Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Sosoye

Direct energie vergelijken in Sosoye? Via www.energiehunter.be doorzoek je eenvoudig alle relevante leveranciers als o.a. OCTA+ & Poweo. Omschrijf jouw situatie, voer het verbruik in, en check welke energieleverancier in Sosoye het goedkoopste contract aanbiedt. Ook verzamel je op onze website waardevolle informatie over zaken als de netbeheerder en vaste en variabele tarieven. Ook vind je hier bruikbare bespaartips.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Anhée
Netbeheerder Elektra:Ideg
Netbeheerder AardgasIdeg
Gemiddelde gastarief (m3) april 2024€0,423
Gemiddelde stroomtarief (kWh) april 2024€0,286
Gemiddeld verbruik: 1455 m3 en 3490 kwh
Populaire aanbiederOCTA+

Supersnel vergelijken

 • Alle maatschappijenin een overzicht
 • Wij slaan geen persoonsgegevens op
 • Bespaar ieder jaar tot wel € 280,00.

Zonder problemen overstappen

 • In 3 minuten online regelen
 • Wettelijke bedenktijd van 14 dagen
 • Geen dag zonder gas of stroom!

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten

Welke energieleveranciers kan ik kiezen Sosoye?

Wij zien nogal wat energieleveranciers actief in Sosoye. Dat loopt van Lampirus tot Mega, het kiezen is er niet makkelijker op geworden. Tegenwoordig kun je kiezen uit circa 35 bedrijven. Zij werken uitsluitend met de leidingen van Ideg. Voor internetgebruikers is het lastig om zelf alle tarieven te vergelijken. In deze context hebben wij iets gevonden, de energiesimulator. Uitzoeken welke energiebedrijven mogelijk zijn? Benieuwd wie de goedkoopste aanbieder van energie in Sosoye is in april 2024? Geef gemakkelijk de benodigde gegevens in, vergelijk de huidige tarieven, en regel je nieuwe abonnement binnen enkele minuten. Meer weten? Check onze 5 hulpvolle bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier vinden
Gas en stroom zijn beide homogene producten. Het doet er niet toe bij welke maatschappij je zit, er is altijd voldoende stroom aanwezig, en in de winter is het lekker warm in huis. Toch, maatschappijen kun je toch goed van elkaar onderscheiden. In het geval van gas- en stroomstoring, dan is het noodzakelijk dat dit snel opgelost wordt. Conclusie: kijk ook naar service. Onderaan de streep geeft iedereen prioriteit aan een betaalbare en betrouwbare leverancier. En dat snappen wij best! Met behulp van onze handige vergelijker vind je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier van Sosoye, die aansluit op jouw wensen. Heb jij bepaalde wensen? Dit is zelfstandig in te regelen. Dankzij selecties in de prijzenvergelijker ontdekt men gemakkelijk een contract dat klopt met jouw verbruik.
Populaire energiebedrijven in Sosoye

 • Engie: Online grip op je kosten
 • OCTA+: Transparante prijzen
 • Lampiris: Verstand van (duurzame) energie
 • MEGA: Ook met zonnepanelen
 • Essent: Inzicht in energiegebruik
 • Eneco: Altijd scherpe acties
 • Luminus: Duidelijke website
 • Elegant: Meer dan 112.000 klanten
 • Watz: Handige website
 • Wase Wind: Duidelijke website
 • Comfort Energy: Ook modelcontracten
 • Poweo: Uitstekend bereikbare klantenservice

Wat zijn de actuele energieprijzen in onze straat? (Prijzen april 2024)

De producten van energiemaatschappijen en de energiekosten wijken vaak af per plaats. Dit komt doordat er verscheidene beheerders werkzaam zijn. Elke netbeheerder past eigen voorwaarden toe en weer aparte prijzen voor transport van gas en stroom. De huidige elektriciteit netbeheerder in Sosoye is Ideg. De prijzen die de energieleverancier betaalt aan de netbeheerder zijn per regio weer anders. Dit zie jij terug op de rekening. In de gemeente Anhée is de netbeheerder van het gas Ideg. Als er sprake is van een storing zullen zij dat oplossen.

Feiten en cijfers Sosoye

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Anhée
 • CV Merk: Junkers
 • Groene stroom: 29,10%
 • Centrale postcode: 5537
 • Aantal mazout liters: 2390 liter

Energieprijzen in de regio

 • Netbeheerder: Ideg
 • Gasregio: Ideg
 • Gastarief M3: €0,423
 • Stroomtarief kwh: €0,286
 • Gem. gasverbruik: 1455 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3490 kWh
energie-vergelijken-sosoye

Binnen 5 minuten overstappen van energie

Benodigde tijd: 5 minuten

Probleemloos veranderen van energie binnen 10 minuten.

 1. Geef woningdetails in

  Natuurlijk je contactgegevens. Hiermee bedoelen we gezinssamenstelling, en adres (postcode).

 2. Voer energieverbruik in

  Voer het geschatte verbruik in. In de buurt van Sosoye ligt dit gemiddeld op 1455 m3 plus 3490 kWh. Woon jij volledig gasloos? Ga dan voor ‘alleen stroom’ . Sprake van zonnepanelen? Geef aan hoeveel kWh er per 12 maanden wordt opgewekt. Deze aspecten dragen bij aan de energiekosten.

 3. Kies herkomst energie en contractduur.

  Je hebt de keuze uit groene (BE of EU) stroom en grijze stroom. Maakt het voor jou niet uit? Je kunt deze stap dan overslaan. Ten opzichte van contracten kun je een optie nemen voor vaste tarieven voor bijv. 1 t/m 5 jaar of een variabel contract. Normaal kan het uit om eens per jaar over te stappen en 1 jarige contracten af te sluiten.  

 4. Prijzen vergelijken

  Wat daarna komt is een handig overzicht met alle mogelijke energie aanbieders. Bij alle pakketten tref jij info zoals soort energie, soort contract, het voorschottarief / prijzen van gas en elektra in Sosoye, en de eventuele korting. Selecteer de aanbieder die klopt met jouw persoonlijke wensen.

 5. Stap online over

  Een mooie korting gecheckt? Klik op de knop met de tekst ‘bekijk’. Je wordt automatisch doorgestuurd naar de relevante pagina op de website van de maatschappij. Onder andere www.octaplus.be en ook www.energypeople.be. De door jou gekozen maatschappij neemt het administratieve deel voor zich. Altijd een aansluiting voor gas en stroom in Sosoye


5 tips om te besparen op energie

Veranderen van energieleverancier in april 2024 kan tot wel €325 winst geven. Daartegenover, is er nog meer mogelijk om te bezuinigen op mijn gas- en elektraverbruik? Hieronder profiteer je van vijf energiebespaartips waar iedereen eens over zou moeten nadenken.

 • Bezuinigadvies 1: kies voor vloerverwarming
 • Praktisch advies 2: doe je wasmachine zo vol mogelijk.
 • Bespaaradvies 3: een waterkoker gebruiken om warm water te koken.
 • Bezuinigtip 4: laat opladers niet onnodig in het stopcontact zitten
 • Praktische tip 5: laat het licht in overloop of hal niet onnodig aan

Populaire thema’s gas en stroom vergelijken

Wanneer is het juiste moment om de overstap te regelen?

Een vaak gestelde vraag is: wanneer mag je overstappen van energie? Onze energiespecialisten raden aan: wees geen dief van uw portemonnee en ga overstappen in Sosoye. Zodanig ben je het voordeligst uit. Belangrijk, let wel even op wanneer je dit doet. Einde contract in zicht? 6 weken voor het einde van het contract is het al mogelijk te switchen. Loopt het contract voorlopig nog niet af? In dat geval is het raadzaam even geduld te hebben. Je kunt natuurlijk altijd opzeggen wanneer je wilt, maar je betaalt dan een opzegvergoeding. Contract voor onbepaalde duur? Je mag op ieder moment, switchen, zonder boete te betalen. Ben je nog nooit geswitcht? Waarschijnlijk is je contract dan al tijden verlopen. Jij kan dan vandaag nog gaan overstappen.  

Een contract voor meerdere jaren of overeenkomst met flex-tarieven?

Op het moment dat je een nieuw energiecontract afsluit zin dit de twee opties: vaste en variabele tarieven. Bij vaste energietarieven zet je het tarief vast voor een bepaalde tijd. Dat creëert financiële transparantie, en je wordt niet extra belast wanneer gas- en elektra tarieven omhoog gaan. Bij variabele energietarieven heb je te maken met flexibele prijzen tijdens halfjaarlijkse indexaties. Veelal vindt deze jaarlijkse indexatie plaats begin januari en rond juli. Binnen deze flex-overeenkomst profiteer je dus ook als de gasprijs en stroomtarieven dalen.

Ben ik goedkoper uit met een 1-jarig of meerjarig contract?

Op het eerste gezicht leuk: dit meerjarig energiecontract in april 2024 waarbij je precies weet welke prijs je voor elektra en gas betaalt. En als je geluk hebt beloont de maatschappij jou met een aantrekkelijke bonus (cashback). Let echter wel goed op de vergelijking! In het energielandschap geldt in de basis: langere contracten voor bijv. 3 of 5 jaar zijn prijziger dan diverse kortlopende energiecontracten voor Sosoye. Bij een langdurig contract heb je vaak het voordeel van een iets gunstiger tarief. Echter, bij een jaarcontract ontvang je alle jaren deze persoonlijke welkomstbonus. Voor praktisch iedere consument is dit het meest voordelig!

Moet ik zelf mijn contract opzeggen?

Nee, gewoonlijk faciliteert je aanstaande gas en stroom maatschappij het opzeggen van het huidige contract middels de overstapservice. Overstappen stelt dus echt niet veel voor. Vergelijk alle contracten en kies de beste energiemaatschappij. Bijvoorbeeld Eneco, Essent of natuurlijk Watz. Vervolgens kies je de startdatum van het abonnement. Je toekomstige gas en stroom aanbieder houdt zich altijd aan de afspraak. Je zit geen dag zonder aardgas of licht.

Waarom is het afsluiten via jullie goedkoper dan het bedrijf zelf?

Dankzij onze vergelijker check je altijd de beste deals. Op het moment dat je navigeert naar www.wasewind.be, dan zul je zien dat de energie hier fors duurder is. Hoe komt dat? Dat gebeurd overal: energieleveranciers zijn altijd op zoek naar meer klanten. Middels lagere tarieven en aantrekkelijke welkomstkortingen is een top 10 positie in de vergelijker te bereiken. Door het resultaat daarvan kunnen ze meer consumenten bereiken met hun product.

Energiebedrijven Sosoye vergelijken

Vergelijk beschikbare energiemaatschappijen in Sosoye en vind de beste deal die past bij jouw wensen

Duurzame energie in Sosoye

Een groot deel van de organisaties leveren op dit moment groene stroom in Sosoye. Toch kunnen grote verschillen optreden. Hoe ze de groene stroom inkopen wisselt nogal. Niet alle groene energie komt 100% groen tot stand. Verrassend veel duurzame elektriciteit uit het buitenland wordt illegitiem gelabeld als “groen”. De zekerheid hebben dat leveranciers 100% transparant zijn? Selecteer dan het filter “Groene energie uit NL”. Dan kan je geschikte groene energieleveranciers in Sosoye vergelijken, die tegelijk zeer betaalbaar zijn.

Draag bij aan een duurzame regio
In het leefgebied van de gemeente Anhée kennen we diverse activiteiten rondom duurzame energie. Bijvoorbeeld windmolens of collectieve zonne-energie via een postcoderoosregeling in 5537. In deze buurt kan je vaak met financiële bonussen meedelen in duurzaamheidsinitiatieven in de gemeente. De overheid wil ook ons verplichten om zelf maatregelen te treffen. Binnen afzienbare tijd moet Namen de huizen van het gas af (energieneutraal) hebben. Welke acties jij zelf kunt uitvoeren:

 • Spouw-, vloer- en dakisolatie
 • Integreren van zonnepanelen
 • Een (hybride) warmtepomp laten installeren
 • Zonneboiler aanschaffen
 • Gasloos wonen met de biomassaketel
 • En zeker onmisbaar: realiseer een besparing op energiegebruik. Check ook onze 5 nuttige energiebespaartips en lees info op mijnenergie.be, pricewise.be, vreg.be, energie-vergelijker.be of tariefchecker.be, killmybill.be, callmepower.be, energieleveranciers.be. Bekijk ook Antargaz afsluiten.