Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Bombaye

Eenvoudig energie vergelijken in Bombaye? Door gebruik te maken van energiehunter.be achterhaal je snel en simpel alle erkende maatschappijen als o.a. Essent & Antargaz. Kies samenstelling van jouw gezin, schat jouw verbruik, en achterhaal welke energieleverancier in Bombaye de laagste prijs hanteert. Daarnaast check je op deze pagina nuttige informatie informatie over thema’s als energieproblemen en handige bespaartips. Ook vind je hier bruikbare bespaartips.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Dalhem
Netbeheerder Elektra:Intermosane Wallonie
Netbeheerder AardgasNiet Beschikbaar
Gemiddelde gastarief (m3) april 2024€0,449
Gemiddelde stroomtarief (kWh) april 2024€0,252
Gemiddeld verbruik: 1520 m3 en 3410 kwh
Populaire aanbiederEngie

Makkelijk vergelijken

 • Alle erkende maatschappijenvergelijken
 • Inclusief alle kosten, geen addertjes
 • Gemiddelde besparing van € 325,00.

Snel overstappen

 • Je sluit het gemakkelijk zelf af
 • 2 weken wettelijke bedenktijd
 • Gratis overstapservice

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn goede energieleveranciers in Bombaye?

Er zijn best veel energieleveranciers voorhanden in Bombaye. Dit loopt van Antargaz tot OCTA+, er zijn meer leveranciers dan ooit. Op dit moment is het aanbod ongeveer 40 energie aanbieders. Deze energieleveranciers werken allemaal op basis van het netwerk van Intermosane Wallonie. Het is vrijwel uitgesloten om zelf alle tarieven te vergelijken. Voor die situatie kun jij terecht bij de energiesimulator. Achterhalen welke leveranciers tot de mogelijkheden behoren? Bekijken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Bombaye is? Geef snel de benodigde gegevens in, rangschik de contracten op prijs, en stap binnen 5 minuten over. Zie ook onze 5 bruikbare bespaartips.

Overstappen naar de goedkoopste energieleverancier
Gas en elektra is is bij alle aanbieders identiek. Het doet er niet toe bij welke maatschappij je zit, er is altijd voldoende stroom aanwezig, en er is warm water in het hele huis. Desalniettemin, gas & stroom aanbieders kun je toch goed van elkaar onderscheiden. In een situatie als gas- en stroomstoring, dan wil je dat dit z.s.m. wordt afgehandeld. Kortom: kijk verder dan de tarieven. Als het puntje bij paaltje komt wenst elke consument een goedkoop energiecontract. En dit is heel snel te regelen. Aan de hand van onze tarievencheck bekijk je zonder moeite de goedkoopste energieleverancier van Bombaye, die matcht met jouw verbruik. Wil jij bepaalde onderdelen? Dat kun je zelf bepalen. Geholpen door selecties maken in de energievergelijker detecteer je verrassend eenvoudig een energieproduct dat past bij jouw verbruik.
Populaire energiebedrijven in Bombaye

 • Engie: Inzicht in energiegebruik
 • OCTA+: Grip op verbruik en de kosten
 • Lampiris: Iedereen slimmer verbruiken!
 • MEGA: Handige website
 • Essent: Zelf verbruik in de gaten houden
 • Eneco: Zelf verbruik in de gaten houden
 • Luminus: Het grootste windmolenpark in België
 • Elegant: Exclusieve aanbiedingen
 • Watz: Transparante prijzen
 • Wase Wind: Gemakkelijke verhuisservice
 • Comfort Energy: Prima klantendienst
 • Poweo: Overzichtelijke contracten

Wat zijn de actuele energieprijzen in en rondom mijn buurt? (Prijzen april 2024)

De aansluitingen van gas en stroom leveranciers en de energiekosten kunnen verschillen per locatie. De reden hiervan is dat er nogal wat netbeheerders werkzaam zijn. Iedere netbeheerder past eigen voorwaarden toe en weer zijn eigen prijzen voor logistiek. De huidige netbeheerder van elektra in Bombaye heet Intermosane Wallonie. De prijzen die de energieleverancier betaalt aan de netbeheerder zijn per regio weer anders. Pak jouw energienota erbij voor de actuele toeslag. In de gemeente Dalhem is de huidige netbeheerder van het aardgas Niet Beschikbaar. Bij problemen met het gas kan je bij hen terecht voor vragen.

Cijfers en feiten Bombaye

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Dalhem
 • Populair merk: Atag
 • Aandeel groen: 23,80%
 • Centrale postcode: 4607
 • Verbruik stookolie: 2670 liter

Samenstelling van de energieprijzen

 • Netbeheerder: Intermosane Wallonie
 • Gasregio: Niet Beschikbaar
 • Gastarief M3: €0,449
 • Stroomtarief kwh: €0,252
 • Gem. gasverbruik: 1520 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3410 kWh
energie-vergelijken-bombaye

Hoe kan ik online overstappen van energie?

Benodigde tijd: 5 minuten

Online veranderen van energie in een paar minuten.

 1. Geef woningdetails in

  Je begint altijd met de standaard informatie. Dat betreft het aantal bewoners, de postcode en het huisnummer.

 2. Type meter + verbruik invullen

  Hoeveel energie verbruik jij? In de buurt van Bombaye ligt dit gemiddeld op 1520 m3 en 3410 kWh. Heb jij een gasloze woning? Kies dan voor ‘alleen stroom’. Zonnepanelen op je dak? Kies het aantal kWh in dat de zonnecellen renderen. De genoemde zaken bepalen het gas- en stroom tarief.

 3. Kies soort energie en hoeveel jaar je wilt vastzetten.

  Zo worden zaken aangeboden als; groene (BE of EU) stroom en grijze stroom. Heb jij niets met groen? Je kunt deze stap dan overslaan. Met betrekking tot contracttermijn kan men gaan voor producten van 1 t/m 5 jaar of een variabel contract. In de regel is het een goed idee om eens in de 12 maanden een nieuw energiecontract te kiezen.  

 4. Energiecontracten vergelijken

  Je gaat nu door naar de totaallijst met alle interessante aanbieders van energie. Van ieder pakket lees jij gegevens aangaande soort energie, contracttermijn, de kostprijs van gas en elektra in Bombaye, en nieuwe contracten bonus. Kies de leverancier die overeenkomst met jouw persoonlijke wensen.

 5. Regel online je overstap

  Een populaire aanbieder gevonden? Klik op de groene button. Je bezoekt dan binnen enkele seconden de relevante pagina op de website van de energiemaatschappij. Bijv. www.engie.be + www.eneco.be. De betreffende leverancier neemt het papierwerk uit handen. Altijd zekerheid van gas en stroom in Bombaye


5 tips om minder energie te gebruiken

Veranderen van energieleverancier in april 2024 kan wel €350 besparen. Echter, wat zijn de andere opties voor een lagere energierekening? Op energiehunter.be lees je vijf energiebespaartips waar iedereen eens over zou moeten nadenken.

 • Bezuinigadvies 1: led-lampen gebruiken
 • Praktisch advies 2: af en toe de condensor aan de achterkant van de koelkast schoonmaken.
 • Bespaaradvies 3: zorg dat je koelkast niet te dicht tegen de muur aan staat.
 • Advies 4: kies voor een LED-tv i.p.v. een plasma TV
 • Advies 5: neem een klokthermostaat

Populaire thema’s gas en stroom vergelijken

Wat is een goed moment om over te stappen van energiemaatschappij?

We ontvangen vaak de vraag: wanneer is een handig moment om over te stappen? Wij van energiehunter.be raden aan: probeer elke 12 maanden; overstappen in Bombaye. Dan is de besparing het grootst. Belangrijk, moet het huidige contract wel opzegbaar zijn. Einde contract in zicht? 1 maand voor de prijsafspraak eindigt mag je al een andere aanbieder kiezen. Contract met bepaalde looptijd? In dat geval is het raadzaam even geduld te hebben. Je kunt natuurlijk altijd opzeggen wanneer je wilt, maar je betaalt dan een opzegvergoeding. Een abonnement met flexibele tarieven? In dat geval kun je wisselen van maatschappij, en je zult ook geen boete ontvangen. Nooit eerder gewisseld van aanbieder? Dan heb je te maken met een contract voor onbepaalde tijd. Jij kan dan vandaag nog gaan overstappen.  

Vaste energieprijzen of wil jij een model contract?

Wanneer je een nieuw energiecontract neemt zin dit de twee opties: vaste en variabele kosten. Bij vaste energietarieven staan gas- en stroomprijzen vast voor een bepaalde periode. Iedereen weet zeker wat hij/zij betaalt, en je betaalt niets extra’s als er een landelijke prijsstijging is. Bij variabele energietarieven is de energieprijs flexibel binnen het modelcontract. Vaak worden deze prijs-updates gedaan aan het begin- en halverwege het jaar. Bij een variabel contract is dus met name interessant als gas en elektra prijsgunstiger worden.

Ben ik goedkoper uit met een 1-jarig of meerjarig contract?

Het klinkt als de beste optie: een meerjarig energiecontract in april 2024 waarbij het direct duidelijk is wat het energietarief is. En eventueel wordt je wel beloond met een introductiekorting (cashback). Toch moet je de rekensom goed maken. In de energiewereld hanteren we: contracten voor 3 of 5 jaar zijn op lange termijn duurder dan meerdere kortlopende energiecontracten voor Bombaye. Kies je voor een langlopend contract, dan betaal je per kWh en M3 iets minder. Echter, bij 12 maandelijkse contracten ontvang je elke 12 maanden deze persoonlijke welkomstbonus. Uiteindelijk is dit goedkoper!

Moet ik zelf het contract beëindigen?

Nee, meestal verwerkt jouw aankomende gas en stroom maatschappij dat alles netjes wordt opgezegd aan de hand van de overstapservice. Overstappen gaat gemakkelijker dan je denkt. Vergelijk de tarieven in jouw regio en ga voor de beste of voordeligste energieaanbieder. Populaire bedrijven zijn Eneco, Essent en ook Comfort Energy. Daarna beslis je over de datum waarop het contract van start gaat. Jullie geselecteerde energieleverancier zal op deze ingangsdatum starten met leveren. Je woning zal altijd aardgas en stroom hebben.

Hoe kan het dat jullie tarieven scherper zijn dan via de site van de maatschappij?

Met behulp van www.energiehunter.be vind je altijd de meest lucratieve acties en aanbiedingen. Op het moment dat je navigeert naar www.elegant.be, dan valt als eerste op dat je daar (veel) meer betaalt voor elektra en gas. Wat is de achterliggende reden? Gemakkelijk uit te leggen: energiebedrijven willen hun klantendatabase uitbreiden. Geholpen door lage prijzen en intense welkomstkortingen staan ze soms in de top 5 van goedkoopste aanbieders. Door deze strategie zijn ze in staat veel nieuwe klanten aan te sluiten.

Energiebedrijven Bombaye vergelijken

Vergelijk populaire energiemaatschappijen in Bombaye en ontdek de beste deal voor jullie woning

Duurzame energie in Bombaye

Het merendeel van de bedrijven bieden inmiddels groene stroom in Bombaye. Op dit front is hier veel variatie in mogelijk. Hoe ze de groene stroom inkopen verschilt nogal. Niet alle groene stroom is daadwerkelijk groen. Het gros van duurzame elektriciteit uit landen buiten BE wordt ten onrechte “groen” genoemd. Er zeker van zijn dat organisaties echt helemaal groen zijn? Selecteer dan zeker voor “Groene energie uit NL”. Hier kan jij geschikte groene energieleveranciers in Bombaye vergelijken, die tegelijk zeer betaalbaar zijn.

Wat jij kunt doen voor een groenere regio
In en rondom de gemeente Dalhem zien we diverse stappen die het gebruik van duurzame energie stimuleren. Je kunt denken aan windmolens of lokale zonne-energie projecten in de postcoderoos 4607. In deze woonplaats kan je soms relatief goedkoop bijdragen aan duurzaamheidsprojecten in de regio. De overheid wil ook ons verplichten om minder energie in huis te gebruiken. In zo’n 25 jaar moet Luik volledig energieneutraal zijn. Ook jij kunt iets doen! Bijvoorbeeld:

 • Isolatie van de woning en dubbel glas
 • Zonnepanelen aanschaffen
 • Plaatsen van de warmtepomp bij de CV
 • Plaatsen van een zonneboiler
 • HR-ketel inruilen voor een biomassaketel
 • En het ligt voor de hand: minimaliseer je elektra- en gasverbruik. Check ook onze 5 nuttige energiebespaartips of speur op sites zoals mijnenergie.be, pricewise.be, energie-vergelijker.be, vreg.be en tariefchecker.be, energieleveranciers.be, test-aankoop.be, callmepower.be. Check ook Essent diensten.