Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Péronnes-Lez-Antoing

Eenvoudig energie vergelijken in Péronnes-Lez-Antoing? Via energiehunter.be vergelijk je gemakkelijk alle grote maatschappijen. Je kunt denken aan Engie & Poweo. Specificeer jouw situatie, schat jouw verbruik, en kom erachter welke energieleverancier in Péronnes-Lez-Antoing de scherpste prijs kan bieden. Tevens verzamel je op deze pagina waardevolle info over onderwerpen zoals stroomtarieven en variabele of vaste tarieven. Daarnaast vind je hier een lijstje met 5 nuttige tips die helpen minder stroom en gas te consumeren.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Antoing
Netbeheerder Elektra:Interlux
Netbeheerder AardgasInterlux
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,373
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,256
Gemiddeld verbruik: 1450 m3 en 3375 kwh
Populaire aanbiederMEGA

Overzichtelijk vergelijken

 • Alle bekende bedrijven bij elkaar
 • Jouw gegevens zijn veilig
 • Jouw besparing loopt op tot wel € 465,00.

Probleemloos overstappen

 • Binnen 5 minuten geregeld
 • Recht op 14 dagen bedenktijd
 • Je zit geen dag zonder stroom en gas

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn goede energieleveranciers in Péronnes-Lez-Antoing?

Wij zien flink wat energieleveranciers beschikbaar in Péronnes-Lez-Antoing. Van Lampirus tot aan Watz, je kunt terecht bij oneindig veel bedrijven. Hedendaags tellen we ruim 35 providers. Deze zijn allemaal aangesloten op de leidingen van Interlux. Het is niet te doen om zelf energietarieven met elkaar te vergelijken. Voor die situatie biedt onze energiesimulator de oplossing. Benieuwd welke energiebedrijven mogelijk zijn? Achterhalen wie de goedkoopste aanbieder van energie in Péronnes-Lez-Antoing is? Vul vlug de eigen gegevens in, vind de laagste prijs, en stap direct moeiteloos over. Bekijk ook de 5 praktische bespaartips.

Vind de goedkoopste energieleverancier
Gas en elektra is is bij alle aanbieders identiek. Bij wie je de energie ook koopt, je hebt 24/7 beschikking over stroom, en je kunt lekker warm douchen. Daartegenover, gas & stroom aanbieders kennen toch grote onderlinge verschillen. In het geval van een gasstoring, dan wil je dat dit z.s.m. wordt afgehandeld. Conclusie: staar je niet blind op tarieven. Onderaan de streep zoekt iedereen niet teveel betalen voor energie. Dat is nooit anders geweest. Door gebruik te maken van onze tarievencheck tref je gelijk de goedkoopste energieleverancier van Péronnes-Lez-Antoing, die aansluit bij jouw verbruik. Specifieke wensen? Dit is natuurlijk een optie. Met behulp van filteren in de Energiehunter ontdekken jullie moeiteloos een contract dat klopt met jouw wensen.
Populaire energiebedrijven in Péronnes-Lez-Antoing

 • Engie: Prima klantendienst
 • OCTA+: Een persoonlijke aanpak
 • Lampiris: Zelf termijnbedrag wijzigen
 • MEGA: Inzicht in energiegebruik
 • Essent: Denkt met jou mee over besparen
 • Eneco: Een passend contract voor elk huishouden
 • Luminus: Prettige klantendienst
 • Elegant: Eenvoudig termijnbedrag aanpassen
 • Watz: Ook modelcontracten
 • Wase Wind: Voor de klein- en grootverbruiker
 • Comfort Energy: Contact via telefoon, mail en social media
 • Poweo: Duidelijk en eerlijke aanbieder

Wat zijn de actuele energieprijzen in en rondom mijn buurt? (Prijzen juli 2024)

De pakketten van gas & stroom organisaties en de energietarieven verschillen per regio. De achterliggende reden is dat er diverse beheerders van het net service verlenen. Iedere beheerder van het net gebruikt weer aparte prijzen voor logistiek en onderhoud van gas en elektra. De actuele netbeheerder op het gebied van elektra in Péronnes-Lez-Antoing betreft Interlux. De prijzen die de energieleverancier betaalt aan de netbeheerder zijn weer anders per regio. Dit zie jij terug op de rekening. In de gemeente Antoing wordt de aardgasvervoersinfrastructuur beheerd door Interlux. Mocht er een stroing zijn, dan zullen zij dat oplossen.

Facts and figures Péronnes-Lez-Antoing

 • Provincie: Henegouwen
 • Gemeente: Antoing
 • CV Merk: Junkers
 • Groene stroom: 29,90%
 • Postcodegebied: 7640
 • Gemiddeld verbr. mazout: 2360 liter

Energieprijzen in de regio

 • Netbeheerder: Interlux
 • Gasregio: Interlux
 • Gastarief M3: €0,373
 • Stroomtarief kwh: €0,256
 • Gem. gasverbruik: 1450 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3375 kWh
energie-vergelijken-peronnes-lez-antoing

Overstappen van energie in 5 stappen

Benodigde tijd: 5 minuten

Moeiteloos veranderen van energie direct regelen.

 1. Verstrek je adresgegevens

  Start met de basisinfo. Onder andere aantal gezinsleden, en adres (postcode).

 2. Voer energieverbruik in

  Vul het verwachte aantal kWh en m3 verbruik in. Rondom Péronnes-Lez-Antoing ligt dit gemiddeld op 1450 m3 & 3375 kWh. Heb jij een gasloze woning? In dat geval kan je ‘alleen stroom’ kiezen. Heb jij de beschikking over zonnepanelen? Vul het aantal kWh in dat de zonnecellen renderen. De genoemde zaken werken door in de jaarlijkse energiekosten.

 3. Kies type energie en contracttermijn.

  Je hebt de keuze uit groene (BE of EU) stroom en grijze stroom. Maakt het voor jou niet uit? Je kunt deze stap dan overslaan. Wat betreft abonnementen kan je gaan voor een vast contract van bijv. 1 t/m 5 jaar of flexibele model-abonnementen. Dikwijls is het slim om elke 12 maanden een nieuw energiecontract te nemen.  

 4. energie aanbieders vergelijken

  Er volgt nu een opsomming met alle mogelijke aanbieders van energie. Van alle abonnementen zoek je info zoals type energie, duur van het contract, het voorschottarief / prijzen van gas en elektra in Péronnes-Lez-Antoing, en de welkomstbonus. Kies de organisatie die klopt met de opgegeven wensen.

 5. Zonder moeite overstappen

  Een interessante actie beschikbaar? Lees meer info of klik op de ‘bekijk’ knop. Je browser gaat dan direct naar de aanvraag-pagina van de energieleverancier. Dit kan zijn www.lampiris.be en ook www.aspiravi.be. Jouw toekomstige maatschappij zorg dat de overstap wordt geregeld. Altijd zekerheid van gas en stroom in Péronnes-Lez-Antoing


5 tips om minder energie te gebruiken

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan ruim €265 voordeel geven. Desalniettemin, wil jij nog meer adviezen om besparingen te realiseren op de energierekening? Hierna bekijk jij 5 energiebespaartips waar ook jij iets mee kunt doen.

 • Bespaaradvies 1: zet elektrische apparaten helemaal uit
 • Bespaartip 2: zet de koelkast precies waterpas.
 • Bespaartip 3: de vriezer niet te dicht tegen de muur aanzetten.
 • Tip 4: zo min mogelijk een elektrische kachel gebruiken.
 • Advies 5: zorg dat de koelkast minimaal tien centimeter van de wand staat

FAQ gas en stroom vergelijken

Vanaf welke periode is het handig om over te stappen van leverancier?

Wat veel mensen zich afvragen is: wanneer moet ik overstappen? Onze overstap-medewerkers zeggen: ga elke jaar opnieuw overstappen in Péronnes-Lez-Antoing. Daarna kun je profiteren van lage prijzen. Belangrijk, moet het huidige contract wel opzegbaar zijn. Is jouw huidige contract bijna afgelopen? 6 weken voor het einde van het contract kan je al overstappen. Is je contract nog niet afgelopen? Dan kun je beter nog enkele maanden wachten. Overstappen zou eerder kunnen, maar je betaalt dan een opzegvergoeding. Contract met onbepaalde looptijd? In dat geval kun je overstappen van leverancier, en is er geen sprake van opzegvergoedingen. Heb jij geen ervaring met overstappen? In dat geval heb je te maken met een contract voor onbepaalde tijd. Je kunt direct vergelijken en overstappen.  

Vaste energietarieven nemen of een modelovereenkomst?

Wie een nieuw energiecontract wil afsluiten kan je diverse opties kiezen: wisselende of vaste kosten. Bij vaste energietarieven liggen de tarieven vast gedurende de looptijd van je contract. Heel eenvoudig, maakt alles concreet, en je betaalt niets extra’s wanneer gas- en elektra tarieven omhoog gaan. Bij variabele energietarieven mis je dit vaste prijs element en wisselt bij modelcontracten. Door de bank genomen vindt deze jaarlijkse indexatie plaats op 1-1 en op 1-7 van het jaar. Bij de variabele variant kan dus uit op het moment dat elektriciteit en gas goedkoper worden.

Tips & advies over; 1-jarig of meerjarig contract afsluiten?

Het lijkt in eerste instantie een goed idee: het meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je precies weet wat je gaat betalen. En wellicht beloont de maatschappij jou met een mooie korting (cashback). Jammer genoeg werkt het niet zo. Voor energiecontracten geldt in beginsel: contracten voor een langere periode zijn eigenlijk altijd prijziger dan 12-maandelijkse kortlopende energiecontracten voor Péronnes-Lez-Antoing. Bij een contract met een langere looptijd zullen de tarieven per m3 en kWh iets lager zijn. Daartegenover, bij een overeenkomst van 1 jaar krijg je elk jaar zo’n concurrerende welkomstbonus. Voor praktisch iedere consument is dit het meest voordelig!

Moet ik zelf mijn contract opzeggen?

Nee, vaak faciliteert jouw geselecteerde energie-aanbieder het beëindigen van jouw huidige overeenkomst middels de overstapservice. Overstappen is echt kinderspel. Vergelijk alle tarieven en ga voor de goedkoopste energieaanbieder. Onder andere Eneco, Lampiris en Aspiravi. Tevens kies je de ingangsdatum van het contract. Jullie nieuwe energieleverancier levert vanaf deze dag gas en stroom bij jou thuis. Levering is altijd gegarandeerd, nooit zonder elektra of aardgas.

Wat is de reden dan jullie voordeliger zijn dan via de site van de maatschappij?

Middels energiehunter.be vind je altijd de scherpste aanbiedingen. Zodra je energieprijzen checkt via bijvoorbeeld www.engie.be, dan kom je tot de ontdekking dat de prijzen daar hoger zijn. Wat is daarvan de reden? Kinderspel: energieleveranciers willen nieuwe klanten. Met behulp van lagere onkosten en fikse welkomstkortingen staan zij in het rijtje van voordeligste leveranciers. Zo krijgen zij weer meer nieuwe klanten.

Energiebedrijven Péronnes-Lez-Antoing vergelijken

Vergelijk alle energiemaatschappijen in Péronnes-Lez-Antoing en vind de goedkoopste stroom- en gas aanbieder voor jouw verbruik

Duurzame energie in Péronnes-Lez-Antoing

Het gros van de energieleveranciers bieden onderhand groene stroom in Péronnes-Lez-Antoing. Op dit gebied zijn er veel verschillen. Hoe ze de groene stroom inkopen loopt zeer uiteen. Niet ieder “groene energie” contract heeft daadwerkelijk een duurzaam karakter. Veel duurzame elektriciteit uit Europa wordt onrechtmatig geprofileerd als groen of duurzaam. Er op kunnen vertrouwen dat leveranciers duurzaam en eerlijk zijn? Gebruik dan zeker voor “Groene energie uit NL”. Daarna kan je alle groene energieleveranciers in Péronnes-Lez-Antoing vergelijken, met altijd de beste acties en aanbiedingen.

Maak jouw regio groener
Voor inwoners van de gemeente Antoing zijn er verscheidene acties rondom duurzame energie. Voorbeelden zijn windmolens of energie via zonnepanelen in de postcoderoos 7640. In deze omgeving kan je in toenemende mate met financiële bonussen meedelen in duurzaamheidsinitiatieven in de gemeente. Uiteraard is het aan te raden om het eigen energieverbruik gaan beperken. Rond 2050 moet Henegouwen hun woningen gasloos kunnen verwarmen. Jij kunt op allerlei manieren bijdragen, denk aan:

 • Verschillende vormen van isoleren
 • Zonnepanelen integreren
 • HR-ketel inruilen voor een warmtepomp
 • Woning met zonneboiler
 • Een biomassaketel i.p.v. CV-Ketel
 • En zeker onmisbaar: beperkt je verbruik van gas en stroom. Ga verder naar de Bespaartips die je meteen kunt toepassen of speur op sites zoals mijnenergie.be, energie-vergelijker.be, aanbieders.be, vreg.be of tariefchecker.be, killmybill.be, test-aankoop.be, energieleveranciers.be. Lees verder alles over Mega abonnement.