Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Villers-Aux-Tours

Snel energie vergelijken in Villers-Aux-Tours? Middels deze website doorzoek je moeiteloos alle bekende bedrijven als o.a. Engie & Antargaz. Omschrijf jouw situatie, voer het verbruik in, en check welke energieleverancier in Villers-Aux-Tours de scherpste prijs kan bieden. Tevens vergaar je via onze vergelijker nuttige informatie informatie over thema’s als o.a. onderwerpenen tips om te besparen op energie. Verder vind je hier nuttige tips die helpen minder stroom en gas te consumeren.

Inhoudsopgave:
Gemeente: Anthisnes
Netbeheerder Elektra:Tecteo
Netbeheerder AardgasTecteo
Gemiddelde gastarief (m3) april 2024€0,389
Gemiddelde stroomtarief (kWh) april 2024€0,252
Gemiddeld verbruik: 1540 m3 en 3470 kwh
Populaire aanbiederOCTA+

Makkelijk vergelijken

 • Alle landelijke providers eenvoudig vergelijken
 • Jouw gegevens worden niet opgeslagen
 • Eenvoudig besparen tot wel € 305,00.

Moeiteloos overstappen

 • Snel & eenvoudig online regelen
 • Wettelijke bedenktijd van 14 dagen
 • Gratis overstapservice

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten

Welke energieleveranciers kan ik kiezen Villers-Aux-Tours?

Wij zien enorm veel energieleveranciers actief in de regio Villers-Aux-Tours. Van Engie tot aan Luminus, er zijn opties bij de vleet. Hedendaags moet je een keuze maken uit ruim 20 leveranciers. Zij gebruiken allen de infrastructuur van Tecteo. Het is onuitvoerbaar om alle aanbieders zelf te vergelijken. Hiervoor kan jij onze energiesimulator gebruiken. Achterhalen welke gas & stroom bedrijven je kunt kiezen? Ontdekken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Villers-Aux-Tours is? Voer hieronderde benodigde gegevens in, vergelijk alle deals en aanbiedingen, en stap direct moeiteloos over. Check daarnaast de 5 handige bespaartips.

Wat is de goedkoopste energieleverancier?
Stroom is stroom en gas is gas. Bij welke organisatie je ook energie afneemt, jouw apparaten zijn altijd voorzien van stroom, en je kunt lekker warm douchen. Desondanks, energie-organisaties kun je toch goed van elkaar onderscheiden. Is er een gasstoring, dan willen jullie natuurlijk dat dit zo snel mogelijk wordt geregeld. Kortom: houd ook rekening met kwaliteit service. Per slot van rekening wil iedereen met een eigen huis niet teveel betalen voor energie. En dat snappen wij best! Geholpen door de vergelijkingstool check je direct de goedkoopste energieleverancier van Villers-Aux-Tours, die matcht met jouw verbruik. Specifieke wensen? Ook dat bieden wij. Dankzij de keuzevakjes in de tool check jij gemakkelijk een energieovereenkomst dat rijmt met jouw energieconsumptie.
Populaire energiebedrijven in Villers-Aux-Tours

 • Engie: Meester over je verbruik
 • OCTA+: Eigen account
 • Lampiris: Online inzicht in verbruik
 • MEGA: Overzichtelijke contracten
 • Essent: Reken jouw energiekoste online uit
 • Eneco: Altijd bereikbaar
 • Luminus: Online meterstanden doorgeven
 • Elegant: Biedt hulp bij duurzame oplossingen
 • Watz: Blog met handige bespaartips
 • Wase Wind: Online account
 • Comfort Energy: Exclusieve aanbiedingen
 • Poweo: Eenvoudig verbruik inzien

Hoe duur is energie in de regio? (Prijzen april 2024)

De beschikbare producten gas & stroom bedrijven en de kosten variëren per postcodegebied. Dat wordt veroorzaakt doordat er veel beheerders dienstverleningen bieden. Iedere gas en stroom beheerder gebruikt weer zijn eigen prijzen voor de aansluiting + transport van gas en elektra. De netbeheerder van het stroom in Villers-Aux-Tours is Tecteo. De prijzen die de energieleverancier betaalt aan de netbeheerder zijn per woonplaats weer anders. Deze toeslag vind je op jouw energienota. In de gemeente Anthisnes is de aardgas netbeheerder Tecteo. Bij een storing wordt dit door hen verholpen.

Feiten en cijfers Villers-Aux-Tours

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Anthisnes
 • CV ketel: Itho Daalderop
 • Groene energie: 29,90%
 • Postcodegebied: 4161
 • Mazout consumptie: 2580 liter

Info over energieprijzen

 • Netbeheerder: Tecteo
 • Gasregio: Tecteo
 • Gastarief M3: €0,389
 • Stroomtarief kwh: €0,252
 • Gem. gasverbruik: 1540 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3470 kWh
energie-vergelijken-villers-aux-tours

Zo stap je binnen 10 minuten over van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Zonder moeite veranderen van energie in enkele minuten.

 1. Situatieschets

  Natuurlijk je woning en gezinssituatie. Dit gaat over de grootte van het huishouden, en je adresgegevens.

 2. Verbruik en type meter opgeven

  Hoeveel energie verbruik jij? In en rondom Villers-Aux-Tours is dit gemiddeld zo’n 1540 m3 en 3470 kWh. Consumeer jij helemaal geen gas? Je dient dan ‘alleen stroom’ aan te vinken. Heb jij de beschikking over zonnepanelen? Bereken het maximale kWh’s dat je genereert. Deze details hebben effect op de kosten van energie.

 3. Kies type energie en de contractlooptijd.

  Je kunt kiezen uit grijze stroom of juist groene stroom (BE of EU). Geen voorkeur? Laat dit dan open. Inzake contracttermijn kan je gaan voor een vast contract van bijv. 1 t/m 5 jaar of een variabel contract. Vaak kan het uit om jaarlijks over te stappen en 1 jarige contracten te nemen.  

 4. Energie vergelijken

  Voorkeuren doorgegeven? Er volgt een tabel met alle verkrijgbare aanbieders van energie. Van alle contracten tref je info zoals herkomst energie, contracttermijn, de kostprijs van gas en elektra in Villers-Aux-Tours, en de welkomstkorting. Selecteer de organisatie die past bij jouw zoekopdracht.

 5. Stap online over

  Een populaire leverancier tussen de resultaten? Lees meer info of klik op de ‘bekijk’ knop. De internetpagina wordt dan gerefreshed naar de afsluitpagina van de energieleverancier. Onder andere www.octaplus.be of natuurlijk www.energypeople.be. Jouw nieuwe energieonderneming zegt jouw huidige contract op. Altijd een aansluiting voor gas en stroom in Villers-Aux-Tours


5 tips om te besparen op energie

Veranderen van energieleverancier in april 2024 kan tot wel €295 opleveren. Toch, is er nog meer mogelijk om te besparen op de gas- en stroom rekening? Hierna check jij 5 bruikbare tips & tricks waar je meteen mee aan de slag kan.

 • Bezuinigtip 1: zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent
 • Bezuinigtip 2: houd koffie warm in de thermoskan
 • Bezuinigadvies 3: hou je vriezer zoveel mogelijk gesloten.
 • Tip 4: de gordijnen dicht doen.
 • Bespaaradvies 5: neem een energiezuinige airco

Extra hulp bij gas en stroom vergelijken

Wanneer is het juiste moment om over te stappen van energiemaatschappij?

Wij ontvangen vaak de vraag: wat is een geschikt moment om over te stappen? De energiehunters geven als tip: regel jaarlijks het overstappen in Villers-Aux-Tours. Zo maak je gebruik van lagere tarieven. Belangrijk, doe dit wel op het juiste moment. Is je huidige abonnement afgelopen? 6 tot 8 weken voor het einde van jouw contract mag je al overstappen naar een nieuwe aanbieder. Kijk jij nog tegen een lange looptijd aan? Dan kun je beter nog enkele maanden wachten. Het is een optie om vervroegd over te stappen, alleen je riskeert dan een opzegvergoeding/boete. Contract met onbepaalde looptijd? Je kunt altijd, veranderingen aanbrengen, en je betaalt geen boete. Is dit de eerste keer dat je overstapt? In zo’n geval heb je een contract met onbepaalde looptijd. Je kunt direct vergelijken en overstappen.  

Vaste energietarieven nemen of meer vrijheid met modelcontracten?

Op het moment dat je overstapt van aanbieder zin dit de twee opties: flexibele of vaststaande kosten. Bij vaste energietarieven zet je het tarief vast voor een bepaalde tijd. Heel eenvoudig, maakt alles concreet, en er wordt niets extra’s in rekening gebracht als de prijs van gas en elektriciteit toeneemt. Bij variabele energietarieven staan er geen kosten vast binnen de looptijd van het contract. Door de bank genomen worden de prijzen aangepast aan het begin- en halverwege het jaar. Bij een variabel contract profiteer je dus ook als elektriciteit en gas goedkoper worden.

Wat is verstandig, een 1-jarig of langlopend contract?

Het kan handig zijn: dit meerjarig energiecontract in april 2024 waarbij het vooraf inzichtelijk is wat het energietarief is. En misschien beloont de maatschappij jou met een mooie korting (cashback). Jammer genoeg werkt het niet zo. In de energiemarkt hanteren we: langlopende contracten zijn uiteindelijk fors duurder dan diverse kortlopende energiecontracten voor Villers-Aux-Tours. Bij een langdurig contract zijn de tarieven wel iets lager. Daartegenover, bij een overeenkomst van 1 jaar ontvang je elk jaar zo’n hoge welkomstbonus. Dit is voor vrijwel elke situatie het goedkoopst!

Dien ik zelf mijn contract te beëindigen?

Nee, standaard verzorgt de aankomende energie-aanbieder de opzegging van de actuele contracten via de overstapservice. Overstappen gaat gemakkelijker dan je denkt. Vergelijk de prijzen en ga voor de goedkoopste of meest populaire leverancier. Onder andere OCTA+, ENGIE en Wase Wind. Daarna selecteer je het moment waarop het contract ingaat. Je gekozen energieleverancier zal op deze ingangsdatum starten met leveren. Jullie zitten nooit zonder stroom en aardgas.

Waarom is het afsluiten via jullie goedkoper dan het bedrijf zelf?

Geholpen door de energievergelijker vind je altijd de meest lucratieve acties en aanbiedingen. Als je zelf gaat naar bijv. www.octaplus.be, dan valt al gauw op dat dit vaak fors duurder is. Hoe kan zoiets? Eigenlijk zit het zo: energiemaatschappijen speuren constant naar nieuwe consumenten. Met behulp van lage kosten en goede welkomstkortingen komen ze hoger in onze vergelijker. Op basis daarvan zijn ze in staat veel nieuwe klanten aan te sluiten.

Energiebedrijven Villers-Aux-Tours vergelijken

Vergelijk huidige energiemaatschappijen in Villers-Aux-Tours en vind de goedkoopste stroom- en gas aanbieder voor jouw gezin

Duurzame energie in Villers-Aux-Tours

Een aanzienlijk deel van de organisaties leveren onderwijl groene stroom in Villers-Aux-Tours. Op dit gebied kunnen grote verschillen optreden. De wijze waarop groene stroom wordt opgewekt wisselt behoorlijk. Niet alle groene stroom is ook echt groen. Veel duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt ten onrechte 100% duurzaam genoemd. Er vanuit kunnen gaan dat aanbieders duurzaam en eerlijk zijn? Gebruik dan de optie “Groene energie uit NL”. Hier kan jij echte groene energieleveranciers in Villers-Aux-Tours vergelijken, met altijd de beste acties en aanbiedingen.

Draag bij aan een duurzame regio
In het leefgebied van de gemeente Anthisnes zien we nogal wat projectenmet een focus op duurzame energie. Neem bijvoorbeeld windmolens of collectieve zonne-energie in postcoderoos 4161. In deze plaats kan je vaak relatief goedkoop deelnemen met gezamenlijke projecten gericht op duurzame energie. De overheid wil ook ons verplichten om jouw eigen energieverbruik te minderen. In 2050 moet Luik de huizen van het gas af (energieneutraal) hebben. De stappen die jij zelf kunt nemen:

 • Spouwmuurisolatie
 • Integreren van zonnepanelen
 • Een warmtepomp laten plaatsen als alternatief van de CV
 • Tapwater en verwarming via je zonneboiler
 • Je huis gasvrij maken met een biomassaketel
 • En zeker onmisbaar: minder energie verbruiken! Lees de 5 handige bespaartips of check sites van mijnenergie.be, vreg.be, pricewise.be, energie-vergelijker.be of tariefchecker.be, energieleveranciers.be, test-aankoop.be, killmybill.be. Bekijk info van Elegant energie.