Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Kemexhe

Snel online energie vergelijken in Kemexhe? Door gebruik te maken van de Energiehunter tref je moeiteloos alle beschikbare energie aanbieders als o.a. Watz en Poweo. Omschrijf jouw situatie, voer het verbruik in, en ontdek welke energieleverancier in Kemexhe voor jou de beste prijs heeft. Voorts lees je via onze vergelijker bruikbare info over thema’s als o.a. wat een geschikt overstapmoment is en slimme thermostaten. Voorts geven wij praktische tips om te besparen op de rekening.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Crisnée
Netbeheerder Elektra:Tecteo
Netbeheerder AardgasNiet Beschikbaar
Gemiddelde gastarief (m3) april 2024€0,375
Gemiddelde stroomtarief (kWh) april 2024€0,258
Gemiddeld verbruik: 1560 m3 en 3470 kwh
Populaire aanbiederMEGA

Gemakkelijk vergelijken

 • Alle aanbieders gemakkelijk vergelijken
 • Jouw gegevens worden niet opgeslagen
 • Bespaar ieder jaar tot wel € 285,00.

Snel & simpel overstappen

 • Binnen 5 minuten geregeld
 • Recht op 14 dagen bedenktijd
 • Gratis overstappen zonder zorgen

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn de beste energieleveranciers in Kemexhe?

Wij zien opvallend veel energieleveranciers in Kemexhe. Dat loopt van Engie tot een speler als Ecopower, je ziet door de bomen het bos niet meer. Op dit ogenblik tellen we ruim 30 maatschappijen. Deze maatschappijen gebruiken allen het stroom- en gas netwerk van Tecteo. Het is niet mogelijk om handmatig alle prijzen te vergelijken. Hiervoor kan jij onze energiesimulator gebruiken. Benieuwd welke gas en stroom bedrijven in deze regio actief zijn? Benieuwd wie de goedkoopste aanbieder van energie in Kemexhe is die past bij jouw verbruik? Geef moeiteloos de eigen gegevens in, check het goedkoopste contract, en regel jouw overstap eenvoudig online. Check daarnaast de 5 praktische bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier vinden
Gas en stroom zijn beide homogene producten. Waar je ook klant bent, jouw apparaten zijn altijd voorzien van stroom, en in de winter is het lekker warm in huis. Evenwel, gas & stroom leveranciers zijn niet allemaal hetzelfde. In het geval van een stroom- of gasstoring, dan wil je dat er snel een monteur komt. Anders gezegd: houd ook rekening met kwaliteit service. Alles bij elkaar genomen zoekt elke Belg niet teveel betalen voor energie. En dit is heel snel te regelen. Via de energievergelijker tref je rap de goedkoopste energieleverancier van Kemexhe, altijd op basis van jouw verbruik. Speur je naar iets unieks? Dit is natuurlijk een optie. Aan de hand van keuzes in onze vergelijker detecteert men zonder problemen een product dat rijmt met het door jou geschetste plaatje.
Populaire energiebedrijven in Kemexhe

 • Engie: Online grip op je kosten
 • OCTA+: Prettige klantendienst
 • Lampiris: Duidelijk en eerlijke aanbieder
 • MEGA: Voor de klein- en grootverbruiker
 • Essent: Gemakkelijk prijs berekenen
 • Eneco: Prettige klantendienst
 • Luminus: Goed bereikbare klantendienst
 • Elegant: Met handige energiesimulator
 • Watz: Gemakkelijke verhuisservice
 • Wase Wind: Grip op verbruik en de kosten
 • Comfort Energy: Ook modelcontracten
 • Poweo: Eerlijk en transparant

Wat kost energie in mijn regio? (Prijzen april 2024)

Het aanbod van energieleveranciers en de kosten kunnen verschillen per locatie. De reden hiervan is dat er allerlei netbeheerders werkzaam zijn. Elke netbeheerder hanteert weer aparte prijzen voor transport. De actuele netbeheerder (elektra) in Kemexhe betreft Tecteo. De prijzen die de energieleverancier betaalt aan de netbeheerder zijn per woonplaats weer anders. Je kunt deze tarieven bekijken op de energierekening. In de gemeente Crisnée is de huidige netbeheerder van het aardgas Niet Beschikbaar. Bij een storing zullen zij dat oplossen.

Feiten over Kemexhe

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Crisnée
 • CV ketel: Faber
 • Groene stroom: 38,50%
 • Postcodegebied: 4367
 • Verbruik stookolie: 1930 liter

Gegevens over Energieprijzen

 • Netbeheerder: Tecteo
 • Gasregio: Niet Beschikbaar
 • Gastarief M3: €0,375
 • Stroomtarief kwh: €0,258
 • Gem. gasverbruik: 1560 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3470 kWh
energie-vergelijken-kemexhe

Overstappen van energie in 5 stappen

Benodigde tijd: 5 minuten

Zonder problemen veranderen van energie in een paar minuten.

 1. Beschrijf jouw wensen

  Je begint altijd met je contactgegevens. Daarmee wordt bedoeld; omvang van het huishouden, en jouw woonplaats (postcode + huisnummer).

 2. Energieverbruik schatten

  Voer in hoeveel kWh en m3 jij jaarlijks gebruikt. In en rondom Kemexhe ligt dat gemiddeld op circa 1560 m3 plus 3470 kWh. Bezit je een gasloze woning. Kies dan voor ‘alleen stroom’. Zonnepanelen op je dak? Geef aan hoeveel kWh je realiseert. De data die je invult hebben effect op de jaarlijkse energiekosten.

 3. Selecteer type energie en contracttermijn.

  Daarbij kun je denken aan groene stroom uit BE, groene stroom uit EU of grijze stroom. Maakt dit niet uit? Laat dit dan open. Aangaande looptijd kan je gaan voor een vast contract van bijv. 1, 3, of 5 jaar, en flexibele model-abonnementen. Dikwijls is het een goed idee om eens per jaar een nieuw energiecontract te kiezen.  

 4. Vergelijk energie aanbieders

  Wat daarna komt is de totaallijst met alle grote aanbieders van energie. Bij ieder pakket lees je data zoals herkomst van stroom en gas, contractsduur, de totale kosten (p/maand of p/jaar) van gas en elektra in Kemexhe, en de overstapbonus. Selecteer de aanbieder die overeenkomst met de opgegeven wensen.

 5. Zelf je overstap regelen

  Een actuele actie in het lijstje? Klik op de ‘bekijk’ knop. We versturen jouw aanvraag direct door naar de bestelpagina van de aanbieder. Bijvoorbeeld www.energie2030.be + www.aspiravi.be. Jouw aanstaande energieleverancier regelt de overstap. Altijd zekerheid van gas en stroom in Kemexhe


Vijf praktische energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in april 2024 kan wel €335 korting realiseren. Daarentegen, is er nog meer mogelijk voor een lagere energierekening? Onderstaand lees jij 5 handige adviezen waar ook jij iets mee kunt doen.

 • Tip 1: gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas
 • Advies 2: zet de wasmachine na het wassen helemaal uit als er nog lampjes blijven branden.
 • Bespaartip 3: de verwarming uitzetten in kamers die waar je weinig komt.
 • Tip 4: kies voor een LED-tv i.p.v. een plasma TV
 • Bespaaradvies 5: switch van energiemaatschappij

Populaire thema’s gas en stroom vergelijken

Wanneer is het juiste moment om over te stappen van energiemaatschappij?

Wat veel mensen zich afvragen is: wat is het moment om over te stappen? Onze energiespecialisten geven als tip: kies elke 12 maanden opnieuw en ga overstappen in Kemexhe. Dan realiseer je de hoogste besparing. Desalniettemin, moet het huidige contract wel opzegbaar zijn. Is je huidige abonnement afgelopen? 1 maand voor de prijsafspraak eindigt is het reeds mogelijk een nieuw contract af te sluiten. Contract met bepaalde looptijd? Dan kun je beter nog enkele maanden wachten. Overstappen zou eerder kunnen, maar daar zit wel een boete aan vast. Onbepaalde tijd energiecontract? In dat scenario kan iedereen overstappen van aanbieder, zonder dat je een opzegvergoeding betaalt. Niet eerder van leverancier gewisseld? In zo’n geval zit je mogelijk niet meer vast aan je huidige contract. Je kunt meteen overstappen en wisselen van leverancier.  

Energietarieven vastzetten of een modelovereenkomst?

Op het moment dat je een nieuw energiecontract afsluit kan je diverse opties kiezen: flexibele of vaststaande tarieven. Bij vaste energietarieven staat het tarief dat je de komende jaren gaat betalen vast. Dit verschaft iedereen zekerheid, en je hoeft niet bang te zijn voor een forse nota mochten de gas- en stroomtarieven plots stijgen. Bij variabele energietarieven mis je dit vaste prijs element en wisselt bij modelovereenkomsten. In de regel kom je deze tariefupdate tegen aan het begin- en halverwege het jaar. Binnen deze flex-overeenkomst is dus ook erg interessant wanneer elektriciteit en gas goedkoper worden.

Wat is verstandig; 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Een goed idee zou je denken: het meerjarig energiecontract in april 2024 waarbij je heel nauwkeurig weet wat het tarief voor gas en stroom is. En misschien krijg je ook nog eens een nieuwe klanten korting (cashback). Helaas is dat niet het geval. In de energiemarkt geldt in beginsel: contracten voor 3 of 5 jaar kunnen qua prijs niet concurreren met diverse kortlopende energiecontracten voor Kemexhe. Bij een langdurig contract heb je vaak het voordeel van een iets gunstiger tarief. Desalniettemin, bij een jaarcontract ontvang je elke 12 maanden een zeer interessante welkomstbonus. Dit is voor vrijwel elke situatie het goedkoopst!

Is het de bedoeling dat ik zelf mijn contract opzeg?

Nee, standaard verzorgt de geselecteerde energie-organisatie de opzegging van de actuele contracten met de overstapservice. Overstappen is echt kinderspel. Vergelijk de leveranciers met elkaar en kies een nieuwe aanbieder. Bijv. Eneco, Essent of Comfort Energy. Vervolgens selecteer je de ingangsdatum (start levering). Je gekozen maatschappij zal op deze ingangsdatum starten met leveren. Levering is altijd gegarandeerd, nooit zonder elektra of aardgas.

Hoe kan het dat jullie tarieven scherper zijn dan de energie-onderneming zelf?

Middels www.energiehunter.be vind je altijd de beste deals. Wanneer je energietarieven calculeert op bijv. www.lampiris.be, dan is het niet moeilijk om te zien dat gas en stroom hier veel prijziger is. Hoe komt dat? Eigenlijk zit het zo: energieleveranciers willen hun klantendatabase uitbreiden. Dankzij lagere onkosten en flinke welkomstkortingen bereiken ze hogere posities in de vergelijkers. Met dat prijsbeleid kunnen ze meer consumenten bereiken met hun product.

Energiebedrijven Kemexhe vergelijken

Vergelijk alle energiemaatschappijen in Kemexhe en ontdek de beste deal voor jouw gezin

Duurzame energie in Kemexhe

De meeste bedrijven leveren inmiddels groene stroom in Kemexhe. Op dit front is er veel variatie te vinden. De afkomst van groene stroom wijkt nogal af. Niet elk groene stroom label komt 100% groen tot stand. Een aanzienlijk deel van de duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt illegitiem als “duurzaam” gekenmerkt. De zekerheid hebben dat energieleveranciers een groen beleid hanteren? Selecteer in dit geval het filter “Groene Energie uit België”. Hier kan jij betrouwbare groene energieleveranciers in Kemexhe vergelijken, met de scherpste prijsaanbiedingen.

Maak jouw regio groener
In de buurt van de gemeente Crisnée onderscheiden we steeds meer projectenvolledige gericht op duurzame energie. Neem bijvoorbeeld windmolens of collectieve zonne-energie in postcoderoos 4367. In deze omgeving kan je in toenemende mate zeer betaalbaar meewerken met allerlei burgercollectieven in de gemeente. Ook stimuleert de gemeente ons om minder stroom en elektriciteit te gebruiken. In een korte tijd moet Luik hun woningen gasloos kunnen verwarmen. Wat kan jij zelf doen:

 • Isoleren van bijv. vloer, spouwmuur en vloer
 • Zonnepanelen installeren
 • Plaatsen van een (hybride) warmtepomp
 • Zonneboiler voor warm water
 • Een biomassaketel laten plaatsen als alternatief van de CV
 • En ook belangrijk: realiseer een besparing op energiegebruik. Ga verder naar de 5 handige bespaartips of speur op sites zoals mijnenergie.be, energie-vergelijker.be, aanbieders.be, pricewise.be of tariefchecker.be, energieleveranciers.be, callmepower.be, test-aankoop.be. Bezoek ook Antargaz contract.