Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Pailhe

Eenvoudig energie vergelijken in Pailhe? Door gebruik te maken van deze website vind je gemakkelijk alle relevante energie aanbieders als Mega & Lampirus. Kies samenstelling van jouw gezin, vul het geschatte aantal M3 en kwh in, en kom erachter welke energieleverancier in Pailhe prijstechnisch het meest interessant is. Ook tref je op deze pagina bruikbare informatie over zaken als energieproblemen en concrete energiebespaartips. Tevens geven wij tips voor een lagere nota.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Clavier
Netbeheerder Elektra:Tecteo
Netbeheerder AardgasNiet Beschikbaar
Gemiddelde gastarief (m3) juni 2024€0,434
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juni 2024€0,277
Gemiddeld verbruik: 1445 m3 en 3335 kwh
Populaire aanbiederLuminus

Moeiteloos vergelijken

 • Alle bekende bedrijven gemakkelijk vergelijken
 • All-in tarieven, geen verrassingen
 • Eenvoudig besparen tot wel € 350,00.

Moeiteloos overstappen

 • Overstappen binnen 5 minuten
 • 2 weken wettelijke bedenktijd
 • De overstap regelt de nieuwe leverancier

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten

Welke energieleveranciers kan ik kiezen Pailhe?

We zien een groot aantal energieleveranciers actief in de regio Pailhe. Dat loopt van Eneco tot OCTA+, er zijn meer leveranciers dan ooit. In juni 2024 is het aanbod ongeveer 40 energieleveranciers. Deze energieleveranciers lopen allemaal via de leidingen van Tecteo. Voor consumenten kan het moeilijk zijn om alle energieleveranciers objectief te vergelijken. Voor dit scenario biedt onze energiesimulator de oplossing. Nieuwsgierig welke gas en stroom bedrijven er beschikbaar zijn? Achterhalen wie de goedkoopste aanbieder van energie in Pailhe is voor jouw situatie? Vul hierna de eigen gegevens in, kies voor de laagste prijs, en regel het overstappen direct. Bekijk ook de 5 hulpvolle bespaartips.

Overstappen naar de goedkoopste energieleverancier
Gas en stroom zijn beide homogene producten. Ongeacht bij wie je klant bent, je kunt altijd koken, en je verwarming doet altijd (inclusief warm tapwater). Echter, gas & stroom leveranciers focussen toch allemaal op andere dingen. In een situatie als een stroomstoring, dan willen jullie natuurlijk dat dit adequaat wordt opgelost. Conclusie: kijk ook naar service. Als het puntje bij paaltje komt wenst elke consument een goedkope energieleverancier. En dit is heel snel te regelen. Door gebruik te maken van onze prijzencheck vind je direct de goedkoopste energieleverancier van Pailhe, die aansluit op jouw wensen. Speur je naar iets unieks? Ook dit kun je hier vinden. D.m.v jouw input in de energievergelijker detecteer je simpel en snel een abonnement dat past bij het door jou geschetste plaatje.
Populaire energiebedrijven in Pailhe

 • Engie: Transparante prijzen
 • OCTA+: Vaste energieprijzen
 • Lampiris: Eerlijk en transparant
 • MEGA: Gemakkelijk online inschrijven
 • Essent: Gemakkelijke verhuisservice
 • Eneco: Online energiesimulator
 • Luminus: Uitstekende klantenservice
 • Elegant: Online account
 • Watz: Transparante overeenkomsten
 • Wase Wind: Biedt financiële steun aan windparken
 • Comfort Energy: Biedt hulp bij duurzame oplossingen
 • Poweo: Exclusieve kortingen

Wat zijn de gemiddelde energiekosten in mijn woonwijk? (Prijzen juni 2024)

De voorwaarden van gas & stroom leveranciers en de vergoedingen kunnen verschillen per locatie. Dat heeft te maken met het feit dat er diverse netbeheerders werkzaam zijn. Iedere afzonderlijke beheerder wordt gekenmerkt door eigen prijsstellingen voor de aansluiting + transport van gas en elektra. De actuele netbeheerder op het gebied van elektra in Pailhe betreft Tecteo. De kosten van het netbeheerder zijn per woonplaats weer anders. Deze toeslag vind je op jouw energienota. In de gemeente Clavier is de netbeheerder van het gas Niet Beschikbaar. Bij problemen in het netwerk kan je bij hen terecht voor vragen.

Feiten over Pailhe

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Clavier
 • CV Merk: Chappee
 • Groene energie: 22,30%
 • Postcode: 4560
 • Mazout verbruik: 2520 liter

Actuele Energieprijzen

 • Netbeheerder: Tecteo
 • Gasregio: Niet Beschikbaar
 • Gastarief M3: €0,434
 • Stroomtarief kwh: €0,277
 • Gem. gasverbruik: 1445 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3335 kWh
energie-vergelijken-pailhe

Zo stap je binnen 10 minuten over van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Moeiteloos veranderen van energie in 5 minuten.

 1. Situatieschets

  Je begint altijd met je huis en woningdetails. Dat betreft gezinssamenstelling, maar ook jouw postcode en huisnummer.

 2. Verbruik en type meter opgeven

  Vul in wat jij verwacht te gebruiken. Rondom Pailhe gebruikt een gemiddeld huishouden zo’n 1445 m3 en 3335 kWh. Bezit je een gasloze woning. In dat geval kan je ‘alleen stroom’ kiezen. Sprake van zonnepanelen? Bereken het maximale kWh’s dat de zonnecellen renderen. Al deze zaken hebben effect op de jaarlijkse energiekosten.

 3. Kies type energie en de contractlooptijd.

  Voorbeelden zijn groene stroom (BE), groene stroom (EU) of grijze stroom. Hoef jij geen groene stroom? Laat het dan staan op ‘geen voorkeur’. Rondom prijs zekerheden kun jij opties nemen van 1 jaar, 3 jaar, 5 jaar of modelcontracten. Door de bank genomen is het verstandig om eens per jaar een nieuw energiecontract te kiezen.  

 4. Contracten vergelijken

  In de volgende stap vind je de resultaatpagina met alle beschikbare energie aanbieders. Van alle abonnementen zie je data als type stroom/gas, contractsduur, het voorschottarief / prijzen van gas en elektra in Pailhe, en nieuwe contracten bonus. Kies de leverancier die matcht met jouw zoekopdracht.

 5. Stap online over

  Een interessante kortingsactie in het lijstje? Druk op de groene button. Jij wordt vlug doorgestuurd naar de relevante pagina op de website van de leverancier. Denk aan www.luminus.be + www.ebem.be. De gekozen energiemaatschappij neemt het papierwerk uit handen. Geen dag zonder gas of stroom in Pailhe


5 handige energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in juni 2024 kan ruim €335 opleveren. Daarentegen, zijn er andere tips voor lagere maandlasten? Hierna vind je vijf energiebespaartips waar je à la minute iets mee kunt doen.

 • Tip 1: gebruik niet de standby modus
 • Bespaartip 2: kies voor een hotfill-wasmachine.
 • Praktisch advies 3: dekens op de bank leggen.
 • Bezuinigtip 4: de verwarmingsbuizen isoleren.
 • Tip 5: korter douchen.

Advies bij gas en stroom vergelijken

Wanneer adviseren jullie om over te stappen van leverancier?

Mensen vragen regelmatig: wanneer kan ik het beste overstappen? Onze energie-experts geven als tip: probeer elke 12 maanden; overstappen in Pailhe. Daarna maak je gebruik van lagere tarieven. Echter, let wel even op wanneer je dit doet. Is jouw huidige contract bijna afgelopen? 6 tot 8 weken voor het einde van jouw contract kan je alvast een nieuwe leverancier kiezen. Contract met vaste looptijd? Dan adviseren we jou nog even te wachten. Vroegtijdig wisselen van aanbieder is mogelijk, alleen krijg je dan wel een boete voor je kiezen. Contract met onbepaalde looptijd? Je mag te allen tijde wisselen, zonder boete te betalen. Nog nooit overgestapt? Zeer waarschijnlijk is jouw looptijd waarschijnlijk al verstreken. Je kunt direct vergelijken en overstappen.  

Vaste energietarieven nemen of wil jij een model contract?

Op het moment dat je overstapt van aanbieder zijn er 2 smaken: vaste en variabele tarieven. Bij vaste energietarieven leg je de prijzen van stroom en gas vast voor een periode. Super simpel voor financieel overzicht, en je komt niet voor verrassingen te staan bij een prijsstijging van energie. Bij variabele energietarieven heb je geen prijszekerheid bij modelcontracten. Veelal vinden deze wijzigingen plaats aan het begin- en halverwege het jaar. Bij het variabele alternatief kan positief uitvallen wanneer gas en stroom tarieven naar beneden gaan.

Ben ik goedkoper uit met een 1-jarig of meerjarig contract?

Een goed idee zou je denken: zo’n meerjarig energiecontract in juni 2024 waarbij je heel nauwkeurig weet wat het tarief voor gas en stroom is. En eventueel wordt je wel beloond met een hoge overstapkorting (cashback). Helaas is dat niet het geval. In het energielandschap hanteren we: een contract voor meerdere jaren zijn op lange termijn duurder dan velerlei kortlopende energiecontracten voor Pailhe. Bij een langdurig contract is het tarief van elektra en gas iets lager. Toch, bij 1 jarige contracten ontvang je elke 12 maanden zo’n scherpe welkomstbonus. Uiteindelijk is dit goedkoper!

Moet ik zelf het contract beëindigen?

Nee, meestal regelt je nieuwe energie-aanbieder het volledige overstaptraject middels de overstapservice. Overstappen is echt kinderspel. Vergelijk alle actuele prijzen en kies de goedkoopste leverancier. Zoals OCTA+, Essent + Ebem. Daarnaast beslis je over de startdatum van het abonnement. Je nieuwe maatschappij zal starten met het leveren van elektra en gas op deze datum. Je woning zal altijd aardgas en stroom hebben.

Hoe kan het dat jullie tarieven scherper zijn dan via de site van de maatschappij?

Via www.energiehunter.be bekijk je altijd de laagste prijzen. Als je zelf gaat naar bijv. www.engie.be, dan valt als eerste op dat dit vaak fors duurder is. Hoe bestaat dat? Fluitje van een cent: energieleveranciers zijn op zoek naar nieuwe klanten. Geholpen door lagere onkosten en hoge welkomstkortingen komen ze hoger in onze vergelijker. Door deze strategie kunnen ze meer consumenten bereiken met hun product.

Energiebedrijven Pailhe vergelijken

Vergelijk huidige energiemaatschappijen in Pailhe en vind de goedkoopste stroom- en gas aanbieder voor jouw gezin

Duurzame energie in Pailhe

Veel energie aanbieders faciliteren onderwijl groene stroom in Pailhe. Als het gaat om groene energie kun je echter wel veel vraagtekens zetten. De manier van produceren van groene stroom wisselt nogal. Niet alle groene stroom is ook echt duurzaam. Verrassend veel duurzame elektriciteit uit Europa wordt onrechtmatig aangemerkt als duurzaam. 100% zeker weten dat leveranciers daadwerkelijk groen zijn? Selecteer dan zeker weten “Groene stroom uit België”. Vervolgens kan jij onvervalste groene energieleveranciers in Pailhe vergelijken, met een aantrekkelijk prijskaartje.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzame regio
In de streek van de gemeente Clavier onderscheiden we nogal wat opdrachten binnen het domein duurzame energie. Voorbeelden zijn windmolens of collectieve zonne-energie via een postcoderoosregeling in 4560. In deze buurt kan je meer en meer met financiële bonussen meedraaien in initiatieven die duurzame energie stimuleren. Ook stimuleert de gemeente ons om minder energie in huis te gebruiken. Rond 2050 moet Luik volledig energieneutraal zijn. Wat jij bijvoorbeeld kunt doen:

 • Het huis isoleren
 • Zonnepanelen installeren
 • Plaatsen van de warmtepomp bij de CV
 • Dak met cellen voor zonneboiler
 • Duurzaam verwarmen met een biomassaketel
 • En zeker onmisbaar: minimaliseer je elektra- en gasverbruik. Bekijk ook de Praktische energiebespaartips of bekijk mijnenergie.be, vreg.be, aanbieders.be, energie-vergelijker.be of tariefchecker.be, callmepower.be, energieleveranciers.be, killmybill.be. Lees verder alles over Poweo juni 2024.