Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Comblain-Au-Pont

Gemakkelijk energie vergelijken in Comblain-Au-Pont? Aan de hand van energiehunter.be ontdek je eenvoudig alle interessante maatschappijen. Voorbeelden zijn OCTA+ en Antargaz. Schets jouw situatie, schat jouw gas- en stroomverbruik, en vind uit welke energieleverancier in Comblain-Au-Pont de laagste prijs biedt. Daarnaast verzamel je via de Energiehunter belangrijke informatie over thema’s als energieaansluitingen en handige bespaartips. Bovendien verschaffen wij jou bruikbare bespaartips.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Comblain-Au-Pont
Netbeheerder Elektra:Tecteo
Netbeheerder AardgasTecteo
Gemiddelde gastarief (m3) februari 2024€0,437
Gemiddelde stroomtarief (kWh) februari 2024€0,257
Gemiddeld verbruik: 1525 m3 en 3355 kwh
Populaire aanbiederEngie

Eenvoudig vergelijken

 • Alle bekende organisaties bij elkaar
 • All-in tarieven, geen verrassingen
 • Bespaar ieder jaar tot wel € 365,00.

Gemakkelijk overstappen

 • Je sluit het gemakkelijk zelf af
 • Binnen 14 dagen opzeggen zonder opgaaf van reden
 • Je zit geen dag zonder stroom en gas

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Welke energieleveranciers zijn er in Comblain-Au-Pont?

Er zijn flink wat energieleveranciers in Comblain-Au-Pont. Van Lampirus tot aanbieders zoals OCTA+, er is gewoon veel te kiezen. Momenteel moet je een keuze maken uit ruim 20 maatschappijen. Deze leveranciers lopen allemaal via de infrastructuur van Tecteo. Het is onmogelijk om op eigen houtje alle prijzen te vergelijken. Voor dit scenario kan jij onze energiesimulator gebruiken. Bekijken welke gas & stroom leveranciers er beschikbaar zijn? Achterhalen wie de goedkoopste aanbieder van energie in Comblain-Au-Pont is voor jouw situatie? Voer hieronderde eigen gegevens in, kies voor de laagste prijs, en sluit het nieuwe contract binnen 5 minuten af. Ga door naar de 5 hulpvolle bespaartips.

Vind de goedkoopste energieleverancier
Stroom en gas is overal hetzelfde. Bij wie je de energie ook koopt, je je hebt altijd licht, en je verwarming doet altijd (inclusief warm tapwater). Desalniettemin, maatschappijen zijn niet allemaal hetzelfde. Bij voorvallen als gas- en stroomstoring, dan is het prioriteit dat dit adequaat wordt opgelost. Anders gezegd: bekijk ook de klantvriendelijkheid. Als het puntje bij paaltje komt wil iedereen een goede én goedkope maatschappij. Dat is logisch natuurlijk. Dankzij onze handige vergelijker check je gelijk de goedkoopste energieleverancier van Comblain-Au-Pont, specifiek voor jouw situatie. Unieke behoeften? Ook dat bieden wij. Geholpen door filteren in de tarievenvergelijker bekijken jullie eenvoudig een energieovereenkomst dat aansluit op de ingevoerde gegevens.
Populaire energiebedrijven in Comblain-Au-Pont

 • Engie: Denkt met jou mee over besparen
 • OCTA+: Ook met zonnepanelen
 • Lampiris: Online prijs berekenen
 • MEGA: Ook met zonnepanelen
 • Essent: Altijd inzicht in het verbruik
 • Eneco: De strafste service
 • Luminus: Nr. 1 in water en wind op Belgische bodem
 • Elegant: Online grip op je kosten
 • Watz: Online energiesimulator
 • Wase Wind: Reken jouw energiekoste online uit
 • Comfort Energy: Altijd bereikbaar
 • Poweo: Ook met zonnepanelen

Wat betaal ik voor energie rondom mijn woonplaats? (Prijzen februari 2024)

De producten van energiemaatschappijen en de tarieven wijken vaak af per plaats. Dat wordt veroorzaakt doordat er verschillende beheerders van het net diensten leveren. Elke beheerder gebruikt eigen prijsstellingen voor transport van gas en stroom. De netbeheerder van het stroom in Comblain-Au-Pont heet Tecteo. De kosten die de energieleverancier betaalt aan de netbeheerder wisselen per postcodegebied. Je kunt deze tarieven bekijken op de energierekening. In de gemeente Comblain-Au-Pont valt het aardgas onder verantwoordelijkheid van Tecteo. Mocht er een stroing zijn, dan kan je bij hen terecht voor vragen.

Facts and figures Comblain-Au-Pont

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Comblain-Au-Pont
 • CV ketel: Intergas
 • Aandeel duurzaam: 0,189%
 • Postcodegebied: 4170
 • Mazout: 2290 liter

Gegevens over Energieprijzen

 • Netbeheerder: Tecteo
 • Gasregio: Tecteo
 • Gastarief M3: €0,437
 • Stroomtarief kwh: €0,257
 • Gem. gasverbruik: 1525 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3355 kWh
energie-vergelijken-comblain-au-pont

Binnen 5 minuten overstappen van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Zonder problemen veranderen van energie snel afhandelen.

 1. Voer persoonsgegevens in

  Begin met je contactgegevens. Dit gaat over het aantal bewoners, maar ook jouw postcode en huisnummer.

 2. Schat jouw verbruik

  Hoeveel energie verbruik jij? In en rondom Comblain-Au-Pont is het gemiddelde verbruik ong. 1525 m3 en nog eens 3355 kWh. Bezit je een gasloze woning. Kies dan voor ‘alleen stroom’. Heb je zonnepanelen? Kies het aantal kWh in dat je opwekt. Deze details hebben effect op het gas- en stroom tarief.

 3. Specificeer type energie en hoeveel jaar je wilt vastzetten.

  Je kunt kiezen uit groene (BE of EU) stroom en grijze stroom. Ben jij neutraal? Je kunt deze stap dan overslaan. Met betrekking tot prijszekerheid kan je gaan voor een vast contract van bijv. 1, 3, of 5 jaar, en modelcontracten. Meestal loont het om elke 12 maanden een actueel energie-abonnement te kiezen.  

 4. energie aanbieders vergelijken

  Er volgt nu een tabel met alle erkende energie aanbieders. Van elk contract zoek jij specificaties met betrekking tot soort stroom/gas, contracttermijn, de kostprijs van gas en elektra in Comblain-Au-Pont, en de welkomstbonus. Kies de aanbieder die rijmt met jouw persoonlijke wensen.

 5. Stap online over

  Een relevante actie tegengekomen? Druk op de groene button. De internetpagina wordt dan gerefreshed naar de webpagina van het bedrijf. Onder andere www.engie.be en www.antargaz.be. De nieuwe leverancier neemt het administratieve deel voor zich. Altijd een aansluiting voor gas en stroom in Comblain-Au-Pont


5 tips om te besparen op energie

Veranderen van energieleverancier in februari 2024 kan ruim €340 korting realiseren. Desalniettemin, zijn er meerdere mogelijkheden om besparingen te realiseren op de energierekening? Hierna vind jij 5 bruikbare tips & tricks die je meteen kunt toepassen in jouw woning.

 • Bezuinigadvies 1: meer truien en dekens gebruiken
 • Tip 2: je eten in de koelkast laten ontdooien.
 • Praktische tip 3: dekens op de bank leggen.
 • Bezuinigadvies 4: spouwmuren isoleren.
 • Advies 5: profiteer van gratis daglicht

FAQ gas en stroom vergelijken

Wanneer adviseren jullie om over te stappen van leverancier?

Een vaak gestelde vraag is: wanneer moet ik overstappen? Onze specialisten adviseren: ga elke jaar opnieuw overstappen in Comblain-Au-Pont. Dan bespaar je het meeste geld. Alleen, dit is niet op elk moment mogelijk. Is je huidige abonnement afgelopen? 6 weken voor het einde van het contract kan je alvast een nieuwe leverancier kiezen. Loopt het contract voorlopig nog niet af? Dan is het verstandig nog kort af te wachten. Vervroegd overstappen is wel mogelijk, alleen je riskeert dan een opzegvergoeding/boete. Energiecontract voor onbepaalde tijd? In dat geval kun je overstappen van maatschappij, en er is geen opzegvergoeding. Nog nooit overgestapt? In zo’n geval heb jij een energiecontract met onbepaalde tijd. Jij kan dan vandaag nog gaan overstappen.  

Een contract voor meerdere jaren of prijzen die 2 keer per jaar wisselen?

Op het moment dat je een nieuw energiecontract afsluit zijn er grofweg 2 mogelijkheden: variabele of vaste prijzen. Bij vaste energietarieven leg je de prijzen van stroom en gas vast voor een periode. Super simpel voor financieel overzicht, en er wordt niets extra’s in rekening gebracht op het moment dat elektra- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven is de energieprijs flexibel tijdens halfjaarlijkse indexaties. Normaal vindt deze jaarlijkse indexatie plaats in januari en in juli. Bij variabele prijzen wordt je dus ook ‘beloond’ als de energieprijs trend neerwaarts is.

Een kortlopend of langlopend contract afsluiten?

Een goed idee zou je denken: zo’n meerjarig energiecontract in februari 2024 waarbij het vooraf inzichtelijk is wat het tarief voor gas en stroom is. En als je geluk hebt is er sprake van een nieuwe klanten korting (cashback). Toch moet je de rekensom goed maken. Voor energiecontracten geldt in beginsel: langlopende contracten kunnen qua prijs niet concurreren met diverse kortlopende energiecontracten voor Comblain-Au-Pont. Zodra je kiest voor een 3- of 5 jarig contract, dan zijn de tarieven wel iets lager. Desondanks, bij een overeenkomst van 1 jaar krijg je jaarlijks deze scherpe welkomstbonus. Dit is eigenlijk voor elke consument het goedkoopst.

Moet ik zelf het contract beëindigen?

Nee, gewoonlijk regelt jouw gekozen gas en stroom organisatie dat jouw huidige contract wordt opgezegd door middel van de overstapservice. Overstappen is dus echt heel eenvoudig. Vergelijk de leveranciers met elkaar en kies de goedkoopste of meest populaire maatschappij. Bijv. Luminus, Essent + Energy People. Daarna bespreek je de datum waarop het contract van start gaat. Jullie aanstaande maatschappij zal starten met het leveren van elektra en gas op deze datum. Levering is altijd gegarandeerd, nooit zonder elektra of aardgas.

Hoe kan het dat jullie tarieven scherper zijn dan op de website van de leverancier?

Geholpen door deze website bekijk je altijd de allerlaagste tarieven. Zodra je een website opent zoals www.zeno.be, dan zul je zien dat je daar veel duurder uit bent. Hoe kan zoiets? Kinderspel: energieleveranciers willen nieuwe klanten. Dankzij voordelige tarieven en scherpe welkomstkortingen vertonen wij deze partijen hoger in de vergelijker. Door deze strategie zullen meer Belgen overwegen over te stappen.

Energiebedrijven Comblain-Au-Pont vergelijken

Vergelijk beschikbare energiemaatschappijen in Comblain-Au-Pont en ontdek de beste deal voor jouw situatie

Duurzame energie in Comblain-Au-Pont

Een groot deel van de bedrijven bieden ondertussen groene stroom in Comblain-Au-Pont. Echter is er veel variatie te vinden. De manier waarop groene stroom tot stand komt verschilt nogal. Niet elk groene energie label is ook echt groen. Verrassend veel duurzame elektriciteit uit Europa wordt onrechtmatig neergezet als “groen”. 100% zeker weten dat organisaties een groene strategie voeren? Kies dan een filter voor “Groene energie uit NL”. Dan kan je authentieke groene energieleveranciers in Comblain-Au-Pont vergelijken, die ook nog eens goedkoop zijn.

Maak jouw regio groener
In en rondom de gemeente Comblain-Au-Pont bestaan er tegenwoordig vele projectenmet doelstellingen voor duurzame energie. Je kunt denken aan windmolens of collectieve zonnepanelen in het postcoderoos gebied 4170. In deze buurt kan je in toenemende mate vrij voordelig meewerken met allerlei burgercollectieven in de gemeente. Ook ziet de gemeente graag dat we minder energie in huis te gebruiken. In een korte tijd moet Luik energieneutraal zijn (los van gas). Ook jij kunt iets doen! Bijvoorbeeld:

 • Isoleren (denk aan isolatie van vloer, dak en spouw)
 • Zonnepanelen aanschaffen
 • Plaatsen van een (hybride) warmtepomp
 • Warm water via de zonneboiler
 • Een eigen biomassaketel aanschaffen
 • En ook belangrijk: zorg dat je minder gas en stroom verbruikt. Ga verder naar de Belangrijke energiebespaartips of check sites van mijnenergie.be, aanbieders.be, vreg.be, pricewise.be en tariefchecker.be, energieleveranciers.be, killmybill.be, test-aankoop.be. Bekijk details over Eneco februari 2024.


Alle plaatsen in deze gemeente