Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Ville-Pommeroeul

Eenvoudig energie vergelijken in Ville-Pommeroeul? Door gebruik te maken van de energievergelijker ontdek je snel en simpel alle verkrijgbare bedrijven als o.a. Watz en Poweo. Omschrijf jouw situatie, begroot het stroom- en gasverbruik, en vind uit welke energieleverancier in Ville-Pommeroeul de beste deal heeft! Verder tref je op energiehunter.be waardevolle informatie over topics als bijvoorbeeld verschillende gasregio’s en duurzame verwarmingsbronnen. Voorts geven we 5 tips om stroom en gas te besparen.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Bernissart
Netbeheerder Elektra:Interlux
Netbeheerder AardgasInterlux
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,394
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,257
Gemiddeld verbruik: 1465 m3 en 3410 kwh
Populaire aanbiederOCTA+

Supersnel vergelijken

 • Alle populaire energiebedrijveneenvoudig vergelijken
 • Beste deal voor jouw verbruik
 • Besparing loopt op tot € 230,00.

Zonder problemen overstappen

 • Overstappen binnen 5 minuten
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Overstap wordt volledig voor jou geregeld

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Welke energieleveranciers zijn er in Ville-Pommeroeul?

We zien erg veel energieleveranciers voorhanden in Ville-Pommeroeul. Van Engie tot aanbieders zoals Luminus, er zijn meer leveranciers dan ooit. Vandaag de dag kan je kiezen uit om en nabij 25 bedrijven. Deze werken allemaal op basis van de infrastructuur van Interlux. Voor consumenten kan het moeilijk zijn om zelf energietarieven met elkaar te vergelijken. Daarvoor moet je zeker de energiesimulator proberen. Uitzoeken welke leveranciers in deze regio actief zijn? Uitzoeken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Ville-Pommeroeul is in juli 2024? Geef snel jouw eigen gegevens in, check het goedkoopste contract, en regel het overstappen direct. Bekijk ook de 5 handige bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie
Stroom is stroom en gas is gas. Het doet er niet toe bij welke maatschappij je zit, er is altijd stroom, en in de winter is het lekker warm in huis. Maar, energiemaatschappijen zijn niet allemaal hetzelfde. In het geval van een gasstoring, dan is het noodzakelijk dat er meteen transparantie is. Oftewel: vergelijk op meer dan alleen prijs. Als het puntje bij paaltje komt wil iedereen met een eigen huis een energieleverancier die niet te duur is! En dit is heel snel te regelen. Met behulp van onze energie ontdek je zonder moeite de goedkoopste energieleverancier van Ville-Pommeroeul, die past bij jouw plaatje. Unieke behoeften? Ook dit kun je hier vinden. Met behulp van keuzes in de tarievenvergelijker vind jij gemakkelijk een energieproduct dat klopt met het door jou geschetste plaatje.
Populaire energiebedrijven in Ville-Pommeroeul

 • Engie: Duidelijk en eerlijke aanbieder
 • OCTA+: Eenvoudig termijnbedrag aanpassen
 • Lampiris: Verstand van zaken!
 • MEGA: Termijnbedrag zelf aanpassen
 • Essent: Handige tips op Lifebyessent.be
 • Eneco: Ook flexibele prijzen
 • Luminus: Een passend contract voor elk huishouden
 • Elegant: Zelf termijnbedrag wijzigen
 • Watz: Alles beheren in Doccle
 • Wase Wind: Goed bereikbare klantendienst
 • Comfort Energy: Een passend contract voor elk huishouden
 • Poweo: Vaste energieprijzen

Wat zijn de actuele energieprijzen in de regio? (Prijzen juli 2024)

De beschikbare producten gas en stroom aanbieders en de energiekosten zijn in elke plaats weer anders. De achterliggende reden is dat er verschillende beheerders dienstverleningen bieden. Elke netbeheerder verwerkt weer aparte prijzen voor transport van gas en stroom. De huidige netbeheerder van elektra in Ville-Pommeroeul heet Interlux. De tarieven die de energiemaatschappij afdraagt aan deze beheerder verschillen per regio. Dit zie jij terug op de rekening. In de gemeente Bernissart is de aardgas netbeheerder Interlux. Bij een storing zullen zij dat oplossen.

Cijfers en feiten Ville-Pommeroeul

 • Provincie: Henegouwen
 • Gemeente: Bernissart
 • CV Merk: Chappee
 • Aandeel groen: 22,00%
 • Centrale postcode: 7322
 • Verbruik stookolie: 1570 liter

Wat zijn de energieprijzen?

 • Netbeheerder: Interlux
 • Gasregio: Interlux
 • Gastarief M3: €0,394
 • Stroomtarief kwh: €0,257
 • Gem. gasverbruik: 1465 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3410 kWh
energie-vergelijken-ville-pommeroeul

Zo stap je binnen 10 minuten over van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Gemakkelijk veranderen van energie in enkele minuten.

 1. Geef woningdetails in

  Allereerste de basisinfo. Dit zijn samenstelling huishouden, en postcode + huisnummer.

 2. Type meter + verbruik invullen

  Voer het geschatte verbruik in. In Ville-Pommeroeul ligt dat gemiddeld op circa 1465 m3 en 3410 kWh. Heb jij een gasloze woning? Je dient dan ‘alleen stroom’ aan te vinken. Zonnepanelen op je dak? Vul het aantal kWh in dat je genereert. Deze factoren beïnvloeden de jaarlijkse energiekosten.

 3. Kies type energie en abonnementsduur.

  Je kunt kiezen uit groene stroom (BE of EU), of grijze stroom. Maakt het voor jou niet uit? Je kunt deze stap dan overslaan. Rondom prijs zekerheden kun je een optie nemen voor vaste tarieven voor bijv. 1 jarig tot 5 jarig of variabele tarieven / abonnementen. Vaak kan het uit om eens per jaar een nieuw jaarcontract af te sluiten.  

 4. Prijzen vergelijken

  Je ziet nu een lijst met alle erkende aanbieders van energie. Van elk abonnement tref je informatie m.b.t. soort energie, contractsduur, de hoogte van de tarieven van gas en elektra in Ville-Pommeroeul, en nieuwe contracten bonus. Kies de maatschappij die klopt met jouw voorwaarden.

 5. Zonder hulp overstappen

  Een goede actie gecheckt? Lees meer info of klik op de ‘bekijk’ knop. De internetpagina wordt dan gerefreshed naar de webpagina van de energieleverancier. Zoals www.luminus.be of www.eni.com. De gekozen aanbieder neemt het papierwerk uit handen. Altijd zekerheid van gas en stroom in Ville-Pommeroeul


Vijf praktische energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan soms wel €260 bonus betekenen. Evenwel, is er nog meer mogelijk voor lagere maandlasten? Via onze hunters profiteer je van 5 concrete tips waar je meteen mee aan de slag kan.

 • Bezuinigadvies 1: voorkom dat het tocht in huis
 • Praktische tip 2: ontdooi regelmatig de vriezer
 • Bezuinigadvies 3: sloffen dragen in huis.
 • Praktisch advies 4: een ketel kopen die past bij de grote van je huis.
 • Advies 5: switch van energiemaatschappij

Populaire thema’s gas en stroom vergelijken

Wanneer is een geschikt moment om over te stappen?

Wij ontvangen vaak de vraag: wat is het moment om over te stappen? De energiehunters zeggen altijd: probeer elke 12 maanden; overstappen in Ville-Pommeroeul. Dan realiseer je de hoogste besparing. Belangrijk, moet het huidige contract wel opzegbaar zijn. Loopt jouw contract bijna af? 2 maanden voor het verlopen van het contract kan je al overstappen. Is je contract nog niet afgelopen? Wacht eerst tot het contractdatum verstreken is. Vroegtijdig wisselen van aanbieder is mogelijk, maar vermoedelijk betaal je dan een boete. Energiecontract voor onbepaalde tijd? In zo’n situatie mag men wisselen van maatschappij, en je zult ook geen boete ontvangen. Nog nooit overgestapt? Zeer waarschijnlijk zit je mogelijk niet meer vast aan je huidige contract. Begin met vergelijken en stap over naar de goedkoopste.  

Energietarieven vastzetten of kiezen voor variabele tarieven?

Wanneer je een nieuw energiecontract neemt zijn er 2 smaken: vaste en variabele tarieven. Bij vaste energietarieven staan gas- en stroomprijzen vast voor een bepaalde periode. Dit verschaft iedereen zekerheid, en je betaalt niets extra’s wanneer gas- en elektra tarieven omhoog gaan. Bij variabele energietarieven heb je geen prijszekerheid bij modelcontracten. Normaal vinden deze wijzigingen plaats in januari en in juli. Binnen deze flex-overeenkomst kan positief uitvallen wanneer de energieprijs trend neerwaarts is.

Ben ik goedkoper uit met een 1-jarig of meerjarig contract?

Het klinkt als de beste optie: een meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je heel exact weet welke prijs je voor elektra en gas betaalt. En daarnaast beloont de maatschappij jou met een nieuwe klanten bonus (cashback). Jammer genoeg werkt het niet zo. Voor de energiewereld geldt: meerjarige contracten zijn uiteindelijk fors duurder dan meerdere kortlopende energiecontracten voor Ville-Pommeroeul. Bij een contract met een langere looptijd is het tarief van elektra en gas iets lager. Daartegenover, bij jaarlijkse overeenkomsten krijg je ieder jaar een dergelijke welkomstbonus. Dit is voor vrijwel elke situatie het goedkoopst!

Wordt er van mij verwacht dat ik mijn contract beëindig?

Nee, normaal gesproken regelt jouw aankomende gas en stroom leverancier de opzegging van het contract door de overstapservice. Overstappen gaat gemakkelijker dan je denkt. Vergelijk alle contracten en neem de voordeligste energieleverancier. Populaire bedrijven zijn Luminus, ENGIE of Aspiravi. Hierna kies je wanneer het contract in moet gaan. Je nieuwe gas en stroom leverancier levert vanaf deze dag gas en stroom bij jou thuis. Jullie zitten nooit zonder stroom en aardgas.

Hoe kan het dat jullie prijzen lager liggen dan de energie-onderneming zelf?

Dankzij de energievergelijker achterhaal je altijd de scherpste aanbiedingen. Als je zelf gaat naar bijv. www.lampiris.be, dan valt al gauw op dat gas en stroom hier veel prijziger is. Hoe is dit mogelijk? Gemakkelijk uit te leggen: energiebedrijven willen nieuwe aansluitingen scoren. Aan de hand van lage kosten en flinke welkomstkortingen bereiken ze hogere posities in de vergelijkers. Zo zullen meer Belgen overwegen over te stappen.

Energiebedrijven Ville-Pommeroeul vergelijken

Vergelijk populaire energiemaatschappijen in Ville-Pommeroeul en ontdek de beste deal die past bij jouw wensen

Duurzame energie in Ville-Pommeroeul

Veel aanbieders bieden ondertussen groene stroom in Ville-Pommeroeul. Rondom dit thema zijn er veel verschillen. De manier van produceren van groene stroom loopt zeer uiteen. Niet elk groene energie label is ook echt duurzaam. Het merendeel van duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt foutief gelabeld als “groen”. De zekerheid hebben dat energiemaatschappijen een groene strategie voeren? Selecteer in dit geval het filter “Groen uit België”. Daarna kan je betrouwbare groene energieleveranciers in Ville-Pommeroeul vergelijken, die ook nog eens goedkoop zijn.

Wat jij kunt doen voor een groenere regio
In en rondom de gemeente Bernissart zien we allerlei activiteiten rondom duurzame energie. Neem bijvoorbeeld windmolens of een buurtproject met zonnecollectoren in postcoderoos 7322. In deze buurt kan je steeds vaker zeer betaalbaar meedraaien in duurzaamheidsinitiatieven in de gemeente. Ook moedigt de gemeente ons aan om minder energie in huis te gebruiken. In een korte tijd moet Henegouwen energieneutraal zijn (los van gas). De stappen die jij zelf kunt nemen:

 • Verschillende vormen van isoleren
 • Huis met zonnepanelen
 • Een eigen warmtepomp aanschaffen
 • Installeren van een zonneboiler
 • De HR-ketel inruilen voor een zelfstandige biomassaketel
 • En niet te vergeten: richt je op snelle besparing voor stroomverbruik. Bekijk info over 5 nuttige energiebespaartips en lees info op mijnenergie.be, pricewise.be, energie-vergelijker.be, vreg.be of tariefchecker.be, killmybill.be, callmepower.be, test-aankoop.be. Bekijk info van Poweo vergelijken.