Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Villers-La-Tour

Snel en overzichtelijk energie vergelijken in Villers-La-Tour? Aan de hand van de energievergelijker achterhaal je probleemloos alle beschikbare aanbieders als o.a. Luminus en Comfort Energy. Omschrijf jouw situatie, schat jouw verbruik, en bekijk welke energieleverancier in Villers-La-Tour de beste deal heeft! Daarbij vergaar je via de Energiehunter nuttige informatie informatie over topics als energieaansluitingen en concrete energiebespaartips. Ook geven we 5 nuttige tips die helpen minder stroom en gas te consumeren.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Chimay
Netbeheerder Elektra:Ieh
Netbeheerder AardgasNiet Beschikbaar
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,451
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,274
Gemiddeld verbruik: 1570 m3 en 3340 kwh
Populaire aanbiederEneco

Moeiteloos vergelijken

 • Alle landelijke aanbieders in een overzicht
 • Alle prijzen volledig up to date
 • Bespaar ieder jaar tot wel € 245,00.

Zonder problemen overstappen

 • In 3 minuten online regelen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Nooit zonder gas of elektra

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten

Welke energieleveranciers kan ik kiezen Villers-La-Tour?

Er zijn nogal wat energieleveranciers actief in de regio Villers-La-Tour. Dit varieert van Lampirus tot bijvoorbeeld Luminus, het aantal aanbieders was nooit zo groot. Vandaag tellen we ruim 35 leveranciers. Deze gebruiken allen het net van Ieh. Het is niet te doen om zelf alle tarieven te vergelijken. In deze context bieden wij de energiesimulator. Bekijken welke gas en stroom maatschappijen in deze regio actief zijn? Uitzoeken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Villers-La-Tour is voor jouw situatie? Geef snel de gevraagde gegevens in, vergelijk de huidige tarieven, en regel het overstappen direct. Bekijk ook de 5 handige bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier
De kwaliteit van gas of elektriciteit is overal hetzelfde. Waar je jouw gas en licht ook afneemt, je kunt altijd koken, en je verwarming doet altijd (inclusief warm tapwater). Desalniettemin, energiebedrijven verschillen wel degelijk van elkaar. Tijdens een stroom- of gasstoring, dan wil je dat dit zo snel mogelijk wordt geregeld. Kortom: houd ook rekening met kwaliteit service. Het is heel simpel, uiteindelijk zoekt iedereen een goedkope energieleverancier. En dat snappen wij best! Door middel van onze handige vergelijker vind je snel de goedkoopste energieleverancier van Villers-La-Tour, die aansluit bij jouw verbruik. Wil jij bepaalde onderdelen? Dit is zelfstandig in te regelen. Aan de hand van jouw input in onze vergelijker detecteer je simpel en snel een energiecontract dat matcht met jouw verbruik en wensen.
Populaire energiebedrijven in Villers-La-Tour

 • Engie: Contact via telefoon, mail en social media
 • OCTA+: Zelf termijnbedrag wijzigen
 • Lampiris: Duurzame oplossingen voor jouw woning
 • MEGA: Ook modelcontracten
 • Essent: Duidelijk en eerlijke aanbieder
 • Eneco: Reken jouw energiekoste online uit
 • Luminus: Alles beheren via de klantzone
 • Elegant: Grip op verbruik en de kosten
 • Watz: Denkt met jou mee over besparen
 • Wase Wind: Biedt financiële steun aan windparken
 • Comfort Energy: Termijnbedrag zelf aanpassen
 • Poweo: Transparant en eerlijk

Wat kost energie in en rondom mijn buurt? (Prijzen juli 2024)

Het aanbod van aanbieders en de energiekosten zijn in elke plaats weer anders. Dat heeft te maken met het feit dat er nogal wat beheerders op deze markt werken. Iedere gas en stroom beheerder past eigen voorwaarden toe en zijn eigen tarieven voor de transport van elektra en gas. De netbeheerder van stroom in Villers-La-Tour betreft Ieh. De prijzen van het netbeheerder zijn weer anders per regio. Uiteindelijk kan je dit terugvinden op de nota. In de gemeente Chimay wordt de aardgasvervoersinfrastructuur beheerd door Niet Beschikbaar. Mocht er een stroing zijn, dan kan je bij hen terecht voor vragen.

Kerngegevens Villers-La-Tour

 • Provincie: Henegouwen
 • Gemeente: Chimay
 • Populair merk: Oertli
 • Aandeel duurzaam: 29,80%
 • Postcodegebied: 6460
 • Gem. mazout: 1650 liter

Wat zijn de energieprijzen?

 • Netbeheerder: Ieh
 • Gasregio: Niet Beschikbaar
 • Gastarief M3: €0,451
 • Stroomtarief kwh: €0,274
 • Gem. gasverbruik: 1570 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3340 kWh
energie-vergelijken-villers-la-tour

Hoe moet ik overstappen van energie?

Benodigde tijd: 5 minuten

Moeiteloos veranderen van energie vandaag nog geregeld.

 1. Specificeer jouw situatie

  Je begint altijd met je contactgegevens. Dit gaat over gezinssamenstelling, en postcode + huisnummer.

 2. Verbruik en type meter opgeven

  Geef je gas en stroomverbruik op. Rondom Villers-La-Tour bedraagt het gemiddelde gebruik ong. 1570 m3 + 3340 kWh. Gebruik jij geen gas? Selecteer dan de optie ‘alleen stroom’. Sprake van zonnepanelen? Bereken het maximale kWh’s dat je genereert. Dit alles dragen bij aan het energietarief.

 3. Kies soort energie een duur van het abonnement.

  Zo worden zaken aangeboden als; groene (BE of EU) stroom en grijze stroom. Maakt dit niet uit? Kies dan ‘geen voorkeur’. Betreffende contracttermijn kun jij opties nemen van 1 jarig tot 5 jarig of specifieke model (variabele) prijzen. Normaal loont het om ieder jaar een nieuw jaarcontract af te sluiten.  

 4. Contracten vergelijken

  In de volgende stap vind je een lijst met alle mogelijke leveranciers en contracten. Van ieder pakket lees je informatie zoals herkomst van stroom en gas, type contract, de hoogte van de tarieven van gas en elektra in Villers-La-Tour, en de welkomstbonus. Selecteer de organisatie die rijmt met jouw voorwaarden.

 5. Zonder moeite overstappen

  Een geldige korting in het lijstje? Klik op de ‘bekijk’ knop. De internetpagina wordt dan gerefreshed naar de pagina van de leverancier. Onder andere www.lampiris.be en www.elegant.be. De betreffende energiemaatschappij zegt jouw huidige contract op. Zo kom je niet te zitten zonder gas en stroom in Villers-La-Tour


Vijf praktische energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan tot wel €360 korting realiseren. Daartegenover, is er nog meer mogelijk voor lagere maandlasten? Hieronder lees jij vijf energiebespaartips waar ook jij iets mee kunt doen.

 • Bezuinigadvies 1: korter douchen
 • Bespaaradvies 2: overweeg een “slim” strijkijzer die zichzelf uitzet
 • Bezuinigadvies 3: zet je elektrische kookplaat uit voordat het eten helemaal klaar is.
 • Bespaaradvies 4: een ketel kopen die past bij de grote van je huis.
 • Praktische tip 5: maak zoveel mogelijk gebruik van het daglicht

Info over gas en stroom vergelijken

Wat is een goed moment om het overstappen in gang te zetten?

Een vaak gestelde vraag is: wanneer moet ik overstappen? Onze specialisten vinden: kies elke 12 maanden opnieuw en ga overstappen in Villers-La-Tour. Daarna maak je gebruik van lagere tarieven. Desondanks, je moet wel contractvrij zijn natuurlijk. Einde contract in zicht? 6 tot 8 weken voor het einde van jouw contract mag je al overstappen naar een nieuwe aanbieder. Is je contract nog niet afgelopen? Dan moet je wellicht nog even wachten. Vervroegd overstappen is wel mogelijk, alleen je riskeert dan een opzegvergoeding/boete. Contract met onbepaalde looptijd? Je kunt dan meteen wisselen van maatschappij, en je betaalt geen boete. Ben je nog nooit geswitcht? Zeer waarschijnlijk zit je mogelijk niet meer vast aan je huidige contract. Je kunt direct vergelijken en overstappen.  

Voel jij meer voor vaste prijzen of overeenkomst met flex-tarieven?

Wanneer je een nieuw energiecontract neemt heb je 2 opties: variabele of vaste prijzen. Bij vaste energietarieven staat het tarief dat je de komende jaren gaat betalen vast. Dat creëert financiële transparantie, en je betaalt niets extra’s wanneer gas- en elektra tarieven omhoog gaan. Bij variabele energietarieven is de energieprijs flexibel bij modelcontracten. Gewoonlijk kom je deze tariefupdate tegen begin januari en rond juli. Bij een variabel contract kan positief uitvallen wanneer de energieprijs trend neerwaarts is.

Wat is verstandig, een 1-jarig of langlopend contract?

Het klinkt als de beste optie: dit meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je precies weet wat je de komende jaren betaalt. En vaak wordt je ook tegemoet gekomen met een nieuwe klanten bonus (cashback). Toch moet je de rekensom goed maken. In het energielandschap werkt het zo: langere contracten voor bijv. 3 of 5 jaar zijn op lange termijn duurder dan verscheidene kortlopende energiecontracten voor Villers-La-Tour. Bij een langdurig contract is het tarief van elektra en gas iets lager. Daartegenover, bij een abonnement van 1 jaar ontvang je elke 12 maanden zo’n persoonlijke welkomstbonus. Uiteindelijk is dit goedkoper!

Moet ik zelf mijn contract opzeggen?

Nee, vaak regelt jouw gekozen energiemaatschappij het opzeggen van het huidige contract door de overstapservice. Overstappen gaat verrassend eenvoudig. Vergelijk alle aanbieders en ga voor de beste of voordeligste energieaanbieder. Populaire bedrijven zijn Luminus, ENGIE en ook Antargaz. Daarnaast beslis je over de aansluitdatum (moment van leveren). De betreffende gas en stroom organisatie zal op deze dag de oude aanbieder aflossen. Jullie zitten nooit zonder stroom en aardgas.

Hoe kan het dat jullie prijzen lager liggen dan het bedrijf zelf?

Via www.energiehunter.be vind je altijd de laagste prijzen. Wanneer je zelf surft naar bijvoorbeeld www.energie2030.be, dan kom je tot de ontdekking dat je daar (veel) meer betaalt voor elektra en gas. Hoe kan zoiets? Kinderspel: energieleveranciers speuren constant naar nieuwe consumenten. Door gebruik te maken van goedkope tarieven en scherpe welkomstkortingen vertonen wij deze partijen hoger in de vergelijker. Met dat prijsbeleid trekken ze veel potentiële klanten aan.

Energiebedrijven Villers-La-Tour vergelijken

Vergelijk actuele energiemaatschappijen in Villers-La-Tour en ontdek de beste deal voor jouw gezin

Duurzame energie in Villers-La-Tour

Een aanzienlijk deel van de leveranciers verschaffen momenteel groene stroom in Villers-La-Tour. Rondom dit thema kun je echter wel veel vraagtekens zetten. De wijze waarop groene stroom wordt opgewekt wijkt nogal af. Niet alle “groene stroom” is ook echt duurzaam. Een aanzienlijk deel van de duurzame elektriciteit uit Europa wordt ten onrechte geprofileerd als groen of duurzaam. 100% zeker weten dat maatschappijen eerlijk en duurzaam zijn? Selecteer dan de optie “Groen uit België”. Vervolgens kan jij onvervalste groene energieleveranciers in Villers-La-Tour vergelijken, die tegelijk zeer betaalbaar zijn.

Wat jij kunt doen voor een groenere regio
Voor inwoners van de gemeente Chimay bestaan er nogal wat stappen met een focus op duurzame energie. Voorbeelden zijn windmolens of een buurtproject met zonnecollectoren in postcoderoos 6460. In deze buurt kan je steeds vaker zeer betaalbaar meedelen in duurzaamheidsprojecten in de regio. Uiteraard is het aan te raden om ons eigen huis te verduurzamen. Op termijn moet Henegouwen eveneveel energie opwekken als het gebruikt. Jij kunt op allerlei manieren bijdragen, denk aan:

 • De woning op cruciale punten isoleren
 • Zonnepanelen aanschaffen
 • Een warmtepomp i.p.v. CV-Ketel
 • Tapwater en verwarming via je zonneboiler
 • Plaatsen van een biomassaketel
 • En de gouden stelregel: perk jouw gas- en stroomverbruik in. Bekijk info over 5 nuttige energiebespaartips en bezoek mijnenergie.be, energie-vergelijker.be, aanbieders.be, vreg.be of tariefchecker.be, killmybill.be, callmepower.be, energieleveranciers.be. Lees verder alles over Antargaz duurzame energie.