Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Noville-Sur-Mehaigne

Meteen energie vergelijken in Noville-Sur-Mehaigne? Via de energievergelijker ontdek je snel en simpel alle relevante aanbieders. Je kunt denken aan Essent en Comfort Energy. Specificeer jouw situatie, schat jouw verbruik, en zie direct welke energieleverancier in Noville-Sur-Mehaigne de scherpste prijs kan bieden. Daarbij tref je op deze website bruikbare informatie over thema’s als bijvoorbeeld de overstapservice en info over duurzame energie. Ook verschaffen wij jou handige bespaartips.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Eghezée
Netbeheerder Elektra:Ideg
Netbeheerder AardgasTecteo
Gemiddelde gastarief (m3) april 2024€0,443
Gemiddelde stroomtarief (kWh) april 2024€0,286
Gemiddeld verbruik: 1465 m3 en 3305 kwh
Populaire aanbiederEneco

Supersnel vergelijken

 • Alle maatschappijenonder elkaar
 • Inclusief alle kosten, geen addertjes
 • Je bespaart op jaarbasis tot wel € 385,00.

Snel & simpel overstappen

 • Overstappen binnen 5 minuten
 • 2 weken wettelijke bedenktijd
 • Gratis overstappen zonder zorgen

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Welke energieleverancier kiezen in Noville-Sur-Mehaigne?

Er zijn flink wat energieleveranciers voorhanden in Noville-Sur-Mehaigne. Dit loopt van Essent tot Luminus, er zijn meer leveranciers dan ooit. In april 2024 moet je een keuze maken uit ruim 30 leveranciers. Deze aanbieders werken allemaal op basis van het elektra- en gasnetwerk van Ideg. Voor internetgebruikers is het lastig om zelf alle tarieven te vergelijken. Voor die situatie kan jij onze energiesimulator gebruiken. Benieuwd welke energie-aanbieders er allemaal zijn? Bekijken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Noville-Sur-Mehaigne is op dit moment? Voer eenvoudig de eigen gegevens in, vergelijk de huidige tarieven, en regel het overstappen direct. Zie ook onze 5 bruikbare bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier?
Gas en stroom zijn beide homogene producten. Waar je ook klant bent, er is altijd voldoende stroom aanwezig, en je kunt lekker warm douchen. Desondanks, organisaties zijn niet allemaal hetzelfde. Bij een stroom- of gasstoring, dan is het wenselijk dat er meteen transparantie is. Conclusie: kijk niet alléén naar prijs. Het is heel simpel, uiteindelijk wenst elke consument een betaalbare en betrouwbare leverancier. Dit geldt uiteraard altijd. Met behulp van onze tarievencheck vergelijk je zonder moeite de goedkoopste energieleverancier van Noville-Sur-Mehaigne, specifiek voor jouw situatie. Wil jij bepaalde onderdelen? Dit is zelfstandig in te regelen. Geholpen door keuzes in de tarievenvergelijker detecteer je moeiteloos een abonnement dat matcht met jouw situatie.
Populaire energiebedrijven in Noville-Sur-Mehaigne

 • Engie: Duurzame oplossingen voor jouw woning
 • OCTA+: Eenvoudig verbruik inzien
 • Lampiris: 1000+ lokale producenten van groene stroom
 • MEGA: Transparant en eerlijk
 • Essent: Eenvoudig verbruik inzien
 • Eneco: Online facturen bekijken
 • Luminus: Verschillende termijnen
 • Elegant: Ook met zonnepanelen
 • Watz: Transparante overeenkomsten
 • Wase Wind: Verstand van zaken!
 • Comfort Energy: Eerlijk en transparant
 • Poweo: Ook modelcontracten

Wat kost energie rondom mijn woonplaats? (Prijzen april 2024)

De pakketten van gas & stroom maatschappijen en de energietarieven zijn in elke plaats weer anders. Dat heeft te maken met het feit dat er diverse netbeheerders actief zijn. Iedere afzonderlijke beheerder rekent weer zijn eigen prijzen voor transport van gas en stroom. De netbeheerder van het stroom in Noville-Sur-Mehaigne betreft Ideg. De tarieven voor zo’n netbeheerder verschillen per regio. Uiteindelijk kan je dit terugvinden op de nota. In de gemeente Eghezée is de aardgas netbeheerder Tecteo. Bij een storing dienen zij dit op te lossen.

Cijfers en feiten Noville-Sur-Mehaigne

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Eghezée
 • Populaire CV: Cenvax
 • Groene stroom: 21,10%
 • Postcode: 5310
 • Mazout verbruik: 1590 liter

Actuele Energieprijzen

 • Netbeheerder: Ideg
 • Gasregio: Tecteo
 • Gastarief M3: €0,443
 • Stroomtarief kwh: €0,286
 • Gem. gasverbruik: 1465 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3305 kWh
energie-vergelijken-noville-sur-mehaigne

Binnen 5 minuten overstappen van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Zonder problemen veranderen van energie snel afhandelen.

 1. Beschrijf je privésituatie

  Je begint altijd met de basisinformatie. Onder andere het aantal bewoners, de postcode en het huisnummer.

 2. Energieverbruik schatten

  Voer in hoeveel kWh en m3 jij jaarlijks gebruikt. In en rondom Noville-Sur-Mehaigne bedraagt het gemiddelde gebruik ong. 1465 m3 en 3305 kWh. Heb jij een gasloze woning? In dat geval kan je ‘alleen stroom’ kiezen. Zonnepanelen op je dak? Vul het totale kWh in dat je opwekt. De data die je invult beïnvloeden het gas- en stroom tarief.

 3. Kies soort energie en hoeveel jaar je wilt vastzetten.

  Je kunt kiezen uit grijze stroom of misschien wel groene stroom uit België of Europa. Hoef jij geen groene stroom? Neem dan de optie ‘geen voorkeur’. Ten opzichte van prijszekerheid zijn er mogelijkheden voor 1 jaar, 3 jaar, 5 jaar of variabele tarieven / abonnementen. Dikwijls is het slim om eens per jaar een nieuw energiecontract te nemen.  

 4. Vergelijk energie aanbieders

  Voorkeuren doorgegeven? Er volgt de totaallijst met alle interessante energieleveranciers. Van alle pakketten bekijk je info aangaande type energie, looptijd contract, de prijzen van gas en elektra in Noville-Sur-Mehaigne, en bonus voor nieuwe abonnementen. Selecteer de partij die overeenkomst met jouw voorwaarden.

 5. Regel online je overstap

  Een actuele korting tegengekomen? Lees meer info of klik op de ‘bekijk’ knop. Jij wordt vlug doorgestuurd naar de pagina van de aanbieder. Dit kan zijn www.energie2030.be + www.poweo.be. De betreffende aanbieder neemt het administratieve deel voor zich. Altijd een aansluiting voor gas en stroom in Noville-Sur-Mehaigne


Energie besparen dankzij deze 5 tips

Veranderen van energieleverancier in april 2024 kan meer dan €260 bonus betekenen. Desondanks, wat kan je nog meer doen om minder geld kwijt te zijn aan de energiekosten? Via de energiehunter check jij vijf energiebespaartips waar je meteen mee aan de slag kan.

 • Bespaartip 1: nemen van led verlichting
 • Bespaartip 2: was op een lagere temperatuur.
 • Bespaaradvies 3: zorg ervoor dat je de condensator van de vriezer regelmatig schoon maakt.
 • Praktisch advies 4: spouwmuren isoleren.
 • Bespaaradvies 5: bij de sportvereniging of op je werk een douche nemen.

Advies bij gas en stroom vergelijken

Op welk moment is het verstandig om het overstappen in gang te zetten?

Wat veel mensen zich afvragen is: wanneer mag je overstappen van energie? Onze overstap-medewerkers geven als tip: kies elke 12 maanden opnieuw en ga overstappen in Noville-Sur-Mehaigne. Dan bespaar je het meeste geld. Let op, je moet wel contractvrij zijn natuurlijk. Is de looptijd van je contract voorbij? 6 tot 8 weken voor het einde van jouw contract mag je al een andere aanbieder kiezen. Loopt het contract voorlopig nog niet af? In dat geval is het raadzaam even geduld te hebben. Vroegtijdig wisselen van aanbieder is mogelijk, maar dit wordt vaak ‘bestraft’ met een boete. Contract voor onbepaalde duur? Je mag op ieder moment, switchen van maatschappij, en is er geen sprake van opzegvergoedingen. Nooit eerder gewisseld van aanbieder? In dat geval is er sprake van contract voor onbepaalde duur. Begin met vergelijken en stap over naar de goedkoopste.  

Kiezen voor lange termijn of overeenkomst met flex-tarieven?

Indien je een nieuw energiecontract neemt moet je een belangrijke keuze maken: vaste en variabele prijzen. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast voor een bepaalde periode. Je weet precies waar je aan toe bent, en je hoeft niet bang te zijn voor een forse nota bij een prijsstijging van energie. Bij variabele energietarieven heb je te maken met flexibele prijzen bij modelovereenkomsten. In algemene zin worden de prijzen aangepast begin januari en rond juli. Bij dit type contract is dus ook erg interessant wanneer de energieprijzen dalen.

Een kortlopend of langlopend contract afsluiten?

Het klinkt als de beste optie: een meerjarig energiecontract in april 2024 waarbij het vooraf inzichtelijk is wat de kosten gaan zijn. En soms wordt je wel beloond met een nieuwe klanten korting (cashback). Jammer genoeg werkt het niet zo. Voor de energie industrie is het principe: langere contracten voor bijv. 3 of 5 jaar zijn duurder dan meerdere kortlopende energiecontracten voor Noville-Sur-Mehaigne. Gaat jouw voorkeur uit naar een langlopend contract, dan is de prijs van gas en stroom wel iets gunstiger. Toch, bij een jaarcontract krijg jij elk jaar zo’n hoge welkomstbonus. En je zult zien dat dit veel goedkoper is.

Moet ik zelf het contract beëindigen?

Nee, in de regel regelt de gekozen energie-aanbieder dat alles netjes wordt opgezegd via de overstapservice. Overstappen kan iedereen zelf doen. Vergelijk de leveranciers met elkaar en kies een beschikbare aanbieder. Denk aan Eneco, Essent of natuurlijk Elegant. Tevens bepaal je wanneer het contract in moet gaan. Jullie toekomstige gas en stroom organisatie levert vanaf deze dag gas en stroom bij jou thuis. Aardgas & stroomtoevoer worden nooit gepauzeerd.

Waarom zijn jullie prijzen lager dan het bedrijf zelf?

Dankzij onze vergelijker tref je altijd de scherpste aanbiedingen. Zodra je energieprijzen checkt via bijvoorbeeld www.ecopower.be, dan is het niet moeilijk om te zien dat je daar (veel) meer betaalt voor elektra en gas. Wat is de achterliggende reden? Super simpel: energieleveranciers willen hun klantendatabase uitbreiden. Dankzij goedkope tarieven en scherpe welkomstkortingen komen ze hoger in onze vergelijker. Zo kunnen ze meer consumenten bereiken met hun product.

Energiebedrijven Noville-Sur-Mehaigne vergelijken

Vergelijk energiemaatschappijen in Noville-Sur-Mehaigne en stap over naar de beste aanbieder voor je huishouden

Duurzame energie in Noville-Sur-Mehaigne

Tal van energiemaatschappijen bieden onderhand groene stroom in Noville-Sur-Mehaigne. Op dit gebied is hier veel variatie in mogelijk. De oorsprong van deze groene stroom is zeer wisselend. Niet alle groene stroom draagt terecht die naam. Een behoorlijk aandeel van de duurzame elektriciteit uit landen buiten BE wordt oneerlijk geprofileerd als groen of duurzaam. Er vanuit kunnen gaan dat energie aanbieders 100% transparant zijn? Gebruik dan een filter voor “Groen gas/elektra uit België”. In de volgende stap kan jij erkende groene energieleveranciers in Noville-Sur-Mehaigne vergelijken, met altijd de beste acties en aanbiedingen.

Draag bij aan een duurzame regio
In het leefgebied van de gemeente Eghezée kennen we allerlei initiatievendie het gebruik van duurzame energie stimuleren. Bijvoorbeeld windmolens of collectieve zonne-energie in postcoderoos 5310. In deze buurt kan je wellicht met financiële bonussen participeren in collectieve duurzaamheidsprojecten. Ook stimuleert de gemeente ons om thuis minder energie te verbruiken. Op termijn moet Namen volledig energieneutraal zijn. Wat kan jij zelf doen:

 • De isolatiewaarde van jouw huis versterken
 • Integreren van zonnepanelen
 • Plaatsen van een (hybride) warmtepomp
 • Zonneboiler in de woning
 • De CV vervangen voor een biomassaketel
 • En ook belangrijk: richt je op snelle besparing voor stroomverbruik. Ga verder naar de 5 nuttige energiebespaartips of bekijk sites als mijnenergie.be, pricewise.be, energie-vergelijker.be, vreg.be of tariefchecker.be, energieleveranciers.be, test-aankoop.be, callmepower.be. Bekijk info van OCTA+ prijzen.