Energie vergelijken?

Postcode Type Energiecontract

Energie vergelijken Heppenbach

Meteen energie vergelijken in Heppenbach? Met behulp van deze website achterhaal je gemakkelijk alle bekende energieleveranciers als bijvoorbeeld Watz en Antargaz. Omschrijf jouw situatie, vul het geschatte verbruik in, en bekijk welke energieleverancier in Heppenbach het goedkoopste contract aanbiedt. Daarnaast check je op onze website belangrijke informatie over onderwerpen als bijvoorbeeld onderwerpenen info over duurzame energie. Daarbij geven we 5 tips om stroom en gas te besparen.

Inhoud van deze pagina:
Gemeente: Amel
Netbeheerder Elektra:Tecteo
Netbeheerder AardgasTecteo
Gemiddelde gastarief (m3) april 2024€0,399
Gemiddelde stroomtarief (kWh) april 2024€0,262
Gemiddeld verbruik: 1565 m3 en 3445 kwh
Populaire aanbiederOCTA+

Moeiteloos vergelijken

 • Alle erkende aanbieders naast elkaar
 • De beste energie aanbiedingen
 • Bespaar tot wel € 260,00.

Eenvoudig overstappen

 • Binnen mum van tijd overgestapt
 • Recht op 14 dagen bedenktijd
 • Nooit zonder gas of elektra

Eneco Engie Essent Luminus
eneco-logo engie-logo essent-logo liminus-logo
Beste keus Betrouwbaar Klantvriendelijk Goede service
Aanbod Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Gas:
Stroom:
Mazout:
Aanbieding €160+ Korting €50+ Korting €50+ Korting €50+ Korting
Beoordeling
Afsluiten


Wat zijn goede energieleveranciers in Heppenbach?

Er zijn steeds meer energieleveranciers voorhanden in Heppenbach. Dit varieert van Lampirus tot Comfort Energy, je kunt terecht bij oneindig veel bedrijven. Op dit ogenblik kan je kiezen uit om en nabij 20 bedrijven. Deze aanbieders gebruiken allen het elektra- en gasnetwerk van Tecteo. Voor consumenten kan het moeilijk zijn om zelf alle leveranciers onder elkaar te zetten. In deze context is de energiesimulator toe te passen. Ontdekken welke organisaties tot de mogelijkheden behoren? Bekijken wie de goedkoopste aanbieder van energie in Heppenbach voor jou is? Voer gelijk je persoonlijke gegevens in, ontdek het goedkoopste contract, en regel je nieuwe abonnement binnen enkele minuten. Bekijk ook de 5 handige bespaartips.

De goedkoopste energieleverancier vinden
Gas en stroom zijn beide homogene producten. Ongeacht bij wie je klant bent, er is altijd stroom, en in de winter is het lekker warm in huis. Desondanks, energiebedrijven handelen allemaal op hun eigen manier. In een situatie als stroom en gas storingen, dan is het prioriteit dat dit z.s.m. wordt afgehandeld. Kortom: houd ook rekening met kwaliteit service. Alles bij elkaar genomen zoekt iedereen een goede én goedkope maatschappij. Dat is nooit anders geweest. D.m.v onze handige vergelijker ontdek je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier van Heppenbach, die past bij jouw plaatje. Unieke behoeften? Dat kun je zelf bepalen. Met behulp van filteren in de prijzenvergelijker zoek jij eenvoudig een energieovereenkomst dat rijmt met jouw wensen.
Populaire energiebedrijven in Heppenbach

 • Engie: Ook met zonnepanelen
 • OCTA+: Ook flexibele prijzen
 • Lampiris: Transparant en eerlijk
 • MEGA: Eenvoudig termijnbedrag aanpassen
 • Essent: Handige website
 • Eneco: Comfrot Bonus, gratis bijstandpakket voor trouwe klantn
 • Luminus: 161 windturbines, 7 waterkrachtcentrales en 2 thermische centrales
 • Elegant: Online prijs berekenen
 • Watz: Online facturen bekijken
 • Wase Wind: Erkende coöperatieve venootschap
 • Comfort Energy: Gemakkelijk prijs berekenen
 • Poweo: Duidelijk en eerlijke aanbieder

Hoe hoog bedragen de energiekosten rondom mijn woonplaats? (Prijzen april 2024)

De voorwaarden van gas en stroom aanbieders en de tarieven verschillen per regio. Dit komt doordat er nogal wat beheerders verbonden zijn. Elke netbeheerder wordt gekenmerkt door eigen prijsstellingen voor transport. De actuele netbeheerder op het gebied van elektra in Heppenbach heet Tecteo. De tarieven voor het beheer van het netwerk wisselen per postcodegebied. Weten hoeveel? Dat vind je op de factuur. In de gemeente Amel valt vervoer van aardgas onder de verantwoordelijkheid van Tecteo. In het geval van een storing zullen zij dat oplossen.

Kerngegevens Heppenbach

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Amel
 • Populaire CV: Itho Daalderop
 • Groene stroom: 28,80%
 • Postcodegebied: 4771
 • Mazout consumptie: 1660 liter

Samenstelling van de energieprijzen

 • Netbeheerder: Tecteo
 • Gasregio: Tecteo
 • Gastarief M3: €0,399
 • Stroomtarief kwh: €0,262
 • Gem. gasverbruik: 1565 M3
 • Gem. stroomverbruik: 3445 kWh
energie-vergelijken-heppenbach

In 5 stappen overstappen naar een andere energieleverancier

Benodigde tijd: 5 minuten

Eenvoudig veranderen van energie in 5 minuten.

 1. Voer persoonsgegevens in

  Je begint altijd met de basisinformatie. Bijvoorbeeld aantal gezinsleden, de postcode en het huisnummer.

 2. Vul energieverbruik in

  Hoeveel energie verbruik jij? In de buurt van Heppenbach bedraagt het gemiddelde gebruik ong. 1565 m3 & 3445 kWh. Gebruik jij geen gas? Ga dan voor ‘alleen stroom’ . Zonnepanelen op je dak? Vul het totale kWh in dat je genereert. De genoemde zaken beïnvloeden het gas- en stroom tarief.

 3. Specificeer type energie en hoeveel jaar je wilt vastzetten.

  Je hebt de keuze uit groene (BE of EU) stroom en grijze stroom. Geen voorkeur? Sla dit dan over. Aangaande prijs zekerheden kan je gaan voor een vast contract van bijv. 1 jaar, 3 jaar, 5 jaar of variabele tarieven / abonnementen. In algemene zin is het slim om elk jaar opnieuw een nieuwe energieleverancier te kiezen.  

 4. Energie vergelijken

  Er volgt nu een opsomming met alle grote aanbieders van energie. Bij elk contract vind je gegevens met betrekking tot herkomst van stroom en gas, abonnementstermijn, het voorschottarief / prijzen van gas en elektra in Heppenbach, en bonus voor nieuwe abonnementen. Kies de partij die matcht met jouw voorwaarden.

 5. Zelf je overstap regelen

  Een actuele actie gespot? Klik op de groene button. Je wordt automatisch doorgestuurd naar de aanvraag-pagina van het bedrijf. Denk aan www.engie.be of www.eneco.be. Jouw nieuwe energie-partij regelt alles voor jou. Nooit zonder stroom en gas in Heppenbach


5 handige energiebespaartips

Veranderen van energieleverancier in april 2024 kan tot wel €335 bonus betekenen. Daartegenover, is er nog meer mogelijk om te bezuinigen op mijn gas- en elektraverbruik? Onderstaand tref jij 5 handige bespaartips waar je meteen mee aan de slag kan.

 • Praktisch advies 1: nemen van led verlichting
 • Advies 2: zet de wasmachine na het wassen helemaal uit als er nog lampjes blijven branden.
 • Praktische tip 3: zet je elektrische kookplaat uit voordat het eten helemaal klaar is.
 • Advies 4: laat opladers niet onnodig in het stopcontact zitten
 • Praktisch advies 5: overweeg een zwakkere lamp te gebruiken als je een lamp hebt met een dimmer die je nooit op de sterkste stand gebruikt.

Extra hulp bij gas en stroom vergelijken

Wanneer adviseren jullie om de overstap te regelen?

Wij ontvangen vaak de vraag: wanneer kan ik het beste overstappen? Onze energiespecialisten zeggen altijd: maak een sport van het overstappen in Heppenbach. Dan ben je het voordeligst uit. Echter, doe dit wel op het juiste moment. Is je huidige abonnement afgelopen? 1 maand voor de prijsafspraak eindigt mag je al overstappen naar een nieuwe aanbieder. Zit je nog vast aan een contract? Dan is het verstandig nog kort af te wachten. Vroegtijdig wisselen van aanbieder is mogelijk, maar je betaalt dan een opzegvergoeding. Heb jij een modelcontract? Je kunt dan meteen switchen van maatschappij, en je zult ook geen boete ontvangen. Ben je nog nooit geswitcht? In zo’n geval heb jij een energiecontract met onbepaalde tijd. Jij kan dan vandaag nog gaan overstappen.  

Een contract voor meerdere jaren of wil jij een model contract?

Op het moment dat je overstapt van aanbieder zin dit de twee opties: flexibele of vaststaande prijzen. Bij vaste energietarieven zet je het tarief vast voor een bepaalde tijd. Iedereen weet zeker wat hij/zij betaalt, en je hoeft niet bang te zijn voor een forse nota zodra stroom- en gastarieven stijgen. Bij variabele energietarieven kan de prijs variëren tijdens de contracttermijn. Door de bank genomen worden deze prijs-updates gedaan in januari en in juli. Bij het variabele alternatief profiteer je dus ook als de energieprijs trend neerwaarts is.

Ben ik goedkoper uit met een 1-jarig of meerjarig contract?

Het kan handig zijn: dit meerjarig energiecontract in april 2024 waarbij je heel nauwkeurig weet wat de kosten gaan zijn. En vaak is er sprake van een nieuwe klanten bonus (cashback). Jammer genoeg werkt het niet zo. In de energiemarkt hanteren we: meerjarige contracten zijn uiteindelijk fors duurder dan verscheidene kortlopende energiecontracten voor Heppenbach. Ga je voor een meerjarig contract, dan betaal je per kWh en M3 iets minder. Daartegenover, bij een overeenkomst van 1 jaar ontvang jij elk jaar deze zeer interessante welkomstbonus. Onder aan de streep is dat ’t voordeligst!

Moet ik zelf mijn contract opzeggen?

Nee, normaal gesproken verzorgt je aanstaande energie-organisatie dat alles netjes wordt opgezegd middels de overstapservice. Overstappen is dus echt heel eenvoudig. Vergelijk alle actuele prijzen en selecteer de voordeligste aanbieder. Bijv. OCTA+, Lampiris + Aspiravi. Daarna selecteer je de datum waarop het contract van start gaat. Je aanstaande leverancier houdt zich altijd aan de afspraak. Jullie zitten nooit zonder stroom en aardgas.

Hoe kan het dat jullie tarieven scherper zijn dan wanneer ik het direct afsluit?

Met behulp van energiehunter.be vind je altijd de meest interessante aanbiedingen. Zodra je energieprijzen checkt via bijvoorbeeld www.essent.be, dan valt als eerste op dat gas en stroom hier veel prijziger is. Hoe kan zoiets? Eigenlijk zit het zo: energiemaatschappijen willen nieuwe aansluitingen scoren. Middels voordelige tarieven en grote welkomstkortingen vertonen wij deze partijen hoger in de vergelijker. Op basis daarvan stappen meer mensen naar hen over.

Energiebedrijven Heppenbach vergelijken

Vergelijk beschikbare energiemaatschappijen in Heppenbach en sluit een goed abonnement af voor jouw verbruik

Duurzame energie in Heppenbach

Tal van energiemaatschappijen leveren inmiddels groene stroom in Heppenbach. Als het gaat om groene energie is onderling veel verschil te vinden. De afkomst van groene stroom is zeer wisselend. Niet elk “groene stroom” label heeft ook echt een groene oorsprong. Het gros van duurzame elektriciteit uit andere landen wordt foutief “groen” genoemd. Er helemaal zeker van zijn dat bedrijven echt helemaal groen zijn? Selecteer in dit geval de selectie “Groene stroom uit België”. In de volgende stap kan jij onvervalste groene energieleveranciers in Heppenbach vergelijken, die tegelijk zeer betaalbaar zijn.

Wat jij zelf kunt doen voor een duurzame regio
In de omgeving van de gemeente Amel kennen we steeds meer initiatievenmet doelstellingen voor duurzame energie. Bijvoorbeeld windmolens of collectieve zonne-energie in postcoderoos 4771. In de regio kan je steeds vaker met financiële bonussen meewerken met gezamenlijke projecten gericht op duurzame energie. Het is natuurlijk ook goed om thuis minder energie te verbruiken. In 2050 moet Luik helemaal energieneutraal zijn. Ook jij kunt iets doen! Bijvoorbeeld:

 • De isolatiewaarde van jouw huis versterken
 • Integreren van zonnepanelen
 • Plaatsen van een (hybride) warmtepomp
 • Huis met zonneboiler
 • Een biomassaketel laten plaatsen als alternatief van de CV
 • En zeker onmisbaar: beperkt je verbruik van gas en stroom. Bekijk ook de Praktische energiebespaartips en lees info op mijnenergie.be, aanbieders.be, energie-vergelijker.be, pricewise.be en tariefchecker.be, energieleveranciers.be, callmepower.be, killmybill.be. Bezoek ook OCTA+ prijzen april 2024.