenstelling van jouw gezin, schat jouw gas- en stroomverbruik, en bekijk welke energieleverancier in Vellereille-Les-Brayeux de laagste prijs hanteert. Ook lees je op deze website handige info over topics als o.a. maatschappijen en info over het gasvrij maken van jouw woning. Tevens vind je hier tips voor een lagere nota.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Estinnes
Netbeheerder Elektra:Interlux
Netbeheerder AardgasInterlux
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,365
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,268
Gemiddeld verbruik: 1525 m3 en 3480 kwh
Populaire aanbiederEngie

Moeiteloos vergelijken

 • Alle populaire leveranciersbij elkaar
 • Alle prijzen volledig up to date
 • Gemiddelde besparing van € 330,00.

Probleemloos overstappen

 • In een paar minuten afgesloten
 • Binnen 14 dagen opzeggen zonder opgaaf van reden
 • Gratis overstapservice

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn de beste energieleveranciers in Vellereille-Les-Brayeux?

Er zijn best veel energieleveranciers beschikbaar in Vellereille-Les-Brayeux. Dit varieert van Eneco tot Mega, je kunt terecht bij oneindig veel bedrijven. Op dit ogenblik kan je kiezen uit om en nabij 20 maatschappijen. Deze aanbieders werken uitsluitend met het gas- en stroom netwerk van Interlux. Het is onmogelijk om zelf alle leveranciers onder elkaar te zetten. Voor die situatie kun jij terecht bij de energiesimulator. Achterhalen welke gas & stroom organisaties in deze regio actief zijn? Weten wie de goedkoopste aanbieder van energie in Vellereille-Les-Brayeux is? Geef snel je persoonlijke gegevens in, kies uit een van de aanbiedingen, en regel het overstappen direct. Ga door naar de 5 handige bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier
De kwaliteit van gas of elektriciteit is overal hetzelfde. Waar je ook klant bent, er komt overal stroom uit het stopcontact, en je kunt lekker warm douchen. Daarentegen, gas & stroom bedrijven focussen toch allemaal op andere dingen. In een situatie als een stroom- of gasstoring, dan is het prioriteit dat dit z.s.m. wordt afgehandeld. Wat dus belangrijk is: kijk niet alléén naar prijs. Per slot van rekening verlangt iedereen een goedkoop energiecontract. En dit is heel snel te regelen. Middels de energievergelijker vind je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier van Vellereille-Les-Brayeux, die matcht met jouw verbruik. Specifieke wensen? Ook dat bieden wij. Middels selecties in de prijzenvergelijker bekijk jij verrassend eenvoudig een abonnement dat klopt met het door jou geschetste plaatje.
Populaire energiebedrijven in Vellereille-Les-Brayeux

 • Engie: Biedt hulp bij duurzame oplossingen
 • OCTA+: Blog met handige bespaartips
 • Lampiris: Transparant en eerlijk
 • MEGA: Voor de klein- en grootverbruiker
 • Essent: Altijd scherpe acties
 • Eneco: Duidelijke website
 • Luminus: Leverancier van klimaatneutrale aardgas
 • Elegant: Met handige energiesimulator
 • Watz: Contact via telefoon, mail en social media
 • Wase Wind: Denkt met jou mee over besparen
 • Comfort Energy: Verschillende termijnen
 • Poweo: Leverancier met meer dan 10 jaar ervaring

Wat zijn de actuele energieprijzen in en rondom mijn buurt? (Prijzen juli 2024)

De beschikbare producten energieleveranciers en de prijzen variëren per postcodegebied. Dat heeft te maken met het feit dat er veel beheerders dienstverleningen bieden. Elke netbeheerder wordt gekenmerkt door eigen prijsstellingen voor transport. De netbeheerder van het stroom in Vellereille-Les-Brayeux is Interlux. De tarieven die de energieleverancier betaalt aan de netbeheerder wisselen per postcodegebied. Uiteindelijk kan je dit terugvinden op de nota. In de gemeente Estinnes valt het aardgas onder verantwoordelijkheid van Interlux. Bij een storing kan je bij hen terecht voor vragen.

Cijfers en feiten Vellereille-Les-Brayeux

 • Provincie: Henegouwen
 • Gemeente: Estinnes
 • CV Merk: Faber
 • Groene energie: 19,10%
 • Postcodegebied: 7120
 • Gemiddeld verbr. mazout: 2790 liter

Gegevens over Energieprijzen

 • Netbeheerder: Interlux
 • Gasregio: Interlux
 • Gastarief M3: €0,365
 • Stroomtarief kwh: €0,268
 • Gem. gasverbruik: 1525 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3480 kWh
energie-vergelijken-vellereille-les-brayeux

Hoe overstappen van energie werkt

Benodigde tijd: 5 minuten

Moeiteloos veranderen van energie binnen 10 minuten.

 1. Specificeer jouw situatie

  Als eerste je woning en gezinssituatie. Dat betreft gezinssamenstelling, en straatnaam + huisnummer.

 2. Voer energieverbruik in

  Voer het geschatte verbruik in. In en rondom Vellereille-Les-Brayeux gebruikt een gemiddeld huishouden zo’n 1525 m3 en nog eens 3480 kWh. Bezit je een gasloze woning. In dat geval kan je ‘alleen stroom’ kiezen. Sprake van zonnepanelen? Selecteer het aantal kWh dat je opwekt. De data die je invult hebben invloed op jouw energierekening.

 3. Kies soort energie en de contractlooptijd.

  Je kunt kiezen uit grijze stroom of misschien wel groene stroom uit België of Europa. Heb jij niets met groen? Sla dit dan over. Omtrent contracttermijn kun je een optie nemen voor vaste tarieven voor bijv. 1, 2, 3 of 5 jaar, of juist wisselende korte termijn modelcontracten. In de regel is het een goed idee om jaarlijks een actueel energie-abonnement te kiezen.  

 4. Vergelijk energieleveranciers

  Je ziet nu de totaallijst met alle beschikbare energieleveranciers. Bij ieder pakket bekijk je gegevens als type energie, contracttermijn, kosten per maand en jaar van gas en elektra in Vellereille-Les-Brayeux, en de welkomstbonus. Kies de maatschappij die past bij de opgegeven wensen.

 5. Zonder hulp overstappen

  Een passende aanbieding gecheckt? Bekijk alle info door op de groene knop te klikken. De internetpagina wordt dan gerefreshed naar de aanvraag-pagina van het bedrijf. Denk aan www.octaplus.be en ook www.eneco.be. De gekozen energiemaatschappij regelt de overstap. Zo kom je niet te zitten zonder gas en stroom in Vellereille-Les-Brayeux


5 handige energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan ruim €280 winst geven. Evenwel, zijn er andere tips om te besparen op de gas- en stroom rekening? Op deze pagina vind jij 5 energiebespaartips die je vandaag nog kunt gebruiken.

 • Praktisch advies 1: niet alle radiatoren open zetten
 • Bespaartip 2: zet de wasmachine na het wassen helemaal uit als er nog lampjes blijven branden.
 • Bespaaradvies 3: let op het verbruik van energie als je een (nieuwe) vriezer koopt.
 • Tip 4: zo min mogelijk een elektrische kachel gebruiken.
 • Bespaartip 5: begin met strijken als de kleding nog niet helemaal droog is

Advies bij gas en stroom vergelijken

Wanneer is een geschikt moment om over te stappen van energiemaatschappij?

Wij ontvangen vaak de vraag: wat is het moment om over te stappen? Onze energiespecialisten adviseren: wees geen dief van uw portemonnee en ga overstappen in Vellereille-Les-Brayeux. Zodanig maak je gebruik van lagere tarieven. Alleen, moet het huidige contract wel opzegbaar zijn. Is je contracttermijn al gepasseerd? 1 maand voor de prijsafspraak eindigt is het al mogelijk een nieuwe aanbieder te nemen. Heb je nog vaste tarieven voor een bepaalde periode? Wacht eerst tot het contractdatum verstreken is. Vroegtijdig wisselen van aanbieder is mogelijk, doorgaans levert dat wel een boete op. Heb jij een modelcontract? Je mag op ieder moment, veranderingen aanbrengen, en je betaalt geen boete. Nooit eerder gewisseld van aanbieder? In zo’n geval heb je een contract met onbepaalde looptijd. Je kunt direct vergelijken en overstappen.  

Energietarieven vastzetten of een flexibel modelcontract?

Indien je een nieuw energiecontract neemt zijn er 2 smaken: vaste en variabele tarieven. Bij vaste energietarieven staan gas- en stroomprijzen vast voor een bepaalde periode. Dit geeft heel veel duidelijkheid, en je hoeft niet bang te zijn voor een forse nota bij een prijsstijging van energie. Bij variabele energietarieven is de energieprijs flexibel bij modelovereenkomsten. Dikwijls worden de prijzen aangepast aan het begin- en halverwege het jaar. Bij de variabele variant is dus ook erg interessant wanneer de energieprijs trend neerwaarts is.

Moet ik een 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het lijkt in eerste instantie een goed idee: het meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je exact weet wat je de komende jaren betaalt. En als je geluk hebt is er sprake van een nieuwe klanten korting (cashback). Jammer genoeg werkt het niet zo. Voor de energie industrie geldt in de basis: contracten voor 3 of 5 jaar zijn uiteindelijk fors duurder dan diverse kortlopende energiecontracten voor Vellereille-Les-Brayeux. Gaat jouw voorkeur uit naar een langlopend contract, dan zullen de tarieven per m3 en kWh iets lager zijn. Daarentegen, bij een abonnement van 1 jaar ontvang jij elke 12 maanden deze concurrerende welkomstbonus. Dit is eigenlijk voor elke consument het goedkoopst.

Moet ik zelf het contract beëindigen?

Nee, standaard verzorgt jouw gekozen aanbieder het volledige overstaptraject via de overstapservice. Overstappen kan iedereen zelf doen. Vergelijk alle contracten en neem de beste energieaanbieder. Bijv. Luminus, Lampiris of natuurlijk Eni. Ook kies je de ingangsdatum (start levering). De nieuwe organisatie begint op deze dag met het leveren van energie. Je zit geen dag zonder aardgas of licht.

Hoe is het mogelijk dat jullie goedkoper zijn dan de energie-onderneming zelf?

Aan de hand van onze website achterhaal je altijd de meest interessante aanbiedingen. Zodra je energieprijzen checkt via bijvoorbeeld www.octaplus.be, dan ontdek je dat dit vaak fors duurder is. Hoe is dit mogelijk? Kinderspel: energiemaatschappijen willen hun klantendatabase uitbreiden. Via lagere tarieven en aantrekkelijke welkomstkortingen is een top 10 positie in de vergelijker te bereiken. Door deze strategie stappen meer mensen naar hen over.

Energiebedrijven Vellereille-Les-Brayeux vergelijken

Vergelijk alle energiemaatschappijen in Vellereille-Les-Brayeux en stap over naar de beste aanbieder die past bij jouw wensen

Duurzame energie in Vellereille-Les-Brayeux

Het merendeel van de organisaties leveren onderwijl groene stroom in Vellereille-Les-Brayeux. Als het gaat om groene energie is er veel variatie te vinden. De oorsprong van deze groene stroom varieert per leverancier. Niet alle “groene energie” is ook echt groen. Het merendeel van duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt illegitiem neergezet als “groen”. Er op kunnen vertrouwen dat maatschappijen daadwerkelijk groen zijn? Gebruik dan de optie “Groene Energie uit België”. Hier kan jij echte groene energieleveranciers in Vellereille-Les-Brayeux vergelijken, met een aantrekkelijk prijskaartje.

Maak jouw regio groener
Voor inwoners van de gemeente Estinnes onderscheiden we nogal wat activiteiten volledige gericht op duurzame energie. Bijvoorbeeld windmolens of energie via zonnepanelen in de postcoderoos 7120. In deze plaats kan je in toenemende mate financieel aantrekkelijk bijdragen aan allerlei burgercollectieven in de gemeente. Ook ziet de gemeente graag dat we zelf maatregelen te treffen. Binnen 30 jaar moet Henegouwen energieneutraal zijn (los van gas). Jij kunt op allerlei manieren bijdragen, denk aan:

 • De isolatiewaarde van jouw huis versterken
 • Woning met zonnepanelen
 • Plaatsen van een (hybride) warmtepomp
 • Installeren van een zonneboiler
 • Een biomassaketel i.p.v. CV-Ketel
 • Maar misschien wel het belangrijkste: beperkt je verbruik van gas en stroom. Check ook onze Vijf praktische bespaartips of speur op sites zoals mijnenergie.be, pricewise.be, aanbieders.be, energie-vergelijker.be of tariefchecker.be, callmepower.be, energieleveranciers.be, test-aankoop.be. Check ook Mega energie.