Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Warsage

Gemakkelijk energie vergelijken in Warsage? Aan de hand van onze website achterhaal je probleemloos alle erkende leveranciers zoals Essent en Poweo. Specificeer jouw situatie, schat in wat je ongeveer verbruikt, en kom erachter welke energieleverancier in Warsage de scherpste prijs kan bieden. Bovendien vind je via de Energiehunter waardevolle info over thema’s zoals de overstapservice en info over de enkele of dubbele meter. Daarnaast verschaffen wij jou tips voor een lagere nota.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Dalhem
Netbeheerder Elektra:Tecteo
Netbeheerder AardgasNiet Beschikbaar
Gemiddelde gastarief (m3) april 2024€0,453
Gemiddelde stroomtarief (kWh) april 2024€0,256
Gemiddeld verbruik: 1540 m3 en 3430 kwh
Populaire aanbiederEssent

Eenvoudig vergelijken

 • Alle grote maatschappijenvergelijken
 • Alle prijzen volledig up to date
 • Besparingen mogelijk tot wel € 430,00.

Probleemloos overstappen

 • In een paar minuten afgesloten
 • Binnen 14 dagen opzeggen zonder opgaaf van reden
 • Overstap wordt volledig uit handen genomen

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn de beste energieleveranciers in Warsage?

Er zijn enorm veel energieleveranciers actief in Warsage. Dat loopt uiteen van Lampirus tot Watz, je kunt terecht bij oneindig veel bedrijven. Op dit ogenblik kun je kiezen uit circa 20 energieleveranciers. Deze aanbieders werken allemaal op basis van het stroom- en gas netwerk van Tecteo. Het is onuitvoerbaar om handmatig alle prijzen te vergelijken. In dit geval kun jij terecht bij de energiesimulator. Uitzoeken welke gas en stroom leveranciers je kunt kiezen? Achterhalen wie de goedkoopste aanbieder van energie in Warsage is die past bij jouw verbruik? Geef gelijk de benodigde gegevens in, achterhaal de goedkoopste aanbieder, en stap binnen 5 minuten over. Ga door naar de 5 praktische bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier
Stroom is stroom en gas is gas. Waar je jouw gas en licht ook afneemt, je kunt altijd koken, en in de winter is het lekker warm in huis. Maar, gas & stroom leveranciers hebben elk hun eigen doelgroep en strategie. Bij voorvallen als stroom en gas storingen, dan is het gewenst dat dit snel opgelost wordt. Het punt is: houd ook rekening met kwaliteit service. Het is heel simpel, uiteindelijk wenst elke consument niet teveel betalen voor energie. Dat is logisch natuurlijk. Via de energievergelijker vergelijk je gelijk de goedkoopste energieleverancier van Warsage, die aansluit bij jouw verbruik. Zoeken op unieke aspecten? Dit is zelfstandig in te regelen. Door middel van selecties in de Energiehunter bekijkt men simpel en snel een product dat klopt met jouw energieconsumptie.
Populaire energiebedrijven in Warsage

 • Engie: ENGIE Electrabel Carplug Home
 • OCTA+: Termijnbedrag zelf aanpassen
 • Lampiris: Online meterstanden doorgeven
 • MEGA: Gemakkelijk prijs berekenen
 • Essent: Een passend contract voor elk huishouden
 • Eneco: Advies en tools op maat op minder te verbruiken
 • Luminus: Reken jouw energiekoste online uit
 • Elegant: Kennis van zaken over (duurzame) energie
 • Watz: Online account
 • Wase Wind: Inzicht in energiegebruik
 • Comfort Energy: Duidelijk en eerlijke aanbieder
 • Poweo: Diverse looptijden

Hoe duur is energie in mijn regio? (Prijzen april 2024)

De condities van gas en stroom aanbieders en de prijzen zijn anders per regio. Wat hieraan ten grondslag ligt is dat er meerdere beheerders diensten leveren. Elke netbeheerder van elektriciteit en gas past eigen voorwaarden toe en zijn eigen tarieven voor de aansluiting + transport van gas en elektra. De netbeheerder van stroom in Warsage is Tecteo. De tarieven die de energiemaatschappij afdraagt aan deze beheerder zijn per woonplaats weer anders. Check de factuur voor de huidige toeslag. In de gemeente Dalhem is de netbeheerder van het gas Niet Beschikbaar. Mocht er een stroing zijn, dan lossen zij dit normaal gesproken op.

Feiten en cijfers Warsage

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Dalhem
 • Populair merk: Junkers
 • Groene energie: 24,20%
 • Hoofdpostcode: 4608
 • Gemiddeld verbr. mazout: 2710 liter

Samenstelling van de energieprijzen

 • Netbeheerder: Tecteo
 • Gasregio: Niet Beschikbaar
 • Gastarief M3: €0,453
 • Stroomtarief kwh: €0,256
 • Gem. gasverbruik: 1540 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3430 kWh
energie-vergelijken-warsage

Zo stap je binnen 10 minuten over van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Zonder problemen veranderen van energie in 5 minuten.

 1. Beschrijf jouw wensen

  Als eerste je huis en woningdetails. Onder andere de grootte van het huishouden, en postcode + huisnummer.

 2. Schat jouw verbruik

  Vul het verwachte aantal kWh en m3 verbruik in. In Warsage is dit gemiddeld zo’n 1540 m3 en 3430 kWh. Consumeer jij helemaal geen gas? Dan kun je een ‘alleen stroom’ contract kiezen. Wek jij zelf stroom op met zonnepanelen? Geef aan hoeveel kWh je genereert. Alle ingevoerde gegevens hebben effect op de kosten van gas en elektra.

 3. Kies type energie en de looptijd.

  Zo worden zaken aangeboden als; grijze stroom maar ook groene stroom uit BE of de EU. Hoef jij geen groene stroom? Sla dit dan over. Wat betreft prijsafspraken kan je kiezen voor 1 jaar tot 5 jaar en modelcontracten. Meestal kan het uit om jaarlijks over te stappen en 1 jarige contracten te kiezen.  

 4. Energie vergelijken

  Er volgt nu een lijst met alle beschikbare energie aanbieders. Van elk pakket achterhaal je voorwaarden m.b.t. herkomst energie, duur van het contract, het voorschottarief / prijzen van gas en elektra in Warsage, en bonus voor nieuwe abonnementen. Selecteer de organisatie die overeenkomst met jouw persoonlijke wensen.

 5. Regel online je overstap

  Een geschikte aanbieder tussen de resultaten? Klik op de groene button. De internetpagina wordt dan gerefreshed naar de aanvraag-pagina van het bedrijf. Dit kan zijn www.lampiris.be en www.energypeople.be. De nieuwe energie-aanbieder zorg dat de overstap wordt geregeld. Nooit zonder stroom en gas in Warsage


Vijf praktische energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in april 2024 kan tot wel €360 voordeel geven. Maar, is er nog meer mogelijk om te bezuinigen op mijn gas- en elektraverbruik? Op deze pagina bieden wij 5 energiebespaartips waar iedereen eens over zou moeten nadenken.

 • Tip 1: isoleer loze ruimtes zo veel mogelijk
 • Tip 2: laat de wasmachine de was eerst goed centrifugeren.
 • Praktische tip 3: hang de was wat vaker aan de lijn i.p.v. de droger
 • Praktisch advies 4: Neem een stekkerblok met schakelaar
 • Tip 5: zet je koelkast minimaal 10cm voor de wand

Populaire thema’s gas en stroom vergelijken

Vanaf welke periode is het handig om over te stappen van energiemaatschappij?

Wij ontvangen vaak de vraag: wanneer mag je overstappen van energie? Onze klantenservice specialisten raden aan: regel jaarlijks het overstappen in Warsage. Zo ben je het voordeligst uit. Echter, let wel even op wanneer je dit doet. Is je contracttermijn al gepasseerd? zes weken voor de einddatum van de overeenkomst is het reeds mogelijk een nieuw contract af te sluiten. Heb je nog vaste tarieven voor een bepaalde periode? Dan adviseren we jou nog even te wachten. Overstappen zou eerder kunnen, alleen je riskeert dan een opzegvergoeding/boete. Een abonnement met flexibele tarieven? In dat scenario kan iedereen switchen van maatschappij, en je zult ook geen boete ontvangen. Nog nooit overgestapt? In dat geval is jouw looptijd waarschijnlijk al verstreken. Je kunt meteen overstappen en wisselen van leverancier.  

Voel jij meer voor vaste prijzen of prijzen die 2 keer per jaar wisselen?

Op het moment dat je overstapt van aanbieder heb je meerdere keuzes: vaste en variabele tarieven. Bij vaste energietarieven staat het tarief dat je de komende jaren gaat betalen vast. Je weet precies waar je aan toe bent, en er wordt niets extra’s in rekening gebracht mochten de gas- en stroomtarieven plots stijgen. Bij variabele energietarieven mis je dit vaste prijs element en wisselt tijdens de contracttermijn. In de regel kom je deze tariefupdate tegen begin januari en rond juli. Bij de variabele variant kan positief uitvallen wanneer de energieprijs trend neerwaarts is.

Wat is verstandig; 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het lijkt een goed idee: het meerjarig energiecontract in april 2024 waarbij je precies weet wat het energietarief is. En vaak ontvang je ook wel een scherpe welkomstbonus (cashback). Helaas is dat niet het geval. In de energiewereld werkt het zo: een contract voor meerdere jaren zijn duurder dan meerdere kortlopende energiecontracten voor Warsage. Zodra je kiest voor een 3- of 5 jarig contract, dan zijn de tarieven wel iets lager. Daartegenover, bij jaarlijkse overeenkomsten krijg je ieder jaar deze scherpe welkomstbonus. Uiteindelijk is dit goedkoper!

Dien ik zelf mijn contract te beëindigen?

Nee, gewoonlijk faciliteert jouw aankomende leverancier dat alles netjes wordt opgezegd door middel van de overstapservice. Overstappen kan iedereen zelf doen. Vergelijk alle tarieven en selecteer een nieuwe leverancier. Populaire bedrijven zijn Luminus, Essent en ook Eni. Daarna kies je het moment waarop het contract ingaat. Jouw aankomende gas en stroom leverancier levert vanaf deze dag gas en stroom bij jou thuis. Je woning zal altijd aardgas en stroom hebben.

Hoe kan het dat jullie tarieven scherper zijn dan op de website van de leverancier?

Dankzij www.energiehunter.be bekijk je altijd de meest interessante aanbiedingen. Indien je zelf een website bezoekt als www.lampiris.be, dan zul je er vrij vlug achter komen dat je daar veel duurder uit bent. Hoe kan zoiets? Dat gebeurd overal: energiebedrijven willen hun klantendatabase uitbreiden. Via goedkope tarieven en aantrekkelijke welkomstkortingen staan ze soms in de top 5 van goedkoopste aanbieders. Zo krijgen zij weer meer nieuwe klanten.

Energiebedrijven Warsage vergelijken

Vergelijk beschikbare energiemaatschappijen in Warsage en achterhaal de voordeligste leverancier voor jouw gezin

Duurzame energie in Warsage

Veel energiemaatschappijen verschaffen momenteel groene stroom in Warsage. Echter is onderling veel verschil te vinden. De oorsprong van deze groene stroom is zeer wisselend. Niet elk groene stroom label heeft ook echt een groene oorsprong. Verrassend veel duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt illegitiem “groen” genoemd. Er op kunnen vertrouwen dat energieleveranciers een groene strategie voeren? Gebruik dan zeker voor “Groen gas/elektra uit België”. In de volgende stap kan jij echte groene energieleveranciers in Warsage vergelijken, die tegelijk zeer betaalbaar zijn.

Lokale projecten en initiatieven gericht op duurzaamheid
In de streek van de gemeente Dalhem kennen we vele acties rondom duurzame energie. Zaken zoals windmolens of collectieve zonne-energie in postcoderoos 4608. In deze omgeving kan je wellicht financieel aantrekkelijk bijdragen aan initiatieven die duurzame energie stimuleren. Ook stimuleert de gemeente ons om thuis minder energie te verbruiken. In 2050 moet Luik energieneutraal zijn (los van gas). Jij kunt op allerlei manieren bijdragen, denk aan:

 • Verschillende vormen van isoleren
 • Installeren van zonnepanelen
 • Het huis verwarmen met een warmtepomp
 • Zonneboiler aanschaffen
 • Een pelletkachel of biomassaketel toepassen
 • En zeker onmisbaar: richt je op snelle besparing voor stroomverbruik. Lees de 5 handige bespaartips of bekijk sites als mijnenergie.be, vreg.be, aanbieders.be, energie-vergelijker.be en tariefchecker.be, callmepower.be, energieleveranciers.be, killmybill.be. Lees verder alles over Mega diensten.