Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Kaulille

Eenvoudig energie vergelijken in Kaulille? Met behulp van de energievergelijker check je supersnel alle beschikbare bedrijven. Voorbeelden zijn Eneco en Antargaz. Schets jouw situatie, vul het geschatte aantal M3 en kwh in, en vind uit welke energieleverancier in Kaulille de laagste prijs biedt. Tevens vind je op deze website handige informatie over thema’s als bijvoorbeeld de overstapservice en vaste of variabele tarieven. Verder geven we 5 praktische tips om te besparen op de rekening.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Bocholt
Netbeheerder Elektra:Inter-Energa
Netbeheerder AardgasInter-Energa
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,453
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,256
Gemiddeld verbruik: 1565 m3 en 3505 kwh
Populaire aanbiederEngie

Moeiteloos vergelijken

 • Alle erkende providers naast elkaar
 • Wij slaan geen persoonsgegevens op
 • Besparing loopt op tot € 345,00.

Probleemloos overstappen

 • Binnen mum van tijd overgestapt
 • Wettelijke bedenktijd van 14 dagen
 • Overstap wordt volledig voor jou geregeld

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn populaire energieleveranciers in Kaulille?

Er zijn nogal wat energieleveranciers in Kaulille. Van Antargaz tot bijvoorbeeld Ecopower, het kiezen is er niet makkelijker op geworden. Hedendaags is het aanbod ongeveer 30 maatschappijen. Deze leveranciers werken uitsluitend met het stroom- en gas netwerk van Inter-Energa. Het is vrijwel uitgesloten om handmatig alle prijzen te vergelijken. Voor dat geval biedt onze energiesimulator de oplossing. Uitzoeken welke bedrijven in deze regio actief zijn? Nieuwsgierig wie de goedkoopste aanbieder van energie in Kaulille voor jou is? Vul hierna de eigen gegevens in, vergelijk alle deals en aanbiedingen, en regel jouw overstap eenvoudig online. Meer weten? Check onze 5 hulpvolle bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier?
De kwaliteit van gas of elektriciteit is overal hetzelfde. Bij wie je de energie ook koopt, je hebt 24/7 beschikking over stroom, en je kunt lekker warm douchen. Desalniettemin, gas en stroom aanbieders zijn niet allemaal hetzelfde. In het geval van gasstoringen of stroomproblemen, dan is het noodzakelijk dat er gauw een oplossing volgt. Anders gezegd: kijk niet alléén naar prijs. Onderaan de streep wil iedereen met een eigen huis een energieleverancier die niet te duur is! En wij begrijpen dat! Middels onze energie achterhaal je gemakkelijk de goedkoopste energieleverancier van Kaulille, voor jouw situatie. Heb jij bepaalde wensen? Dit is zelfstandig in te regelen. Met behulp van filters in de prijzenvergelijker checkt men simpel en snel een energiecontract dat in lijn is met jouw verbruik.
Populaire energiebedrijven in Kaulille

 • Engie: Overzichtelijke contracten
 • OCTA+: Vaste energieprijzen
 • Lampiris: Ook flexibele prijzen
 • MEGA: Waar loyale klanten worden beloond
 • Essent: Verstand van (duurzame) energie
 • Eneco: Exclusieve aanbiedingen
 • Luminus: Altijd inzicht in het verbruik
 • Elegant: Handige website
 • Watz: Meerdere contracten
 • Wase Wind: Een open en eerlijke coöperatieve
 • Comfort Energy: Overzichtelijke contracten
 • Poweo: Transparante prijzen

Wat zijn de gemiddelde energiekosten in mijn regio? (Prijzen juli 2024)

De producten van gas en stroom bedrijven en de tarieven zijn anders per regio. Dat zit’m in het feit dat er veel netbeheerders werkzaam zijn. Elke beheerder hanteert weer aparte prijzen voor de aansluiting + transport van gas en elektra. De actuele netbeheerder (elektra) in Kaulille betreft Inter-Energa. De prijzen voor het beheer van het netwerk zijn per woonplaats weer anders. Deze toeslag vind je op jouw energienota. In de gemeente Bocholt is de netbeheerder van het gas Inter-Energa. Bij problemen met het gas kan je bij hen terecht voor vragen.

Facts and figures Kaulille

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Bocholt
 • CV Merk: Cenvax
 • Aandeel duurzaam: 26,30%
 • Postcode: 3950
 • Gemiddeld verbr. mazout: 2220 liter

Wat zijn de energieprijzen?

 • Netbeheerder: Inter-Energa
 • Gasregio: Inter-Energa
 • Gastarief M3: €0,453
 • Stroomtarief kwh: €0,256
 • Gem. gasverbruik: 1565 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3505 kWh
energie-vergelijken-kaulille

Binnen 5 minuten overstappen van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Zonder problemen veranderen van energie snel afhandelen.

 1. Specificeer jouw situatie

  Begin met de standaard informatie. Hiermee bedoelen we aantal gezinsleden, en jouw woonplaats (postcode + huisnummer).

 2. Schat jouw verbruik

  Voer in hoeveel kWh en m3 jij jaarlijks gebruikt. Rondom Kaulille is dit gemiddeld zo’n 1565 m3 plus 3505 kWh. Consumeer jij helemaal geen gas? Kies dan voor ‘alleen stroom’. Wek jij zelf stroom op met zonnepanelen? Vul het totale kWh in dat je panelen opleveren. De genoemde zaken hebben invloed op de kosten van energie.

 3. Selecteer herkomst energie en hoeveel jaar je wilt vastzetten.

  Zo worden zaken aangeboden als; groene stroom (BE of EU), of grijze stroom. Geen voorkeur? Sla dit dan over. Met betrekking tot abonnementen heb je de keuze uit o.a. 1, 2, 3 of 5 jaar, of juist wisselende korte termijn modelcontracten. Dikwijls is het een goed idee om elke 12 of 24 maanden een nieuw jaarcontract af te sluiten.  

 4. energie aanbieders vergelijken

  In de volgende stap vind je de totaallijst met alle grote energie aanbieders. Van elk pakket lees jij data met betrekking tot herkomst energie, soort contract, kosten per maand en jaar van gas en elektra in Kaulille, en bonus voor nieuwe abonnementen. Selecteer de maatschappij die matcht met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen zonder problemen

  Een mooie actie gespot? Klik op de ‘bekijk’ knop. Je bezoekt dan binnen enkele seconden de relevante pagina op de website van de energiemaatschappij. Dit kan zijn www.engie.be of natuurlijk www.eneco.be. De betreffende energiemaatschappij regelt de overstap. Altijd zekerheid van gas en stroom in Kaulille


5 tips om te besparen op energie

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan ruim €300 voordeel geven. Toch, kan ik nog meer doen voor een lagere energierekening? Hieronder vind je 5 handige adviezen die je meteen kunt toepassen in jouw woning.

 • Bezuinigtip 1: gebruik alleen A++ producten
 • Bespaaradvies 2: wokken of stomen is energiezuiniger dan koken
 • Praktisch advies 3: tijdig de afzuigkap uitzetten.
 • Tip 4: spouwmuren isoleren.
 • Tip 5: kies voor een duurzame spaar- of LED-lamp

Info over gas en stroom vergelijken

Op welk moment is het verstandig om over te stappen naar een nieuwe leverancier?

Consumenten vragen zich vaak af: wanneer mag je overstappen van energie? Onze specialisten zeggen: wees geen dief van uw portemonnee en ga overstappen in Kaulille. In dat geval ben je het voordeligst uit. Desondanks, kijk wel even wanneer je dit kan doen. Is je huidige abonnement afgelopen? 6 weken voor het einde van jouw contract is het al mogelijk te switchen. Zit je nog vast aan een contract? Wacht tot het contract afloopt. Al eerder switchen van leverancier kan wel, alleen krijg je dan wel een boete voor je kiezen. Energiecontract voor onbepaalde tijd? Je mag op ieder moment, wisselen, zonder dat je een opzegvergoeding betaalt. Niet eerder overgestapt? Mogelijk is je contract dan al tijden verlopen. Jij kan dan vandaag nog gaan overstappen.  

Een contract voor meerdere jaren of meer vrijheid met modelcontracten?

Op het moment dat je overstapt van aanbieder zijn er 2 smaken: variabele of vaste kosten. Bij vaste energietarieven zet je het tarief vast voor een bepaalde tijd. Heel eenvoudig, maakt alles concreet, en je wordt niet extra belast op het moment dat elektra- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven heb je geen prijszekerheid bij modelovereenkomsten. Gewoonlijk worden deze prijs-updates gedaan in januari en in juli. Bij het variabele alternatief is dus ook erg interessant wanneer de energieprijs trend neerwaarts is.

Adviseren jullie een 1-jarig of meerjarig energiecontract?

Een goed idee zou je denken: het meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je precies weet wat je gaat betalen. En tevens is er sprake van een scherpe welkomstbonus (cashback). Toch moet je de rekensom goed maken. In de energiewereld is het principe: een contract voor meerdere jaren zijn op lange termijn duurder dan meerdere kortlopende energiecontracten voor Kaulille. Ga je voor een meerjarig contract, dan betaal je per kWh en M3 iets minder. Evenwel, bij een overeenkomst van 1 jaar krijg je elk jaar een hoge welkomstbonus. Uiteindelijk is dit goedkoper!

Moet ik zelf het contract beëindigen?

Nee, doorgaans verzorgt je toekomstige energie-aanbieder dat jouw huidige contract wordt opgezegd middels de overstapservice. Overstappen is echt kinderspel. Vergelijk alle tarieven en kies de beste of voordeligste partij. Bijv. Eneco, Lampiris + Wase Wind. Ook bepaal je de aansluitdatum (moment van leveren). De aanstaande organisatie zal op deze ingangsdatum starten met leveren. Jullie zitten nooit zonder stroom en aardgas.

Hoe kan het dat jullie tarieven scherper zijn dan op de website van de leverancier?

Met behulp van energiehunter.be achterhaal je altijd de laagste prijzen. Indien je zelf een website bezoekt als www.elegant.be, dan zul je er vrij vlug achter komen dat het hier lang niet zo goedkoop is. Wat is daarvan de reden? Kinderspel: energieleveranciers zijn altijd op zoek naar meer klanten. Aan de hand van lage prijzen en fikse welkomstkortingen is een top 10 positie in de vergelijker te bereiken. En op die manier zijn ze in staat veel nieuwe klanten aan te sluiten.

Energiebedrijven Kaulille vergelijken

Vergelijk beschikbare energiemaatschappijen in Kaulille en stap over naar de beste aanbieder voor jouw gezin

Duurzame energie in Kaulille

De meeste energieleveranciers bieden vandaag de dag groene stroom in Kaulille. Echter is er veel variatie te vinden. De manier van produceren van groene stroom wisselt nogal. Niet alle “groene energie” kent ook echt een groene bron. Schrikbarend veel duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt foutief aangemerkt als duurzaam. Er op kunnen vertrouwen dat maatschappijen een groene strategie voeren? Gebruik dan een filter voor “Groene Energie uit België”. Jij kan dan geschikte groene energieleveranciers in Kaulille vergelijken, tegen de laagste prijs.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzamer huishouden
In de omgeving van de gemeente Bocholt onderscheiden we diverse plannen waarbij duurzame energie wordt opgewekt. Voorbeelden zijn windmolens of collectieve zonne-energie in postcoderoos 3950. In deze buurt kan je steeds vaker tegen een gunstig tarief meedelen in collectieve duurzaamheidsprojecten. Uiteraard is het aan te raden om minder energie in huis te gebruiken. In een korte tijd moet Limburg hun woningen gasloos kunnen verwarmen. Wat kan jij zelf doen:

 • Isoleren en HR++ glas
 • Dak met zonnepanelen
 • Een eigen warmtepomp aanschaffen
 • Installeren van een zonneboiler
 • Een eigen biomassaketel aanschaffen
 • En niet te vergeten: richt je op snelle besparing voor stroomverbruik. Bekijk info over 5 nuttige energiebespaartips en lees info op mijnenergie.be, aanbieders.be, energie-vergelijker.be, vreg.be en tariefchecker.be, callmepower.be, test-aankoop.be, energieleveranciers.be. Bekijk info van Elegant afsluiten.