Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Deurne

Zonder problemen energie vergelijken in Deurne? Aan de hand van onze vergelijker achterhaal je supersnel alle erkende energie aanbieders. Voorbeelden zijn Luminus & Aspiravi. Kies samenstelling van jouw gezin, begroot het stroom- en gasverbruik, en achterhaal welke energieleverancier in Deurne voor jou de beste prijs heeft. Verder lees je op onze website handige info over thema’s als bijv. stroomtarieven en variabele of vaste tarieven. Daarbij verschaffen wij jou bruikbare bespaartips.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Antwerpen
Netbeheerder Elektra:Pbe Vlaanderen
Netbeheerder AardgasIverlek
Gemiddelde gastarief (m3) april 2024€0,403
Gemiddelde stroomtarief (kWh) april 2024€0,286
Gemiddeld verbruik: 1545 m3 en 3330 kwh
Populaire aanbiederLampiris

Supersnel vergelijken

 • Alle bekende providers eenvoudig vergelijken
 • Je ziet direct wat het kost
 • Bespaar ieder jaar tot wel € 360,00.

Gemakkelijk overstappen

 • Afsluiten doe je eenvoudig zelf
 • Wettelijke bedenktijd van 14 dagen
 • Geen moment zonder stroom of gas

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Welke energieleverancier kiezen in Deurne?

Wij zien enorm veel energieleveranciers beschikbaar in Deurne. Dat loopt uiteen van Poweo tot Luminus, er zijn opties bij de vleet. Op dit moment moet je een keuze maken uit ruim 20 maatschappijen. Deze nuttigen stuk voor stuk het stroom- en gas netwerk van Pbe Vlaanderen. Voor internetgebruikers is het lastig om alle aanbieders zelf te vergelijken. Hiervoor kan jij onze energiesimulator gebruiken. Achterhalen welke gas en stroom maatschappijen tot de mogelijkheden behoren? Benieuwd wie de goedkoopste aanbieder van energie in Deurne voor jou is? Geef gelijk de eigen gegevens in, vergelijk de huidige tarieven, en sluit het nieuwe contract binnen 5 minuten af. Bekijk ook de 5 nuttige bespaartips.

Overstappen naar de goedkoopste energieleverancier
Gas en stroom zijn beide homogene producten. Het doet er niet toe bij welke maatschappij je zit, je je hebt altijd licht, en de verwarming werkt wanneer nodig. Toch, gas en stroom bedrijven kennen toch grote onderlinge verschillen. In een situatie als stroom en gas storingen, dan is het noodzakelijk dat er gauw een oplossing volgt. Kortom: kijk ook naar service. Per slot van rekening zoekt iedereen niet teveel betalen voor energie. En dit is heel snel te regelen. Dankzij onze tarievencheck bekijk je snel de goedkoopste energieleverancier van Deurne, altijd op basis van jouw verbruik. Specifieke wensen? Dit is zelfstandig in te regelen. Dankzij selecties in de tool ontdekken jullie eenvoudig een energieproduct dat past bij de ingevoerde gegevens.
Populaire energiebedrijven in Deurne

 • Engie: ENGIE Electrabel Carplug Home
 • OCTA+: Ook flexibele prijzen
 • Lampiris: Online prijs berekenen
 • MEGA: Exclusieve kortingen
 • Essent: Duurzame oplossingen voor jouw woning
 • Eneco: Overzichtelijke contracten
 • Luminus: Biedt hulp bij duurzame oplossingen
 • Elegant: Eerlijk en transparant
 • Watz: Ook met zonnepanelen
 • Wase Wind: Uitgebreide contactmogelijkheden
 • Comfort Energy: Verstand van zaken!
 • Poweo: Verschillende termijnen

Wat betaal ik voor energie in onze buurt? (Prijzen april 2024)

De producten van gas & stroom organisaties en de kosten wijken vaak af per plaats. Dat zit’m in het feit dat er nogal wat beheerders actief zijn. Elke netbeheerder van elektriciteit en gas hanteert weer andere tarieven voor de aansluiting + transport van gas en elektra. De huidige elektriciteit netbeheerder in Deurne heet Pbe Vlaanderen. De prijzen die de energieleverancier betaalt aan de netbeheerder verschillen per regio. Op de energierekening kan je dit teruglezen. In de gemeente Antwerpen is de aardgas netbeheerder Iverlek. In het geval van een storing wordt dit door hen geregeld.

Facts and figures Deurne

 • Provincie: Antwerpen
 • Gemeente: Antwerpen
 • Populaire CV: Junkers
 • Groene energie: 23,40%
 • Hoofdpostcode: 2100
 • Gem. mazout: 2740 liter

Energieprijzen in de regio

 • Netbeheerder: Pbe Vlaanderen
 • Gasregio: Iverlek
 • Gastarief M3: €0,403
 • Stroomtarief kwh: €0,286
 • Gem. gasverbruik: 1545 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3330 kWh
energie-vergelijken-deurne

Binnen 5 minuten overstappen van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Gemakkelijk veranderen van energie snel afhandelen.

 1. Situatieschets

  Natuurlijk je woning en gezinssituatie. Dit zijn aantal gezinsleden, en je adresgegevens.

 2. Schat jouw verbruik

  Geef je gas en stroomverbruik op. In en rondom Deurne gebruikt een gemiddeld huishouden zo’n 1545 m3 & 3330 kWh. Consumeer jij helemaal geen gas? Neem dan uitsluitend ‘alleen stroom’ af. Sprake van zonnepanelen? Kies het aantal kWh in dat je genereert. Deze aspecten werken door in de kosten van gas en elektra.

 3. Selecteer type energie en contracttermijn.

  Je kunt kiezen uit groene stroom uit BE, groene stroom uit EU of grijze stroom. Maakt dit niet uit? Laat deze optie achterwege. Ten opzichte van contracttermijn kan je gaan voor een vast contract van bijv. 1, 2, 3 of 5 jaar, of juist variabele tarieven / abonnementen. Gewoonlijk is het een goed idee om elke 12 of 24 maanden over te stappen en 1 jarige contracten af te sluiten.  

 4. Aanbieders vergelijken

  Er volgt nu een tabel met alle verkrijgbare aanbieders van energie. Bij alle contracten tref je specificaties over herkomst van stroom en gas, type contract, de maximale jaarlijkse kosten van gas en elektra in Deurne, en de welkomstbonus. Kies de leverancier die overeenkomst met jouw zoekopdracht.

 5. Stap online over

  Een populaire prijsaanbieding gespot? Klik op ‘Bekijk’. De internetpagina wordt dan gerefreshed naar de webpagina van de energiemaatschappij. Bijv. www.luminus.be en ook www.eneco.be. Jouw toekomstige aanbieder regelt alles voor jou. Geen dag zonder gas of stroom in Deurne


5 tips om minder energie te gebruiken

Veranderen van energieleverancier in april 2024 kan tot wel €325 korting realiseren. Desalniettemin, wil jij nog meer adviezen om te besparen op de gas- en stroom rekening? Hierna tref jij 5 energiebespaartips die eigenlijk elke Belg kan toepassen.

 • Bespaartip 1: nemen van led verlichting
 • Praktisch advies 2: de koelkast uitzetten als je op vakantie gaat.
 • Advies 3: geen tweede koelkast gebruiken.
 • Bezuinigadvies 4: je cv-pomp een stuk lager zetten.
 • Bespaaradvies 5: geen gloeilampen gebruiken, maar spaarlampen of ledlampen.

Veelgestelde vragen over gas en stroom vergelijken

Op welk moment is het verstandig om een nieuw energiecontract te nemen?

Mensen vragen regelmatig: wanneer mag je overstappen van energie? Onze klantenservice specialisten zeggen altijd: wees geen dief van uw portemonnee en ga overstappen in Deurne. Zodanig ben je het voordeligst uit. Desalniettemin, je moet wel contractvrij zijn natuurlijk. Is de looptijd van je contract voorbij? 6 weken voor het einde van het contract kan je al overstappen. Zit je nog vast aan een contract? Dan moet je wellicht nog even wachten. Het is een optie om vervroegd over te stappen, maar daar zit wel een boete aan vast. Energiecontract voor onbepaalde tijd? Je mag te allen tijde switchen van aanbieder, en je betaalt geen boete. Is dit de eerste keer dat je overstapt? Waarschijnlijk heb je te maken met een contract voor onbepaalde tijd. Zet dan gelijk het overstap proces in gang.  

Voel jij meer voor vaste prijzen of wil jij een model contract?

Wanneer je een nieuw energiecontract neemt heb je 2 opties: vaste en variabele tarieven. Bij vaste energietarieven leg je de prijzen van stroom en gas vast voor een periode. Dat creëert financiële transparantie, en je hoeft niet bij te betalen als de prijs van gas en elektriciteit toeneemt. Bij variabele energietarieven heb je te maken met flexibele prijzen gedurende de contractperiode. In algemene zin worden deze prijs-updates gedaan op 1 januari en op 1 juli. Bij de variabele variant kan positief uitvallen wanneer gas en elektra prijsgunstiger worden.

Wat is verstandig, een 1-jarig of langlopend contract?

Op het eerste gezicht leuk: dit meerjarig energiecontract in april 2024 waarbij het direct duidelijk is hoeveel je gaat betalen. En daarnaast krijg je ook nog eens een scherpe welkomstbonus (cashback). Let echter wel goed op de vergelijking! Voor de energiewereld geldt in de basis: contracten met een lange looptijd zijn eigenlijk altijd prijziger dan meerdere kortlopende energiecontracten voor Deurne. In het geval van een lang contract heb je vaak het voordeel van een iets gunstiger tarief. Maar, bij jaarlijkse overeenkomsten krijg jij elk jaar zo’n persoonlijke welkomstbonus. En je zult zien dat dit veel goedkoper is.

Moet ik zelf mijn contract opzeggen?

Nee, normaal gesproken faciliteert jouw toekomstige organisatie het opzeggen van het huidige contract door gebruik te maken van de overstapservice. Overstappen gaat verrassend eenvoudig. Vergelijk de prijzen en kies een nieuwe energieleverancier. Bijvoorbeeld Luminus, Lampiris en ook Ebem. Daarna kies je de ingangsdatum van het contract. Je toekomstige energie-organisatie zal op deze ingangsdatum starten met leveren. Je woning zal altijd aardgas en stroom hebben.

Hoe is het mogelijk dat jullie goedkoper zijn dan via de site van de maatschappij?

Geholpen door energiehunter.be tref je altijd de beste deals. Wanneer je energietarieven calculeert op bijv. www.engie.be, dan zul je zien dat de energie hier fors duurder is. Hoe komt dat? Dat gebeurd overal: energiebedrijven zijn op zoek naar nieuwe klanten. Geholpen door voordelige prijzen en aantrekkelijke welkomstkortingen is een top 10 positie in de vergelijker te bereiken. Door het resultaat daarvan trekken ze veel potentiële klanten aan.

Energiebedrijven Deurne vergelijken

Vergelijk actuele energiemaatschappijen in Deurne en achterhaal de voordeligste leverancier voor jouw gezin

Duurzame energie in Deurne

Een groot deel van de energieleveranciers verschaffen op dit moment groene stroom in Deurne. Binnen dit domein zijn er veel verschillen. De oorsprong van deze groene stroom is zeer wisselend. Niet alle groene energie draagt terecht die naam. Een aanzienlijk deel van de duurzame elektriciteit uit Europa wordt foutief 100% duurzaam genoemd. 100% zeker weten dat leveranciers daadwerkelijk groen zijn? Ga dan voor zeker weten “Groen uit België”. Hier kan jij geschikte groene energieleveranciers in Deurne vergelijken, die tegelijk zeer betaalbaar zijn.

Lokale projecten en initiatieven gericht op duurzaamheid
In de omgeving van de gemeente Antwerpen bestaan er diverse activiteiten met een focus op duurzame energie. Bijvoorbeeld windmolens of energie via zonnepanelen in de postcoderoos 2100. Als inwoner van deze plaats kan je vaak extra voordelig deelnemen met duurzaamheidsprojecten in de regio. Ook wil de gemeente dat wij het eigen energieverbruik gaan beperken. In 2050 moet Antwerpen volledig energieneutraal zijn. Wat jij bijvoorbeeld kunt doen:

 • Isolatie van de woning
 • Plaatsen van Zonnepanelen
 • De CV-ketel vervangen voor een warmtepomp
 • Warm water via de zonneboiler
 • Alternatief verwarmen d.m.v. een biomassaketel
 • En de gouden stelregel: beperkt je verbruik van gas en stroom. Check de Bespaartips die je meteen kunt toepassen en bezoek mijnenergie.be, pricewise.be, aanbieders.be, energie-vergelijker.be en tariefchecker.be, callmepower.be, killmybill.be, energieleveranciers.be. Bekijk details over Antargaz vergelijken.