Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Solre-Saint-Géry

Eenvoudig energie vergelijken in Solre-Saint-Géry? Met behulp van onze vergelijker vergelijk je overzichtelijk alle bekende maatschappijen. Voorbeelden zijn Luminus en Comfort Energy. Vul de postcode en het huisnummer in, begroot het stroom- en gasverbruik, en vind uit welke energieleverancier in Solre-Saint-Géry prijstechnisch het meest interessant is. Voorts verzamel je op energiehunter.be uitgebreide info over onderwerpen als o.a. verbruik in de regio en variabele of vaste tarieven. Daarnaast geven wij nuttige tips die helpen minder stroom en gas te consumeren.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Beaumont
Netbeheerder Elektra:Aiesh
Netbeheerder AardgasNiet Beschikbaar
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,369
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,252
Gemiddeld verbruik: 1455 m3 en 3430 kwh
Populaire aanbiederLampiris

Overzichtelijk vergelijken

 • Alle landelijke organisaties bij elkaar
 • Het beste contract voor jouw situatie
 • Enorme besparingen tot wel € 350,00.

Snel overstappen

 • Binnen 5 minuten geregeld
 • Recht op 14 dagen bedenktijd
 • De overstap regelt de nieuwe leverancier

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn de beste energieleveranciers in Solre-Saint-Géry?

Wij zien opvallend veel energieleveranciers waar je uit kunt kiezen in Solre-Saint-Géry. Dit varieert van Lampirus tot en met Watz, het kiezen is er niet makkelijker op geworden. Op dit moment heb je de keuze uit zo’n 25 leveranciers. Deze bedrijven lopen allemaal via het net van Aiesh. Het is onmogelijk om zelf alle leveranciers onder elkaar te zetten. In dit geval biedt onze energiesimulator de oplossing. Weten welke gas & stroom bedrijven actief zijn? Weten wie de goedkoopste aanbieder van energie in Solre-Saint-Géry is voor jouw situatie? Voer hierna de gevraagde gegevens in, vind de beste energie aanbieding, en sluit het nieuwe contract binnen 5 minuten af. Lees verder over 5 bruikbare bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier vinden
Gas en stroom zijn beide homogene producten. Het maakt niet uit bij welke leverancier je zit, er komt overal stroom uit het stopcontact, en je hebt aan aangenaam warm huis. Daarentegen, gas en stroom bedrijven kun je toch goed van elkaar onderscheiden. In een situatie als stroom en gas storingen, dan wil je dat dit zo snel mogelijk wordt geregeld. Met andere woorden: houd ook rekening met kwaliteit service. Het is heel simpel, uiteindelijk zoekt iedereen een energieleverancier die niet te duur is! Dat is nooit anders geweest. Met behulp van onze handige vergelijker check je gemakkelijk de goedkoopste energieleverancier van Solre-Saint-Géry, die aansluit bij jouw verbruik. Specifieke wensen? Ook dit kun je hier vinden. Middels filteren in de Energiehunter check je moeiteloos een energieproduct dat matcht met jouw wensen.
Populaire energiebedrijven in Solre-Saint-Géry

 • Engie: Verstand van zaken!
 • OCTA+: Energiepunten sparen
 • Lampiris: Online facturen bekijken
 • MEGA: Overzichtelijke contracten
 • Essent: Waar loyale klanten worden beloond
 • Eneco: Ook flexibele prijzen
 • Luminus: Transparante prijzen
 • Elegant: Zelf verbruik in de gaten houden
 • Watz: Online grip op je kosten
 • Wase Wind: Online account
 • Comfort Energy: Altijd inzicht in het verbruik
 • Poweo: Online account

Wat betaal ik voor energie in onze straat? (Prijzen juli 2024)

Het aanbod van maatschappijen en de onkosten verschillen per regio. Dat wordt veroorzaakt doordat er nogal wat netbeheerders actief zijn. Elke netbeheerder van elektriciteit en gas rekent eigen prijsstellingen voor logistiek en onderhoud van gas en elektra. De netbeheerder van het stroom in Solre-Saint-Géry is Aiesh. De prijzen van het netbeheerder zijn per regio weer anders. Dit zie jij terug op de rekening. In de gemeente Beaumont valt vervoer van aardgas onder de verantwoordelijkheid van Niet Beschikbaar. Als er sprake is van een storing dienen zij dit op te lossen.

Cijfers en feiten Solre-Saint-Géry

 • Provincie: Henegouwen
 • Gemeente: Beaumont
 • CV ketel: AWB
 • Groene energie: 31,60%
 • Hoofdpostcode: 6500
 • Mazout: 1830 liter

Info over energieprijzen

 • Netbeheerder: Aiesh
 • Gasregio: Niet Beschikbaar
 • Gastarief M3: €0,369
 • Stroomtarief kwh: €0,252
 • Gem. gasverbruik: 1455 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3430 kWh
energie-vergelijken-solre-saint-gery

Uitleg over overstappen van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Probleemloos veranderen van energie in enkele minuten.

 1. Situatieschets

  Start met je contactgegevens. Dit zijn omvang van het huishouden, en straatnaam + huisnummer.

 2. Energieverbruik schatten

  Voer het geschatte verbruik in. Rondom Solre-Saint-Géry ligt dat gemiddeld op circa 1455 m3 plus 3430 kWh. Gebruik jij geen gas? Je dient dan ‘alleen stroom’ aan te vinken. Wek jij zelf stroom op met zonnepanelen? Vul het totale kWh in dat je genereert. Deze aspecten hebben invloed op de energiekosten.

 3. Kies herkomst energie en contracttermijn.

  Voorbeelden zijn grijze stroom maar ook groene stroom uit BE of de EU. Maakt het voor jou niet uit? Laat het dan staan op ‘geen voorkeur’. Inzake abonnementen zijn er mogelijkheden voor 1 jarig tot 5 jarig of een modelcontract. Normaliter is het verstandig om elk jaar opnieuw een nieuwe energieleverancier te nemen.  

 4. Energie vergelijken

  Je ziet nu de resultaatpagina met alle mogelijke energiebedrijven. Bij alle pakketten zoek je details met betrekking tot oorsprong energie (groen of grijs), soort contract, de kostprijs van gas en elektra in Solre-Saint-Géry, en bonus voor nieuwe abonnementen. Kies de aanbieder die klopt met jouw wensen.

 5. Stap online over

  Een relevante prijsaanbieding tegengekomen? Druk op de groene button. Je bezoekt dan binnen enkele seconden de aanvraag-pagina van de leverancier. Bijv. www.energie2030.be of www.ebem.be. Jouw toekomstige energie-partij regelt alles voor jou. Je komt nooit zonder gas en stroom in Solre-Saint-Géry


5 handige energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan in sommige gevallen wel €280 rendement bieden. Daarentegen, zijn er andere tips om te besparen op de gas- en stroom rekening? Op energiehunter.be check je 5 bruikbare tips & tricks waar je meteen mee aan de slag kan.

 • Bespaartip 1: ventileer kort en bewust
 • Bespaaradvies 2: zorg voor een goed sluitende koelkastdeur
 • Praktisch advies 3: je verwarming op tijd op de nachtstand zetten.
 • Bezuinigtip 4: kies voor een LED-tv i.p.v. een plasma TV
 • Bespaartip 5: zet je koelkast minimaal 10cm voor de wand

Advies bij gas en stroom vergelijken

Wanneer is het juiste moment om het overstappen in gang te zetten?

We ontvangen vaak de vraag: wat is het moment om over te stappen? Wij van energiehunter.be zijn erover eens: wees geen dief van uw portemonnee en ga overstappen in Solre-Saint-Géry. Daarna bespaar je het meeste geld. Let op, moet het huidige contract wel opzegbaar zijn. Is je huidige abonnement afgelopen? 6 tot 8 weken voor het einde van jouw contract mag je al overstappen naar een nieuwe aanbieder. Heb je nog vaste tarieven voor een bepaalde periode? Dan adviseren we jou nog even te wachten. Vervroegd overstappen is wel mogelijk, maar daar zit wel een boete aan vast. Energiecontract voor onbepaalde tijd? In dat scenario kan iedereen wisselen van maatschappij, en hoef je nooit een boete te betalen. Is dit de eerste keer dat je overstapt? In dat geval heb jij een energiecontract met onbepaalde tijd. Begin met vergelijken en stap over naar de goedkoopste.  

Een meerjarige contract of meer vrijheid met modelcontracten?

Wie een nieuw energiecontract wil afsluiten zin dit de twee opties: flexibele of vaststaande prijzen. Bij vaste energietarieven leg je de prijzen van stroom en gas vast voor een periode. Je weet precies waar je aan toe bent, en je komt niet voor verrassingen te staan als er een landelijke prijsstijging is. Bij variabele energietarieven mis je dit vaste prijs element en wisselt binnen de looptijd van het contract. Normaliter kom je deze tariefupdate tegen aan het begin- en halverwege het jaar. Bij dit soort contracten profiteer je dus ook als de energieprijzen dalen.

Moet ik een 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het klinkt interessant: het meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij het direct duidelijk is welke prijs je voor elektra en gas betaalt. En eventueel ontvang je ook wel een overstapbonus (cashback). Daarmee maakt men vaak een rekenfout. In energieland geldt in de basis: langere contracten voor bijv. 3 of 5 jaar zijn uiteindelijk fors duurder dan 12-maandelijkse kortlopende energiecontracten voor Solre-Saint-Géry. Bij een contract met een langere looptijd zullen de tarieven per m3 en kWh iets lager zijn. Evenwel, bij een abonnement van 1 jaar ontvang je ieder jaar een zeer interessante welkomstbonus. Uiteindelijk is dit goedkoper!

Moet ik zelf mijn contract opzeggen?

Nee, standaard verwerkt de toekomstige gas en stroom maatschappij het volledige overstaptraject middels de overstapservice. Overstappen kan iedereen zelf doen. Vergelijk alle contracten en ga voor een nieuwe energieaanbieder. Denk aan OCTA+, Lampiris + ZENO. Hierna beslis je over de startdatum van het abonnement. Je betreffende gas en stroom maatschappij houdt zich altijd aan de afspraak. Stroom en aardgas zullen nooit worden afgesloten.

Wat is de reden dan jullie voordeliger zijn dan het bedrijf zelf?

Geholpen door deze website ontdek je altijd de scherpste aanbiedingen. Indien je zelf een website bezoekt als www.octaplus.be, dan zul je er vrij vlug achter komen dat je daar (veel) meer betaalt voor elektra en gas. Waarom zijn jullie dan zo goedkoop? Heel eenvoudig: energieleveranciers willen nieuwe klanten. Met behulp van voordelige tarieven en grote welkomstkortingen staan zij in het rijtje van voordeligste leveranciers. Met dat prijsbeleid krijgen zij weer meer nieuwe klanten.

Energiebedrijven Solre-Saint-Géry vergelijken

Vergelijk alle energiemaatschappijen in Solre-Saint-Géry en vind de goedkoopste stroom- en gas aanbieder die aansluit bij jouw eisen

Duurzame energie in Solre-Saint-Géry

Een aanzienlijk deel van de energieleveranciers faciliteren inmiddels groene stroom in Solre-Saint-Géry. Toch zijn er veel verschillen. De wijze waarop groene stroom wordt opgewekt loopt zeer uiteen. Niet alle “groene energie” draagt terecht die naam. Een behoorlijk aandeel van de duurzame elektriciteit uit Europa wordt ten onrechte aangemerkt als duurzaam. Er helemaal zeker van zijn dat energie aanbieders een groene strategie voeren? Kies dan zeker voor “Groen uit NL”. In de volgende stap kan jij authentieke groene energieleveranciers in Solre-Saint-Géry vergelijken, met een aantrekkelijk prijskaartje.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzame regio
Rondom de gemeente Beaumont onderscheiden we verscheidene projectenvolledige gericht op duurzame energie. Denk dan aan windmolens of lokale zonne-energie projecten in de postcoderoos 6500. In deze buurt kan je soms heel gunstig meedraaien in duurzaamheidsinitiatieven in de gemeente. Ook moedigt de gemeente ons aan om thuis minder energie te verbruiken. In 2050 moet Henegouwen volledig energieneutraal zijn. Wat kan jij zelf doen:

 • Het huis isoleren
 • Plaatsen van Zonnepanelen
 • Alternatief verwarmen d.m.v. een warmtepomp
 • Warm water via de zonneboiler
 • Gasloos wonen met de biomassaketel
 • En de gouden stelregel: realiseer een besparing op energiegebruik. Check de Vijf praktische bespaartips of bekijk mijnenergie.be, vreg.be, pricewise.be, aanbieders.be en tariefchecker.be, callmepower.be, killmybill.be, energieleveranciers.be. Lees verder alles over Mega prijzen juli 2024.