Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Les Hayons

Zonder problemen energie vergelijken in Les Hayons? Dankzij deze website check je gemakkelijk alle verkrijgbare energiebedrijven als bijv. Eneco en Antargaz. Vul de postcode en het huisnummer in, schat jouw gas- en stroomverbruik, en ontdek welke energieleverancier in Les Hayons het goedkoopste contract aanbiedt. Tevens lees je op deze website handige info over onderwerpen zoals energiebesparing in huis en tips om jouw huis te verduurzamen. Daarnaast geven we 5 nuttige tips die helpen minder stroom en gas te consumeren.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Bouillon
Netbeheerder Elektra:Ieh
Netbeheerder AardgasIgh
Gemiddelde gastarief (m3) juni 2024€0,384
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juni 2024€0,267
Gemiddeld verbruik: 1480 m3 en 3355 kwh
Populaire aanbiederEssent

Moeiteloos vergelijken

 • Alle grote leveranciersbij elkaar
 • Wij slaan geen persoonsgegevens op
 • Je bespaart op jaarbasis tot wel € 225,00.

Probleemloos overstappen

 • In een paar minuten afgesloten
 • 14 kalenderdagen bedenktijd
 • De overstap regelt de nieuwe leverancier

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Naar welke energieleveranciers kan ik overstappen in Les Hayons?

Wij zien enorm veel energieleveranciers die hun diensten aanbieden in Les Hayons. Dat gaat van Poweo tot Watz, het kiezen is er niet makkelijker op geworden. Vandaag kan je kiezen uit om en nabij 30 bedrijven. Deze leveranciers werken allemaal op basis van het stroom- en gas netwerk van Ieh. Het is niet te doen om handmatig alle prijzen te vergelijken. In deze context moet je zeker de energiesimulator proberen. Weten welke gas en stroom bedrijven er allemaal zijn? Uitzoeken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Les Hayons is in juni 2024? Vul hierna je persoonlijke gegevens in, vergelijk de huidige tarieven, en regel het overstappen direct. Ga door naar de 5 handige bespaartips.

Overstappen naar de goedkoopste energieleverancier
Stroom en elektriciteit is altijd hetzelfde. Bij wie je de energie ook koopt, je hebt 24/7 beschikking over stroom, en er is warm water in het hele huis. Daarentegen, gas en stroom aanbieders zijn niet allemaal hetzelfde. Bij voorvallen als stroom en gas storingen, dan is het wenselijk dat er meteen transparantie is. Het punt is: kijk verder dan de tarieven. Alles bij elkaar genomen zoekt elke Belg een betaalbaar energiecontract. En wij begrijpen dat! D.m.v onze handige vergelijker vergelijk je direct de goedkoopste energieleverancier van Les Hayons, die past bij jouw plaatje. Wil je kunnen filteren? Dat is mogelijk. Door gebruik te maken van filters in de Energiehunter detecteer je gemakkelijk een energieovereenkomst dat klopt met jouw energieconsumptie.
Populaire energiebedrijven in Les Hayons

 • Engie: Verstand van zaken!
 • OCTA+: Met aantrekkelijke spaarmodule
 • Lampiris: Ook modelcontracten
 • MEGA: Verstand van zaken!
 • Essent: Goede klantenservice
 • Eneco: Contact via telefoon, mail en social media
 • Luminus: Leverancier van klimaatneutrale aardgas
 • Elegant: Eenvoudig verbruik inzien
 • Watz: Eerlijk en transparant
 • Wase Wind: Een passend contract voor elk huishouden
 • Comfort Energy: Voor de klein- en grootverbruiker
 • Poweo: Goede klantenservice

Hoe hoog bedragen de energiekosten in en rondom mijn buurt? (Prijzen juni 2024)

De aansluitingen van organisaties en de prijzen variëren per postcodegebied. Dit komt doordat er verscheidene beheerders op deze markt werken. Iedere gas en stroom beheerder gebruikt weer aparte prijzen voor transport van gas en stroom. De huidige netbeheerder van elektra in Les Hayons heet Ieh. De kosten voor het beheer van het netwerk zijn per regio weer anders. Dit zie jij terug op de rekening. In de gemeente Bouillon wordt transport van het aardgas beheerd door Igh. Als er sprake is van een storing kan je bij hen terecht voor vragen.

Informatie over Les Hayons

 • Provincie: Luxemburg
 • Gemeente: Bouillon
 • Populaire CV: Remeha
 • Groene energie: 28,90%
 • Centrale postcode: 6830
 • Gem. mazout: 2960 liter

Gegevens over Energieprijzen

 • Netbeheerder: Ieh
 • Gasregio: Igh
 • Gastarief M3: €0,384
 • Stroomtarief kwh: €0,267
 • Gem. gasverbruik: 1480 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3355 kWh
energie-vergelijken-les-hayons

Binnen 5 minuten overstappen van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Online veranderen van energie binnen 10 minuten.

 1. Voer persoonsgegevens in

  Allereerste de basisinfo. Dit zijn gezinssamenstelling, en je adresgegevens.

 2. Vul energieverbruik in

  Voer in hoeveel kWh en m3 jij jaarlijks gebruikt. Rondom Les Hayons is dit gemiddeld zo’n 1480 m3 en nog eens 3355 kWh. Verbruik je geen gas? Ga dan voor ‘alleen stroom’ . Wek jij zelf stroom op met zonnepanelen? Selecteer het aantal kWh dat er per 12 maanden wordt opgewekt. Alle ingevoerde gegevens beïnvloeden het gas- en stroom tarief.

 3. Selecteer type energie en de looptijd.

  Je kunt kiezen uit groene stroom (BE of EU), of grijze stroom. Maakt dit niet uit? Je kunt deze stap dan overslaan. Betreffende abonnementen kan je gaan voor een vast contract van bijv. 12 maand, 24 maanden meerdere jaren of variabele tarieven / abonnementen. In de regel kan het uit om eens per jaar een actueel energie-abonnement te nemen.  

 4. Contracten vergelijken

  Wat daarna komt is een handig overzicht met alle verkrijgbare energieleveranciers. Bij ieder contract lees je informatie aangaande herkomst energie, contractsduur, het voorschottarief / prijzen van gas en elektra in Les Hayons, en de welkomstbonus. Selecteer de aanbieder die klopt met jouw voorwaarden.

 5. Overstappen zonder problemen

  Een geschikte prijsaanbieding gespot? Klik op de groene button. Wij sturen je meteen door naar de webpagina van de energiemaatschappij. Dit kan zijn www.energie2030.be en ook www.antargaz.be. Jouw aanstaande energieleverancier zegt jouw huidige contract op. Altijd een aansluiting voor gas en stroom in Les Hayons


5 tips om minder energie te gebruiken

Veranderen van energieleverancier in juni 2024 kan wel €355 korting realiseren. Toch, zijn er andere tips voor een lagere energierekening? Op deze pagina bekijk jij 5 bruikbare tips & tricks waar je meteen mee aan de slag kan.

 • Praktische tip 1: het gebruik van lichtdimmers
 • Bespaaradvies 2: doe de koelkast zo veel mogelijk gesloten.
 • Bezuinigtip 3: zet je elektrische kookplaat uit voordat het eten helemaal klaar is.
 • Bespaaradvies 4: geen bewegende screensaver gebruiken op je computer.
 • Praktisch advies 5: doe de lichten uit als je niet thuis bent

Onduidelijkheden over gas en stroom vergelijken

Wanneer is het juiste moment om de overstap te regelen?

Wat veel mensen zich afvragen is: wanneer moet ik overstappen? Onze overstap-medewerkers geven als tip: wees geen dief van uw portemonnee en ga overstappen in Les Hayons. Zodoende realiseer je de hoogste besparing. Maar, je moet wel contractvrij zijn natuurlijk. Loopt jouw contract bijna af? zes weken voor de einddatum van de overeenkomst kan je al overstappen. Contract met bepaalde looptijd? In dat geval is het raadzaam even geduld te hebben. Overstappen zou eerder kunnen, maar je betaalt dan een opzegvergoeding. Ben je contractvrij? In dat geval kun je wisselen van leverancier, en hoef je nooit een boete te betalen. Nooit eerder gewisseld van aanbieder? Mogelijk heb je een contract met onbepaalde looptijd. Jij kan dan vandaag nog gaan overstappen.  

Een meerjarige contract of een flexibel modelcontract?

Wie een nieuw energiecontract wil afsluiten zijn er grofweg 2 mogelijkheden: wisselende of vaste kosten. Bij vaste energietarieven staan gas- en stroomprijzen vast voor een bepaalde periode. Je weet precies waar je aan toe bent, en er wordt niets extra’s in rekening gebracht mochten de gas- en stroomtarieven plots stijgen. Bij variabele energietarieven heb je te maken met flexibele prijzen tijdens halfjaarlijkse indexaties. Meestal wijzigen leveranciers hun variabele tarieven op 1-1 en op 1-7 van het jaar. Bij het variabele alternatief kan positief uitvallen wanneer elektriciteit en gas goedkoper worden.

Ben ik goedkoper uit met een 1-jarig of meerjarig contract?

Het lijkt een goed idee: het meerjarig energiecontract in juni 2024 waarbij je heel nauwkeurig weet wat het tarief voor gas en stroom is. En daarnaast wordt je wel beloond met een mooie korting (cashback). Helaas is dat niet het geval. In energieland geldt in de basis: contracten met een lange looptijd zijn eigenlijk altijd prijziger dan allerlei kortlopende energiecontracten voor Les Hayons. In het geval van een lang contract is het tarief van elektra en gas iets lager. Desalniettemin, bij jaarlijkse overeenkomsten ontvang jij elk jaar deze aantrekkelijke welkomstbonus. Uiteindelijk is dit goedkoper!

Is het de bedoeling dat ik zelf mijn contract opzeg?

Nee, standaard verzorgt de toekomstige energiemaatschappij de opzegging van de actuele contracten door gebruik te maken van de overstapservice. Overstappen is dus helemaal niet zo ingewikkeld. Vergelijk alle actuele prijzen en kies de beste of voordeligste partij. Onder andere Eneco, ENGIE + Aspiravi. Vervolgens neem je een besluit over wanneer het contract in moet gaan. Jouw nieuwe leverancier levert vanaf deze dag gas en stroom bij jou thuis. Aardgas & stroomtoevoer worden nooit gepauzeerd.

Waarom is het afsluiten via jullie goedkoper dan via de site van de maatschappij?

Door gebruik te maken van onze vergelijker tref je altijd de scherpste aanbiedingen. Zodra je een website opent zoals www.belpower.be, dan zul je zien dat gas en stroom hier veel prijziger is. Waarom zijn jullie dan zo goedkoop? Fluitje van een cent: energiebedrijven willen nieuwe aansluitingen scoren. Door gebruik te maken van voordelige tarieven en grote welkomstkortingen is een top 10 positie in de vergelijker te bereiken. Door het resultaat daarvan komen meer klanten met hun merk in aanraking.

Energiebedrijven Les Hayons vergelijken

Vergelijk de energiemaatschappijen in Les Hayons en vind de goedkoopste stroom- en gas aanbieder voor jouw situatie

Duurzame energie in Les Hayons

Het merendeel van de aanbieders verschaffen vandaag de dag groene stroom in Les Hayons. Binnen dit domein kunnen grote verschillen optreden. Hoe groene stroom precies wordt gegenereerd is bij veel aanbieders weer anders. Niet ieder groene stroom contract is ook echt groen. Schrikbarend veel duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt onjuist aangemerkt als duurzaam. Er helemaal zeker van zijn dat leveranciers een groen beleid hanteren? Ga dan voor uiteraard voor “Groene stroom uit België”. In de volgende stap kan jij alle groene energieleveranciers in Les Hayons vergelijken, met een aantrekkelijk prijskaartje.

Wat jij kunt doen voor een groenere regio
In de gemeente Bouillon bestaan er tegenwoordig steeds meer opdrachten rondom duurzame energie. Bijvoorbeeld windmolens of lokale zonne-energie projecten in de postcoderoos 6830. In deze woonplaats kan je meer en meer zeer betaalbaar bijdragen aan allerlei burgercollectieven in de gemeente. Het is natuurlijk ook goed om ons eigen huis te verduurzamen. In 2050 moet Luxemburg de huizen van het gas af (energieneutraal) hebben. Wat kan jij zelf doen:

 • Isoleren van bijvoorbeeld de vloer of spouw
 • Zonnepanelen integreren
 • Een eigen warmtepomp aanschaffen
 • Integreren van de zonneboiler
 • Een biomassaketel i.p.v. CV-Ketel
 • Maar misschien wel het belangrijkste: minimaliseer je elektra- en gasverbruik. Check de Bespaartips die je meteen kunt toepassen of bekijk mijnenergie.be, aanbieders.be, pricewise.be, vreg.be en tariefchecker.be, energieleveranciers.be, callmepower.be, killmybill.be. Bekijk details over Engie diensten.