Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Leval-Chaudeville

Snel en overzichtelijk energie vergelijken in Leval-Chaudeville? Door gebruik te maken van onze vergelijker vergelijk je snel en simpel alle grote maatschappijen als bijvoorbeeld Engie en Antargaz. Vul postcode + gezinssamenstelling in, vul het geschatte verbruik in, en kom erachter welke energieleverancier in Leval-Chaudeville de scherpste prijs kan bieden. Verder vind je via onze vergelijker uitgebreide info over onderwerpen zoals overstappen en de slimme meter. Verder geven wij tips voor een lagere nota.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Beaumont
Netbeheerder Elektra:Aiesh
Netbeheerder AardgasNiet Beschikbaar
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,367
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,250
Gemiddeld verbruik: 1445 m3 en 3420 kwh
Populaire aanbiederEngie

Makkelijk vergelijken

 • Alle erkende bedrijven in een overzicht
 • Altijd de scherpste energiedeals
 • Besparingen mogelijk tot wel € 410,00.

Snel & simpel overstappen

 • In 3 minuten online regelen
 • Recht op 14 dagen bedenktijd
 • De nieuwe leverancier zegt huidige contract op

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn de beste energieleveranciers in Leval-Chaudeville?

Wij zien erg veel energieleveranciers beschikbaar in Leval-Chaudeville. Dat loopt van Antargaz tot aan Luminus, je ziet door de bomen het bos niet meer. Tegenwoordig moet je een keuze maken uit ruim 20 bedrijven. Deze leveranciers maken allemaal gebruik van het stroom- en gas netwerk van Aiesh. Het is onuitvoerbaar om zelf alle leveranciers onder elkaar te zetten. In dit geval bieden wij de energiesimulator. Benieuwd welke energieleveranciers actief zijn? Nieuwsgierig wie de goedkoopste aanbieder van energie in Leval-Chaudeville is op dit moment? Voer hieronderje persoonlijke gegevens in, vind de laagste prijs, en regel het overstappen direct. Ga door naar de 5 handige bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier
Stroom is stroom en gas is gas. Bij wie je de energie ook koopt, er is altijd stroom, en je hebt aan aangenaam warm huis. Evenwel, gas en stroom aanbieders handelen allemaal op hun eigen manier. Is er sprake van een stroom- of gasstoring, dan ga je er vanuit dat dit z.s.m. wordt afgehandeld. Het punt is: bekijk ook de klantvriendelijkheid. Het is heel simpel, uiteindelijk zoekt elke Belg een goedkope energieleverancier. En wij begrijpen dat! D.m.v de energievergelijker vind je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier van Leval-Chaudeville, die aansluit bij jouw verbruik. Speur je naar iets unieks? Dat is mogelijk. Dankzij filteren in de Energiehunter zoek je verrassend eenvoudig een energiecontract dat aansluit op jouw situatie.
Populaire energiebedrijven in Leval-Chaudeville

 • Engie: Altijd scherpe acties
 • OCTA+: Meerdere contracten
 • Lampiris: Een passend contract voor elk huishouden
 • MEGA: Gemakkelijk online inschrijven
 • Essent: Online account
 • Eneco: Ook flexibele prijzen
 • Luminus: Eerste producent van groene energie in België
 • Elegant: Met SOS Snelle Overstap Service
 • Watz: Verschillende termijnen
 • Wase Wind: Transparante prijzen
 • Comfort Energy: Eenvoudig verbruik inzien
 • Poweo: Kennis van zaken over (duurzame) energie

Wat zijn de gemiddelde energiekosten in onze buurt? (Prijzen juli 2024)

Het aanbod van energieleveranciers en de vergoedingen zijn in elke plaats weer anders. De reden hiervan is dat er diverse beheerders van het net dienstverleningen bieden. Elke netbeheerder van elektriciteit en gas wordt gekenmerkt door weer andere tarieven voor transport. De netbeheerder van stroom in Leval-Chaudeville is Aiesh. De prijzen die de energieleverancier betaalt aan de netbeheerder zijn per gebied weer anders bepaald. Weten hoeveel? Dat vind je op de factuur. In de gemeente Beaumont valt vervoer van aardgas onder de verantwoordelijkheid van Niet Beschikbaar. Als er sprake is van een storing kan je bij hen terecht voor vragen.

Kerngegevens Leval-Chaudeville

 • Provincie: Henegouwen
 • Gemeente: Beaumont
 • Populaire CV: Bosch
 • Aandeel duurzaam: 31,40%
 • Centrale postcode: 6500
 • Mazout verbruik: 1810 liter

Samenstelling van de energieprijzen

 • Netbeheerder: Aiesh
 • Gasregio: Niet Beschikbaar
 • Gastarief M3: €0,367
 • Stroomtarief kwh: €0,250
 • Gem. gasverbruik: 1445 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3420 kWh
energie-vergelijken-leval-chaudeville

Binnen 5 minuten overstappen van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Online veranderen van energie direct regelen.

 1. Beschrijf je privésituatie

  Start met de basisinfo. Onder andere gezinssamenstelling, en adres (postcode).

 2. Verbruik en type meter opgeven

  Hoeveel energie verbruik jij? In en rondom Leval-Chaudeville ligt dit gemiddeld op 1445 m3 + 3420 kWh. Heb jij een gasloze woning? Dan kun je een ‘alleen stroom’ contract kiezen. Beschik jij over zonnepanelen? Kies het aantal kWh in dat er jaarlijks wordt opgewekt. De genoemde zaken hebben effect op de kosten van gas en elektra.

 3. Kies type energie een duur van het abonnement.

  Zo worden zaken aangeboden als; grijze stroom of misschien wel groene stroom uit België of Europa. Heb jij niets met groen? Laat dit dan open. Met betrekking tot contracttermijn kun je een optie nemen voor vaste tarieven voor bijv. 1, 2, 3 of 5 jaar, of juist een modelcontract. Vaak kan het uit om eens per jaar een actueel energie-abonnement af te sluiten.  

 4. energie aanbieders vergelijken

  In de volgende stap vind je de resultaatpagina met alle grote aanbieders van energie. Bij alle abonnementen vind jij voorwaarden zoals type stroom/gas, looptijd abonnement, de hoogte van de tarieven van gas en elektra in Leval-Chaudeville, en de eventuele korting. Kies de aanbieder die rijmt met de opgegeven wensen.

 5. Zonder hulp overstappen

  Een actuele aanbieding gespot? Klik op ‘Bekijk’. Je browser gaat dan direct naar de afsluitpagina van de aanbieder. Zoals www.engie.be of natuurlijk www.energypeople.be. Jouw nieuwe energieleverancier zegt jouw huidige contract op. Zo kom je niet te zitten zonder gas en stroom in Leval-Chaudeville


5 tips om minder energie te gebruiken

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan tot wel €260 korting realiseren. Desalniettemin, zijn er andere tips om minder geld kwijt te zijn aan de energiekosten? Hierna bekijk je 5 handige tips die je vandaag nog kunt gebruiken.

 • Bespaartip 1: haal opladers uit het stopcontact
 • Bezuinigadvies 2: let goed op het energieverbruik als je een (nieuwe) koelkast koopt.
 • Bespaartip 3: aan een lagere temperatuur wennen in je huis door de kachel lager zetten.
 • Praktische tip 4: profiteer zoveel mogelijk van eco-programma’s
 • Tip 5: stap regelmatig over van energieleverancier

Veelgestelde vragen over gas en stroom vergelijken

Wanneer is een geschikt moment om over te stappen van leverancier?

Wij ontvangen vaak de vraag: wanneer kan ik het beste overstappen? Onze experts raden aan: probeer elke 12 maanden; overstappen in Leval-Chaudeville. In dat geval maak je gebruik van lagere tarieven. Desondanks, let wel even op wanneer je dit doet. Einde contract in zicht? 6 tot 8 weken voor het einde van jouw contract is het al mogelijk te switchen. Zit je nog vast aan een contract? Dan moet je wellicht nog even wachten. Vervroegd overstappen is wel mogelijk, maar je betaalt dan een opzegvergoeding. Contract met onbepaalde looptijd? Je kunt dan meteen switchen van leverancier, en je betaalt geen boete. Ben je nog nooit geswitcht? Mogelijk zit je mogelijk niet meer vast aan je huidige contract. Zet dan gelijk het overstap proces in gang.  

Vaste energietarieven nemen of kiezen voor variabele tarieven?

Op het moment dat je een nieuw energiecontract afsluit moet je een belangrijke keuze maken: vaste en variabele tarieven. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast voor een bepaalde periode. Dat creëert financiële transparantie, en je hoeft nooit extra te betalen zodra stroom- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven heb je te maken met flexibele prijzen tijdens de contracttermijn. Normaal worden de nieuwe tarieven gecommuniceerd in het begin en in midden van het jaar. Binnen deze flex-overeenkomst kan positief uitvallen wanneer de gasprijs en stroomtarieven dalen.

Wat is verstandig; 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het klinkt interessant: een meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je exact weet wat je gaat betalen. En mogelijk krijg jij daarnaast ook een overstapbonus (cashback). Toch moet je de rekensom goed maken. Voor de energie industrie is de stelregel: contracten met een lange looptijd zijn op lange termijn duurder dan velerlei kortlopende energiecontracten voor Leval-Chaudeville. In het geval van een lang contract betaal je per kWh en M3 iets minder. Echter, bij zo’n overeenkomst van 12 maanden krijg je elke 12 maanden zo’n zeer interessante welkomstbonus. Dit is voor vrijwel elke situatie het goedkoopst!

Is het de bedoeling dat ik zelf mijn contract opzeg?

Nee, vaak verwerkt je aanstaande leverancier dat jouw huidige contract wordt opgezegd met de overstapservice. Overstappen is echt kinderspel. Vergelijk de tarieven in jouw regio en selecteer een beschikbare partij. Bijv. Luminus, ENGIE of Poweo. Vervolgens kies je de ingangsdatum van het contract. Jouw toekomstige gas en stroom leverancier houdt zich altijd aan de afspraak. Aardgas & stroomtoevoer worden nooit gepauzeerd.

Wat is de reden dan jullie voordeliger zijn dan het bedrijf zelf?

Dankzij onze website bekijk je altijd de meest lucratieve acties en aanbiedingen. Op het moment dat je navigeert naar www.luminus.be, dan valt al gauw op dat je daar veel duurder uit bent. Hoe komt dat? Super simpel: energieleveranciers willen graag meer klanten verwelkomen. Aan de hand van lagere tarieven en flinke welkomstkortingen bereiken ze hogere posities in de vergelijkers. En zo kunnen ze meer consumenten bereiken met hun product.

Energiebedrijven Leval-Chaudeville vergelijken

Vergelijk de energiemaatschappijen in Leval-Chaudeville en vind de beste deal voor je huishouden

Duurzame energie in Leval-Chaudeville

Tal van energieleveranciers bieden momenteel groene stroom in Leval-Chaudeville. Toch is er veel variatie te vinden. De manier waarop groene stroom tot stand komt is bij veel aanbieders weer anders. Niet elk groene stroom label komt 100% groen tot stand. Een aanzienlijk deel van de duurzame elektriciteit uit Europa wordt oneerlijk neergezet als “groen”. De zekerheid hebben dat bedrijven eerlijk en duurzaam zijn? Neem dan de optie “Groen gas/elektra uit België”. Je kan dan echte groene energieleveranciers in Leval-Chaudeville vergelijken, met de scherpste prijsaanbiedingen.

Maak jouw regio groener
In en rondom de gemeente Beaumont zien we meerdere plannen die het gebruik van duurzame energie stimuleren. Neem bijvoorbeeld windmolens of gezamenlijke zonne-energie initiatieven in de postcoderoos 6500. In deze plaats kan je steeds vaker relatief goedkoop meedelen in duurzaamheidsinitiatieven in de gemeente. Ook wil de gemeente dat wij ons eigen huis te verduurzamen. Rond 2050 moet Henegouwen de huizen van het gas af (energieneutraal) hebben. Wat jij bijvoorbeeld kunt doen:

 • Isoleren en HR++ glas
 • Zonnepanelen plaatsen
 • Gasloos wonen met de warmtepomp
 • Zonneboiler integreren
 • Een biomassaketel als alternatief voor de CV-ketel
 • En ook belangrijk: minimaliseer je elektra- en gasverbruik. Zie ook de Vijf praktische bespaartips en lees info op mijnenergie.be, vreg.be, pricewise.be, energie-vergelijker.be en tariefchecker.be, killmybill.be, test-aankoop.be, callmepower.be. Doorzoek informatie over OCTA+ prijzen juli 2024.