Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Bailièvre

Gemakkelijk energie vergelijken in Bailièvre? Met behulp van deze website vind je overzichtelijk alle grote bedrijven. Voorbeelden zijn Luminus en Comfort Energy. Schets jouw situatie, begroot het stroom- en gasverbruik, en vind uit welke energieleverancier in Bailièvre voor jou de beste prijs heeft. Verder lees je op energiehunter.be waardevolle info over onderwerpen zoals tarieven van energie * gas en verschillende contractsoorten. Tevens geven wij handige bespaartips.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Chimay
Netbeheerder Elektra:Ieh
Netbeheerder AardgasIgh
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,447
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,270
Gemiddeld verbruik: 1550 m3 en 3320 kwh
Populaire aanbiederOCTA+

Moeiteloos vergelijken

 • Alle maatschappijenvergelijken
 • Actuele tarieven van de leveranciers
 • Gemiddelde besparing van € 215,00.

Gemakkelijk overstappen

 • In enkele minuten overstappen
 • 2 weken wettelijke bedenktijd
 • De nieuwe leverancier zegt huidige contract op

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Welke energieleverancier kiezen in Bailièvre?

Wij zien best veel energieleveranciers in Bailièvre. Van Lampirus tot bijvoorbeeld Watz, het aantal aanbieders was nooit zo groot. Vandaag de dag heb je de keuze uit zo’n 35 aanbieders. Zij gebruiken allen de infrastructuur van Ieh. Het is niet mogelijk om handmatig alle prijzen te vergelijken. Voor dit scenario bieden wij de energiesimulator. Uitzoeken welke gas & stroom aanbieders actief zijn? Ontdekken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Bailièvre is? Vul vlug je persoonlijke gegevens in, vind de beste energie aanbieding, en stap binnen 5 minuten over. Zie ook onze 5 handige bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier
Stroom en elektriciteit is altijd hetzelfde. Waar je jouw gas en licht ook afneemt, je je hebt altijd licht, en in de winter is het lekker warm in huis. Toch, gas & stroom leveranciers handelen allemaal op hun eigen manier. Bij gas- en stroomstoring, dan wil je dat er snel een monteur komt. Conclusie: vergelijk op meer dan alleen prijs. Het is heel simpel, uiteindelijk zoekt iedereen een goedkoop energiecontract. En dit is heel snel te regelen. Door gebruik te maken van onze prijzencheck ontdek je zonder moeite de goedkoopste energieleverancier van Bailièvre, specifiek voor jouw situatie. Zoeken op unieke aspecten? Dit is natuurlijk een optie. Dankzij de keuzevakjes in de tarievenvergelijker detecteer je eenvoudig een energiecontract dat past bij de ingevoerde gegevens.
Populaire energiebedrijven in Bailièvre

 • Engie: Verstand van (duurzame) energie
 • OCTA+: Verschillende termijnen
 • Lampiris: Vijfsterrenservice op maat
 • MEGA: Prima klantendienst
 • Essent: Alles beheren via de klantzone
 • Eneco: Exclusieve kortingen
 • Luminus: Ook flexibele prijzen
 • Elegant: Scherpe tarieven groene stroom en aardgas
 • Watz: Duidelijke website
 • Wase Wind: Erkende coöperatieve venootschap
 • Comfort Energy: Kennis van zaken over (duurzame) energie
 • Poweo: Goede klantenservice

Hoe hoog bedragen de energiekosten in onze buurt? (Prijzen juli 2024)

De condities van leveranciers en de onkosten zijn anders per regio. Dat heeft te maken met het feit dat er verscheidene beheerders actief zijn. Elke netbeheerder van elektriciteit en gas gebruikt weer aparte prijzen voor logistiek. De actuele netbeheerder (elektra) in Bailièvre heet Ieh. De prijzen die jouw energieleverancier betaalt aan de netbeheerder zijn per woonplaats weer anders. Dit zie jij terug op de rekening. In de gemeente Chimay valt het aardgas onder verantwoordelijkheid van Igh. Bij problemen in het netwerk zullen zij dit afhandelen.

Facts and figures Bailièvre

 • Provincie: Henegouwen
 • Gemeente: Chimay
 • Populaire CV: Ferroli
 • Aandeel duurzaam: 29,40%
 • Centrale postcode: 6460
 • Mazout: 1610 liter

Info over energieprijzen

 • Netbeheerder: Ieh
 • Gasregio: Igh
 • Gastarief M3: €0,447
 • Stroomtarief kwh: €0,270
 • Gem. gasverbruik: 1550 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3320 kWh
energie-vergelijken-bailievre

Overstappen van energie in 5 stappen

Benodigde tijd: 5 minuten

Online veranderen van energie vandaag nog geregeld.

 1. Schets jouw situatie

  Stap 1 is het invoeren van de basisinformatie. Daarmee wordt bedoeld; omvang van het huishouden, maar ook jouw postcode en huisnummer.

 2. Schat jouw verbruik

  Vul het verwachte aantal kWh en m3 verbruik in. In de omgeving Bailièvre is het gemiddelde verbruik ong. 1550 m3 plus 3320 kWh. Woon jij volledig gasloos? In dat geval kan je ‘alleen stroom’ kiezen. Heb je zonnepanelen? Vul het totale kWh in dat je genereert. De genoemde zaken hebben invloed op het gas- en stroom tarief.

 3. Kies herkomst energie en de looptijd.

  Voorbeelden zijn grijze stroom of juist groene stroom (BE of EU). Geen voorkeur? Je kunt deze stap dan overslaan. Wat betreft contracten kan men gaan voor producten van 1 jaar tot 5 jaar en een modelcontract. Gewoonlijk kan het uit om elke 12 of 24 maanden over te stappen en 1 jarige contracten te nemen.  

 4. Vergelijk leveranciers

  Wat volgt is de totaallijst met alle mogelijke aanbieders van energie. Van elk pakket check je data als herkomst energie, contracttermijn, de prijzen van gas en elektra in Bailièvre, en nieuwe contracten bonus. Selecteer de maatschappij die overeenkomst met jouw persoonlijke wensen.

 5. Zelf je overstap regelen

  Een goede leverancier tussen de resultaten? Klik op de knop met de tekst ‘bekijk’. Jij wordt vlug doorgestuurd naar de website van de aanbieder. Dit kan zijn www.energie2030.be en ook www.ebem.be. Jouw nieuwe maatschappij zorg dat de overstap wordt geregeld. Altijd zekerheid van gas en stroom in Bailièvre


Vijf praktische energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan soms wel €290 winst geven. Toch, kan ik nog meer doen voor lagere maandlasten? Onderstaand vind je 5 handige adviezen die je vandaag nog kunt gebruiken.

 • Bespaaradvies 1: gebruik uitsluitend A+ apparaten
 • Praktisch advies 2: maak van je koelkast geen iglo.
 • Praktisch advies 3: hang de was wat vaker aan de lijn i.p.v. de droger
 • Praktische tip 4: vergeet opladers niet uit het stopcontact te halen
 • Bespaaradvies 5: overweeg een zwakkere lamp te gebruiken als je een lamp hebt met een dimmer die je nooit op de sterkste stand gebruikt.

Advies bij gas en stroom vergelijken

Wanneer is nu het beste moment om het overstappen in gang te zetten?

Een vaak gestelde vraag is: wanneer moet ik overstappen? Wij van energiehunter.be adviseren: regel jaarlijks het overstappen in Bailièvre. In dat geval kun je profiteren van lage prijzen. Echter, je moet wel contractvrij zijn natuurlijk. Is je huidige abonnement afgelopen? 2 maanden voor het verlopen van het contract kan je alvast een nieuwe leverancier kiezen. Is je contract nog niet afgelopen? Wacht eerst tot het contractdatum verstreken is. Het is een optie om vervroegd over te stappen, maar vermoedelijk betaal je dan een boete. Heb jij een modelcontract? Je mag te allen tijde wisselen van aanbieder, en je zult ook geen boete ontvangen. Niet eerder overgestapt? In zo’n geval is jouw looptijd waarschijnlijk al verstreken. Je kunt direct vergelijken en overstappen.  

Vaste energietarieven nemen of een modelovereenkomst?

Indien je een nieuw energiecontract neemt heb je 2 opties: vaste en variabele tarieven. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast gedurende de looptijd van je contract. Heel eenvoudig, maakt alles concreet, en je betaalt niets extra’s zodra stroom- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven is de energieprijs flexibel tijdens halfjaarlijkse indexaties. Gewoonlijk worden de prijzen aangepast op 1-1 en op 1-7 van het jaar. Bij dit soort contracten kan dus uit op het moment dat de gasprijs en stroomtarieven dalen.

Adviseren jullie een 1-jarig of meerjarig energiecontract?

Het klinkt als de beste optie: zo’n meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je exact weet wat de kosten gaan zijn. En soms beloont de maatschappij jou met een mooie korting (cashback). Jammer genoeg werkt het niet zo. In de energiemarkt geldt: contracten voor 3 of 5 jaar zijn duurder dan jaarlijkse kortlopende energiecontracten voor Bailièvre. Gaat jouw voorkeur uit naar een langlopend contract, dan is de prijs van gas en stroom wel iets gunstiger. Maar, bij zo’n overeenkomst van 12 maanden krijg jij jaarlijks zo’n zeer interessante welkomstbonus. En je zult zien dat dit veel goedkoper is.

Wordt er van mij verwacht dat ik mijn contract beëindig?

Nee, gewoonlijk verzorgt jouw betreffende energiemaatschappij het beëindigen van jouw huidige overeenkomst middels de overstapservice. Overstappen gaat verrassend eenvoudig. Vergelijk alle actuele prijzen en kies de goedkoopste of meest populaire energieleverancier. Onder andere OCTA+, Lampiris + Comfort Energy. Ook bespreek je de startdatum van het abonnement. Jullie betreffende energieleverancier zal precies op die dag starten met leveren. Stroom en aardgas zullen nooit worden afgesloten.

Hoe is het mogelijk dat jullie goedkoper zijn dan bij de aanbieder zelf?

Geholpen door www.energiehunter.be bekijk je altijd de meest interessante aanbiedingen. Zodra je een website opent zoals www.eneco.be, dan kom je tot de ontdekking dat de prijzen daar hoger zijn. Hoe komt dat? Fluitje van een cent: energiebedrijven willen hun klantendatabase uitbreiden. Door gebruik te maken van voordelige prijzen en intense welkomstkortingen bereiken ze hogere posities in de vergelijkers. Op basis daarvan komen meer klanten met hun merk in aanraking.

Energiebedrijven Bailièvre vergelijken

Vergelijk de energiemaatschappijen in Bailièvre en sluit een goed abonnement af voor jouw verbruik

Duurzame energie in Bailièvre

De meeste aanbieders leveren op dit moment groene stroom in Bailièvre. Als het gaat om groene energie is hier veel variatie in mogelijk. De manier van produceren van groene stroom varieert per leverancier. Niet alle groene stroom draagt terecht die naam. Veel duurzame elektriciteit uit Europa wordt onrechtmatig “groen” genoemd. Er op kunnen vertrouwen dat organisaties duurzaam en eerlijk zijn? Selecteer in dit geval een filter voor “Groen uit NL”. Daarna kan je authentieke groene energieleveranciers in Bailièvre vergelijken, die ook zeer scherpe prijsaanbiedingen hebben.

Lokale projecten en initiatieven gericht op duurzaamheid
In de gemeente Chimay zien we allerlei stappen waarbij duurzame energie wordt opgewekt. Zaken zoals windmolens of gezamenlijke zonne-energie initiatieven in de postcoderoos 6460. In de regio kan je soms zeer betaalbaar meewerken met gezamenlijke projecten gericht op duurzame energie. Ook ziet de gemeente graag dat we het eigen energieverbruik gaan beperken. In 2050 moet Henegouwen volledig energieneutraal zijn. Welke acties jij zelf kunt uitvoeren:

 • Isoleren van bijvoorbeeld de vloer of spouw
 • Dak met zonnepanelen
 • Gasloos wonen met de warmtepomp
 • Huis met zonneboiler
 • Een biomassaketel als alternatief voor de CV-ketel
 • En de gouden stelregel: richt je op snelle besparing voor stroomverbruik. Zie ook de 5 handige bespaartips of bezoek mijnenergie.be, aanbieders.be, vreg.be, pricewise.be of tariefchecker.be, test-aankoop.be, energieleveranciers.be, killmybill.be. Bekijk ook Lampirus duurzame energie.