Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Maubray

Snel energie vergelijken in Maubray? Aan de hand van onze vergelijker achterhaal je overzichtelijk alle erkende energie aanbieders als bijv. OCTA+ en Aspiravi. Geef de grootte van het huishouden door, voer het verbruik in, en zie direct welke energieleverancier in Maubray de laagste prijs hanteert. Daarnaast vergaar je op deze website bruikbare info over zaken als energieaansluitingen en salderen. Verder komen we met handige bespaartips.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Antoing
Netbeheerder Elektra:Interlux
Netbeheerder AardgasInterlux
Gemiddelde gastarief (m3) juli 2024€0,372
Gemiddelde stroomtarief (kWh) juli 2024€0,255
Gemiddeld verbruik: 1445 m3 en 3370 kwh
Populaire aanbiederLampiris

Supersnel vergelijken

 • Alle landelijke providers onder elkaar
 • Inclusief alle kosten, geen addertjes
 • Besparingen mogelijk tot wel € 330,00.

Zonder problemen overstappen

 • In 3 minuten online regelen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Gratis overstapservice

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn de beste energieleveranciers in Maubray?

We zien flink wat energieleveranciers die hun diensten aanbieden in Maubray. Dit loopt van Poweo tot aanbieders zoals Comfort Energy, er zijn opties bij de vleet. Momenteel kan je kiezen uit om en nabij 30 bedrijven. Deze bedrijven zijn allemaal aangesloten op het net van Interlux. Het is niet mogelijk om op eigen houtje alle prijzen te vergelijken. Voor dat geval hebben wij iets gevonden, de energiesimulator. Ontdekken welke energiemaatschappij in deze regio actief zijn? Nieuwsgierig wie de goedkoopste aanbieder van energie in Maubray is? Geef gemakkelijk de benodigde gegevens in, selecteer de scherpste aanbieding, en stap direct moeiteloos over. Check daarnaast de 5 nuttige bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie
Stroom is stroom en gas is gas. Het doet er niet toe bij welke maatschappij je zit, jouw apparaten zijn altijd voorzien van stroom, en je kunt lekker warm douchen. Maar, gas & stroom bedrijven focussen toch allemaal op andere dingen. In het geval van gasstoringen of stroomproblemen, dan is het wenselijk dat dit z.s.m. wordt afgehandeld. Met andere woorden: kijk verder dan de tarieven. Als het puntje bij paaltje komt wil iedereen met een eigen huis een goedkope energieleverancier. En dat is meer dan logisch. Met behulp van de energiehunter ontdek je zonder moeite de goedkoopste energieleverancier van Maubray, specifiek voor jouw situatie. Wil je kunnen filteren? Dat is mogelijk. Dankzij de keuzevakjes in de prijzenvergelijker ontdek je moeiteloos een energieovereenkomst dat in lijn is met de ingevoerde gegevens.
Populaire energiebedrijven in Maubray

 • Engie: Met handige energiesimulator
 • OCTA+: Ook flexibele prijzen
 • Lampiris: Exclusieve aanbiedingen
 • MEGA: Online account
 • Essent: Waar loyale klanten worden beloond
 • Eneco: Vaste energieprijzen
 • Luminus: Termijnbedrag zelf aanpassen
 • Elegant: Ook flexibele prijzen
 • Watz: Denkt met jou mee over besparen
 • Wase Wind: Erkende coöperatieve venootschap
 • Comfort Energy: Altijd bereikbaar
 • Poweo: Diverse looptijden

Wat betaal ik voor energie in mijn woonwijk? (Prijzen juli 2024)

De voorwaarden van energie-aanbieders en de energiekosten zijn in elke plaats weer anders. Dit komt doordat er diverse netbeheerders actief zijn. Elke netbeheerder rekent zijn eigen tarieven voor transport. De tegenwoordige stroom netbeheerder in Maubray is Interlux. De kosten voor het beheer van het netwerk wisselen per postcodegebied. Dit zie jij terug op de rekening. In de gemeente Antoing valt vervoer van aardgas onder de verantwoordelijkheid van Interlux. Bij een storing wordt dit door hen geregeld.

Stats & Facts Maubray

 • Provincie: Henegouwen
 • Gemeente: Antoing
 • Populaire CV: Elco
 • Aandeel duurzaam: 29,80%
 • Hoofdpostcode: 7640
 • Mazout: 2350 liter

Energieprijzen in de regio

 • Netbeheerder: Interlux
 • Gasregio: Interlux
 • Gastarief M3: €0,372
 • Stroomtarief kwh: €0,255
 • Gem. gasverbruik: 1445 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3370 kWh
energie-vergelijken-maubray

Zo stap je binnen 10 minuten over van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Zonder problemen veranderen van energie binnen 10 minuten.

 1. Voer persoonsgegevens in

  Je begint altijd met de basisinformatie. Dat betreft grootte van het gezin, en jouw woonplaats (postcode + huisnummer).

 2. Vul energieverbruik in

  Vul in wat jij verwacht te gebruiken. Rondom Maubray is het gemiddelde verbruik ong. 1445 m3 + 3370 kWh. Verbruik je geen gas? Ga dan voor ‘alleen stroom’ . Sprake van zonnepanelen? Voer het aantal kilowattuur in dat er per 12 maanden wordt opgewekt. Deze aspecten bepalen jouw energierekening.

 3. Kies soort energie en hoeveel jaar je wilt vastzetten.

  Daarbij kun je denken aan groene stroom uit BE, groene stroom uit EU of grijze stroom. Geen voorkeur? Laat dit dan open. Inzake looptijd kun jij opties nemen van 1 jaar, 3 jaar, 5 jaar of flexibele model-abonnementen. Normaliter is het verstandig om jaarlijks weer een 1-jarig contract af te sluiten.  

 4. Aanbieders vergelijken

  In de volgende stap vind je een opsomming met alle erkende leveranciers en contracten. Van alle abonnementen check je info m.b.t. type energie, soort contract, de prijzen van gas en elektra in Maubray, en bonus voor nieuwe abonnementen. Selecteer de aanbieder die rijmt met jouw zoekopdracht.

 5. Zonder hulp overstappen

  Een passende leverancier gespot? Lees meer info of klik op de ‘bekijk’ knop. We versturen jouw aanvraag direct door naar de afsluitpagina van de maatschappij. Bijv. www.energie2030.be of www.eneco.be. De nieuwe maatschappij zet alles netjes voor jou om. Altijd een aansluiting voor gas en stroom in Maubray


5 tips om minder gas en stroom te verbruiken

Veranderen van energieleverancier in juli 2024 kan in sommige gevallen wel €280 opleveren. Daarentegen, wat zijn de andere opties om te bezuinigen op mijn gas- en elektraverbruik? Op deze pagina profiteer je van 5 concrete tips waar ook jij iets mee kunt doen.

 • Praktische tip 1: sluit de klep van de open haard
 • Praktisch advies 2: af en toe de condensor aan de achterkant van de koelkast schoonmaken.
 • Advies 3: een waterkoker gebruiken om warm water te koken.
 • Praktische tip 4: de gevels isoleren.
 • Bespaaradvies 5: zet de verwarming een graadje lager

FAQ gas en stroom vergelijken

Vanaf welke periode is het handig om over te stappen van leverancier?

We ontvangen vaak de vraag: wanneer mag je overstappen van energie? Onze energie-experts zeggen: probeer elke 12 maanden; overstappen in Maubray. Dan bespaar je het meeste geld. Belangrijk, dit is niet op elk moment mogelijk. Is de looptijd van je contract voorbij? 6 weken voor het einde van jouw contract is het al mogelijk een nieuwe aanbieder te nemen. Zit je nog vast aan een contract? Dan kun je beter nog enkele maanden wachten. Je kunt eerder overstappen, maar daar zit wel een boete aan vast. Contract voor onbepaalde duur? In dat geval kun je wisselen, en er is geen opzegvergoeding. Ben je nog nooit geswitcht? Mogelijk heb je te maken met een contract voor onbepaalde tijd. Direct overstappen kunnen we dan gaan regelen.  

Vaste energietarieven nemen of een modelovereenkomst?

Wanneer je een nieuw energiecontract neemt heb je 2 opties: variabele of vaste prijzen. Bij vaste energietarieven staan gas- en stroomprijzen vast voor een bepaalde periode. Heel eenvoudig, maakt alles concreet, en er wordt niets extra’s in rekening gebracht op het moment dat elektra- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven staan er geen kosten vast tijdens de contracttermijn. Gewoonlijk worden deze prijs-updates gedaan aan het begin- en halverwege het jaar. Bij het variabele alternatief werkt in jouw voordeel als gas en elektra prijsgunstiger worden.

Wat is verstandig, een 1-jarig of langlopend contract?

Het lijkt in eerste instantie een goed idee: het meerjarig energiecontract in juli 2024 waarbij je precies weet wat de kosten gaan zijn. En vaak krijg jij daarnaast ook een introductiekorting (cashback). Let echter wel goed op de vergelijking! Voor de energiewereld werkt het zo: langere contracten voor bijv. 3 of 5 jaar zijn prijziger dan verschillende kortlopende energiecontracten voor Maubray. Kies je voor een langlopend contract, dan betaal je per kWh en M3 iets minder. Echter, bij jaarlijkse overeenkomsten ontvang je elk jaar een zeer interessante welkomstbonus. Onder aan de streep is dat ’t voordeligst!

Moet ik zelf het contract beëindigen?

Nee, vaak faciliteert je betreffende gas en stroom maatschappij de opzegging van het contract door gebruik te maken van de overstapservice. Overstappen gaat gemakkelijker dan je denkt. Vergelijk alle actuele prijzen en kies een nieuwe energiemaatschappij. Zoals Luminus, Essent + Elegant. Bij de volgende stap bespreek je de startdatum van het abonnement. De toekomstige energiemaatschappij begint op deze dag met het leveren van energie. Levering is altijd gegarandeerd, nooit zonder elektra of aardgas.

Hoe kan het dat jullie prijzen lager liggen dan bij de aanbieder zelf?

Met behulp van de energievergelijker achterhaal je altijd de laagste prijzen. Op het moment dat je navigeert naar www.energie2030.be, dan is het niet moeilijk om te zien dat gas en stroom hier veel prijziger is. Hoe kan zoiets? Eigenlijk zit het zo: energiemaatschappijen willen hun klantendatabase uitbreiden. Met behulp van lagere tarieven en flinke welkomstkortingen staan ze hoger in de vergelijker (op prijs gesorteerd). Door deze strategie komen meer klanten met hun merk in aanraking.

Energiebedrijven Maubray vergelijken

Vergelijk huidige energiemaatschappijen in Maubray en stap over naar de beste aanbieder die past bij jouw wensen

Duurzame energie in Maubray

Het gros van de bedrijven leveren op dit moment groene stroom in Maubray. Rondom dit thema zijn er veel verschillen. De wijze waarop groene stroom wordt opgewekt loopt zeer uiteen. Niet ieder “groene energie” contract is ook echt duurzaam. Het gros van duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt onjuist gelabeld als “groen”. 100% zeker weten dat aanbieders een groene strategie voeren? Kies dan de selectie “Groene energie uit NL”. Vervolgens kan jij geschikte groene energieleveranciers in Maubray vergelijken, met een aantrekkelijk prijskaartje.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzame regio
In de omgeving van de gemeente Antoing zijn er nogal wat initiatievenwaarbij duurzame energie wordt opgewekt. Denk dan aan windmolens of een buurtproject met zonnecollectoren in postcoderoos 7640. In deze plaats kan je wellicht relatief goedkoop meedoen met duurzaamheidsprojecten in de regio. Ook wil de gemeente dat wij minder stroom en elektriciteit te gebruiken. Binnen afzienbare tijd moet Henegouwen helemaal energieneutraal zijn. Jij kunt op allerlei manieren bijdragen, denk aan:

 • Isolatie van de woning
 • Huis met zonnepanelen
 • Je huis gasvrij maken met een warmtepomp
 • Woning met zonneboiler
 • De CV vervangen voor een biomassaketel
 • En zeker onmisbaar: minder energie verbruiken! Check de 5 nuttige energiebespaartips of bekijk mijnenergie.be, energie-vergelijker.be, aanbieders.be, pricewise.be of tariefchecker.be, energieleveranciers.be, callmepower.be, test-aankoop.be. Lees verder alles over Luminus abonnement.